MORGON

Godmorgon!
Kan lova att jag är helt slut i kroppen just nu. Somnade nog närmre fyra, vilket kanske inte var meningen. Bara blev, nu ska jag iallafall fortsätta veckan med träning. Går ju bra bortsett från min halvliters grogg som jag fick av Charlie igår.
Ska i vilket fall fortsätta med mitt upplägg på träningen då man skiftar mellan styrka och kondition. Känns ganska bra för att inte tröttna under passen.
 
Brukar köra typ 15 min crosstrainer 14-16/20, styrka i 30-40 min och crosstrainer med motståndet på 16-18/20 i 30-40 min. Sen Skriker kroppen efter maaaaaatttttt och det får den. Så är väl bara att traska ner till gymmet. Puss
 

NATT

Det är mitt inatten och jag sitter i ett videosamtal med Oskar. Gah, orka, fyra dagar till.
Nu ska jag sova. Puss

RESTAURANGHY

Sanna mina ord vad hyn blir dålig när man jobbar i restaurangbranschen. Får utstå ånga och stekos dagarna iända.
Så nu sitter jag här i köket med djuprengörande ansiktsmask.
Ber om ursäkt för att jag uppdaterat så dåligt, men har i ungefär flyttat ut. Och jag har inte ännu återfått min mobil sen sju veckor tillbaka. Skulle tagit MAX 3 veckor att få tillbaka den och dom har fuckat upp hela grejen på The PhoneHouse, sorry, men just nu är jag sååååå ARG. 
I vilket fall, telefonen jag har nu som nästan går att ringa från men inte smsa ordentligt går inte att ladda ner appar på. Så kan inte ladda ner blogg.se.
 
Iallafall, i lördags jobbade jag bröllop med min partner in weddings, Nikkie, vi hade det hur kul som helst hela dagen. Kvällen bjöd på utgång med Malin, jag gick dock hem strax före två, var så sjukt utmattad. Sov till 11:30 i söndags.
Slappade nästan hela dagen, träffade lite släktingar och åt middag med pappa, bror och min svägerska. 
I måndags drog jag igång med möte ang jobb, hoppas det gick lika bra som det kändes. Sen tränade jag och på kvällen myste jag med Oscar och Mikaela. Sen sov jag.
Igår gick jag upp i tid, städade lite, tränade och träffade Linnéa innan jobbet. 
Idag har jag hunnit ett ordentligt gympass och nu ska jag duscha innan jag drar till jobbet igen! 
 
På lördag slutar jag klockan 18 troligtvis och då får jag träffa Malin igen! En favorit, så glad!
 
På måndag kommer dessutom efter två alldeles för låååånga veckor denna grabben hem! 
Bästa jag vet, två favoriter!

LÖRDAG

God morgon! 5 timmars sömn och idag peppar jag bröllopsjobb med en partner in weddings and crime, Nikkie.
Så glad för denna chans, ÄLSKAR att jobba bröllop. Så det ska bli fantastiskt roligt! I övrigt så är det utgång på schemat ikväll med Malutt, så lär ju somna stående när vi ska ut, men det blir kul! 
Först tänkte jag dock plocka upp lite på mitt rum. 
Så det ska jag göra nu och sen packa för jag ska ha med allt som ska vara på till utgången ikväll och lämna på väg till centralen sen. Puss! 
bild från Rodhos.

Sun is shining and so are you

Jobbet kallar! Ha en fin fredag! :D 

FREDAG

Hej! Idag har jag startat med en promenad och sedan havregrynsgröt och knäckemacka. 
Nu har jag även hunnit boka en intrevju med ett företag ang. jobb och den äger rum redan på måndag, gråter nästan av lycka. Håll tummar och tår för mig är ni goa! 
Nu ska jag städa och skriva ett typ CV/personligtbrev. Pussar 
gårdagens middag!

GOMORRON

Nu är jag pepp och tänkte ge denna blogg en ny start, ett uppvaknande. På sin plats, träning, kost och scheman är på ingång under mitt jobbsökande. 
Är aktiv i sökandet, så mycket som hinns med. Idag sökte jag som assistent till de som ska med flyg på Landvetter och jag hoppas verkligen att jag får det. Gahh. Nu tänkte jag snart knoppa för dagen. Puss
Follow on Bloglovin