FREDAGSSNÄLL

Hej!  På hemmaplan och sex maskiner tvätt senare. 
Inatt blev min buss 40 minuter sen. Gick till kajskjul och fick sällskap hem av Patrick.  Nu ska här storstädas och bokas buss till Oslo.

Har varit på promenad och såhär års brister det lite i mig att se folk sitta ihopkurade ute på gatorna utn mat och värme .  Därför tog jag mig tid att springa in två minuter på Willys för att köpa en nygräddad bulle och mjölk. Mannen som satt utanför blev helt tårögd och nu känns det lite bättre för mig med.
Det är inte första gången jag gör det och förmodligen inte sista.

MOT MALMÖÖÖÖU

Hej! Sitter just nu på tåget mot malmö. Blir mött av min älskade JBF på stationen!  Ah så skönt det ska bli. Saknat alla så mycket!
Åkte nyss från Kungsbacka, så är nog framme 13:58. Ikväll ska vi på Vapiano. Oväntat? Haha ha en fin dag. Puss

MÅNDAG

Godmorgon!  Det är måndag igen! 
Helgen har varit speciell. Sov ca fem timmar mellan fredag o lördag.  Sen i lördagskväll gick jag och Vanni på date på 7eleven (egentligen var vi pisstrött och båda ville hem) vi åt varsin brownie.  In kommer Mathias. Var på j g och Vanni hamnar i en taxi mot backa. Hade filmkväll (jag var trött nog att somna sittande) och sen nade vi Alex rum. Igår smög vi ut som två ninjor vid 9 på morgonen. Jag jobbade 10:45-> somnade vid tolv och vaknade 8:20 idag lite piggare.  
Ska jobba idag och imorgon drar jag till malmö :).

Fick dessutom beviljad ledighet. Åker med andra ord till Brasilien den 8/1! :D
Typ alla kollegor blev helt nere och bara "Anna hur kan du lämna oss i 7 veckor? !" Helt ärligt känns det bra att folk kommer sakna mig :$

LÖRDAG - JOBB

Idag är jag seg. Kan bero på att jag chilla igår. 
För jag vaknade.  Åt frukost, promenera, spade och körde hem. På kvällen gick jag ut och tog en öl med Torbjörn efter några glas vin. Somnade två/halv tre och klockan ringde 08:20.
Drog en powerwalk, duschade och nu ska jag till jobbet. 10:45-21. Tar emot lite. Får bli en celsius!  :) puss

TISDAG

Kom visst av mig lite här. Förlåt!
Fast hur intressant är mitt liv liksom? Har jobbat söndag och måndag.
I lördags hade jag och Siggzor filmkväll och satt mest och snackade om livet. Riktigt trevligt! 
Idag jobbar jag 10:45-20 igen. Sen ska jag äntligen träna igen! Så nice! Puss
Motivation till mig

NÖJD

Efter denna jobbdagen är jag faktiskt stolt över mig själv, kändes fantastiskt att stämpla ut 21:21 och känna att man är bra på sitt jobb. Vi b hade en kkaotisk lunch där vi mellan 12 och 13 köttade 106 pasta på 4 stationer. Självklart är jag inte bara stolt över mig själv utan även mina grymma kollegor. Eftersom jag är mentore lagar jag inte under lunch och middag,  jag backar,  tar beställningar,  fyller upp och pratar med gästerna. Tycker det är kul. För jag ä r ju liksom den som ser över så att allt rullar i köket. Som en mellanhand mellan kök och skiftledare. Därför är det jag som får skiten om något trasslar sig.
Vår driftschef var i alla fall på jobbet idag. Blev helt adrenalin pumpad när han sa att han blev stolt över att se mig jobba idag. :') 
Nu är jag sååhäääääääääär trött. Puss

ANDRA DAGEN

Hej! Igår var en bra dag på jobbet. Blev så stolt när alla stationer nådde lunchmålen! 
25 pasta/timme per station liksom. Stämplade ut 20:03. Kom hem 00:20. Drog en date med Torbjörn och Sanna. Nu ska jag stämpla in om en kvart för mentoremöte. Puss. Ha en fin fredag!

TORSDAG

Hej! Första mentorepasset gick faktiskt bra trots att jag var ganska trött. Just nu ligger jag i sängen, dricker en celsius och kan inte direkt klaga. 
Fick jättefin feedback från mina skiftledare igår och är de nöjda så ska jag banne mig vara det själv också. Nu tänker jag koka mannagrynsgröt. Fick ett sug för det. Ha en fin dag, puss!

LUNCH

Hej! Varit ute på långpromenad och nu ätit linssoppa med keso och ett äpple. Ligger i soffan och kollar tv. Ska snart träna med min fina vanessa! 
Ben på schemat. Ska bli kul! Puss

TISDAGS PLANER

Gomorron! Somnade när Patrick ringde igår. Så har sovit i tio timmar.  Riktigt skönt! 
Tänkte ta en promenad ni.  Klockan tre ska jag träna med min honey.
Annars bara ta det lugnt. Jobbar alla dagar utom idag och lördag denna vecka. Och på lördag har jag redan andra planer så får chilla idag helt enkelt. 
Puss 
 

SÖNDAGSDANS

Alltså Siggzors pizza till mig.. SÅ GOD!
Gick faktiskt att jobba idag, var nästan inget att göra dock så tiden sniglade sig fram.
Kan inte släppa hur roligt vi hade inatt. Jag är inte den som brukar dansa men 99% av tiden spenderade jag på dansgolvet. Mina kollegor är verkligen guldvärda, guldklimpar! ♥
Nu har jag promenerat en omväg hem med Sofia i telefonen och landat i kökssoffan.
Ska äta middag med mamma och pappa sen ta ett bad.
Imorgon är jag ledig, ska bli SÅ skönt! På onsdag kör jag mitt första mentorepass. Så spännande! Puss

DANSA

Godmorgon! Eller god och god.. mår som jag förtjänar.  
Inatt var ute och dansade till stängning på Spritluckan. Var så himla kul! Dock lite jobbigt att gå upp nu. Ska till jobbet om 25 min. Jobbar 12-16:30 sen blir det pizza! Puss 

STRESS

Woopsi.. och dubbel woopsi. Trodde jag jobbade kortpass 12-16:30 men började 10:15 och slutar 17.. blev lite stressad när jag såg detta.. Vaknade 9 och kollade schemat. 
Hann till jobbet men ni tror inte jobbnyckel fanskapet låg kvar hemma?!
Väntar på min älskade räddare i nöden. Mamma ♥

LÖRDAG

Hej! Ligger och kollar Vikings! Ska dejta kudden nu. Vi hörs imorgon! Puss

MYS FREDAG

Hej! Vaknade vid 08:30 och gick ut ungefär en timme senare på promenad innan jag duschade och körde till Varberg. 
Blev förresten inringd till jobbet men fick tacka nej.
Hämtade min fina mormor i Varberg och körde till Ullared. Inte en briljant idé kanske.. Roligt men så mycket folk! 
Vi körde i alla fall hem efter 4h typ. Åt thaimat och har spelat kort. Nu är jag helt slut och ska sova. Vi ska till Torekov och Båstad imorgon (idag), puss.

CELSIUS OCH KYLA

Drack en celsius på väg till min goa frukostdate. Välbehövligt efter väckningen i morse. Det är kallt och rått som tusan. Blir vinterjacka imorgon.
Nu gör jag av med sista timmen innan jobb. 

TORSDAG

Hej! Igår hann jag inte riktigt blogga.  Eller jag hann men jag orkade inte på kvällen. Tog sovmorgon, träffade min älskade Vanessa. Satt i personalrummet och hade djupa konversationer me Torbjörn och folk som fick rast omvartannat. 
Sen kom Patrick in till stan och vi gick över Göta älv bron till Älvsborgsbron och sen hem till mig. Satt och planerade. Sen körde jag pPatrick hem och hämtade min mamma.
Kändes som en produktiv dag, trots att jag vaknade klockan 12 i näset. 

Idag har jag en frukostdate med min honey aka Nina.  Klockan 9:30. Dock ringde Alex mig Klockan åtta och bad mig jobba. Nyvaken så tacka jag ja till pasta 12-16:30. Äntligen lite jobb! Nu ska jag går upp och göra mig i ordning. Vad tycker ni om min fashionabla outfit? ;)

HELKROPP

Hej! Nu har jag tränat. Valde att köra igenom hela kroppen. Kändes som ett bra alternativ. Tog strax över en timme. Riktigt skön känsla. Sen åt jag denna goda bricka.
Nu ska jag strax duscha. Sen laga lax med fullkornsris. Puss

TISDAG MORGON

Hej! Vaknade för en och en halvtimme sedan. Har dock bara varit uppe på toa, hämtat dricka och sen legat och kollat SATC. Men det är okej va? 
Preliminär bokat flyg känns i alla fall jävligt bra måste jag säga. Står i kö på 1177 för vaccinations råd oså. Sen väntar gymmet! Puss

MÅNDAGEN

Lunchen var riktigt god! Och det var riktigt mysigt att umgås med min fina mamma ett par timmar. Efteråt uträttade några ärenden,  tränade ben och åt middag här hemma med mamma, pappa och Patrick. Sen dess har vi smidigt lite resplaner.  Nu ligger jag i sängen med Ior, ska sova och tagga morgondagens kondition och magpass!  Puss

BENPASS

Precis avslutat ett lättare benpass, uppvärmning för kvällens genomkörare för hela kroppen. Ska kila iväg och möta min fina mamma för lunch nu. Så mysigt!
Sen är planeten att unna mig nya träningsbyxor samt nya jobbskor!  Puss

ZORRO ♡

Alltså lilla lurv,  du gör mig så glad! KÄRLEK

MÅNDAG

God morgon! Igår var en fin men lite jobbig kväll. 
Så efter en promenad med Jonathan åkte jag till Mathias och Tobbe kollade på film, drack cola och snackade. Blev skjutsad hem av Patrick och somnade som en sten här hemma. 
Nu ska jag träna och sen luncha med mamma :) puss

INDIANA ANNA

Hej! Denna helgen har jag haft fantastiskt kul! Igår nödlöste jag halloween outfit. Indian! Hade riktigt kul hos Johanna. 
Idag har jag träffat Filippa, chillat med Jessica och Patrick. Precis ätit och ikväll blir det nog en promenad med Jonathan :)

HALLOWEEN BOMB

Follow on Bloglovin