Brum

Så har man övningskört tillsammans med pappsen i ungefär en och en halvtimme, riktigt roligt faktiskt. Vi körde hela vägen ut till Lilleby och Torslanda!
Nu ska jag plocka upp det sista från golvet och dammsuga mitt rum. Sen kommer Lynn hit, så kul!
Taggar städning så hårt nu!
 

Lördag 29 juni 2013

Hej! Jag har jobbat i ungefär fyra timmar idag, blev dessutom hemskjutsad av min chef.
På tal om före och efter bilderna så kan jag visa när jag har tagit bättre efter bilder, tog bara med min webcam igår för att se.. I vilket fall.
Fick frågan av Hanna om var jag jobbar nu och jag har inte bara ett utan två jobb. Det ena är ett ströjobb på Kajskjul8 nere i hamnen här i Göteborg, men mestadels kommer man hitta mig i Glashyttan vid Kronhusbodarna framöver där jag är anställd som butiksbiträde. Vore jättekul om ni kikade förbi någon dag! Nu kommer jag dock inte jobba förrän i mitten av juli någon gång.
Ska strax ut och köra med pappa. Har min skönaste tröja och mina skönaste jeans idag, känner mig bekväm, så gott!
Ungefär såhär ser det ut. Tröjan är ett fynd från Cubus och jeansen ett Londonkap! Vill ni se mer av det jag införskaffade i London eller fler outfits så tjoa till ännu en gång om det!
 

Fredag 28 juni 2013

Hej! Jag sitter i köket och väntar på att Oscar ska komma hit och sova med mig.
Imorgon ska jag jobba. Ska bli kul!
 
Idag har jag varit på stan och införskaffat ett nagellack och gjort lite annat kul. Igår bokade jag och min kärlek en sista minuten resa till Side i Turkiet, ska bli skönt att komma iväg till värmen. På tisdag bär det av. Vilket för min del har inneburit en kväll av tvätt och lite städning.
Tog förresten bilder idag, eftersom jag tog bilder i februari på hur min kropp såg ut, gjorde det utan större förväntningar, det senaste har jag ju knappt tränat. Blev dock glatt överraskad när jag såg min mage, profil och rygg. Så himla glad för det, ska komma igång nu igen när jag sett hur stor skillnad bara två kilo gjort!
 

Torsdag 26 juni 2013

Hej! Vaknade runt elva efter en trevlig kväll igår. Vi åkte till Kungälv och mötte Elias för att vänta på Marcus i en timme så vi sen kunde åka till Kärra för att hämta Jessica. När alla äntligen satt i Elias bil var det ett väldans vel om vad vi skulle göra. så vi köpte med oss pizza och cola och åkte ut till Nordön och satt där och åt pizza. Sen badade Marcus och Elias och tyckte det var jättehärligt tills dom såg en skylt om toatömning, då fick Marcus panik. Tyckte det var väldigt roligt faktiskt.. Vi blev skjutsade av Elias till Kungälv igen efter en glass. Så vi var väl hemma igen vid tolv ungefär.
 
Oscar har åkt till jobbet och jag tänkte dra mig iväg till gymmet nu och svettas lite. Så himla träkigt väder att jag inte känner riktigt för uteträning idag. Är dock väldigt trött idag skulle behöva koffein, men försöker avvänja mig vid det!
 
 
 

Tisdag 25 juni 2013

Hej på er!
Sitter just nu i sängen med en Celsius Vilda bär och väntar på Oscar. Känner mig så ful att jag inte vill gå ut själv då han får komma och hämta mig haha.. Har fått finnar i pannan, det är därför denna kalabalik har uppstått.. Jag är normalast i stan!
 
Idag har jag i alla fall träffat Sofia och nu ikväll ska jag och Oscar grilla med Jessica, Marcus och Elias. Så vi ska åka till Kungälv när han är här.
Här är en sur liten ful tjej med knottrig panna.. BAJS
 

Mot körskolan

Ser fruktansvärt trött ut, men sanningen är att jag hatar att träna med smink då svetten öppnar porerna och har man då smink så får man lättare finnar. Så nu ger jag mig iväg, stopp ett körskolan, stopp två GYMMET!
 

Måndag 24 juni 2013

God morgon! En trött Anna med en Celsius i ena handen, koffein!
Så har alla sovit gott? Jag har, men var trött när klockan ringde vid 10:10. Ska iväg på körlektion om ungefär 20 minuter. Ska bli riktigt kul! Först ska jag dricka upp min Celsius och klä på mig, blir gymmet efter körlektionen! Så taggad! Puss
Fick bli citron/lime idag. Så god!

Natti

Nu sitter jag i sängen och ska strax sova, imorgon börjar dagen med körlektion och träning. Sedan en dejt med Lynn och på kvällen ska jag till Oscar. Väldigt trött just nu, vill prata med mamma, men hon behövde sova.
Pratade med min MP innan och det var underbart kan jag säga. Pratar med henne alldeles för sällan, min fina fina vän!
 
Var i alla fall mysigt att träffa Nora innan. Borde göras oftare även om det blir mer och mer nu. Vi har alltid så mycket att prata om och jag uppskattar verkligen den vänskap hon och jag har. Den är så enkel och naturlig. Jag kan säga precis vad jag vill till henne. Så skönt!
 
Nu blir det en dejt med kudden! Tack för fina kommentarer!
 
Puss
 

I väntan på middag

Hej! Blev lite mer än en timmes träning med 7 minuters uppvärmning på crosstrainern sedan ben träning samt lite armar och avslutande 35 min på crosstrainern också. Nu har jag druckit min Celsius och duschat samt klätt på mig. Nu ska jag koka broccoli och gå ner på gården och äta grillad fläskfilé med pappa och bror. Sedan är det dags att hämta mina nycklar i Lerum och sen möta upp Nora för en kvällsrunda runt nio. Mysigt värre.
Är härligt seg efter träningen!
Två nyduschade bilder, precis nu.

Mot gymmet

Och när jag kommer hem har jag morötter och Celsius väntande på mig. Sen måste jag även förbi Lerum och hämta mina nycklar, hur lyckas jag ens? Lite klantigt bara. Först tar vi träningen i alla fall. Sen min iskalla Celsius! Mums.
 

Midsommarafton

Den högtid, hela dagen låg jag trött i soffan och var småsur över ett regnigt Lerum.
Framåt kvällen blev vädret klarare och vi drog föra att möta upp Nora på stationen och tog oss sedan upp till Filip för att spendera kvällen där med Susanna, Therese, Erik, Filip, Sean, Isak och lite senare även Sofia och Jocke.
En väldigt trevlig kväll tyckte jag det blev, vi grillade på Filips balkong, pratade och bara umgicks.
Isak spårade när vi mötte Sofia och Jocke så han gick tillbaka till Filip utan byxor.
Sen satt jag och Nora i några timmar i Filips brors rum och pratade gamla minnen. Jättemysig midsommarafton. Vi la oss vid 4 i Oscars föräldrars säng och sov några timmar.

Söndag 23 juni 2013

Hej på er!
Jag sitter i sängen efter en väldigt blandad midsommarhelg. Har tänkt träna om någon timme och ikväll ska jag träffa Sofia eller Nora. Beror på om Sofia kan eller inte.
Imorgon står en körlektion på schemat. Ska bli roligt. Egentligen var dagens planer en pardag på Ullared, men det blev inte så. Får bli på Mackan semester istället.
Nu ska jag göra ett midsommar inlägg. Puss

Torsdag 20 juni 2013

Hej på er! Halv två och jag har hunnit med ett möte, dricka en celsius och pratat i telefon med Filippisen och väckt Oscar med frukost på sängen.
 
Idag ska vi åka till Lerum och sedan spendera midsommar där med alla vänner. Lynn, Sofia, Isak, Erik, Filip m.fl. Ska blir himla kul! Nu ska jag bara njuta av att vara ledig och stressa ner denna helgen, blir nog en himla fin helg.
Hoppas ni får en underbar midsommar med massa god mat!
Jag ska försöka komma igång och blogga som jag gjorde i början igen! Puss
bild från London, Sofia <3

Onsdag 19 juni 2013

Hej! Vad har hänt sedan sist?
Jag har skaffat ett jobb till, haft en av de bästa dagarna i mitt liv, myst med Oscar, varit i London med Sofia och busat med Alfred. Inte i den ordningen men har haft det bra i alla fall!
 
Hade körlektion idag vilket gick okej, lite ringrostig eftersom bilen här hemma har varit trasig ett tag.
Oscar kom nyss till mig, snart blir det mat, sen får vi väl kolla film eller något annat mysigt!
 
Bild från världens finastes student
Follow on Bloglovin