Nu får du skärpa dig!

Hej! Haft två dagar med otroligt mycket jobb, ber om ursäkt för utebliven bloggning. Vet att jag har varit kass på det de senaste, men ska fräscha upp bloggen med lite vår färger i designen så jag hittar ny motivation!
Hoppas er helg har varit fantastisk! Jag jobbade 16h i sträck i fredags och 9/10h igår. Idag ska jag träffa Jessica! Puss

Får lägga upp bilder sen.. ligger på balkongen i solen och det funkar inte med bilder från mobilen..

Sjukstuga

Hej! Ber om ursäkt ännu en gång för dålig uppdatering. Har spenderat de senste dagarna i sängen med serier och halsont samt feber. Mitt hår ser numera ut som något fåglar skulle kunna bo i. Så ska nu in i duschen med hår borste och olivolja! 
Förstår någon hur det kan bli såhär?! Hahahha kaos! Kan ju visa en efterbild sen! Om jag får ur dessa tovor! 

FEST

Hej! Lördagen var kickass! Jag hade så sjukt roligt, verkligen. Emma är också nöjd vilket var det viktigaste! 
Jag fick träffa Jessi, min älskling, nya och gamla vänner! Gosa med Sofia och allt. Så hade en bra ledig helg. Fick köpa nya strumpbyxor på Allum dagen efter, förmodligen den pinsammaste jag någonsin gjort haha! Gårdagens smink och trasiga strumpbyxor och bara "Hej! Kan jag låna ert provrum?". 
Igår skjutsade jag Oscars pappa till Alingsås, hängde med affe och sen tränade jag lite innan maten och sen träffade jag Lowlow och Emma hemma hos Lowlow, Tove var där också. Vi hade tjejkväll, jag var nykter eftersom jag körde. Jag kom hem halv fem i morse och har sovit fram tills kvart över tolv!
bild från i lördags, hemma hos Emmisen! Puss

Fest hos Emma

Hej! Det var ett tag sen. Lyckats nappa åt mig jobb på Vapiano 75% fasttjänst så ska bo i Malmö över sommaren! Man blir upplärd där.
Igår hade jag SPA-kväll med Sofia och inveg min bikini från Teneriffa!

Nu sitter jag på bussen till Kärna med Sofia och Lowlow Vi ska festa och fira Emma! Puss

Vårfötter

Jajamen, så sant, det är vår på mina fötter. Skavsår som attans, men eftersom det tillhör våren och sommaren enligt mig så ser jag det på ett bra sätt (försöker låtsas att jag inte gråter när jag ska duscha). Haha, har i alla fall compeed hemma! 
Annars då? Jag och Sofia gjorde pizza igår och jag sov sen där! Riktigt mysigt. 
Idag ska jag nappa Noras vovve och ta en långpromenix. Imorgon fyller Oscar år, så ska vara med och fira lite. På lördag är det Emmas tur att firas med alla vänner, så mysigt!
Nu ska jag plocka upp min tvätt och sen hämta vovven! Puss
vet att jag är charmig.

Måndag

Hej! Igår bloggade jag inte, orkade inte, hade världens slappaste dag eftersom jag jobbade till typ 4 och kom hem vid 7:20 ungefär, mamma var sådär lagom nöjd när hon smsade och undra var jag höll hus 7 på morgonen.. 
Anledningen till att jag jobbade så sent var att vi hade ensemblepub på Kajskjul med alla från Lorentsbergsteatern, operan m.m. Så jag fick vara den servitris som var instämplad och plockade glas och flaskor samtidigt som jag tog en cider med mina kollegor. Sov till halv elva igår, sen mötte jag Nora, åt pizza och gick på stan. Sen gick vi hem till henne och drack te, sen däckade jag totalt i hennes soffa innan jag gick hem och skypea med bland annat Krille, jag kollade på Parlamentet och låg och vred mig av skratt, den nivån var jag på.. 
Somnade och vaknade vid 10:30 av att min bror ringde, eller helt ärligt så vet jag inte vad klockan var.. Somnade om så fort han la på och sov till första larmet klockan 11 och somnade om, sov till 11:30. Sov nästan 10 timmar och borde vara pigg, men var så jäkla trött!
tog en långpromenad och nu ska jag bara skölja av mig innan jag sätter mig i bilen! Puss
mina bästisar

GRATTIS FILIPPA

16 mars 1997 kom min fina Filippa till världen, min lillsis <3

Give me everything

Hej! Sitter i sängen och ska strax gå till jobbet! Kom hem 4:30 imorse, fy vad sliten man är nu! Lär ju sova hela dagen imorgon haha. Idag är det ungefär 100 gäster mer än vad det var igår, och igår var det trångt som... mellan borden!Måste i alla fall traska iväg nu, blir nog AW inatt också, nirr!
Nästa vecka bor jag nog hos Sofia, hennes föräldrar ska till Åre! Puss
 

We found love

Hej! Igår funkade det inte att mobilblogga och jag var ute nästan hela dagen i det fina vädret. Traskade runt i ny tröja och nya jeans (köpte i söndags). Till det hade jag mina älskade woodbrands, skinnjacka från Twist&Tango, skinnconverse (de har varit vita) och väska från WERA Sthlm. Nu är det banne mig vår.
I övrigt så gick jag och Nora och Sofia till Chez, snackade och drack ett glas vin igår, sen var vi en stund på Kings head, sen skedade jag med Sofia hela natten!
I morse följde jag henne till spårvagnen innan jag fixade en grej i stan! Sen köpte jag Skyr, en jordgubb och en vanilj! Jordgubbe var ju en besvikelse, vill testa alla smaker haha! Om 1h och 45min har jag möte med min chef på Kajskjul om sommaren, åh, har verkligen ingen aning om var jag hamnar. Har många val, vet att jag inte borde klaga, men tro mig, det är lika jobbigt att ha 5 alternativ som att inte ha ett jobb. Det kan jag säga eftersom jag en gång varit där själv. Well, vi får väl se var jag hamnar! Puss

SKYR

Säger då det, även denna smaken var riktigt lyckad!
Skulle vilja tipsa om Skyr som ett bra mellanmål, 120-170kcal (beroende på om man tar med eller utan müsli) per burk. Mycket protein innehåller den också, men framförallt har den riktigt härlig konsistens! Inte alls rinnig som andra lättyoghurtar har! 0,2% fett. Namnam!
 

Jobbfyllt

Hej! Förlåt utebliven uppdatering igår. Hade fullt upp innan jobbet klockan 16-01. Gais hade 120års fest med Carola som gäst.
Hann klämma in 5,5h sömn ungefär. Har varit och köpt Skyr nu eftersom jag åt upp den jag tänkt ha till frukost inatt när jag kom hem inatt..
Jobbar 10-01 idag och det är Chalmers (pappas institution) som kommer på lunch och middag.Som ni förstår kommer uppdateringen vara rätt låg idag med. Puss


Nattamat efter jobbet smaken på skyr (hallon granatäpple) va så god! Köpte blåbär nu, får se om den får samma betyg!

Molnig måndag

Och jag har laddat upp inför veckans fyra arbetsdagar med ett konditionspass nu frukost med bland annat proteinshake och B-komplex mina älskade vitaminer! Ska sedan iväg och köra triceps och axlar med Dawn! Trevligt!
Sen tar jag bilen och hämtar Sofia för att åka med henne på hemligt uppdrag! Blir väl äta något med henne också! Klockan 17 ska mamma hämtas så ska vi åka på bilprovning! Puss!


En bild för Nora-Conny, våran favvolåt liksom

UTGÅNG FREDAG

Hej! Kvällen igår var toppen! Vi dansade till stängning och var hemma i morse. Hade grymt roligt och benen värker idag, älskar mina brudar något otroligt verkligen! Så mycket skratt som delas, oslagbara pinglor!




bild från igår innan vi drog ut och frullen i morse! Tappade btw ett örhänge någonstans inatten :(

Arbetsnarkoman?

Mina pågående jobb då, är det nice eller? HAHAHAHHA kan inte låt bli att tycka att det är lite ironiskt att jag för ett år sen satt arbetslös med panik över hur det skulle gå efter studenten. Och sen innan 2013 tog slut hade lyckats skaffa 3 jobb och nu ett fjärde. På mindre än ett år.
 
Vill uppmana er alla att söka jobb, vitt och brett, för visst ni kan sitta hemma och klaga på att ni inte har något jobb. Men det finns verkligen inget som är värre än människor som sitter och klagar på att de inte har något jobb när de inte ens försöker. Man måste söka jobb, lämna CVn, mailbomba, telefonterra osv innan man har rätt att klaga. Ingen kommer ringa hem till er och erbjuda er jobb, ni måste visa att ni finns på marknaden också! PUSS

Woodbrand



Vill bara påminna er om min bror och Hans vänner som har startat företaget Woodbrand. De säljer stilrena, tidlösa bågar i bland annat bambu och redwood(tror det heter så). I vilket fall köpte jag mig ett par till Teneriffa som jag flitigt använt. kan utan tvekan säga att det är de bästa bågarna jag någonsin haft eftersom de inte ens väger 50g så märker man knappt av dom!
I vilket fall såg jag på deras Facebook att de erbjuder fri Europa-frakt! Så surfa in på www.woodbrand.se och köp er ett par! Så prisvärt!

OBS. Detta inlägg är INTE sponsrat utan jag gör det för att jag vill.

Påväg mot Göteborg!

Hej! Nu har vi ca 11,9 mil kvar hem! Så skönt! Ska hem och duscha.
Vi jobbade 16-00:30 i onsdags gick upp typ 9:50 igår. Somnade dock först två den natten. Var småfebrig. Igår började vi först 20 och jobbade till 04. Vi åkte sen 7 mot Oslo för att fylla i och lämna papper på skatteverket. Gott att ha ett skatteavdrag på endast 10%!
Är rätt trött eftersom jag hann sova ca 1,5 h inatt. Men överlever. Ska sussa hos Nora-Conny inatt! Puss

Monicas ben och fötter i Norge

Nordby supermarket

Pausar o köper lite färdkost! Roligaste affären ju!


Mar. 05, 2014

Hej! Sitter i bilen med min nya chef och två nya kollegor. Ska till Hafjell och jobba fram till fredag. Spännande!


Semlorna igår smakade väldigt gott igår faktiskt!

Hyllskruvning

En hylla ihopskruvad, ett träningspass avklarat och ett par skor upphämtade. Nu ska jag skruva ihop nästa hylla, duscha, äta och sen möta upp Mia, köpa grädde och mandelmassa innan vi ska hem till Nora och äta semlor. Imorgon blir jag upphämtad vid 8, ni får veta vad jag ska göra då.. Puss!

Förbränning

Blir triggad att skriva en roman varje gång jag ser kommentarer någonstans i stil med "hur får man bort fettet från magen?", "hur får man ett mellanrum mellan benen?", "hur ska jag få låren smalare, powerwalkar varje dag men inget händer". Vill klappa folk på huvudet och säga lilla gumman ungefär.
Man kan inte punktförbränna fett, bara för att du gör 500 situps varje dag så kommer inte allt fett försvinna från magen. Men du är påväg! 
Finns saker som boostar fettförbränningen, men du kan inte bara hetsträna, kosten är även den en viktigt del. Så om du powerwalkar betyder det dessvärre inte att du kan äta 200g marabou varje dag och hoppas på att se skillnad, sorry..
Powerwalk - boostar din fettförbränning, snäppet bättre blir det om du powerwalkar på morgonkvisten, med en kopp svartkaffe i magen.
Cirkelträning - Att du kör seten på gymmet i cirklar t.ex. 10 squats, 10 utfall, 10 insida lårpress, 10 utsida lårpress, repeat x3/4.
Sen kan man tänka på att en löptur som är mer långdragen (jogging) i typ en timme är bättre för förbränningen än 30 minuters snabbare löpning. Och att även om 1 timmes löpning förbränner fler kalorier än 1 timmes styrka under själva träningspasset så får du ingen efterförbränning på det sättet av konditionsträning. 
När jag ville förbränna fett, (var något år sedan) så körde jag kondition 5 ggr/vecka och styrka 2-3ggr/vecka med 1-2 vilodagar i veckan. Det funkade utmärkt. 
Jobba mot ditt mål och ge inte upp. Glöm inte kosten som är min halva jobbet. Håll dig undan sockerbovarna som vissa sorters bröd och smaksatt yoghurt och kvarg. Njut av livet och unna dig t.ex. mörk choklad som faktiskt (i lagom mängd) kan gynna ditt BMI! 
 

TISDAG

Hej! Gårdagen bjöd på en stark resa med Morgann och Nora-Conny! (Eftersom Nora är den snygga av oss). Vi åkte till Lager157, jag brände 970:- på kläder, visar upp det sen, tänkte be Sofia om hjälp att fota. Sen gick vi till Ikea där jag köpte två hyllor, lådor och koppar, så himla fina koppar! 
Nora-Conny bjöd på finmiddag, Ikeas köttbullar (12st till priset för 8) och vitlöksbröd alltså 46:- för två personer.. 
Och Nora-Conny undrar varför hon och jag är som ett par när vi umgås.. Hon går runt och diskuterar "vår inredning"..
 
Idag har jag hunnit gå morgonpromenad och äta gröt (MUMS), eftersom det är semeldagen (ÄNNU MER MUMS!) smet jag in på 7eleven och köpte en minisemla till min bror som sov hemma inatt. Bad att få den i en påse.. Kändes av någon anledning fel att powerwalka hem med en lös semla i ena handen liksom.. wonder why? Fick i alla fall världens största kartong, besvikelsen när man öppnar liksom..
Är faktiskt bara en..
Ikväll ska jag kolla på The Eklands och äta semlor med Nora-Conny och Sven. Mumma! Innan dess (klockan 12:30/12:45) ska jag möta upp Sofia och döda ben! Aj, aj, aj. Nu ska jag städa mitt rum och dricka rödbetsjuice! Puss 

Årets första dopp

Här sitter jag nu och väntar på Nora, vi ska till Kållered och gå på IKEA samt Lager157! Jag gick ut till Saltholmen innan och tog ett dopp, fråga inte hur fan jag tänkte.. Men hem kom jag efteråt haha. Fick springa upp värmen på fem minuter.. Bada inte än! 
 

Ut på äventyr

Är ju för jävla snygg...... Nu beger jag mig mot Filippa i alla fall, ha en fin söndag, PUSS

LYCKA

Så ja, ska bege mig mot Filippus så fort jag sminkat mig och dragit på mig jeansen. Ser lite schleten ut, eller rättare sagt jag ÄR jävligt schleten idag, Men är nöjd som bara den att allt slit jag har gjort på Kajskjul har gett resultat och jag vill tacka de fina kollegor som boostade mig under natten också! Guldvärt verkligen. Känns i alla fall jävligt gött att ha en sommarsysselsättning kirrad! Ler konstant, haha gött! Puss

Förklaring

Tänkte bara förklara inlägget igår.. Hade ju lite bråttom iväg i och med att Nora stod och väntade.. 
I alla fall, saken var den att denna kille började ragga på mig när jag jobbade på Bryggan 12/1 enligt honom.. Sen blev han alltså dumpad iförrgår av sin tjej som han har varit tsm med i ca 1 månad.. Enligt facebook sedan 2/1 och vad säger han till mig? Jo att "enligt henne blev vi tillsammans då".. Hur smart liksom? 
Jag har nontolerans vad gäller otrohet och tycker att är man tillsammans med någon så är man. Då ska man INTE ragga på någon annan. 
Därför tyckte jag det var jävligt korkat att komma och gnälla hos mig och försöka få medlidande när han gjort en sån grej. DESSUTOM hade han ett behov av att verkligen försvara sig och gick in för det och då får man bekräftat att han själv vet att han gjort fel. 
 
Ville förklara detta eftersom vissa människor tog illa vid sig. 

Lördagsjobb

Ja, då var det dags att jobba igen! Ska ner och träffa Nora nu! Har bara en lite fråga till er.. Är detta intelligent? 
 
Follow on Bloglovin