Dags för jobb

Haha ser juy verkligen ut som ett stolpskott.. Bjuder er på det, nu måste jag iväg till jobbet! Hoppas ni får en fin fredag, puss!

King of cockblocks

Hej! Igår hamnade vi på först PC där vi satt, tog några drinkar och pratade med Sofias bror som hade gått av sitt jobbpass! Sen drog vi till Sticky dit typ halva PC stalkade. Vi svansade i takt till musiken tills stängning.
Var jätteroligt för jag träffade typ alla jag kände där. Gamla klasskompisar, jobbarkompisar, bästa vänner osv.
Jobbarkompisarna som frågade hur det hade gått på akuten, sa att det märktes att jag inte var där och boostade mig till 100. Träffade min älskade Jessica som var där med sin roomie också, dock försvann han runt 00. Var verkligen kung på att cockblocka igår. Vi tjejer hade en liten pakt om att cockblocka varann hela kvällen. Sen skaffade jag mig en framtida karriär som bartender också..
Jessica blev nattens hemsläp då hon missade sin spårvagn.
Vi har spenderat morgonen med en flaska Pepsi max, tjejsnack och mackor. Lever livet. Ska jobba om tre timmar, dags att bli människa kanske? Dusch och promenad till jobbet får det bli! Puss
 

Spontanare

Hej! Hela dagen har gått i en väldig fart må jag säga, kom nyss hem från en dejt med min fina Nora och ska strax bege mig till hennes kvarter, är bara hemma och byter om för en rätt spontan utgång! Ska bli kul att svansa till musik måste jag säga. Så får bege mig iväg nu, se var natten tar oss! 
Vad hände förresten med statistiken, bara flög upp! Roligt att se, välkomna hit! Hoppas ni stannar! 

HEMMA

Hej! Försvann bort i några dagar, stängde av, kopplade bort och njöt. Hälsade på min kära lilla mormor och skämde bort henne med heltids sällskap, åkte till Skåne, åt lunch, hälsade på morfar. Kändes viktigt att få visa min fina mormor lite tacksamhet efter allt hon gjort för mig, så vi åkte dit hon ville. Köpte både mat och blommor, spelade kort inpå natten och jag såg till att laga mat i den mängd att hon hade över att frysa in.
Jag kom hem igår vid typ fyra och sen på kvällen var det Muay Thai som gällde med Mia, riktigt skönt pass! 
Nämnvärt är även det faktum att jag stannade i Varberg påvägen ner till mormor och tränade ett tungt benpass som fick mig att känna träningsvärken i låren och rumpan dagarna efter, verkligen galet skönt och motiverande!
Bytte Slottsskogen mot Nissan och gick minsann en ensam morgonpromenad igår. Idag har jag däremot tagit in Göteborg igen och ska strax ner till gymmet och träna! Är som sagt galet motiverad! 
Hovs hallar bjöd på prima väder och sol, en långtur med lunch och promenad!
Vill tipsa er om att göra liknande, stäng av mobilen i minst 24 timmar, man måste inte vara uppkopplad dygnet runt. Stäng av och ta bort facebookappen, logga ut, stäng ner, vila. Finns så mycket roligare grejer så länge man kan fokusera på annat än att vänta på sms, facebook, kommentarer, instagram osvosv. 

Andra gången gillt?



Åkte in igen strax före 21 igår och fick genast blodtrycksmätare, dropp, blodbalansmätare osv. Mamma kom senare eftersom hon var på bröllop. Taxi dit var jättesvårt btw.
Lyckades skälla ut läkaren i sömnen och fick åka hem tidig morgon. Fått mediciner, recept och remiss till någon speciell allergimottagning.. Är trött nu. Men ska iaf ut på en promenad snart. Puss

Sahlgrenska akuten

Hej, igår under jobbet började min ena arm klia, sen den andra, mina öron var jättevarma och röda. När jag bytte om efteråt insåg jag att hela överkroppen var flammig, röd och sedan när jag bytte om spred det sig mot låren. Jag stämplade ut sist av alla servitriser, standard. Sen Kom jag hem efter en promenad klockan 3:26 och då ringde jag 1177 (trodde promenaden skulle hjälpa kliandet, sen duschade jag av mig här hemma, tog Lotardin, smorde in mig i parfymfri kräm och sen ringde jag).
Då hade mina läppar svullnat upp och börjat strama. Hon jag snackade med lät lite småstressad, bad mig lägga på och ringa 112. Så jag väckte mamma som ringde, men det var ju liksom fredag natt... Lycka till att få tag i en ambulans. Med min indianhy och mina Angelina Jolie läppar steg jag kvart över 4 in på Sahlgrenska akutmottagning och fick genast hjälp. Mamma stannade till 6:30 ungefär, sen låg jag där ensam med urladdad telefon tills klockan blev 12:39, blev utskriven och pappa hämtade mig utanför så nu är jag hemma och mår bättre, men det var ganska läskigt ett tag. 
 
På order av läkare har jag med andra ord sagt att jag inte kan jobba idag, jag har fått 10 kortisontabletter sen klockan 6 och jag ska ta det lugnt idag. Kan dock köra bil, så ska skjutsa mamma och pappa på bröllop klockan 16. Puss

Jobb 16-01

Såja, då har jag ätit, klätt på mig och ska strax i skorna för att traska ner och möta Nora vid Prins! Jobbar 16-01 idag, lär ju dra över som vanligt, men men. Nu måste jag gå. Ha en toppen bra fredag, kram!
 

Fredag!

Hej! Hade en trevligkväll som blev längre än väntat igår.. Jag och Mia möttes utanför 4 gott för att traska ner till Kingshead på 2a lång där Mia beställde in en öl och jag en cider, vi väntade in ett ledigt bort + våra kära kompanjoner. Mia och Moa drog hem vid 00:15 typ när vi hade suttit halva kvällen med trevligt sällskap. 
Nora och jag stannade tills de stängde, standard.. Sen drog vi med vårt sällskap till BK på Järntoget där jag fixade lite nummer till Nora, haha helt underbart underhållande. Jag och Nora gick hemåt vid tre typ.. Jag stod med andra ord utanför min port kl 3:21 en torsdagnatt och insåg att jävlar, mina nycklar är inte i mina väska.. Jag hade alltså glömt de hemma. Och jag kände inte riktigt för att väcka pappa då detta redan hänt en gång vid denna tiden en torsdag.. i somras när vi hade varit på Sticky.. Så jag testade först att ringa mammas mobil, för att se om hon var uppe och kissade eller så men nej. Till detta hör att jag hade 1% kvar av mitt batteri så jag fick smsa Nora som erbjöd sovplats för natten. Vi trängdes asusual i hennes 90säng. 
Imorse skulle Nora till tandläkaren och jag fick sällskapa henne på vagnen innan jag gick till mammas jobb och hämtade min nyckel. 
Kom nyss upp ur ett två timmars bad och ska powernapa innan jobbet.. Sov 4/5 timmar inatt nämligen haha. 
Fast lär ju ändå inte kunna sova, druckit koffein. Plus att jag alltid mår illa efter powernaps.. Vet inte varför men eh ja.. Så blir väl att vila lite eller så! Puss
gårdagens middag al á Anna

Thaiboxning

Hej! Ska strax laga mat, kyckling med färskpasta. Igår tog jag ut mig på thaiboxning igen.. Idag känns det dock inte i vaderna utan i mage och rygg. Måste säga att Niclas är en grym ledare som får alla att kämpa tills de kvider typ. Alla rinner verkligen efter passen! 
Idag har jag cruisat runt lite i bil och haft ont i halsen, men blir liten utgång ikväll med mina älskade flickor Sven, Aron och Ferdinandooooo. 
Imorgon tränar jag nog lite ben innan jobbet om jag mår bättre. Puss

Onsdag

Hej på er! Hade ingen tid eller ork att blogga igår. Var vinprovning på Kajskjul på kvällen och jag fick väl i mig totalt lite mer än ett glas och vakna med huvudvärk idag.. Hur ska man tolka det liksom?
Sov hos min bestie Nora! Vi såg ice age 4.. Hon sov fortfarande när jag tassa hemåt för att göra mig i ordning. Nu ska jag möta upp mina älsklingar Pernilla och Emma! Vi ska på jobbmässan och charma folk. Hoppas ni har en toppen onsdag! Puss.
(funkar inte o ladda upp bilder så det kommer ikväll!<3)

BILDER FRÅN TENERIFFA

Eftersom ni nu uthålligt väntat publiserar jag en bildbomb, ganska precis en månad efter att vi begav oss 6h söder ut!
Såhär, eller för den delen helt i badkaret slutade 5/7nätter har jag för mig.
Första morgonen gick vi på upptäcktsfärd/powerwalk/frukostjakt
Hamnade på stranden.
Innan vi efter två försök fick in våra jordgubbs crepes!
Vi åt på chillout innan vi hamnade på någon engelsk bar där vi blev utstirrade och flydde.
Tog denna till en på jobbet..
Åt bakispizzan i bikini på stranden.. tills det började blåsa och vi la oss i gräset istället!
Här hängde vi nästan en hel dag
En kväll åt vi på en panorama restaurang där servitrisen hette Tommy, var italiensk och vi var 100 på att han var gay tills han gav mig sitt nummer och sa att om jag hade lust att äta middag med honom kunde jag ringa?
Här är då vårat otroligt fina rumsnummer!
Och en dansande Anna på balkongen.
Innan vi tog oss ut för en riktigt festkväll med våra engelska vänner!
Någon dag på stranden!
Noras höjdpunkt på resan var dessa såkallade "bajshjärtan" från märket Bimbo som hon aldrig köpte..
Själv hittade jag ett märke som hette Anne Möller och gjorde solkräm!
Shopping i solnedgången!
Den dag då vi tog en taxi till Siam park för 5€ och sedan insåg att det tog typ 10 min att gå. Fanns i alla fall såna här!
På Siam park
Vi promenerade nöjda hem därifrån!
Anna + Nora!
Denna kväll träffade vi engelsmännen igen!
Sista heldagen åkte vi med katamaran ut och kollade valar och delfiner + att vi fick snorkla!
Glada tjejer
Galet skönt
Den 23 blev vi upphämtade typ 10/11, minns inte ens av bussen som körde oss till flyget
Nora skulle se creepy ut när jag tog igen sömnen på flyget!
 

Måndag

Gomorron! Glömde blogga igår, var ganska matt så orkade inte riktigt med det. Idag är det ny vecka och jag ska börja på topp med powerwalk innan jag måste vara hemma för att ta emot några fönsterkillar som ska mäta våra fönster eller något sånt? Är ganska trött och har tvättid ikväll klockan 17:00. Nu ska jag i alla fall dra mig ut. Puss
I lördags kväll/natt var jag ute på en låååång runda!

Lördag

Hej! Igår var ungefär världens bästa dag med världens bästa vänner och jag är riktigt nöjd! Vaknade vid ett och är inte bakis, tro det eller ej, var nog mest väldigt trött efter att ha kört närmre 30 mil igår. Måste ha gjort något jävligt rätt på mitt körkort eftersom till och med vakten när vi skulle gå ut sa "jävlar va snygg du är". Totalez made my day! Blev standard 7ans på vägen hem eftersom Nora inte åt något innan vi gick ut. Så jag var hemma vi 5 i morse. Nu ska jag ut på promenad och tvätta mina jeans som för övrigt är fyllda med vitlökssås.. Puss!
vet att alla <3s-dag är över men vill ge er lite extra! 

Ullared

Ledsen! Hann inte blogga innan vi åkte i morse. Igår var i alla fall Melodifestivalen på Kajskjul! Spännande. Nu ska jag shoppa vidare, Vi träffa Morgan innan.


Happy valentine!

Så var man hemma efter att ha skjutsat hem tre jobbarkompisar i Majorna. Det är ju trots allt alla <3s-dag så man får visa kärlek och omtanke till alla i ens omgivning. Själv ska jag hoppa ner i min gosiga säng och visa den all min kärlek eftersom jag har jobbat i lite mer än 8 timmar så ska sömnen sitta som en smäck, har en lång men rolig dag att se framemot imorgon! 
Vill tacka för kommentaren H! Om det uppskattas så ska jag absolut göra mitt bästa för att uppdatera med nya bilder. Teneriffa är på ingång! 
Är det någon somm vågar sig på en gissning vad vil serverade för folk på Kajskjul idag? Ledtråden är att det har med helgens Göteborg att göra. Skaldjursplatåerna tågade in (räkfria) och vi hade press på plats som fotade och filmade! Gissa på ni så berättar jag innan jag åker imorgon. Puss!

Träningstights

Sådär ja, 5 km, en dusch och nu lite mat innan jag tar bilen en sväng till ICA Maxi. Tänkte vara lite duktig och ta bild på mina favorit träningstights som ni ser där uppe, jag älskar dem! De har ännu inte tappat passformen, de har en ficka med hörlurshål och de kostar inte en förmögenhet. Rättare sagt, de kostar 249:- om jag inte minns fel och är märket Soc och finns med andra ord att köpa på Stadium. Vet inte om de fortfarande görs gröna eftersom jag köpte mina för ett år sedan typ. Mina vader är så svullna efter boxningen igår haha, skojar inte va ont de gör!
Sen ville jag också passa på att visa upp min nya kompanjon Sony XPERIA V med mina blå Happy plugs i. Jag har en vit XPERIA V om ni ville veta det. Kan rekommendera Happy plugs so far, so good liksom. Väldigt mycket bättre än mina Urbanears! Puss

Bananaz

Hej hopp! Nu har jag precis vaknat och ska ut och springa en runda, se om mina tår håller för det, sen kommer Nora hit efter att jag har ätit så ska vi åka ut till ICA Maxi i Sisjön! Jag måste ju hålla mig färsk i minnet med mitt nya körkort liksom! Haha, hoppas ni har en fin torsdag, jag ska försöka hinna ett inlägg till innan jobbet! Jobbar klockan 16-01 idag! Puss
Vill klargöra att jag inte ser såhär bitter ut idag, bilden är från i förrgår. Ville mest visa mitt "nya" träningslinne (fick det i julklapp). Det kommer från H&M. Fick bland annat detta linnet + lite fler grejer av min fina bror och hans flickvän!

Bananaz

Hej hopp! Nu har jag precis vaknat och ska ut och springa en runda, se om mina tår håller för det, sen kommer Nora hit efter att jag har ätit så ska vi åka ut till ICA Maxi i Sisjön! Jag måste ju hålla mig färsk i minnet med mitt nya körkort liksom! Haha, hoppas ni har en fin torsdag, jag ska försöka hinna ett inlägg till innan jobbet! Jobbar klockan 16-01 idag! Puss
Vill klargöra att jag inte ser såhär bitter ut idag, bilden är från i förrgår. Ville mest visa mitt "nya" träningslinne (fick det i julklapp). Det kommer från H&M. Fick bland annat detta linnet + lite fler grejer av min fina bror och hans flickvän!

Tårna lider



Ligger i sängen nu, visade sig att det var thaiboxning när vi kom till gymmet. Men vi hakade på, ångrar det inte för en sekund alltså! Så galet kul, givande och kämpigt, slet upp min tå men i övrigt så.
Kollar på The Big Bang Theory och har tänkt sova nu! ICA Maxi imorgon med Nora. Natti! Puss!

Mellanmål

Var ute på en promenad med Nora och Selmisen, vi gick 8 km i Slottsskogen och lite så. Så nu har jag laddat upp med ett mellis innan jag och Mia ska boxas! Är sjukt taggad haha, jag är inte mycket för våld eller så, men älskar box-passen! Och har en liten hemlis, tycker UFC är roligt att kolla på.. Så egentligen har jag väl något litet för våld innerst inne! Tycker dock inte det är okej med misshandel what so ever! Vill klargöra det, det är bara hemskt.. Tycker mest det är underhållande att folk ställer upp på att bli sönderslagna och att folk betalar för att kolla på live. Nog om det, ska trippa ner och möta min Mia nu, puss!

TILLBAKA

Hej! Förlåt att jag inte uppdaterade igår har en liten dipp i humöret motivationen osv. Har gått långpromenader, legat i sängen, hämtat mitt körkort, träffat Nora och gosat! 
Igår var jag i princip en grönsak och låg mest i sängen och stirrade i taket. Träffade Nea och kramades, pratade och var allmänt trött. 
Idag är det bättre fast har haft huvudvärk, i princip hela dagen. Blev bättre efter koffein. Ikväll ska jag förhoppningsvis träna lite box med Mia och få tillbaka min motivation samt få ut lite aggressioner! Puss
Min bästa Aron! <3

Little by little

Hej! Igår gick jag en promenad hem, funderade över en del beslut som ska tas någon gång. 
Nu har jag varit vaken sen 10 eller aa, vaken är väl att ta i. Ska i alla fall ut på promenad nu och rensa mina tankar, Nora är hemma nu också, så ska träffa henne sen. Hon är så grym! 
I övrigt så taggar jag morgondagen när jag ska äta lunch med min bror! Det ska bli kul! Wiiiiii! Nu måste jag nog gå om jag ska passa dagens tider! Puss
sen kan ju nästa person som köper present till mig få köpa någon av dessa, thank you!

Feb. 09, 2014





Blev visst en utgång igår efter en middag hemma hos mig. Vi träffa även Sofie ute. Både Mia och Sofie gick innan 1, själv var jag hemma typ halv fyra.. Nu ska jag träffa Emma! Puss

Sigurd & Sven

Hej! Blev en promenad till Nya varvet och tillbaka, med andra ord typ en mil. Nu har jag duschat och ska bara klä på mig, sminka mig och sen möta Mia, vi får se vad vi hittar på idag, kanske blir en öl ute ikväll, vet inte än! Framtiden är svår att se, haha nu måste jag klä på mig! Puss
Min bästa

Lördags planer

Hej! Blev visst en dags blogguppehåll, vad gjorde jag igår? Vaknade, gick till Helena och lämnade en nyckel och pratade om när jag skulle jobba. Träffade Sofia efter det för att träna, slutade med att vi satt hos mig, åt och kollade lite Paradise hotel, skönt kände jag. Sen skjutsade jag hem Sofia, tankade, åkte vilse, hämtade mamma, åkte för att köpa dator.
Och just det, min mobil trivdes inte i restaurangbranchen så den bestämde sig dessvärre för den enkla vägen ut och tog sitt liv. Därför köpte jag en Xperia V som vi hoppas vill vara med I vått och torrt! Måste bara klippa till SIM-kortet så har tvingat med Mia till stan, alltså blir idag en bra dag, får träffa Mia! Tror nyår var sist faktiskt. Bra jobb liksom? Nä, men jag saknar min Sven, känner mig lite halv. 
Först är det i alla fall en powerwalk på schemat! Puss
Där har vi min bästis, Sven, Mia, andra halva, partner in crime och kattallergiker!

JOBBAAAAAAAA

Ibland undrar jag hur jag tänker.. Om jag ens gör det? Jag gick alltså upp 6 efter 5h sömn, hade körlektion, körde upp. Åkte med mamma till jobbet, tvättade bilen, kom hem, duschade när chefen smsade och bara "kan du jobba ikväll?". Passet började egentligen 16:00, jag ska vara där senast 18.. Sen slutar det 3:00 och jag säger ja gärna. Med andra ord ska jag vara vaken 22h i sträck?! UNDERBART, går nog i ide sen, sover i 14 h eller så. Ok? Bra! Puss
Ni får se min nya fina tröja ifrån Berskha på Teneriffa så länge, favoriten! 

This girl is on fire

 
min bästa jävla tagglåt.
Har kört bil ensam och måste säga att det äger att kunna lyssna på HÖG musik. Ahhh! Jag trodde jag skulle kugga uppkörningen för jag råkade slå i trottoarkanten när jag backade runt hörn haha. Min körskolelärare bara herregud, hur petiga tror du dom är?! Man vet ju aldrig liksom? Lycklig blev jag i alla fall när jag fick höra att jag klarat det, men det är kanske inte så underligt? Nu ska jag duscha, sen ska jag hämta Volvokortet och tanka faktiskt! Haha, puss!

KÖRKORT



Jajamen, nu har jag fixat den rosa lappen! Firar med Cavalier och Celsius. Vill tacka Kramérs för all hjälp!!

PARADISE HOTEL FINALEN.

God morgon! Uppe innan tuppen. Ska snart iväg, bussen går 07:02. 
Nora var här och kollade Paradise Hotel finalen med mig igår, sen såg vi studio paradise. Någon mer än jag som var förbannad? Jag har suttit hela säsongen och hejat på Niklas och Aina, tyckte om de båda. Medan Jeppe bara sjönk och sjönk i mina ögon, speciellt nu de sista avsnitten har jag knappt kunnat kolla. När jag och Nora satt igår sa jag något i stil med att om Jesper släpper kulan kommer jag slå sönder min TV med ett basebollträ, vilket jag fortfarande överväger. Usch och fy. Är förmodligen inte den enda som är upprörd, för jag tycker verkligen han är så förnedrande mot de tjejer han har varit partner med i huset och att Aina borde fått alla pengar själv, eller delat med Thobias, varför? För att det helt enkelt var de som ingen någonsin spelade ut. De höll sig kvar från det att de kom in i huset. 
Sen sjönk Fröjd lite i mina ögon tyvärr när han sa att han tyckte Jeppe var en värdig vinnare.. Tyckte faktiskt att Paow hade en bra motivering till varför hon valde Jeppe och Aina, "det är det enda han kommer få". No offense Jeppe, men faktiskt så har du visat dig vara så svinig i TV. Sen sitter han efter i Studio Paradise och bara "jag är inte sån egentligen", men sen sitter han där två sekunder senare och är lika svinig igen. Aja, ingen idé att hetsa upp sig. Jävligt girigt och svinigt gjort däremot eftersom du verkligen måste köra upp det i Ainas ansikte.. "better safe than sorry", om du bara haft samma inställning till kondom. 
Anyway, Nora trippade hem typ 00:10 och jag gick och la mig direkt för att ställa klockan på fyra olika tider inom 30 minuters loppet liksom. Gick upp på första larmet, varför? För jag visste att jag skulle bli arg om den ringde fler gånger. Nu är det frukost som gäller innan jag trippar ner till bussen. Puss!
 

Rygg, axel, arm

Hemma från ett härligt pass med Sofia, känner pumpen och äter knäckemackor. Lyckades få till en proteinshake som smakade banankaka, älskar mig själv! Haha. 
Klämde dock fingret på gymmet så det drar väl ner poängen lite.. Klämde det mellan bänken och själva ställningen.. Grät inte, men jag svor en harang innan jag bestämde mig för att det kändes bättre och drog några set bänkpress. Händelserikt alltså. Nu ska jag köra bil med mamsen! Puss
 

Grymt benpass

Hej! Nu sitter jag på bussen hem. Firade en grym körlektion med ett riktigt bra benpass som i sin tur har firats med banan, proteinbar o Celsius haha. Nya krafter inför ett mage och ryggpass med Sofia.
Drog marklyft idag med.. för det gav så mycket förra veckan med Dawn! Så gött när man får in taktiken och ser hela kroppen jobbaaaaa! Åh, träningsklimax ♥!
Är strax hemma.. Ska packa om väskan.. glömde min tröja hemma bland annat. Assmart, träna i rosa shorts o vinröd tröja, KBK!


bild från häromdagen!

Bra start!

God morgon! Jag lär bli rund, brun och hårig på utsidan, grön, syrlig med god på insidan så mycket kiwi som jag äter för tillfället. Vinterns bästa frukt typ?! Blandar den ju med kvarg och oftast lite fun light green med päron/kiwi-smak. KIWIKIWIKIWI, annars så gick jag upp runt åtta, tog mig en promenad, köpte kiwi och gick hem. Körde lite knärehab och nu har jag just ätit kvarg, kiwi, fun light och müsli. Omnomnom! 
Mumsi, mumsi. Nu ska jag snabbduscha innan jag ska till körskolan, baibai! Puss

Tisdag

Hej! Idag gjorde jag teoriprovet och fick 58 rätt, med andra ord blev jag godkänd och kan vara nöjd med det.
Sen pratade jag i telefon med SK medan jag promenerade till stan och träffade LE. Vi promenerade runt halva Göteborg och tjatade om allt som hänt sen sist. Skönt att ha det lite klarare, ska blicka framåt och vara lycklig nu.
Nu ikväll har jag haft tjejsnack med Nora min bästa och kollat PH hemma hos Krille, gah vad spännande det är. Nu ska jag ställa klockan, sova och vakna glad imorgon! Puss
världens bästa mascara! Love it, sen att jag inte sminkat mig än på bilden kan vi bortse ifrån!

Spänningen

Idag är en spännande dag och jag hoppas på det bästa! Om allt går som tänkt har Nora tvingat mig äta tårta i eftermiddag/kväll. blir väl mysigt. Jag ska fixa mig och sen gå till bussen nu i alla fall! Sen väntar 35 minuters resa. Wiho vad roligt! Puss

Rolig dag

Just nu sitter jag här nyduschad. Ska borsta håret möta upp mamma, äta med Nora och träna med Dawnie! Ben och axlar på schemat idag, imorgon är schemat också pressat! Hektiskt men spännande! Puss

Planer och powerwalk

Är riktigt nöjd just nu och snart är det alla hjärtans dag och då ska jag och mina hjärtan till Gekås innan vi på kvällen ska äta på Thai Moon, är så taggad. En heldag med mina tjejer, faktiskt inte mycket som vore bättre än så. Jo, kanske ett blombud från en beundrare eller så. Men sånt är å andra sidan alltid spännande! Nu ska jag ut på powerwalk!

Måndag

God morgon! Blev väckt 9:30 av att Linus ringde mig, bad honom väcka mig om jag inte hört av mig innan dess. Måste upp i tid imorgon, onsdag och torsdag. På torsdag ska jag btw träffa min älskade Nea och ha sleepover samt se på film osv. 
Så mysigt. Nea fyller även 20år idag och därför vill jag ge henne ett stort GRATTIS! Och ett tack för alla skrett vi har delat och för att hon alltid på något vänster även de jobbigaste dagarna kan få mig att le.
 
Sen jag vaknade har jag pluggat klart min körkorts teori och nu ska jag på promenad innan jag fortsätter med annat! Puss
 

7:ans till fem

Varför Nora är min bästa vän? Trots att hon ibland tappar bort mig och går hem utan mig?
Jo för att hon efter sena jobbnätter inte tvekar en sekund på att uppfylla mina begär. Det vill säga pommes på 7:ans gatukök. Tackar vettja. Vi stämplade ut 02:39 igår, satt på jobbet till klockan 4 innan vi drog oss till 7:ans och åt pommes, hamburgare och snackade med främlingar. Nu är de inte främmande längre, men det var riktigt trevligt och j*vligt kul. Mindre kul att jag kom hem och somnade vid 6:30 ungefär. Att jag tänkte att jag inte skulle vända dygnet så jag satte klockan på 12 och 12:30 men somnade om efter båda sådär casual så jag vaknade vid? 15:30?! Jag och Nora har nog en telepati i våra hjärnor eftersom vi vaknade och snapchatade bilder på våra djur samtidigt! Då menar jag SAMTIDIGT. 
Och ni som undrar om jag har skaffat husdjur, vill klargöra detta nu, här och nu. 
 Detta är mitt husdjur som förekommer på ungefär 4/5 snapchatbilder.. Nej jag har inget liv, vad synd för mig.
 
Sen jag vaknade har jag pluggat teori, duschat, köpt godis till mamsin och nu sitter jag med en Celsius och väntar på att få promenadsällskap! En seg söndag vill säga, men måste plugga som en galning nu! Puss, ha en toppen söndag!

Ang. Spanienbilder

Det kommer så snart Nora har skickat! :) Håll ut, dröjer inte länge!!

SVINENSSVIN

Idag är jag faktiskt arg, sällan det händer, men ska öva på att vara arg så är väl bara bra. Får tacka och bocka!
 

Hektiska jobbdagar

Bra jobbpass, sprang fram och tillbaka, kände mig som en jojjo. Jag och Sofia damp ner i sängen runt 5-tiden. Då var jag minsann en dejt rikare och väldigt mycket tröttare än vanligt. Vi åt på BK på vägen hem, och jag vill lova att det är bland det bästa efter att ha spenderat 11 h på jobbet! Så galet gott. 
Sen fick Sofia dela säng med mig, men det är lugnt, jag var inte lika jobbig som vanligt! Hoppas ni hade en bra fredagkväll och att ni mår okej trots att vissa säkerligen har gjort misstag.. I feel you bröder! 
Nu ska jag väl gå upp.. Börjar jobba 16:00 igen. SO MUCH FUN. Puss
vill inte alls tillbaka.....
Follow on Bloglovin