UTGÅNG!

Nu drar jag och min skönaböna Sofia ut och gör stan osäker. Jag har inte varit ute sen i Augusti, så känner att det är på tiden. This is going to be awesome! Puzz!

Torsdagkväll!

Just nu sitter jag med Sofia och taggar utgång, förfestar och fixar oss för kvällen. Tog mig inte mindre än 6 timmar att somna inatt.. Därför blev det inte Allum utan stan, köpte strumpbyxor och sen promenerade vi hem. Inviger mina glas som jag fick i födelsedagspresent idag med. Hoppas ni har en asbra kväll! Följ mig på instagram under kvällen, puss! 

Motivation

Som kanske märks har motivationen för mig legat lite utom räckhåll det senaste och jag har idag fått upp den ett snäpp, som gör att jag ska orka mig upp imorgon och träna ett konditionspass. Helkropp blev det ikväll i en och en halvtimme nästan vilket var skönt, att få använda alla muskelgrupper och se om de fortfarande är lika starka (som för en vecka sen, haha). Tror många tappar motivationen nu i höstrusket, andra  blommar väl upp. Jag ska i alla fall bjuda på lite motivation till alla som vill framöver! Ni kan göra det! Puss
 
 
 
 
 
 

Träna

Hej! Pratar i telefon med Sofia som just sa Nu lyssnar du på mig Anna och går till gymmet.. Kände mig ganska träffad och ska därför strax gå ner och träna. Känner mig sjukt omotiverad, men det kan vi väl ändra på? Hoppas ni har en fin dag, själv spenderade jag två timmar i stan med Nora! Puss.

Tillbaka på gymmet!

Taggade bra bildkvalité, men har slarvat bort kamerans minneskort.. Detta är väl bättre än inget? Tränade i alla fall kondition i mer än en timme, rättare sagt 74 minuter. Det var superskönt, tror dock det kommer ta mig ett tag att komma tillbaka till självförtroendet jag hade innan helgen, men tagga! Nu sitter jag här med mellanmålet på bilden över, kvarg blandad med citron och yoghurt med hallon, kokos och müsli på samt en surdegsknäckemacka med skinka och keso på. Dricker en C-brus till det. Bästa mellanmålet ju! Eller ah, dinkelkakor är egentligen godare än surdegsknäcke men anyway! Hoppas ni har en fin fin tisdag, jag ska äta upp, städa lite, duscha äta middag och sedan trava mot Nora! Puss
 

29 oktober

Hej! Igår kunde jag inte blogga på mobilen, blogg.se appen dampade. Idag är jag i alla fall tillbaka. Fyra dagars träningsledighet och nu gäller gymmet, bloggen och kosten! I alla fall har jag ett förbränning/konditionspass inbokat vid 14:40 ungefär med Sofia om hon kan. Sen efter lite mat så blir det ett helkroppspass ensam om inte Micka vill hänga med? Nu blir det i alla fall frukost. 
 
Förresten, hur var stormen hos er? Här i Lerum slog den aldrig till, knappt i Göteborg heller medan min stackars mormor satt inne i ett himla oväder nere i Halmstad. I söndags när vi körde neråt fick vi vända halvvägs på grund av vädret. Mormor ville inte att vi skulle köra hem igår och det kan jag förstå, så vi var inte i Halmstad. I vilket fall så ska jag ju dit till helgen! Önskar er alla en fin tisdag! Puss
 

Oct. 28, 2013

Mot Halmstad!

Hej! Förlåt att jag inte bloggade igår. Hade inte något kul att berätta innan jobbet och sen fick jag jobba tills typ 2 istället för 1. Var lagom trött men mötte upp Oscar och Tim som hade varit ute och var riktigt dragna vilket var sjukt roligt! 
Jobbet gick väldigt bra och jag hittade i slutet av passet en gnutta överskottsenergi och mixade med mina övertrötthet, så jag dansade runt och bytte dukar, the dauks. I slutet fick vi mest plocka disk bland bargästerna dock och vid tvåtiden sa Angie till mig och Amanda att gå hem! Hon är så snäll! 
 
Nu ska jag köra till mormor, hoppas ni får en fin söndag så hörs vi lite senare! Puss
Oj, ser ju nästan ut som att jag har muskler på armarna!

Kvantum

Hej! Just nu sitter jag på en bänk utanför Kvantum och väntar på Oscar som köper Celsius och C-brus.. Inte alls mina saker ;). Nä men jag glömde mitt leg hemma o det är strikt 18årsgräns här. Vaknade halv ett och då hade Jessica inte hunnit boka Avicii, så vi får gå på extra konserten den 1 mars istället.
Idag blir det tacosmys, awesome!

Åååååka pendeltåg

Ännu en gång på bussen. Tränade två timmar efter mitt "möte". Jag var på VC och har fortfarande den jävla urinvägsinfektion så måste träna lugnt nu i veckan så tänkte klra några yogapass. Får iaf träna som jag vill, men ska försöka chilla. Är ju en infektion liksom.
Tränade två timmar eftersom jag inte fått svar från labbet då. Körde 30min crosstrainer, 50min styrka, 30min "steg crosstrainer" och 15min strech. Efter åt jag fruktsallad med kvarg!
Mötte mamma efter en stund i NW's massagestol. Vi hämtade ut medicin och drog hem. Jag hann tina mina fötter och packa. Nu ska jag åka och pussa på Oscar.

Har btw aldrig fattat varför folk när det finns 10 lediga platser MÅSTE ha just det sätet där det ligger en stor väska?

Pussar

Sitter på bussen och lyssnar av någon anledning på Lady Gaga? Anyways är jag snart framme. Lite sen dock för jag kuta runt och letade efter mina nycklar som mamsen hade på jobbet.. fett zmart! Missa bussen med en minut typ sjukt ovärt asså. Så var bussen efter sen med en kvart. Asså västtrafik, kärleken till er är obeskrivlig, den existerar inte i denna värld ♥. Haha orka va mig nu.. Är så jävla lättroad. Livet äger fast att jag missa bussen. Puss på alla glada och bittra människor!

Torsdag

Hej! Nu ska jag klä på mig och dra iväg. Efter ett möte så ska jag till gymmet och sen skolan, någonstans ska jag hinna en bit mat. Allt beror dock på hur lång tid mitt möte tar, det kan ta 20 minuter eller en timme. Jag vet inte riktigt än med andra ord. Ska i alla fall kolla mailen och dricka en kopp te nu, får gå om typ en halvtimme! Hoppas ni har en bra torsdag! Puss
några dagar sedan, haha

Natti

Riktigt trött nu, riktigt seg i varenda muskel. Vill bara sova, och det ska jag med. skulle ta EN bild till bloggen vilket resulterade i De dejtbara 2.0 på Noras fb-wall istället, hope she enjoys it eller något. Nu ska jag släcka och somna till Scrubs. Insåg igår att Robert Gustavsson var för rolig för att jag skulle kunna somna, låg och vred mig av skratt istället för att bli trött. JD & Turk it is. Nu kanske ni bara vad är det för idiot som tycker Scurbs är tråkigare än Robert Gustavsson? Men jag har sett hela Scrubs typ fem gånger. Så kan somna lätt som en plätt! Nu får ni sova så gott, natti!
orkar inte

Yupp, there's a diffrent

 
Ett lagom mellanmål efter mitt grymma benpass, ökade till 40 kg i squats!! ÄNTLIGEN!

Jag är nöjd med dagens träning även om den bara varade i ca 50 min så känner jag mer i benen än på länge! Nu ska jag övningsköra med mamma och smida planer. Är ganska sur just nu dock, känner att mina drömmar mest blev förstörda. Jaja, det blir som det blir. Puss

Dra mig baklänges

Halsduk - Monki // Jacka - Twist & Tango // Blus - Gina tricot // Jeans - Cubus // Skor - Nike spartoo.se
Tog en promenix efter skolan, letade upp ett ställe i Slottsskogen och tog några bilder innan jag gick hem. Nu sitter jag i sängen, ska snart iväg och träna ben ensam eftersom Mia inte kan träna ben och Sofia inte har tid idag innan fem. Bajs och åter bajs. Väntar på ett samtal som lär komma precis när jag satt min fot på gymmet. Skulle verkligen inte förvåna mig om jag hade det flytet idag. Nu ska jag chilla i några minuter innan jag ger mig av! Puss

Onsdag

God morgon! Nu ska jag upp och klä på mig och äta frukost, kvarg med björnbär! Så gott! Är dock väldigt trött idag. Men jaja, får väl vila lite! Ska även träna idag, ben! Sofia, är du redo?! Måste kila nu! Puss
ungefär lika nöjd nu

Natti natt

Tidig kväll, my ass. Kom hem elva, helt okej. Fick sen ett meddelande på facebook från Linnéa, om jag ville på Winnerbäck i Halmstad och vill jag det? Ja! Eftersom mamma var för seg för att boka Göteborg så har alla ståplatser försvunnit. Så nu har Linnéa fixat, 3 november bär det av till Halmstad för att se Winnerbäck, grymt! Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Gustafsson 3 trappor och somna till det! Puss, natti natt.

TT-kväll

Nu efter nästan två timmar fyllda av överkropp, parövningar och mycket skratt varvat med några benövningar på gymmet har jag duschat och gjort mig redo. Ska kila ner till 4gott och möta upp Mia och Nora för tacos- och tvkväll! Ska bli mysigt att få hänga med mina två favoriter! Sista Hollywood fruar ikväll tyvärr, men sen börjar ju en ny serie klockan åtta, så det kanske fortsätter bli våran kväll! Om serien nu är något bra återstår att se. Nu måste jag knyta på mig skorna och kila iväg! Puss

Nu ni!

Hej! Såhär ungefär ser jag ut nu. Valde att kolla åt ett annat håll för mina ringar under ögonen sträcker sig ungefär till mungiporna. Nu ska jag ju strax iväg och träna. Innan det tänkte jag plocka tvätt från golvet. Verkligen, hur lyckas jag ens stöka ner så mycket? Jag och mammsen ska till IKEA när lönen har kommit eftersom mitt rum är så litet behöver jag en bokhylla, och en vägghylla till. Ska nämligen ha en skohylla i mitt rum eftersom mamma typ får halvt rabies på mina skor ute i hallen. För min del ska det bli skönt med en sko hylla dock är mina träningsskor och converse i stort behov av tvättmaskinen skulle jag vilja säga.
Nu håller mina älskade snittblommor som mamma köpte till mig förra veckan på att vissna med. Men det är ju färskvara, sånt man får räkna med. När jag har tränat sen ska jag ta en dusch med hårinpackning, mitt hår luktar förmodligen riktigt illa eller i alla fall ser riktigt illa ut efter gårdagens jobb i köket och restaurangen. Hoppas ni har en fin tisdag, puss!

Tisdag

Vaknade lite för trött när klockan ringde, så somnade om, kändes som att huvudet skulle sprängas. Typ lite som en ordentlig bakfylla efter gårdagens jobb. Igår var det dock inte så farligt. George var vik för Niclas som annars ärr vår kökschef, det var inte hummersoppa utan sallad till förrätt och allt bara flöt på i lagom tempo. Så tack och lov kunde jag och Nora gå hemåt redan vid 23:50. Eftersom jag igårnatt bara sov ca 5 timmar var det skönt att få somna som en sten här hemma. 
 
Nu sitter jag i sängen pigg och glad, ska iväg och träna om en och en halvtimme. Ikväll blir det, någon som vågar gissa? ;) HOLLYWOOD-HÄNG! Så galet mysigt, Nora och Mia, mina kompanioner! Nu får jag väl ta tag i mitt liv och söka lite jobb då. Puss!
Min senaste benbild! Nyfiken på hur det ser ut nu! Får väl ta och kolla då. Wiiiie.

Måndag

Hej! Jag gick upp klockan 7:40 idag för en körlektion som börja 8:30. Körlektionen gick bra, övade villaområde, och nästa vecka ska jag göra krav 8an. Ska bli jätteroligt! Tror andra delen går jättebra sen! 
När jag kom hem så gosade jag ner mig bredvid en sovande Oscar och pussade på honom så han vaknade! Nu ska vi åka till Kungälv, Oscar har körlektion och jag ska ta ett litet träningspass eftersom jag haft två "träningslediga" dagar. Gick dock typ två mil om dagen i Stockholm. I vilket fall så jobbar jag 16-01 idag, lär gå bra att komma upp till skolan imorgon.. jaja, sen blir det tidig kväll imorgon! Hoppas att mamma eller pappa kan hämta mig ikväll! Nu måste jag klä på mig och gå till bussen. Puss

Blå tåget

Hej! Nu sitter jag efter många om och men på tåget mot Göteborg. Eftersom de håller på att bygga Citybanan i Stockholm så fick vi ta buss till Flemmingsberg och eftersom det var kö till bussarna, för lite plats osv blev jag lite arg. Så jag sitter på et fyrasäte, snett mitt emot sitter en kille som jag blev sur på när han skulle hetsa sig före alla som väntat i typ en halvtimme längre än honom. Han försöker vara trevlig mot mig nu.. bra där. Inte alls stelt. 
Senare ska jag i alla fall möta upp mamma i restaurangvagnen och äta middag. Eftersom vi inte bokade biljetter tillsammans så sitter hon i vagn 7 och jag i vagn 4.. hähä jättebra, verkligen. Jag kom dessutom på att jag var tvungen att ha mitt pass som låg i mammas väska när de kolla biljetterna. Så jag fick kila genom nästan hela tåget och hämta det och sen tillbaka för att inse att det bara var biljetten som behövdes. Påväg till Stockholm kollade konduktören noga på både och. Klämde i vilket fall ena fingret så jag blev omplåstrad av den snälla konduktören i barvagnen. Nu lär ju typ 90% av er läst barnvagnen istället för barvagnen.. jag gjorde det faktiskt tillochmed själv! 
 
Igår åt vi ju på Vapiano, jag har velat testa det länge eftersom hysterin är stor bland bloggar, kompisar osv. Helt ärligt så tyckte jag inte det var något speciellt. Visst, maten var god och billig. Men de som jobbar är ju inte direkt engagerade i det de håller på med. Te.x. så fick jag vanlig cola när jag beställde cola zero, han glömde ge mig den saken som säger till när maten är klar och pizzan var typ inte klar. Men alla vill väl prova. Bröt sockerdetoxen igår dock, så nu väntar tre veckor från och med imorgon, vet dock inte om det behövs eftersom jag ändå lyckades äta med motta igår. Jag blev bjuden på en liten pannacotta av John, så var det med det liksom. Men min kropp mår bra av sockerdetox, så jag tänker ändå börja imorgon och hålla det i 22 dagar! 
Vi hörs lite senare, puss.
jag igår.
Halsduk - Monki//Jacka - Twist & Tango //Tjocktröja - brorens från H&M//Jeans - Lager157//Skor- Nike spartoo.se
ganska precis nu på tåget

Favvisen varje gång

Sitter på café kaffekoppen i gamla stan med mammsen nu. Har hittills gått 7,57 km idag. Nu ska vi röra oss mot Södermalm.
Tänkte tipsa er om café chokladkoppen och kaffekoppen när vi ändå håller på. Kanske Sveriges godaste varma choklad? Serveras i skålar och det finns både vanlig och vit choklad att välja mellan! Nu dricker jag dock deras gröna te eftersom jag har sockerdetoxen. Gott det med! Puss
Hörs sen, häng med på Instagram aawesomeness heter jag där!

FRULLE

Jobbigt läge, matkoman gör sig påmind hela tiden och ändå tänker jag på hur morgondagens frukost kommer se ut? 
de flesta bilderna är från google.
Skule kunna gifta mig med den som steker ägghjärtan till frukost åt mig!

Af Chapman

Nu ligger jag gott i en säng och ska strax sussa, ett teoritest på nätet först bara. 
Tror min mage kommer spricka när som helst, har nog ätit min kroppsvikt i Thai-mat nu ikväll. Promenerade (mina ben kommer tyna bort hahahaha) till Gamla stan och åt på Siam som ligger på Stora Nygatan 25 (?), var så sjukt gott. Inget slår ju Moon Thai i Göteborg, men detta var näääästan lika bra. Tog i alla fall kyckling med grönsaker och cashewnötter. 
Eftersom det enligt mamma inte blir någon semester utan choklad så köpte hon sockerfri sådan med stevia-sötning, jag kände att det var lite fusk, men hon sa att man ska unna sig på semestern! Nu ligger man här i sängen mätt och glad, jag sover överst i en våningsäng. Så mycket mat som jag ätit förvånar det mig inte om jag skulle vakna av att sängen går sönder haha! 
Efter att vi ätit promenerade vi och kollade alla utställningar på Fotografiska och det var många vackra bilder! Fotografiska är helt klart värt ett besök om ni kommer till Stockholm! Visst att utställningar kan kännas tråkigt, men jag tycker faktiskt detta är undantaget som bekräftar regeln haha! 
Bild från tåget
 
Nu ska jag plugga teori och sen sussa. Imorgon ska jag träffa John! Wihu. Vi ska äta på Vapiano. MAAAAAAAAT!

I Stockholm

Sitter äntligen på hotellrummet nu. Kom till Stockholm vid kvart över ett typ? Kom hit och skulle checka in och han som jobba i receptionen bara "ert rum är inte klart än. Du får vänta till tre". Kände, okej, jag drar och tränar! Letade seriöst efter gymmet från klockan 14-15:40 typ. Så när jag väl skulle träna var jag kall, trött och allt bara var tråkigt. Tränade i en halvtimme typ! Väntar in mamma så ska jag duscha sen och tvinga henne köpa prio ett, vantar och halsduk med mig och sen äta middag. Dör va hungrig jag är typ.


mys

Baksidan

Hallå där! Nu sitter jag på Blå tåget mot Stockholm. Riktigt skönt och lugnt bara typ två barn på tåget och deras pappa sa i Göteborg "minns ni vad vi sa innan? Just det, skräm inte bort folk på tåget". Måste säga att det skrämmande är att barnen faktiskt varit nästan helt tysta sen dess. Bortsett från den stund hans dotter satt och sjöng "I love you ich liebe dich Zlatan.."!
Dags att göra lite nytta. Tänkte plugga lite teori. Puss! Vi hörs på baksidan.

Vardagslyx



Såhär såg förmiddagen ut med några svängar ner i tvättstugan. Ansiktsmask ♥. Denna säljs på kicks och Åhlens som jag vet, är asbra. En orange förpackning med två masker i. Den heter deep detox mudmask något sånt! Så är det massa siffror i namnet haha.

Imorgon går tåget klockan 9:02 så nu flänger jag runt Göteborg med Simbas pubertetsfrilla. Först ska jag hämta studiehäftet till körkortet hos Erik, sen en väska hos min bror. Däremellan träning och sen handla frukost till imorgon med Mia. Sen packa och så kommer Oscar! Min lugna stund spenderas på bussen till Lerum nu med andra ord. Puss

Tagga!

Vaknade vid tio här bredvid min pojke, sen sov jag väl till fem i elva när jag somna om. Nu ska vi sätta på en film!
 
Jag taggar Stockholm stenhårt imorgon! Ska bland annat träffa en människa jag känt hela livet men inte träffat sen 2009. Ska bli kul. Vi hörs senare, puss!
 
gammal bild

Teorilektion och lite till

Nu har jag tränat och varit på körskolan för andra gången idag. Sen hämtade mamma upp mig och vi åkte till Torslanda, jag övningskörde dit och sen hem. Skulle träna landsväg och motorväg. Gick riktigt bra. Nu ska jag göra teoritester tills Oscar kommer om någon timme eller så! Hoppas ni har en fin onsdagkväll! Puss
 

Körlektion

Det var riktigt roligt idag! André sa att jag låg långt före med teorin om man jämförde med andra elever, det kändes bra! Ikväll är min sista teori lektion. Sen får vi se om jag känner mig färdig eller vill repetera någon lektion! Datafrågorna ♥! Ska höra om mamma eller pappa vill övningsköra efter lektionen!

Nu ska jag göra en smoothie att dricka efter gymmet. Sen kilar jag ner och tränar förbränning och mage! Puss

Höst

Igår var jag med min kära moor på promenad runt Amundön. Övningskörde dit och hem. Hur som haver så är inte hösten min favorittid på året. Blir deppad av att se löven gulna och veta att det blir mörkare och mörkare.
Dock tycker jag hösten stundvis är väldigt mysig. Jag gillar att värma mig framför brasor (när jag nu får möjlighet #livetilägenhet), att tända ljus, höra regnet smattra mot fönstret. Såna dagar när solenskiner på ett speciellt sätt, att få komma hem kall och få värma sig med en kopp te eller ett bad.
Vädret igår var att hurra för ute på Amundön ljuset var precis sådant höstljus som gör hösten mysig.




det var fin solnedgång när vi senare satte oss på en klippa för en kopp te och ett äpple!

Onsdag 16 oktober 2013

Hej! Idag vill jag bringa ett grattis till fina Matilda som fyller 17! :)

Just nu sitter jag i skolan, det ekar rätt tomt.. Bara jag som är på lektionen så blir rätt stelt när läraren frågar frågor och det blir tyst om jag inte kan svaret.. hahahaha.
Var i alla fall två killar här på rasten och pratade med mig haha. Fett random!
Har körlektion 11:45, tagga!!

Träning, teoriplugg och övningskörning

Nu har jag tränat med Sofia, det var riktigt skönt att pressa benen lite extra en sånhär dag! Slog dock i pannan i en metallstång, så jag gnällde väl ungefär i 40 minuter. Fast ändå, det gjorde faktiskt väldigt ont.. Trivdes rätt bra i skåpet innan vi tränade också, Sofia bytte om på gymmet och jag hemma, så hade lite tid till att göra inget där. 
 
Nu ska jag och mamma ut och promenera samt övningsköra. Var ett rätt ifrån godkänd på nästa teoristeg när jag gjorde datafrågorna! Ska öva ännu mer och hoppas allt sitter snart! Ikväll kommer Mia och Nora till mig för Hollywood-häng, standard? Blir säkert mysigt i alla fall! Puss

Tisdag

Hej! Sitter i skolan och pluggar matte nu. En Celsius har jag också. Taggar träning och ikväll Hollywood fruar med Mia och Nora. Plugg mellan detta! Nu ska jag plugga. Pappa får hjälpa mig ikväll för min lärare är inte någit vidare på att förklara..

MRL - diss!

Kommer nog inte testa på det igen, tyvärr. Instruktören var verkligen usel. Passet började med frågan är det någon som provar för första gången? Ungefär 10 av 25 räckte upp handen. Sen körde allt igång och det blev bara stepröra! Tyvärr blir det dissen av mig med andra ord.

Trodde först jag hade avbokat MRL idag, men hade missat och gick därför dit ändå. Påvägen hem köpte jag i alla fall ansiktsmask. När jag var hemma pluggade jag matte och sedan la jag mig i badet, det var så skönt! nu ska jag krypa ner i sängen och sova, imorgon väntar ett benpass med Sofia! Puss

Tagga sladd!

God morgon! Sitter nu på bussen. Ska pricka av nästa punkt inför körkortet - halkbanan! Något nervös, men det ska nog gå bra!
Ikväll blir det MRL på Nordic Wellness, så taggad! Puss

Sockerdetox dag 5

Söndag, veckans lediga dag? Idag har jag i alla fall träffat Nora och lilla Selmisen, sen gymmade jag med Sofia i lite mer än en timme. Det blev rygg, mage och armar - överkropp alltså! Bänkpress, äntligen med stången och viktskivor! Något jag haft paus från sedan jag tränade med Mia för något år sedan. Äntligen tillbaka, dock underhållt mina bröstmuskler med hantelpress! Klarade i vilket fall 25 kg idag!
 
Nu kommer snart Oscar, jag har lagat middag. Entrecotê med jordärtskocksmos! Ska bli gott! 
Sockerdetoxen går bra, inget fusk ännu! Så det ska det nog inte bli heller, onödigt att behöva starta om! Nu ska jag rosta lite bröd, puss!

Sockerdetox dag 4

Livet rullar på haha. Kan inte neka att jag gärna skulle äta choklad. Hittade i alla fall bästa mellanmålet idag påväg hem från gymmet. 
Dinkelkakor från Kung Markatta, med skinka och keso på!
Mitt snack efter träningen då. Toppad med chilipulver. Är mitt första mattips på vad man kan äta under sockerdetoxen. Innehåller ungefär dubbelt så mycket protein som riskakor dessutom. Fullkornsrika dessutom! 
Nu har jag tagit en dusch, klätt på mig och allt sånt, ska packa ner mina grejer och dra min kos till Lerum! Puss.
Just nu

Jobbet



Sitter på bänken på jobbet. Ganska tomt idag, kom gärna förbi och säg hej! Kronhusbodarna Göteborg Helena Gibson glas!

Lördag

Hej! Påväg till jobbet nu efter en timmes yoga! Riktigt skönt sätt att börja dagen på. Nu ska jag jobba till 15, sen träna ett benpass. Ikväll ska jag nog till Lerum.

Tjejmiddagen var jättemysig! Tyvärt har jag bara bilder på vovven (gör mig inget, hon är så go)!
Nu ska jag jobba, hörs sen. Puss!

Selmis

tränings set

SÅ GLAD!

Att så många har hittat hit idag, jag välkomnar er och hoppas att ni stannar! 
 
Nu har jag varit iväg och övningskört och handlat med mina kära mamma! Jag fick 4 Celsius av henne, så snäll.
Träning står på schemat nu, BEN! Ska träna själv idag och ge järnet! Åt cashewnötter innan och lite knäckebröd med smör och skinka, så har allt lite energi över! 
Fick smakprov på världens godaste kaka på ICA, och kaka tänker ni? Har hon redan gett upp sockerdetoxen?! 
Nix, det är så enkelt som att kakan var bakad på fikon, dadlar, havregryn och sådant, så det var inget socker i. Fick dock typ ett smakprov på 1x1 cm. Men det räckte för att bli helt lycklig i kroppen! 
nu väntar dock mitt kära gym på mig, puss! 
 

Fredagsfrulle

Hallon smoothie med kokos och grovt bröd med leverpastej och paprika.
I smoothien hade jag 1 dl mjölk, 80 gram hallon och en banan, sen toppade jag med kokosflingor efter att ha mixat allt. Otroligt gott, ett tips till er som har socker detox är smoothies som denna, det är ju nästan bara fruktsocker och dessutom inte speciellt mycket. Sen vet jag inte riktigt hur mycket socker det är i vanlig mjölk då jag dricker laktosfri! 
 
Har ni en fin fredag? Jag åt nyss en knäckemacka med skinka till mellis. Snart ska jag och mamma åka och handla, Oscar ska tills sin match. Ikväll ska jag till Nora på tjejmiddag, imorgon är det jobb som gäller 11-15. 
Nästa helg är en ledig helg och då ska jag till Stockholm med mamma som det ser ut just nu! 

Kvällsfika



1/2 dl 3% yoghurt / 35 gram frusna uppvärmda hallon / kokosflingor

Fruktansvärt gott kvällsfika, till lite serier. Mums! Sockerdetoxen går bra! Lite sugen på choklad, men bara att stå emot.
Imorgon ska jag och Oscar med mamma och handla mat. Hallon, kvarg och nötter! Puss

Premiärpromenad

Nu ska jag om 4 minuter sätta mig på bussen. Varit hos Klara i typ 1,5 timme. Det var mysigt och vi tog premiär promenaden. Jag tycker dock det är kallt ute, men ändå. Nu ska jag hem och äta, är faktiskt litte hungrig. Om bussen är i tid så ska jag promenera från Olskroken till stan. Skönt! Puss.

Torsdag

Hej! Jaf sitter på bussen till Klara. Är väl framme typ 17:35 tror jag det var. Blir till att hänga med henne en stund och sen kanske träna innan jag drar hem.
Är lite nere idag, så vet inte hur mycket blogg det blir. Bokade av mitt bodycombat-pass för min axel gör ont. Får väl kolla upp den eller något. Kan typ inte sova för det gör så ont. Nu ska jag i alla fall sluta skriva, känns som det blir lite för neggit.


Sockerdetox dag 2

So far, so good? Jajamen, det går bra, har för mig att det var värst i början förra året, men hitills går det fin fint.
Tränade med Sofia innan, legday, det var awesome! Hon verkade helt slutkörd i alla fall.
Jag har ätit massa gott känns det som men inte tillräckligt många kcal. Fast sen ska man inte haka upp sig på det heller, tråkigt när mat blir siffror istället för njutning! Ska i alla fall äta något sen! :D Ska bli så GOTT!
Känner mig förresten asduktig på teorilektionerna haha. Flyt eller? 
Ska gå till bussen nu och åka till min pojkvän som idag har gjort sitt första A-lags mål! Är så stolt! Han är ju back med! 

Körlektion

Nu är första punkten avprickad, och andra. Vad jag gjort mer än kört? Det är hemligt. Överraskning till min pojke, Sofia vet, men ingen annan.
Trodde dessutom jag skulle få stressa nu, att min körlektion slutade 20 min innan skolan börjar. Nu har jag dock en timme till slapphet. Köpte Celsius på Hemköp!


Körlektionen då? Den gick bra, fick äva hårda inbromsningar eftersom jag ska ta tag i halkan!!

Planer

Om en timme börjar min körlektion, TAGGA! 13 börjar skolan och sen ska jag och Sofia svettas tillsammans. Klockan 17 börjar min teorilektion.. 
För tillfället chillar jag bara i sängen, för sen börjar stressen. Roligt att ha dagar som är fulla av saker dock så man slipper tänka på vad man ska hitta på. 
Nu ska jag sminka mig, sen ska jag packa och gå till bussen. Vi hörs lite senare, puss!

Hur toppar du?

Gröt måste ju vara bland det bästa som uppfunnits? Så många olika sorter, så mättande och så gott! 
När jag var liten åt jag nästan alltid mannagrynsgröt till frukost med jordgubbssylt och mjölk på. Tyckte det var sjuktgott! Nu var det dock ett tag sen jag var 5, haha. 
Men gröt är nog det bästa jag kan tipsa er om när ni kör sockerdetox. Koka havregryns-, rågflinge- eller varför inte grahamsgröt och toppa med äpple, färska bär, mjölk, päron eller kanske kanel?
 
Jag var i alla fall trött på havregrynsgröten häromdagen, så jag och mamma köpte hem rågflingor, och jag måste säga att det är sjukt gott med rågflingegröt! Smaka! Köp ett paket rågflingor så står receptet på baksidan. Jag toppade med mjölk, äpple och kanel, hur toppar du? 

Sockerdetox dag 1

Min kvällsmat då: ett surdegsknäcke med smör och ost samt ett äpple med kanel på. Kanel måste vara nummer ett på listan för att stoppa sötsug! Riktigt bra! Detta kommer hålla mig mätt under natten då.
 
Jag tränade ju kondition + insida och utsida lår innan frukost. Mest förbränning alltså. Träffade Sarah vid två och åt en lunch, sen vid 18:20 så testade jag på en timmes yoga, tänkte att det kunde göra susen för en ond axel och nu känns det faktiskt som det! Övningskörde hem från Ullevi efteråt också. Klockan 20:30 trippade jag hem till Mia och hade Hollywood-mys med henne och Nora. Jag tycker det är så mysigt att ses och kolla på Hollywood fruar med mina fina vänner! Mia slängde ut oss efteråt, haha. Hon ska dela ut tidningar inatt, så hon skulle sova två timmar innan. Sven hon är duktig! Nora och jag tog en promenix och pratade lite, det verkade behövas!
 
Fått två pass på Kajskjul8 också! 21 och 26 oktober! :D
 
Nu har jag ätit halva mitt kvällsmål, lite äpple kvar. Sen ska jag krypa ner och sova tills klockan slår nio. Då ringer mitt alarm för körskola, skola, träning och körskola! Puss, natti. 

Sockerdetox

Förra hösten hamnade jag i en svacka, jag åt lite för mycket av det goda en stund och bestämde mig för att bli av med ovanorna. För jag mådde inte bra, jag kände mig mest som en deformerad klump. Min kropp mår dåligt av för mycket socker. Jag blir trött och konstant sötsugen. 
Jag bestämde mig för att prova en sockerdetox, under 21 dagar skulle jag minimera mitt sockerintag. Allt jag stoppade i mig skulle innehålla mindre än 5 gram socker per 100 gram. 
Frukt var dock ett undantag, att gå nästan en månad utan frukt och grönt skadar nog kroppen! 
 
Nu ska jag ännu en gång göra detta, med ordentliga tag. Inte för att jag äter mycket socker utan för jag vet att det hjälper min kropp att återhämta och avgifta sig. Jag vill få rutin på mitt sockerintag. Jag kommer under kategorin detox lägga små tips på vad för mat som kan ersätta annat. Vad man behöver tänka lite extra på osv. 
 
Tänkte börja skriva några frukostfällor. 
Bröd - köpt bröd innehåller ofta mängder av socker som är onödigt, det gör inte mycket för smaken utan gör att man blir mer och mer sugen istället för mätt.
Yoghurt - all smaksatt yoghurt kan man glömma, de flesta innehåller så mycket som 10-11 gram socker per 100 gram. 
Juice - massor av socker i de flesta juicer. Proviva 50 är det dock endast 4,5 gram socker per 100 gram i. Om man måste ha juice, jag tycker dock inte om det för det fräter på tänderna bland annat. 
Flingor - stryk det mesta, alla flingor innehåller mycket socker, med få undantag. Kolla på paketen eller blanda din egen müsli. 
Tips på flingor, bröd och yoghurt kommer komma! 
 
Förlänger min detox till en månad, sötsuget brukar försvinna eller avta kraftigt efter ca 21 dagar enligt forskare! Heja!

Frukost

Min frukost efter ett konditionspass. Bjönbärssmoothie, Fun light pear kiwi (dryckesorgasm), surdegsknäcke med ost. Har hinkat vatten också. Så gott med vatten! Behövde dock lite Fun light att lyxa med. Förresten är surdegsknäcket ett smakprov som jag fick i Nordstan i lördags, dock galet gott! Ska köpas hem! Mums!

God morgon!

Äntligen fick jag vakna av mig själv. Klockan har ringt så mycket det senaste! Jag har ont i min axel, men ska snart iväg för lite crosstrainer och insida + utsida lår.
Kvällen består av inplanerat Hollywood mys med min fina Mia. Innan det ska jag träffa Sarah och fika eller något. Började ju min sockerdetox igår, lite smått. Insåg att jag råkat stoppa i mig lite ketchup på ett pommes för att höja blodsockret innan Ullared. Omstart, idag! Jag tänkte skriva ett inlägg lite senare om hur min detox går till. Har läst om den och sen ändrat lite samt förlängt den med tio dagar och lite. Nu får jag ta tummen ur och röra mig mot gymmet! Puss
 

Efter träning

Hej! Nu har jag tränat helkropp blev det, men tog det lite lugnt med min ena axel eftersom jag hade sjukt ont inatt. Fick ta två alvedon och en ipren för att kunna somna. Jag och Oscar låg och gnällde ikapp eftersom hans rygg har låst sig. Till sist lyckades vi båda somna, fast jag hade cpont när jag vaknade igen. Fokus låg med andra ord på benen. Innan träningen kändes det inte alls motiverande att gå till gymmet i mörkret. Jag kände mig som en 57kgs geléklump. Motivationen satt i mitt nya träningslinne och min sportbh. Förra veckan var ju ganska träningsledig, tror jag tränade kanske tre gånger? Sen promenerade jag ganska mycket, men ändå. Kändes som ett rejält kliv bakåt. När jag var klar idag så var jag dock nöjd! Tror att min kropp kanske behövde den där veckans vila, för allt gick toppen! :D
haha orkar inte, så opepp!

Rummet!

Mitt lilla krypin, delar av det i alla fall, byrån och spegeln plockade jag ur min gammelmormors lägenhet. Resten är mest Ikea, bokstäverna köpte mamma till mig på rea, de sista som fanns nästan! Mina älskade levande ljus. Bland annat köpte jag doft värmeljus som luktar vanilj idag! Tvbordet är Ikea, som bokhyllan, vägghyllorna och sängen samt min lilla byrå, det fick jag av min bror när han flyttade ihop med Micaela! Om någon nu skulle ha missat det så älskar jag Lars Winnerbäck och planchen från 2010 är signerad av både honom och Melissa Horn! Fler bilder kommer en annan dag! 

Shopping!

Till mig själv: duschtvål, body scrub, doftljus, trosor, sportbh, hårinpackning, choklad (smart, sockerdetox i en månad började ju idag..), brustabletter, ansiktsskrubb, strumpor,nagellack m.m. 
Lite närbilder med. La dock inte direkt någon energi på dessa bilder då ljuset var så tråkigt och kameran hade lite problem. Köpte även lite saker till mamma, t.ex. träningsbyxor och så. Allt blev lite mer än 1000:-.

Hemma

Nu ska jag packa upp och ta lite bilder till er. Är i alla fall nöjd och trött. Ska äta mellis igen haha åt bara riskakor innan. Tänkte i alla fall träna sen! Först är det i alla fall packa upp som gäller! 
 

Hemååååååt

Hemåt rullar bilen. Är typ i Kungsbacka. Blev ändå en heldel inköpt. Kan lägga upp bilder när jag kommer hem.
Vi såg både Morgan och Ola-Conny, (notera: Sofia såg båda jag endast O-C).
Sofia snarkar bredvid mig nu, glatt resesällskap ♥

Starstrucked

ULLARED

Hej! Nu ska jag dra mig mot Heden där Sofia hämtar upp mig för att åka mot Ullared! Ska bli så kul. Hade med mig kameran igår och ska ha det även idag. Så bilder får väl komma ikväll eller så. Känner att jag inte hinner det nu. Ha en toppen måndag! Puss
snygg osv?

Söndagslyx

Mysig promenad med mamma och mormor. En middag, avvinkning på tåget och nu avslutas denna söndag med levande ljus och pussar. Från världens bästa kille. Min Oscar. 
 

Träningskläder

Häromdagen köpte jag och mamma jobbskor till mig. Jag passade på (eftersom vi befann oss på Intersport) att köpa två träningslinnen från Nike för endast 149:-/st. Är i funktionstyg, så det är träningslinnen. Ser dock ut att vara i bomull och supersköna är de också! Nu ska det ena invigas (i eftermiddag)! 
Så nöjd!

Söndag

God morgon! Blev nyss väckt av mamma. Hon, jag och mormor ska ut till Marstrand och promenera, ska bli mysigt! 
Nu ska jag bara äta lite frukost! Sen blir det söndagsmys! Ha en fin söndag. Puss

Lördag

En familjedag i all ära. 
Vaknade till frukost på sängen serverad av min älskling. Åkte in till stan och träffade mormor och mamma. Oscar åkte till sin match.
Vi gick och kollade på mitt jobb, köpte en blomma och choklad. Sen åkte vi till min bror och hans fina Micaela
Vid ungefär fyra mötte jag Sofia på Redbergsplatsen. Vi promenerade till stan och hem till mig. Sen chillade vi i mitt rum med levande ljus, romantiskt.. 
Jag duschade, sen åkte Sofia och jag, mamma, pappa, mormor och min bror gick ut och åt. Jag testade oxkind, tyckte det lät läskigt att äta någons kind och mamma bara "men skinka är okej?". Vet inte varför, men när jag hör oxkind så tänker jag liksom insidan av någons kind? I vilket fall smakade det gott! 
 
När vi kom hem satte iaf jag, mamma och mormor oss i mitt rum, dom drack varsin Campari med juice och jag drack min älskade saft. Kiwi päron! Nu ligger jag i chokladkoma på sängen och ska strax släcka mina älskade levande ljus och krypa kojs. Imorgon är inget planerat ännu. Ska träffa min pojke på kvällen i alla fall!
Tycker mitt rum är riktigt mysigt nu faktiskt, sen jag möblerade. Önskas bilder? Kan fixa det i så fall. Imorgon(idag) kanske? 
 

9 timmar blev 10..

Jobbat från 16-närmre två. 10 timmar med andra ord. Nu sitter jag på tåget till min favorit famn. Vill bara sova nu. Så sjukligt trött! Har väl inte mycket att säga.. Kan meddela att jag är fast i Partille just nu pga att dörrarna är paj..
Imorgon kommer mormor hem till oss och hälsar på!


häromdagen när jag va 10gånger gladare o piggare än nu.

Kanelbullar och ...

Hej! Här sitter jag och tänker på kanelbullar medan Oscar ligger och hatar för att han måste träna den dagen han är ledig. 
För mig är det inte bara kanelbullensdag, jag och Oscar har även varit tillsammans i 15(!!) månader. Hihi, han är så fin! Så nu ska jag hoppa på honom och påminna honom om att han inte ska gnälla. Han ska äta kanelbulle och pussas! 
puss.
Jag börjar jobba 16, sen slutar jag vid 1. Kul! 9 timmar, heja. Cashflow osv!

Legday

Jo, tack.. jag vet!
Nu är benpasset avklarat, lunchen och duschen likaså. Ska dra mig till skolan på skakiga ben. Hoppas er torsdag är fin fin! Puss
just nu!

Min morgon

Dagens frukost. Havregrynsgröt kokad med kanel och ett äpple kört i mixern. Till dricker jag min goda C-vitamin!
 
Imorse väckte mamma mig vid halv åtta. Vid åtta ungefär gick jag ner till gymmet och körde kondition i en timme. Gick faktiskt bra! Jag vet att man inte ska träna på fastande mage. Men, jag föredrar att undvika konditionspassen proppmätt! Nu har jag i alla fall satt i mig en skål med gröt (nästan hela orkade jag) och ska snart köra ett benpass. Efter det är det en dusch, en rejäl lunch och skola som gäller! 
I eftermiddag ska jag köpa ett träningslinne, kanske nya träningstights och jordnötssmör. Göteborg har ju en Gymgrossisten-butik i Vasastan, så dit ska jag gå och även förbi Stadium eller InterSport för jag har sett SÅ snygga träningstights! Puss

Min kväll

Min kväll består av äpplebitar, kansel, C-brus och Svenska Hollywood fruar. Kan typ inte bli bättre, eller jo.. internet kunde funkat. 
Äpplebitar med kanel är hetaste tipset för er som får sötsug! Så himla gott och sötsuget försvinner bums. Testa! Även ni som kör sockerdetox kan äta det! Min sockerdetox börjar på måndag, kan berätta hur jag kör min då! Natti.

Home

Finns nog inget som är skönare än att komma hem, äta och bada. Fanns inget jag hellre ville ikväll i alla fall! 
Nu sitter jag i sängen i min pojkväns tröja och bara chillar på livet. Imorgon står ett benpass på schemat. Ska bli så skönt! Ska kolla ett avsnitt av mina Hollywood bruttor innan jag somnar, så jag kommer ikapp någon gång.
 
Imorgon får vi hemprov nummer 2 i matte c, önskar att jag var taggad. Fick i alla fall 67% rätt på det första provet! Det var ju i alla fall något bra! Och om två veckor är min religionslärare tillbaka, så då går jag 9-10:45 på onsdagar istället för 13-14:30, och jag gillar det faktiskt! Måste få lite rutin på mina dagar så jag äter frukost vid ungefär samma tid varje dag! Nu ska jag slå på tv3play! Puss
orkar inte, så nöjd med tröjan! puss på dig älskling!

Teorilektion - bilen

Hej! Nu sitter jag på körskolan och väntar på att teorilektionen ska börja.
Mellan skolan och detta var jag och tränade. främst rygg, bröst och biceps, men även lite insida/utsida lår. Gick trögt efter två dagars paus. Men det är nu avklarat och jag taggar morgondagens ben och rumppass!


Handlade innan gymmet fem celsius och fyra proteinbars. Questbaren åt jag efter gymmet. Den var så god! White chocolate and raspberry.

Onsdag 2 oktober 2013

Hej! Nu ska jag iväg mot skolan, gymmet och fortsätta med teorin på körskolan! 
Blir nog en bra onsdag. Jag gillar onsdagar trots att det är mittemellan helg och helg. Beror nog på att jag har något att göra hela dagarna. Om jag går upp tidigt kan jag träna innan skolan så blir det inte så stressigt mellan skolan och körskolan, men jaja. Idag behövde jag sovmorgon!
Ha en fin onsdag! Puss
 
 

Nya skor

 
Mina nya Nike dunk sky high, härifrån. Om jag är nöjd? Efter tre månaders suktande och en del slutförsäljning så sitter de på mina fötter! Så nöjd, JA!
Halsduk Toruns // Skinnjacka Twist&Tango // T-shirt NewYorker // Jeans Lager157 // Skor Spartoo.

Aron 19år

Så många minnen med min fina Aron som idag blir gammal, 19 år. Så himla bra är vi tillsammans, mackaronkrig, vandringar, bärplockning, bilresor, bad, sleepovers, Rusta-besök, kramar, skratt, tårar och bara häng! Min bästis Aron, jag älskar dig! Hoppas din dag har varit hur bra som helst, PUSS! 

NÖJD!

Är så sjukt nöjd med designen, tackar MP! Det är helt klart den finaste designen jag någonsin haft på någon utav mina bloggar. Roligt med en proffsvän! 
 
Idag pluggade jag matte tillsammans med en jättesnäll tjej som heter Rebecka! Och vid tolv åkte jag till stan, mötte Mia, köpte Noras present och sen tog vi oss till Grönsakstorget. Vi fikade med Nora, Hanna och ett tag även Mini. Har suttit och pratat i timmar om allt mellan himmel och jord. Sjukt mysigt! Nu ska jag äta innan jag går ut och fotar mina skor! Puss
 

Mp och design

Hej på er! Nu är den nya designen live och jag hoppas att den ser lika bra ut på era skärmar som den gör på min. Det är jag som är MP förresten. Jag har en egen blogg som ni kan hitta här och jag tycker att det är hemskt kul att pilla med webbdesign och därför har jag helt enkelt fått i uppgift att fixa till Annas blogg. 
 
Hoppas ni kommer trivas med det allt det nya.
På återseende!

Ny design!

Är på g! MP jobbar på det, jag är så tacksam! Äntligen lite personligt stuk på bloggen! Ser framemot det något otroligt, piggar upp i hösten.

Nu sitter jag och pluggar matte i skolan och ska snart träffa Mia! :)


så pigg..

Face the fact

God morgon! Idag måste vi ta in, inse och vi får gråta över det.. Det är höst, tyvärr säger vissa. Andra jublar väl över gula löv och liknande. Jag själv? Försöker se det bra hösten kommer ge oss. Idag fyller min finaste Aron 19 år, på fredag fortsätter det bra! Inte bara 15 månader med min kärlek, det är ju också kanelbullens dag! Nästa vecka ska vi fira Aron med tjejmiddag och jag ser så framemot det! 
Dessutom har jag bytt mina korallfärgade naglar till en rödnyans. 
 
Nu måste jag bege mig mot skolan i höstsolen! Puss på er!
Sven, Aron och jag för ganska så längesen.. GRATTIS ARON <3!
Follow on Bloglovin