ONSDAG

Hej! Det var dags för 2014s sista dag. Ska fira med Mikaela och Vanessa. Så kul! Ska antagligen till FFiskelyckan.  Men inte säker än. I vilket fall så ska jag jobba 12-16:30.för jag kan inte säga nej. Dock räknar vi inte med mycket folk så kanske får gå tidigt. Vet inte. Dom fråga igår om jag kunde jobbajobba kändes elakt att säga nej.
Nu ska jag ta en promenad och sen gå till systemet. Puss!

TISDAG

Hej! Allt bra? 
Jag är fortfarande trött från igår. Var så mycket folk.. vi sålde nästa 100k över budget man bara ja, kul!
Problemet är ju att vi får personalbrist för de schemalägger efter förväntad säljsiffra.
Gick ändå bra igår. Fick beröm, menar helt slut i huvudet när jag fick gå hem 21:30. 
Tränade lite och sen somnade jag gott! 
Nu ska jag ta en morgonpromenad innan det är dags för jobb igen. Puss

LÖRDAG 27

Hej! Vaknade 8 i morse av mig sjhalvLite störigt. Enoch en halvtimme innan larmet.. så kunde jag inte somna om Heller så vid nio traskade jag ner till gymmet. Här är jag nu, tränat kondition, dags för strech och lite core. 
Ikväll ska jag träffa Filippa,  min älskade. Vi hade världens finaste telefonsamtal igår.
Ni får ha en fin lördagsmorgon. 
Själv börjar jag jobba klockan 12.
detta händer när man smsar en halvsovande Anna. 

JULDAGEN

Hej! Jag har inte skrivit på ett tag har varit sjukskriven så jag har inte haft något att säga. Idag ska jag i alla fall jobba 12-20.
Är på gymmet o stretchar ryggen nu.
Fick ni något fint igår? Jag fick i alla fall bikinin jag suktat efter i ett år typ. Så tack till Micka, mormor och bror!
Fick även en jävla massa strumpor, resebidrag, medicin och pyjamas. Så tack allihopa ♥!

FREDAG

Hej! Igår var en rolig kväll! 
Först gick jag några ärenden på stan. Vaccinerade mig, sämsta sjuksköterskan ever "är du beredd" "öhhhh", BAM! Jaha, det var ju pedagogiskt och empatiskt?
Hämtade sedan mitt pass och lämnade tillbaka ett par skor.
Klockan 13:57 stämplade jag in på kajskjul. Dukade och hade det riktigt kul. Inte bara jag utan även ansvarig som gick runt och klämde min ny vaccinerade arm. 
Blev tilldelad fyra bord istället för 3, "eftersom det är ett stort sällskap och mycket förbeställda dryck, samt två små så blir det nog ganska lätt." 
Kollar listan, det stämmer.. 25pers, 18 förbeställda dryckespaket.  För jag kan ju förutspå var dessa 18 placerar sig? 3 rullstolar och SJU allergier/specialkost, KUL! Det blir nog en lätt kväll?
De två små sällskapen hade också förbeställd dryck. Så var med andra ord 7 personer som skulle beställa på plats.
Jag letadeupp de som skulle ha dryckespaket, enkelt. Mindre enkelt att ytterligare sju villa alkoholfritt istället så jagfår sspringa i flera vändor. 
"Har ni specialkost?" frågar jag alla, två personer svarar (en vegan och en som ska ha annan förrätt och dessert. 
Jaha tänker man då, vegetarianerna och den glutenintoleranta har ändrat sig? Så går jag ut med förrätt (inga problem), dukar av dubbelkollar specialkost. Kommer med varmrätt "fast jag har ju beställt annan mat, jag är vegetarian", hörs från ca 5 pers.. så jaha, kul! Bara att springa några vändor till då.
Blev trots detta klar först och fick ett "Förlåt! Trodde inte det skulle bli så jobbiga bord. Jag hade inte klarat det själv!" och en high five av ansvarig.  
Nu har jag sovit 6h och laddar om för vapiano! 10:45-21 idag. Puss
förra helgen

TORSDAG

Hej! Dåligt uppdaterade här! Har jobbat lika mycket som alltid. Igår på kajskjul, det gick riktigt bra faktiskt. Är nöjd! 
Idag ska jag till vaccinationscentralen, andra hepatitsprutan ska ras och det är endast TRE veckor till avresa. Herregud, ingenting ju! Ska bli kul!
Nu ska jag ta mig ur sängen. Puss! 
bjussar på bild från i söndags. 

SÖNDAGMORGON?

Hej! Inatt var en bra natt! Hade så roligt på vår AW på Kajskjul. Hemsläpade Patrick och sov till klockan 14, väl behövligt! 
Ska försöka släpa med honom ut nu på promenad. Får se om jag lyckas! Puss

TORSDAG!

Hej! Läget? Själv är jag ganska utvilad idag.Jobbar 10:45-20 idag. 
Har börjat packa inför resan med. Men innan Sydamerika bär det av till Norge!  Mer om det en annan dag! 
Nu ska jag dricka upp och ge mig ut på promenad. Puss

TISDAG

Hej! Allt bra? Själv är jag på gymmet, kondition,  ben och handstående på schemat. Börjar faktiskt gå bra med mitt handstående, så nöjd! Sen ska jag träffa Ida i stan vid fem typ. Ska bli kul! Puss

ANDRA ADVENT

Hej! Ligger i sängen just nu efter nnästan nio timmar sömn. SÅ SKÖNT! Nu ska jag strax till jobbet och sen blir det en lugn kväll! Ledig imorgon, äntligen! 
För även om det är kul att jobba så har jag haft en tuff vecka med vissa vänner. 
Ta hand om er, puss ♡ 

LÖRDAG KORTPASS

Hej! Lyckades ta mig igenom hela jobbade igår och jag är faktiskt stolt över det med tanke på hur lite sömn jag har haft tid för den senaste veckan.
Inatt har jag sovit fyra timmar och taggar jobb 10:45-21. Sen är det raka vägen hem till duschen och sen tänkte jag lägga mig i sängen och sova ut! 
Var förbi kajskjul och hämtade min nyckel igår som Patrick hade eftersom han sov när jag gick igår morse. Pratade med min chef där och alltså jag har aldrig någonsin känt mig så uppskattad.
Den mannen är inte speciellt känd för att hylla folk men igår jäklar gick han igång. Jag är så himla glad för allt han sa så jag vet inte riktigt hur jag ska tacka! 
Nu blir det en dusch sen jobbet! Puss

FREDAG

Hej! från i söndagsar emot att gå upp nu.  Blev 11:15-01:22 igår och idag väntar 10:45-02 på vappan. Fy, haha. Vet inte hur jag tänkte. Är dock ledig på måndag så jag kan sova ut SÅ skönt! Nu måste jag gå upp och bege mig mot jobbet! Puss
bild från

TORSDAG ALÁ LÅNGPANNA

Hej! Igår hade jag en lång dag! Jobb 08:30-23:50, sen somnade jag som en sten. Idag kör jag 11:15-01. Är så peppad på kajskjul! 
Nu kör vi! Puss 

Måndag

Hej! Så kass jag är på att uppdatera.  Har haft en riktigt rolig helg med jobb och fest. Nu är jag på jobbet så uppdaterar sen
Follow on Bloglovin