Onciiie

Hej! Jag var ju på jobbmöte, det gick bra. Var ganska roligt med faktiskt, fick dessutom kanelbulle! Mums! 
Träffade Mia och gick en promenad, i nya skor.. Så har skavsår på ena tån nu. Jaja, chillar runt i min onepiece och har ätit kvällsmat. Skinkmackor och risgrynsgröt, så gott! 
 

Möte på jobbet

Hej! Nu har jag hämtat mina skor, kommer bilder ikväll när jag är hemma igen. Ska be Nora ta bilder på dom så ni får lite kvalité här i bloggen! Nu ska jag strax iväg på möte på jobbet, lagom roligt och sådär. Men alla som vill ha jobb unde hösten måste komma ikväll, annars får man inte jobba. Och jag ska ju jobba på fredag så.. 
Nu ska jag i alla fall dra mig! Puss
just nu

Måndag

Hej! Jag tog sovmorgon till klockan 12:10 idag, det var riktigt skönt. Åt yoghurt med jordgubbar och müsli till frukost. Jag är fortfarande trött. Har tagit två av fyra omega3 tabletter, vi får hoppas att de ger någon effekt snart! 
Igår såg vi i alla fall Djungel George, det var toppen. Sen letade jag upp min favorit på youtube och skrattade gott! 
så exalterad var jag över en reunion med min onepiece!
 
Idag är det först uthämtning av mina skor och sen möte på Kajskjul8 som gäller! Det blir nog bra! Nu ska jag göra mig i ordning, hämta  ut skorna och köpa Celsius. Känns som att jag behöver det! Puss

Söndagsmys

Mysa i sängen med film och världens finaste ja. Galet trött idag av någon anledning!

Söndag 29 september 2013

Hej! Nu har jag gjort mig själv en tjänst och tränat ett benpass, det var nära att jag gav upp. Dock härdade jag ut, för jag visste att jag skulle ångra mig annars! Så tränade i närmre 1,5h. Så galet skönt! Nu ska jag bara vänta in Oscar som är här om typ fem minuter innan jag hoppar in i duschen, känns ju lite elakt om han kommer och inte kan komma in för att jag duschar haha! 
 
Igår var i alla fall riktigt kul! Allt gick som tänkt typ. Utom att jag drack ett glas, så gick det bra! Hade egentligen tänkt vara helt nykter, men Christian är ju riktigt bra på att blanda starkt.. Nora, Elias och Christian sov över, idag åt vi pizzafrukost, standard! Sen åkte vi mot stan vid typ två! Jag har druckit Celsius, för att typ orka hålla mig vaken. Tänker minsann klä mig i onepiece när jag har duschat, förlåt älskling! Puss på er.
 

My number 1!

Ja, jag är min nummer ett, alla gånger! Människor i min omgivning kommer komma och gå, men jag kommer ju alltid få leva med mig själv. Så vem ska jag vara snällast mot, någon som jag inte vet när den får för sig att överge mig eller någon som jag vet alltid kommer finnas där. Man ska inte ta sig själv förgivet, för plötsligt så märker man att man håller på att ta knäcken på sig själv. 
 
Jag har varit den som alltid ska vara där, alltid finnas för sina vänner och allt. Tillsist efter att ha hört typ 1 000 000 gånger från lärare, vänner och familj, då insåg jag att jag måste ta mig själv först. För vem kan jag få att må bra om jag inte mår bra själv? Vem ska älska mig när jag inte älskar mig själv? 
Jag klarar av att släppa mitt sociala liv ett tag för att tänka på mig själv, unna mig en dag i soffan, ta ett bad eller bara läsa en tidning. För jag älskar mig själv.

Lördag 28 september 2013

Hej! Haha insåg att jag råkat publicera två inlägg idag på min gamla blogg. Så därför blev det lite hastigt i förra inlägget, trodde ni skulle fatta vad jag gjort innan.

Tog iaf 10:23 tåget till stan för att jobba 11-15! Åt varma koppen till lunch. Drog till gymmet och körde förbränning samt insida och utsida lår! :) Nu sitter jag på tåget med Nora, ska vara social. Puss!

When you get worried I'll be your soldier

Hej! Nu är jag hemma, har duschat och klätt mig för kvällen. Ska kila till spårvagnen och möta Nora nu! 
 
 
 
Denna låt spelas på repeat, den påminner mig om alla fina vänner jag har och främst om morfar. För det känns som att han haft den rollen hela mitt liv. Själva sången börjar på 2:05 typ. För övrigt har jag lyssnat på Gavin sen jag gick i typ sjuan eller något sånt, skojar inte. Han var min stora kärlek och jag är typ fortfarande kär i honom! Han är så sjukt bra, jag älskar hans låtar och rösten! Nu måste jag gå! Puss

Freeeedag!

Hej! Allt bra? 
Igår var jag som sagt och hälsade på Klara, det var mysigt. Vi fick te och sen satt vi med dörren stängd och pratade i hennes rum. Jag ska nog dit en stund på söndag med. Jag är stolt över det hon har gett sig in på, tycker det är så otroligt starkt av henne. Klara har en blogg där hon skriver om sin kamp och sina tankar, tycker ni kan klicka er in här, läsa och kanske skriva några stärkande ord. 
Jag hade i alla fall med mig en tavla, en ros och ett doftljus som luktar vaniljglass!
rosen.
Efter att jag varit där kom mamma och hämtade mig, så övningskörde vi, hämtade upp Oscar och sen åkte vi hem och åt pappas supergoda kycklingsås med pasta till. Oscar var riktigt duktig och smakade både minimajs och gröna bönor! Vi kollade både på En idiot på resa (ett avsnitt) och sen somnade vi till Scrubs! 
 
Idag vaknade jag tio och bara "helvete jag måste ju gå nu!" Oscar bara "var ska du?" jag "jag ska ju jobba!" Oscar "Anna, det är ju fredag, inte lördag pucko!" sen fick jag en puss, tänkte efter och insåg att han hade rätt! 
Gick upp vid elva och gjorde bananpannkakor med proteinpulver till frukost. Blev väldigt gott! 
Ikväll åker vi till Lerum och imorgon är det jobb 11-15 för min del, sen träning och chillkväll med vännerna hos Oscar! 
MP ska fixa till min design snart. Så om det ser konstigt ut när ni klickar er in eller om det är lösenordsskyddat så är det bara för några timmar eller så! 
Ha en fin fredag! Puss

Plugg

Nu sitter jag i köket och skriver en biografi till religionen. Läraren har lagt upp kursen så att första läxan är en biografi om oss själva, andra läxan är frågor till biografin. Biografin i sig är underlag för henne att förstå våra resonemang under kursens gång, jag tycker det är ett riktigt smart och roligt upplägg! 
Dags att fortsätta skriva och sjunga haha, klockan 17:30 ska jag till Klara, min fina! 
ganska precis just nu!
 

Torsdag 26 september 2013

Hej! Nu sitter jag här med en proteinsmoothie gjort på lätt kvarg, proteinpulver, jordgubbar och yoghurt, riktigt gott! 
Klockan ringde klockan 09:10 idag, jag gick upp efter att ha svarat på sms. Åt en knäckemacka med skinka på och en timme senare drog jag till gymmet. Körde helkropp idag. Nu ska jag dricka upp, duscha, äta en macka och sen plugg! 
100 g lätt kvarg
50 g yoghurt
7 jordgubbar
4 hallon 
15 g proteinpulver strawberry white chocolate

Kvällsmål

Vi var på Manana hur många gånger har jag sagt det? Vi åt tapas, och det var ganska gott. Jag är inte så mycket för all olivolja och min mage gör ont. Bestämde mig därför, för att äta ett kvällsmål nu. Gillar inte att äta så nära på läggdags egentligen, man ska ju vänta två timmar med att sova efter maten egentligen för då sover man lugnare, matsmältningen har kommit en bit. Nöden har ju ingen lag dock, hade massa magknip efter all olja och sånt. Så blandade en matsked lätt kvarg i 1 dl verums hälsoyoghurt (naturell), toppade med 5 jordgubbar, 8 hallon och supermüsli från Axa. Müslin innehåller bara det naturliga sockret från de torkade blåbären och hallonen ca 4 gram socker per 100 gram med andra ord. Ytterligare en fördel är att den innehåller såna puffar som Kalaspuffar gör, fast utan honung, dom är otroliga! 
Scrubs och citronvatten till.
 

Teorilektion - mörker och halka

Hej! Nu sitter jag på rast, min andra teorilektion. Det är kul!
Hann träna mage i typ 30 min! Äter en proteinbar som är sjukt god, och lite socker och kolhydrater innehåller den också, minimal.

Nu är det tio minuter tills vi börjar igen. När detta är slut blir det som sagt middag på Manana med familjen. Gott!

Onsdag 25 september 2013

Hej! Jag kom hem typ 2:30 från Mia inatt, jag, hon och Nora hade myskväll med Svenska Hollywoodfruar och massa gamla serier. Det var fett! 
I morse ställde jag klockan på 10 och gick till gymmet, körde crosstrainer bara och sen åt jag proteingröt när jag kom hem! 
 
Nu ska jag iväg och träna armar och lite mage/rygg! Sen är det körkortsteori på trafikskolan som gäller klockan 17-19:30! 
 
Ikväll ska jag äta på Manana med familjen! Pappa fyller år idag, världens bästa pappa! 
 
GRATTIS PAPPI! 
 
Även min fruga fyller år idag! Så GRATTIS TILL FRUGAN, DU ÄR GRYM! 

Today is a funday, it's legday!

Note to myself: lägg inte veckans svettigaste träningspass en dag då fjärrvärmen är avstängd. 
 
Hej! Nu har jag tränat, eftersom jag kom till skolan och insåg att det var studiedag. Kände att jag hade turen med mig när jag sen glömde gå av spårvagnen och slutligen somnade i sängen, vaknade av ett sms och slog i huvudet i väggen! Så jag bestämde mig för att vända turen med ett svettigt benpass, det funkade, mitt humör blev tio gånger bättre trots att jag var trött. 
Tänkte dock belöna mig med en långdusch när jag var klar, men när jag kom in i duschen insåg jag att det var idag fjärrvärmen var avstängd. Så jag duscha på fem minuter i 16 gradigt vatten istället, det låter väl skönt? ;) 
 
Nu ska jag sminka mig och sen möta upp Nora! :)
 
Dagens träningspass:
Squats 30 kg 5x10 
Utfallssteg 30 kg 5x10
Benpress 70 kg 5x10
Marklyft 35 kg 5x10 
Legcurls 25 kg 4x10
Utsidalår 23 kg 4x10
Insidalår 32 kg 5x10
 

Frukost

Hej! Sitter här och ska dricka upp mitt te och min C-vitamin! Ser det som en bedrift att jag orkade äta upp all gröt idag. Brukar inte orka en hel portion. Ska snart iväg till skolan! Matte C, sen träffa Sarah klockan 13:30/14! Nu ska jag dricka upp och klä på mig, puss.


Grönt chai, C-vitamin med blåbärs smak, citronvatten och havregrynsgröt med äppleskivor, kanel och mjölk!

Måndag 23 september 2013

Hej! Nu sitter jag för en gångsskull vid datorn och bloggar. Använt mobilen mest denna veckan som varit!
Sitter i alla fall här med en kopp te och ska betala faktura för mobilen och äntligen beställa min jävla skor! 
Idag tog jag sovmorgon till elva, sen åt jag köttfärssås och pasta till frukost med Oscar till brunch. Vi var på stan sen och kollade skor till honom. 
När han åkte och tränade så körde jag 70 min crosstrainer och insida + utsida lår. Imorgon får det bli ett benpass, var längesen jag riktigt tog i! 
 
Köpte btw världens godaste C-brus från Friggs på ÖoB idag med blåbärssmak! Nu ska jag duscha!

Söndag 22 september 2013

Hej! Sitter i omklädningsrummet på gymmet i Kungälv i väntan på att klockan ska bli sju. Har målat naglarna och dricker nu en Celsius. Så gott! Ska äta en proteinbar med tror jag. Tränat kondition och styrka i benen, eller rättare sagt rehabiliterar jag benen. Har fruktansvärt ont i ena knät. Så får ta det lite försiktigt med det knät! Nu ska jag ut! Puss


Essies Tart deco på naglarna


Träningskit maximal vätska

Lördag 21 september 2013

Hej! Dålig bloggning, har försökt komma ner på jorden efter torsdagen, blir tokig. Det var underbart!


Winnerbäck ♥

Igår njöt jag av en kväll med bästis. Och idag har jag vinkat av henne och sen tränat! Nu sitter jag och lilleman på bussen till Kungälv för att se Oscars seriepremiär!


TAGGADE BRUDAR!

Hej! Just nu sitter jag och Mia, lite övertaggade! Imorgon får vi träffa en person som vi älskar lite väl mycket och båda lär stå helt tysta och bara stirra när det väl händer. Sen 2008 har detta varit en dröm. Skulle inte missa chansen för något annat! Så jag tänker banga min mattelektion för att köa, Winnerbäck kommer till Bengans på Stigbergstorget imorgon klockan 17! Jag är så jävla PEPP! Jag ska få min turnéplanch från 2010 signerad av självaste Winnerbäck! Jag kommer bli gråtfärdig, ingen fattar vad han har gjort för mig! Åh, galet! Jag låter kanske som ett psykfall i era öron, men jag bryr mig inte nu! 
 

Onsdag 18 september 2013

Hej! Sitter på trafikskolan nu och pluggar teori. Går jättebra på teorilektionen faktiskt. Vi har rast just nu dock. Dricker en celsius i väntan.
Har hunnit träna två gånger, va på lektion i skolan och äta med mamma. Är jättemätt och därmed väldigt trött också, lite segt. Verkar som att Nora möter mig sen så ska jag baka tårta till Sofia. Blir chokladfrossa, mer säger jag inte förrän imorgon! Nu ska jag fortsätta lyssna. Puss

Core

Lika kul som jag minns det! Svettigt, glatt och utmanande! Helt underbart med gruppträning igen, det var ett bra tag sen och instruktören var ju underbar! Imorgon tänkte jag köra spinning klockan 11:15-12:15.
Innan skolan med andra ord, sen ett mellanmål och religion 13-14:30. Sen blir det styrka, fokus på ben och rumpa, känns som att mina benmuskler skriker efter träning nu. Klockan 17-19:30 så har jag teorilektion på körskolan och sen ska jag hem och slänga ihop en tårta till min kära Sofia! 
 
Med andra ord blir morgondagen lång, så nu ska jag ta och släcka lampan och sova! Vakna utvilad när klockan ringer vid 8! Så jag hoppas ni har haft en fin tisdag?! Vi hörs imorgon, puss!
 
 
Tisdagkväll och jag törstar efter inspiration och motivation. Nu har jag något att drömma om inatt så vaknar jag pepp imorgon!

Tisdag 17 september 2013

Hej! Jag och Sofia hade en fantastisk kväll i söndags, bastu, anisktsmask, bubbelbad, mat och Geordie shore. Massa prat, självklart! 
Igår var jag och satte i en p-spiral, fruktansvärt ont gjorde det, men hoppas det var mödan värt! Sen låg jag mest och tyckte synd om mig själv och pluggade matte resten av dagen.
 
Vaknade idag och gick till skolan, hade genomgång och lämnade in min hemtenta. Ska iväg på core, aka kärringgympa på friskis tillsammans med mamma. Det börjar klockan 17, så får bege mig nu på direkten. 
Bloggar ikväll igen, puss!
 

Mina ben

Mina ben är bra, jag älskar dem! Folk klagar ofta på att deras lår är för stora och går ihop. Jag har också varit den. Men vet ni?! Jag är så jävla lycklig att jag har ben. De tar mig dit jag vill, och de klarar att bära hela min kropp varje dag. Det är grymt! Mina ben är vackra precis som de är! Det är era med!


Söndag 15 september 2013

Hej! Nu ska jag strax övningsköra till Sofia med mamma.
Så ska sätta mig i bilen och åka vilken sekund som helst bara ta hand om några glas först. Har nog mer att säga när jag kommer hem från en SPA-kväll med världens finaste Sofia. 
 

Lördag 14 september 2013

Hej! Just nu ligger jag på mitt golv, äter choklad som jag fick av Emma i födelsedagspresent och kollar på skor. Ska börja städa nu. Har övningskört och handlat sen mamma hämtade mig på centralen. Ska träffa Oscar sen när hans match är slut. Så måste städa nu. Så tråkigt. Ska bädda rent, dammsuga o torka golv! Ni hör ju liksom hur kul det låter, önskar man fick göra sånt oftare! Hoppas ni har en fin lördag! Puss

Fredag 13 september 2013

Hej! Idag vaknade jag av att Affe kom in och ryckte mig i tårna, klockan sju. Vi sjöng för August som fyller 17 idag. Grattis till honom! Efter lite tårta gick jag och Oscar och la oss igen och somnade om. Sen åt vi tacos till brunch.
Jag körde ett benpass nu när Oscar hade träning, känns bra att vara 5kg ifrån mitt delmål! Fick dessutom beröm för mitt pass av några på gymmet! Nu sitter jag på tåget mot Lerum där vi ska äta middag och tårta! Hoppas ni har en toppen fredag!


Bild från när jag va med Filippa.

Tårtbak

Hej! Nu har jag nyss slängt ihop en tårtbotten till imorgon då Oscars bror August fyller 17. Så ska strax ner till gymmet och sen köpa det jag behöver för att ha i mitten av tårtan. Ikväll åker jag hem till Oscar och sen kommer jag väl hem imorgon eller något. Jag ska i alla fall beställa skor innan jag åker. Så de inte tar ännu mer slut. Nu står i vilket fall den lilla tårtan på svalning i kylen. Så ska hoppa i träningskläderna och bege mig till gymmet nu. 
Passa på att träna ni med! 

Vardagslyx

Hej! Idag vaknade jag bredvid min älskade pojkvän. Stekte pannkakor till frukost och sen duschade jag innan jag åkte till skolan för att hämta mitt hemprov i matte. Nu sitter jag och är ascool i Oscars keps medan han klipper sig. Sen måste vi köpa något att dricka innan jag ska med honom o köpa jeans och skor. Idag blir det helkropp på gymmet! Fin torsdag önskas er alla! ♥


Onsdag 11 september 2013

Hej! Glömde att jag skulle skriva mer igår. Hängde hos Aron tills det blev sent. Gick hem och sov som en sten.
Vaknade nio idag och gick till gymmet. Crosstrainer och sedan hem för att äta och duscha. Nu är jag påväg till skolan, tog en promenad. Börjar klockan ett och är nu vid Hagakyrkan. Gott om tid ju, ha en fin onsdag! ♥


Tisdag 10 september 2013

Hej! Förlåt att jag inte bloggade igår. Var riktigt trött oh hade inte riktigt något att säga.

Idag har jag varit i skolan, kört ett konditionspass och nu ska jag äta lunch med Sofia som flyttar nästa lördag! Kommer sakna henne, så jobbigt. Kul för henne dock! Nu måste jag dra, hörs sen. Puss

lunch igår

Söndag 8 september 2013

Hej! Jag är på väg till jobbet. Jobbar till 16 idag. Mamma hämtar mig nog då. Ha en fin söndag, njut av solen! Puss


frukosthäng

Lördag 7 september 2013

Hej! Jag skrev inget mer igår, no shit?! Haha jag struntade i att städa och hängde länge med min goa vän Kristoffer. Träffa på goa gamla klassisar på centralen, bland annat Oliver som var påväg hem på permission, han håller på med GMU. Oväntat men roligt möte. Efter det hängde jag och Krille i hamnen och på en gunga. Hade djupaste diskussionen om livet, hur det skulle sett ut om man gjort andra val osv. Riktigt roligt!


gårdagens hamnhäng

Idag har jag städat och jobbat. Storstädning, rensat kläder och sådant kul. Ska fortsätta efter en promenad hem i solen!

Today. Känns som alla muskler har försvunnit, men imorgon får jag träna igen!! Taggad till tusen! Puss

Fredag 6 september 2013

Hej! Hur är det med er? Min feber är bättre idag men hade en jobbig eftermiddag igår samt en otroligt jobbig natt.
Igår tröstade jag en pojke en stund och allt kändes allmänt kaos. Inatt grät jag så mycket att jag inte kunde somna, ringde Oscar och trodde inte han skulle svara, med tack och lov så var han där. Världens bästa! Han pratade med mig hela tiden tills jag somnade sen la han på någon gång. 
 
Idag har jag duschat och ätit samt spammat Mia med massa videos bilder och Whatsapp-symboler. Nu ska jag städa, sen handla. Gott!

Torsdag 5 september 2013

Hej! Vaknade bredvid världens finaste idag, har fortfarande feber och medicinen gör mig galet illamående. Nu är det färdig klagat. Ska försöka plugga matte och körkortsteori hemifrån, lycka till med det. Nä då, det går nog bra. Nu måste jag äta lunch och få i mig tablett två av tre. Usch, jaja bara några dagar kvar! Puss på er
från igår

14

 
 
 
 

Onsdag 4 september 2013

Hej! Jag var på akuten igår kväll i kanske två timmar. Inte så länge ändå, fick reda på att jag hade urinvägsinfektion, men innan jag fick åka hem kollade de njurarna också för jag hade så ont i ryggen/magen. Nu ska jag bara äta penicillin och ta det lugnt, får jag feber och frossa eller mer ont så ska jag komma tillbaka. Tempen visade 38 i morse. Ingen skola med andra ord. Två av tre penicillinkurer för dagen har jag fått i mig samt några värktabletter. Tranbärsjuice, risgrynsgröt, ett äpple, vatten, en halv banan och nu en Celsius är vad min lilla mun har öppnat sig för idag. Väntar på mamma som snart kommer hem skulle jag tro. 
 
Går inte att ladda upp någon bild nu. Kan berätta att jag drömde en sjukt konstig dröm inatt istället. Eller egentligen imorse.
Först skulle jag baka Amandas bröllopstårta i bulldeg befann mig alltså i Norrköping?! Wtf liksom? Reste sedan vidare till Varberg och hälsade på Oliver som hade en jävla massa Lego och plastfigurer på ett bord. Huset som han bor i (jag har varit där i verkligheten och det är alltid välstädat) var helt kaos, det hängde fleecefiltar från IKEA i alla dörrar istället för riktiga dörrar så hade dom alltså röda och gröna fleecefiltar som skulle avskilja rummen. Sen hörde jag ett ljud, typ en duns och trodde det var katten som hoppade ner från något. Istället kom det massa stormtroopers från källaren som började jaga mig. Plötsligt befann jag mig på en glassig resort med Oscar. Bland annat fanns det en restaurang och kaffebar som alltid var okuperad av ett gäng komiker/riksdagsmän, det var typ som att de kom från tv4's parlamentet fast snäppet allvarligare. De satt och diskuterade något som jag inte riktigt minns. När vi är där vaknar jag i alla fall en morgon i en solsäng ute vid poolen och Oscar säger "om jag var en annan kille skulle jag gjort såhär" så nöp han i skinnet på min mage sen sa han "men nu är jag mig själv så jag gör slut med dig", precis då skrattar alla de där gubbarna från uteserveringen. Jag blev såklart heartbroken så jag letade efter någonstans att bo resten av veckan. Fick tillslut sova hos en tjejkompis (som var en blandning av Julia och Mia) bra tänkte jag, men sen kom alla dessa stormtroopers igen och jagade mig. 
 

Tråkigt

Träningen idag verkar inte bli av. Har fruktansvärt ont i magen, så måste kolla upp det. Väntar på att mamma ska komma och hämta mig bara. Puss

Körlektion

Hej! Nu sitter jag utanför körskolan och väntar på min lektion med Camilla. Alltid lika roligt! Mitt sällskap just nu är pepsi max och höstsol!


Tisdag 3 september 2013

Hej! Äter en omelett till frukost och ska snart cykla till skolan tror jag om det inte går en vagn snart. Efter skolan har jag körlektion. Ska även hinna med ett pass på gymmet idag. Umgås med mamma och göra eventuella läxor! Nu ska jag äta upp, puss!


Igår efter mitt träningspass.

Natti natti

Nu har jag kommit hem, fått i mig en nektarin och tre glas vatten, duschat och borstat tänderna.
Träningen gick helt okej. Man har ju sina dagar då man är mindre motiverad, men idag var träning ändå något jag behövde. Nu är jag nere i varv och ska strax släcka lampan, imorgon ska jag upp och iväg till skolan. Mamma ska väcka mig vilket känns skönt, eftersom väckarklockan inte är det mysigaste att vakna av.
Jag har ganska ont i magen nu, hoppas det ska bli bätte tills imorgon, så jag kan äta en ordentlig och god frukost. Ska försöka somna på två panodil nu, puss.
ännu en bild från förra året. mys kissen!

Med hösten på ingång

Detta med höst känns troligen inte speciellt lockande för någon. Det förstår jag, regnet kommer, löven faller av träden och de får stå där nakna medan det blir kallare och kallare. Den där brännan som du skapat och blivit nöjd med under sommaren försvinner sakta men säkert, och din sanna bleka hudfärg känns gråare än någonsin innan?
Allt det fina med hösten uppskattar och tänker vi inte på förrän efteråt. Vi går runt där med våra höstdepressioner, känner oss tråkiga och oinspirerade.
 
Hur slipper vi dessa höstdepressioner? Rikta uppmärksamheten mot de gula, röda och oranga löven som blir trädens vackra höstskrud. Ta en ledig dag i veckan, drick te, ät choklad och kolla på film. Låt dig själv vila.
Träna, var fysisktaktiv samtidigt som du får lite psykiskvila. Låt dig själv vara fin varje dag. Ta på dig något du känner dig snygg i och skit i om du redan haft samma outfit en gång innan, sminka dig och låt det bleka ansiktet på en gnutta färg med hjälp av solpuder eller rouge. Du kommer tacka dig själv för de små förändringarna.
Drick mycket vatten så hjälper du din hy att inte bli så tråkig som den kan bli ibland. Du slipper så mycket finnar och andra orenheter. Visst kan vatten låta tråkigt, smaksätt det då! Försök dricka två liter varje dag, smaksätt med t.ex. citron, hallon, basilika, blåbär eller lime.
För ganska precis ett år sedan

Måndag 2 september 2013

Hej! Blev inget inlägg igår. Hade i alla fall en fin sommarkväll som övergick i natt i lördags, i Rommelanda. Klingar det bekant så är det nog för att Björn Gustavsson kommer därifrån. Alla drack utom jag Jessica. Vissa lite för mycket, andra alldeles lagom. Jag slog rekord i rumpstuds på Elias studsmatta, 530 på rad. Vi kom i säng runt 4. Det blev en tidig morgon först ringde klockan 06:20, men jag lyckades somna om till 10:30. Sen gick vi upp åt pizza/kebabfrukost i Kungälv. Sen åkte jag och Oscar till hans familj i Lerum och powernapa, åt middag och myste innan vi somna till Pirates of the Carribean 2. I morse vaknade jag vid 11, gick upp, duschade och åt taco brunch, har mest slappat hela dagen med Oscar innan hans mamma hämtade oss och släppte mig i stan så jag tog bussen hem. Gömde min trötthet i solglasögon och Celsius på bussen.
Imorgon börjar skolan för min del, så ska sova ordentligt inatt. Ska träna framåt halv nio. Nu ska jag chilla en stund. Puss I lördags kom Mia och hämtade mig på jobbet. Vi åt choklad och spelade Coco Crazy och Sverige spelet. Kinesisk ormsprit som vissa vågade sig på. De flesta var nog sugna på en återställare igår när vi vaknade. Själv var jag i behov av något mot torrhals och trötthet.På tåget till Lerum verkade nog jag mest bakis. Var riktigt kall då.
Follow on Bloglovin