Jun. 28, 2014

Hej! Ligger helt utslagen i sängen med godis o produkter max! Är så fruktansvärt trött.. räknade just ut att jag har 160h på mitt schema i juli.
Tänkte sova rätt snart! 😘

Långpanna

Hej! Allt bra med er?
Själv taggar jobb 11-22, woho. Kom nyss ur duschen och håller på att göra mig i ordning. Tror det kan bli rätt mycket att göra idag med tanke på vädret, fy 😔
Vi hörs sen!

Fredag

Hej! Sitter på jobbet och äter. Tydligen är inte kortpass min grej.. tog Challes stängning.
Så slutar om 2h och 20 min.. Imorgon är det långpass 11-22 kuuuul liv!

Gomorron

Hej hopp! Allt bra? Jag är riktigt trött. Men har betalt mobilräkning, gymkort och hyra för månaden, tajtat till budgeten för mat (kommer få en heldel pmat denna månaden, så är inte mycket jag behöver) och satt en ordentlig startsumma på sparkontot. Allt känns lite verkligare.
Nu ska jag träna, packa det sista och sedan dra mig mot Skåne igen. Ska bli skönt att träffa Challe igen. Världens bästa kollega! Puss
 

Dag vid havet

Idag blev jag hämtad av Tommy vid tre/halv fyra för att åka och bada. Vi promenixade ute på Koön och sen kastade vi oss ut från klipporna, väldigt trevligt. Sen åkte vi till Backaplan och åt. Roligt att träffa honom igen. 
Mötte upp Kalle och tog en cider på Rubinens takterass också, pratade i ett par timmar innan vi begav oss åt olika håll. Fint sällskap det med. Nu ska jag städa, betala räkningar och packa. Puss

Kvällsdopp

Så, det blev en trip till Koön för lite bad och bullar. Promenad och mina händer blev likt vår flagga blågula, har sett vackrare. Tog x-antal försök till en hoppbild tills Patrick försökte med panorama.. jag blev väldigt många delar. Sen åkte vi hem, jag lyckades köra skrutt Toyotan från Koön hela vägen till Fiskebäck.. Vi åt och kollade på Vänner. Nu kom jag nyss hem och ska sova! Ska bli skönt! Puss

Dags för ett dopp

Sjukt vad schhleten jag ser ut att vara och troligtvis är.. kunde typ inte somna inatt haha. Nu ska jag i alla fall åka och bada, sjukt taggad. Alltid jag som är så jäkla badsugen.. Så känner att jag får passa på.. Har till och med bikini idag vilket är väldigt ovanligt för oss spontanbadare. Ska lyxa till det och ta med en handduk också! Som vi vardagslyxar idag liksom! 

PLANER

Såja, ett steg i rätt riktning! Satt på golvet i vardagsrummet i närmre 4 timmar innan, googlade, kollade flyg. Räknade på hur mycket jag kan lyckas spara fram tills December och så. Känns bra! 
 
För övrigt fick jag en väldigt fin komplimang idag av min gamla klasskompis mamma.. Eller ah, hon hade träffat min mamma ute. Sen hade hon sagt "jag har träffat Anna rätt många gånger det senaste, men det är knappt jag känner igen henne, hon blir ju bara snyggare och snyggare!" Haha, det gjorde min dag. 
I övrigt tror jag jag åker till Malmö redan imorgon för att ha filmkväll med Challe. Ska bli skönt att träffa henne igen! :) 

Planering

Så, jag blev hämtad av Patrick igår, åkte till ICA, köpte allt vi behövde till maten, sen lagade jag en Carbonara som till och med hans syster gillade. Sen kollade vi tv och hängde tills vi somnade. Idag vaknade jag efter att de båda gått till sina jobb. 
Promenerade hem, har hunnit äta frukost och planera lite budget för mig själv.. Långresa, är så sjukt taggad verkligen. Mycket att tänka på dock. Löser sig!
Ska till gymmet om ett par timmar. Puss

GLÄDJE

Nu är jag osminkad och redo för ett besök i Fiskebäck. Måste tacka allaa mina fina vänner för alla underbara ord jag får dagligen också. Tack för alla gånger ni kallar mig glädjespridare, och tack för att ni gör mig till den glädjespridaren jag är! 

Bildbomb i Götet

Hej! Ledsen för uppdateringen. Har det i alla fall underbart här hemma! Mina vänner är hur goa som helst! I torsdags träffade jag Patrick, åkte till Amundön, badade och åt godis. Pratade om livet på en av alla klippor. Så skönt att ha en sådan kompis. Sen att folk inte fattar att man kan ha killkompisar är ju en annan femma.
Sen var det fredag, midsommarafton med en sängliggandes Sofia som resulterade i att jag, Jessica och Johanna partade sönder natten. Planerna var suddiga tills vi åkte till Kalle, vilket vi bestämde sisådär 5-10min innan vi åkte. Sen vidare till Christer och efterfest hos Kalle. Riktigt mysigt var det. Vaknade där morgonen efter, lagom fräscha bruttor..
Tack för förevigandet av denna bakfylla Johanna!
Bakisdagen spenderades fram till klockan fem halvsovandes i wifeys säng. Riktigt skönt, film, pepsi max och skedning.
Sen hämtade Patrick mig och körde mig hem till honom där hans föräldrar bjöd på grillmiddag, hans syster på godis och hans hund på gos. Tog en kvällspromenad i Fiskebäck.
Igår spenderade jag några timmar hos Sofia med ompyssling, åkte dit med glass, yoghurt, bär och nudlar, gjorde smoothie, iste, mat och åkte och köpte hostmedicin, kände mig lite för snäll där ett tag.
 
Efter det så träffade jag Kalle, såg på Game of thrones, pratade och sen stendäckade båda någonstans. Vaknade pigga och glada idag innan vi gick ut på stan och hängde. Sen kom jag hem, fick för mig att springa milen. Sen gick jag vilse och kom hem sisådär 2,5h senare.. det viktiga är ju att det tog mig 50 min att springa milen, så ni kan ju räkna ut själva hur länge jag var lost i skogen, hur många myggbett jag har och hur ont i kroppen jag fått. Hahahaha, skrattar åt mig själv.. det enda jag någonsin varit stolt över med mig själv är ju typ mitt lokalsinne, jobbigt när det sviker...... nu duscha, sen skämma bort Patrick med maaaaaaat
 

Sofia älskling





Hej! Allt bra? Jag säckar bredvid min bästa Sofia igår klockan halv tolv, sov till 9 tog pollentablett och somnade om till 11:30.. nästan 12h sömn, fett skönt!
Nu ligger vi i soffan för stackars Sofia är sjuk.. Dör Zac Efron döden till Charlie st. cloud ❤
Vi hörs sen, puss.

SEMESTER



Hej! Long Time No See!
Blev inte mindre än 60h jobb förra veckan. Sov typ resterande timmar. Helt utarbetad. Denna vecka är det semester och so far har vi haft en tjejkväll och en heldag i Pildammsparken med jobbisar. Bonnabrännan vi snackar där 👌FAB
Nu sitter jag på tåget till Göteborg med Tilda! Fint när man får sällis på tåget. Är hemma 14:30 och ska kramas med familjen innan jag gosar med Sofia.
Puss!

Personalfest vapistyle



Hade stundvis roligt och somnade hos Charlotte efter makaroner med vår nya kruka 😊

Inställt tåg

Hej! Ursäkta min kassa update. Tog vara på min ledighet i Stockholm, kramades massor och umgåtts med nära och kära. Har talat om massa svåra saker med min älskade mamma och ätit gott. 
Mitt tåg idag blev inställt pga strejk, fick punga ut pengar till ny biljett och blev dessutom inte meddelad om det faktum att tåget var inställt från början. Riktigt besviken på snälltåget då jag från första början bokade biljett till och från Stockholm redan i april för att resa billigt. Ca 1h innan tåget skulle gå upp till Stockholm fick jag sms om att det var inställt och ersatt med buss.. Ja, det var ju asbra att få reda på att en fem timmars tågresa är ersatt med 10h buss? Och att vi resenärer får reda på det i godtid? Vill du inte resa med buss kan du få resan återbetald. Ny biljett kostade 146+369:-.. Från början hade min biljett kostat 150:-. Jag var i Stockholm en timme senare än tänkt, ok ändå!  Hemresan var inställd.. Man ska få biljetten SENAST 24h innan avgång, i morse när jag vaknade hade jag inte fått något sms med biljett vilket satte igång mina orostankar.. Är tåget inställt?  Jag gick in på snälltåget.se bara för att kolla, men tänkte att de nog skulle skicka sms.. Där stod det att pga strejken påverkas vissa avgångar HÄR kan du läsa vilka, jag scrollar och ser mitt tåg.. Det är inställt och ersatt med en buss söndag förmiddag och en måndag förmiddag.. 
Du behöver inte köpa ny biljett, din tågbiljett funkar som biljett. Men hur fan ska jag kunna använda min tåg biljett på en buss som jag inte har en chans att hinna med när jag inte ens fått en biljett ännu?! Jag fick med andra ord punga ut 421:- på ny biljett, min ordinarie hade kostat 356:-. Detta innebär att min resa till och från Stockholm som jag bokade i GODTID landar 430:- över ordinariepris, 936:- istället för 506:-. Tack för det Snälltåget, tycker ni är rätt mycket dumtåget nu.
Kunde tagit bussen i morse om jag fått information och biljett, men hade jag åkt imorgon hade jag ju inte hunnit fram till jobbet. Du kan ringa oss men det är väldigt begränsat eftersom en del av vår bemanning omfattas av SEIKO strejken. 

Johnnieboys student



Igår var jag på Hersbys gymnasiet utspring för att krama på min fina barndomsvän John. Så himla glad att se honom igen!
De ursprungliga och flak jag sett i år får mig att längta tillbaka!
I vilket fall så var det mottagning hela kvällen, hann bland annat dricka mousserande, rose och bli fimpad på handen.. hade väldigt roligt och är glad att jag tog mig tid att åka hit för att fira! Grattis igen Johnniebooooy 🎉🎉❤❤

2014s snyggaste studenter!

Hej! Så bra att Sofia tog sig friheten att gästblogga igår medans jag satt och klippte collage! Snackade med Theo och skrattade som attans.
I alla fall var vi och såg världens snyggaste bruttor springa ut och jag blev så varm i hjärtat av att se Felicia så glad över att jag var där! På kvällen var det Agnes mottagning vi besökte dit även Felicia kom lite senare. 
Klockan 23 tog jag bussen till Ullevi Norra och KUTADE till Svingeln för att inte missa min buss, haha asså när jag tänker efter så var det riktigt efterblivet. Men jag hann med min buss där, den var en minut sen, men ändå.. Sov i Sävedalen och i morse drog jag ett diskryck. 
Nu sitter jag hemma, ska packa ner mitt liv i resväskan och bege mig mot Stockholm klockan 11:55. Puss
Utspring
Flakåkning (ja, det var jag som gav bruttorna varsin nappflaska Burn och glitterbrillor!)
Min älskling och jag
Theo kom på besök, jag blev ganska glad då om det inte syns..
Sofia och Sophia bytte lite roller sen..
Låter det tala för sig självt.
 
 

Gästbloggar

Hejhej, Sofia här! Annas bästa kompis forever!!! MOHAHAHAHHAHHAH
Sitter hemma hos Anna nu och taggar lite inför Agnes studentmottagning.. Lyssnar på musiken från Frost haha och dricker champagne eller nåt!!! Fixar även en grej till Annas kompis student imorgon. 
HA DET GÖTT PUSSSSSSSSS
 

Min egen motivation

Snubblade över bilden till vänster igår och insåg hur jävla nöjd jag borde varit där. Det är mitt mål att ta mig tillbaka dit, så får träna på, äta mindre skit och ändå leva loppan! 
Känns skönt att vara min egen motivation, då vet jag liksom att målet inte är omöjligt. Det är det som får en att fortsätta. Bara kom ihåg att ha DELMÅL också. 
 
Vill förresten gratulera min GRYMMA bästis som har gått ner 10kg sen nyår, så jääääääävla grym är hon. Helt otroligt vad du har jobbat och förtjänat det vännen. Älskar dig alltid precis som du är, men du måste älska dig själv också! Du förtjänar det.
Vi två på studenten!

2 juni

God morgon! Allt bra med er? Jag ska snart iväg till gymmet och köra kondition, sen äta och i eftermiddag ska jag släpa med Wille till gymmet. Hoppas ni har det toppen, skriver lite senare, puss!

Lovers

Heej! I morse vaknade jag i Sävedalen och sen fick jag skjuts till Allum och därifrån tog jag bussen hem. Badade, med ansiktsmask och hårinpackning osv. Saknar verkligen ett badkar i Malmö. Åkte förresten sista tåget hem igår.. 
Ikväll har jag grillat med Jessica och Sofia, sen låg Sofia på min rygg och skedade mig. Så himla gosiga tjejer! Älskar dom! 
Follow on Bloglovin