TVÄTTDAG

Håhåjaja, vad ska man säga? Jag tog sovmorgon till klockan 10 innan jag slängde in de första maskinerna tvätt, tog en promenad, bytte tvätten, åt frukost, hängde tvätt och nu har jag banne mig tagit en dusch, smort in mig och bara gillar läget. Börjar jobba om 58 minuter. Så ska kila och hämta tvätten nu och sen springa och möta upp Nora! Puss
 

Kärleksförklaringar

Idag när jag och Krille, nu alldeles nyss alltså, såg vi två kaniner/harar ha sex mitt på vägen i Slottsskogen. Aldrig sett det innan faktiskt, hamnade lite i chock och Krille också. 
Köpte faktiskt lite choklad på vägen hem för att det ska vara bra för humöret, sket med andra ord i sockret där..
Ibland så måste man, marabou black kan ju vara det bästa och mest värda cheatmealet man kan proppa kinderna med. Blir en promenad med en vän och sen ben på gymmet nu. Känner ett sug efter att skingra tankarna och lyfta tungt! 
Förresten låg denna i brevlådan från min lillgos idag, kunde ju inte kommit med bättre timing?!

Morfar ♥

 
 Åh, Winnerbäck, jag älskar dig! 
Detta räddar min dag lite just nu, detta och att världens bästa Krille följer med mig på en promenad.
Har en downdag, det har gått ett halvår, 6 månader, 183 dagar sen min älskade morfar gick bort. Jag har aldrig saknat så mycket som just nu. Jag älskar dig morfar! 
Var sak har sin tid, du använde din tid väl, jag kan inte tacka dig nog för alla minnen du lät mig skapa i din närvaro. Man har bara en morfar och du var min! När jag tänker på dig vill jag trots dina sista veckor minnas en allert och aktiv människa. Det är inte många 84åringar som tar med sina barnbarn på skidresor! Tack för allt, du är den starkast lysande stjärnan!

FÖR GLAD

Min frukost
Hej! Utan så värst många timmars sömn.. Rättare sagt 4. Sitter jag och äter frukost och ska strax bege mig mot körskolan. Piggnade till när jag såg bloggstatistiken och vill bara säga tacktacktack! Så kul att ni bara blir fler och fler! Puss! 
Nu måste jag bege mig, ha en fin torsdag, vi hörs lite senare.

Gymmet

Hej! Hann med ett pass till på gymmet med min fina Sofia! Vi snackade motivation och fokuserade på våra överkroppar, måste säga att det känns bra när man ser lite armmuskler medans man pressar, så grym boost! 
Nu ska jag äta, slapp som jag är blir det fastfood alá Anna, tortellini med skinka! Eller aa, skinkan är ju nu mer utbytt till rökt kyckling i vårat hem, inget fel med det! 
 
Har fått lite frågor om hur jag äter osv, skulle kunna skriva ett inlägg om mina matvanor om ni vill det?! Egentligen inget speciellt, men ändå! 
NU, mat! Puss
 

Min cardio

Idag blev det 70 minuter på löpbandet.
Jag vill skriva ner mina cardio-tips till er här. Jag brukar välja något av programmen som finns på crosstrainern eller löpbandet för att slippa byta lutning, motstånd, hastighet osv själv. 
Det finns ett alpinepass på våra crosstrainers som är riktigt jävla gött och bränner i benen som fan. På löpbandet finns det bland annat burn calories som jag tycker är rätt löjligt men ändå brukar välja för det är lagom mycket variation och uthållighet om man kör ett långt pass. blir typ 40 min i uppförsbacke, så gott! 
Idag körde jag t.ex. burn calories 70 minuter maxlutning 8.0, maxhastighet 11.5. Riktigt go känsla i benen efteråt. Fick dock sänka hastigheten till 10.5 ett tag när det gick som snabbast för mitt knä fucka ur. Men i alla fall. 
Jag vill slå ett slag för att ha lutning på bandet då det gynnar stjärten, och vem vill inte ha en fin sådan? ;) Nä, men som många nog vet gynnar promenad i uppförbacke rumpan mer än att promenera på plattmark.
Jag tränar dock endast cardio för att förbättra min kondition och inte för att bränna fett. När jag var som snabbast kunde jag springa 2 km på 9 min och 18 sek, det var ett konditionstest i ettan på gymnasiet, jag satsar på att komma tillbaka dit! 
Idag var dock målet att springa 1 mil, och det gjorde jag! 

Jan. 29, 2014

God morgon! Igår var det basövningar på schemat när jag tränade med Dawn. Det vore en lögn att säga att jag inte känner det idag.. Axlar, lår, rygg, rumpa, armar.. ja säg något som inte gör ont?!
Efter Dawns och min träningsdejt var det middagsdejt med Nora! Thai-standard innan vi kröp ner i soffläge och kollade på Paradiset Hotel. Jag säger då det, det är spännande nu och jag höll på att börja gråta när Niklas skulle åka ut haha! Tycker bäst om Niklas, Aina, Jesper F, Linnea, Samir och Anja. Dock har jag inget emot någon. Svårt för Jesper J efter hur han betett sig efter PH men jaja. Somnade iallafall med Selma tryckt mot min mage och vaknade likadant. Nu är det cardio för mig innan jag ska hem och äta tacos! Puss


Snapchat och träning!

Idag har jag spårat totalez på snapchat och börjat skicka mina konstverk till alla offer!
Nu ska jag bege mig till gymmet och träna med Dawn! Ska bli kul! SÅ TAGGAD!

28 januari

Min dag so far, promenert en väldig bit, suttit i snön och förmodligen fått frostskador på rumpan. Skönaste klädseln kan ju vara mitt bambu underställ, under träningstightsen. Åt nyss en sen men god frukost. Två dinkelkakor (verkligen inte dille på detta?) en med skinka, keso, chilipulver och örtsalt och en med jordnötssmör! Ett äpple, en skål med kvarg, hallon och blåbär. Druckit citronvatten och Celsius så gott! Gymmet står på schemat sen. Är taggad på överkropp. Ska fota några övningar tänkte jag! Puss

Nare och ICA MAXI

Här sitter jag med nare och nu ska jag följa med mamsen och handla på ICA MAXI. Det är ju i alla fall kul! Hoppas ni har en bra måndag. Puss!

Måndagsoptimism

Hej! Dagen har inte varit på min sida sen jag slog i knäet. Det är nu mer ganska lila och min optimism har blivit lite pessimism istället. Så jag drog och tränade efter körskolan som för övrigt gick ganska bra. Jag tränade ben idag och lyckades åtminstonde öka till 50kg sista setet i squats så det var inte helt fy skam. Nu ska jag bada, äta Questbar, kolla på film och tycka synd om mig själv! Puss
Dagens humörshöjare!

2013 i helhet

Höll du några av dina nyårslöften? Ja, det gjorde jag. Jag startade upp träningen igen och jobbade mot att älska mig själv och må bra.

Vilka länder besökte du? England och Turkiet, kanske Danmark.. Vet ärligt talat inte om jag var i Danmark eller inte, men var iaf på den sidan av Hven som har dansk täckning

Är det något du saknade 2013 som du vill ha 2014? Körkort & magrutor kanske? ;) haha nej, men i helhet är jag nöjd med året. Dock kan jag säga att det jag saknade mest i slutet av året var rutiner och egentid! 

Vad är det bästa som hänt dig under året som gått? Jag tog studenten, bytte psykolog, började träna och lyckades skaffa inte bara ett utan TRE jobb! 

 Vilket var ditt största misstag? Oj, alla småsaker jag surat över kanske? Och att jag gav vissa människor tillit de inte förtjänade.

Vad spenderade du mest pengar på? Jag vet inte, onödiga grejer? Haha nä förresten, resor, Celsius och mat kanske..?

Vad gjorde dig riktigt glad? Studenten, den värmde hela mig. Alla som tog sig hit, har sagt det innan, är så jävla lycklig över att Robban åkte enda från Borlänge och att Monica tog sig hela vägen från Sundsvall, SÅ fina! 

Mådde du bättre eller sämre under 2013 än vad du gjort under tidigare år? Allt kommer alltid vara den bergochdalbana som kallas livet och känner man ingen smärta är man inte levande. Jag har känt sorg, saknad och besvikelse över min morfars bortgång, jag har känt mig sviken, kvävd och rädd, jag har kämpat emot min fobi. Men vissa stunder får man inte glömma att man har känt sig alldeles otroligt lycklig i heller! Det har med andra ord gått upp och ner och varken eller. Har haft både bättre och värre år!

Finns det något du önskar att du lagt mer tid på? Hälsa på mormor och morfar, egentid och skolan.

Vad gjorde du på din födelsedag? Jobbade, firade med vänner och låg i sängen och grät av saknad.. lite deppigt det där lät. Men alkohol stärker känslor och jag saknade morfar och visade det. Måste bara säga att mina vänner var helt otroliga på att hantera situationen!

Vad fick dig att må bra? Kärlek, omtanke, träning och mat. 

Vad fick dig att må dåligt? Att jag tappade bort mig själv.

Hur kommer nästa år att skilja sig från det här? Jag kommer läsa klart mina sista 50 gymnasiepoäng, hoppas på att skaffa lite rutiner, jag kommer fylla 20 och jag ska banne mig ta körkort! 

Något du vill säga dig själv inför 2014? KICKASS!

Måndag - en frisk start

Hej! Startade dagen med att följa en viss person till Nordstan för att sen snitta 7 min och 50 sek/km hem och nu sitter jag med omelett till frukost och läser lite om min fantastiska vän Sara! Måste säga att jag verkligen imponeras av hennes kämparglöd. Tycker alla kan följa @fatintofit på instagram! För att se en hälsosam kamp mot ett bättre välmående. 
Jag förespråkar inte självsvält och undervikt. Men denna resan är fantastisk och unik. Hon ha rlagt om sin kost och unnar sig gott. Jag hejar på dig Sara min vackra vän! 
 
Tillbaka till min omelett, som jag dessvärre inte tog bild på för den slank ner i magen lite snabbt sisådär, okej det tog 10 min men ändå! Jag skulle kunna skriva en bok om omelett. Idag överträffade jag mig själv och tänker därför dela med mig här och nu.
Jag började med att sätta spisplattan på 7/9 och smälte en klick smör.
Jag blandade ett ägg med 2 msk mjölk och ungefär 10 g Philadelphia ost. Sen kryddade jag direkt ner i smöret med lite örtsalt, svartpeppar, chilipulver och oregano innan jag hällde i äggsmeten. Jag skivade en tomat och strimlade lite skinka, la i omeletten och sedan vek jag, voila och jag hade den bästa omeletten jag någonsin smakat. 
Ha nu en fin måndag, jag ska klä på mig och dra mot körskolan! Puss
Denna veckan tänker jag banne mig sockerdetoxa 110%, det vill säga jag ska starta samma detox som jag lite slappade på sist jag hade den. Inget tillsatt vitt socker i maten med andra ord inte mer än 5 g sockerarter per 100 g. Känner att min kropp inte är i balans som den borde efter Teneriffa. Alltså gör jag detta för att ge den en chans att återhämta sig och avgifta sig.

Söndagsslapp

Hej! Nu har jag vaknat, duschat och klätt på mig. Ska strax utt på promenad. Härligt i det kalla vädret liksom. 
Som svar på frågan Snutteputte så har jag halvt tagit ditt jobb eftersom jag igår fick stå i diskplockarstationen på jobbet! Fick dock en glasflis i fingret.
Imorgon ska jag träffa Jessi och ha sleepover här hos mig! Dessutom har jag utbildningskontroll för körkortet, så spännande. Ska köra med Andrés mamma! Nu blir det promenad. Puss
Får bli en bild från kväll 1 på Teneriffa.

Badkarsmys



Så det blev en mil avverkad även idag. Nu värmer jag mig i badet med detta mellanmål. Två knäckemackor med Philadelphia (laktosfri, jag älskar att den finns laktosfri!!!!), skinka, örtsalt och chili. En kopp med müsli och verums laktosfria hälso yoghurt, en clementin, Celsius och en havretärning. Havretärning är något jag rekommenderar. Socker-, gluten- och nötfria. Supergott som lördagsgodis! Nu ska jag bada. Puss!

bosatt i sängen?

God morgon!? Inatt sov jag riktigt gott, somnade som en sten. Satte på en film, men minns inte ens hur den började? Nu ska jag ut på promenix och sen vankas jobb 17:30. Är nöjd med att få jobba såpass mycket på Kajskjul faktiskt, underbart! Är dock sjukt jävla trött i benen idag. 
Jag försökte ligga steget före igår och det gick helt okej faktiskt, utom att när jag skulle redovisa failade jag lite. Men det löste sig. Var lite för trött bara. Var trots det klar snabbast med serveringen och kunde på så sätt hjälpa de nya stjärnorna. Vilket känns viktigt. Inte så lätt att bara kastas in i servitrisvärlden och inte veta hur man ska göra, var saker finns etc. 
Jag och Sofia stod kvar och rensade bestick tills klockan närmade sig halv tre. Så idag ska jag tydligen lära de nya hur man gör. Åh, är så trött. Nu får jag banne mig ta mig ut i friska luften! Puss
 

Natten!

Hej! Jag sitter hemma i sängen och dricker vatten, vatten, vatten. Så gott. 
Stämplade ut 02:14 och mina händer luktar fortfarande gummihandskar. Diskade en bra stund. Berättade även för chefen om mitt jobb på Bryggeriet så nu sa han att jag kanske kan få jobba i gardroben någon gång! Hihi. 
Jag har riktigt ont i hela min kropp och nu ska jag sova! Fick faktiskt skjuts hem av Victors kompis idag, så snällt! 
Natti! 
Imorgon ska jag tränaaaaa!

Skadeglädjen ♥



Fick denna bilden skickad till mig igår, det är alltså "min historia" på snapchat och den får pryda en låsskärm. Känns ju bra att de som är på varmare breddgrader gillar att jag är hemma!

fredaaaaag

Det blev lite mer än en mil i skogen idag, fick träffa Krille påvägen hem och kramas lite. När jag kom in nu var mina händer så kalla att jag knappt kunde laga lunch, men nu har jag ändå lyckats få ihop en omelett med fetaost och tomat samt att jag åt en halv paprika. Så gott! Nu sitter jag och värmer mig i min merinoullströja, funderar på att dricka en kopp te med, så får det bli! Fy så kallt!
Ska träna lite styrka vid tre och sen bara hem, duscha och byta om för jobb! 600 pers, vilken mjukstart! Puss
 
 

Från solen, hem till kylan.

Hej! Jag skäms lite över hur dåligt jag bloggade på Teneriffa, men faktiskt så kan jag säga att jag försökte blogga. Men det ville sig inte riktigt eftersom WiFi funkade ganska dåligt hela tiden. Nu ska jag ut på powerwalk. Ikväll är det jobb på Kajskjul, kul att kastas in i vardagen.. 
Nä skulle gärna börjat lugnare, men en veckas semester är bra för att vara mig! Puss
bilden tog vi första dagen på Teneriffa

Hemma i kylan igen!

En veckas semester med världens bästa vän! Kom varann lite närmre än va vi redan var! Vissa saker blir nog bäst om de får stanna på Teneriffa, men endel har jag självklart att berätta! Vi har i alla fall haft roligt hela tiden och frågan är om jag har haft så kul innan?! Nu är jag i alla fall trött efter nästan 6 h på flyg, totalt 11 h resväg och jag vill sova! Natti, puss.

TENERIFFA!

Hej! Nu sitter jag och Nora i 23+ och dricker rosé. Inga bekymmer! Har det bara asbra med världens bästa och finaste vän! Vi hörs när jag har Wi-Fi! Puss!


ÄNTLIGEN ETT PAR WOODBRANDS

Hej! Nu sitter jag och Nora i min säng med Spotify och fixar offlinelistor. Ska strax sussa och sen upp TIDIGT! Packat NÄSTAN allt. Taggar stenhårt nu in i det sista. 
Snutteputte var här innan när vi drack te. Jag, mamma, Aron och hennes mamma satt i köket när han kom för att hämta sina solbrillor. 
Jag har också valt ett par, äntligen. Ett par clubmaster inspirerade i svartlackat bambu. Hoppas ni har haft en toppen dag! Puss
Fick även se ett par som ännu inte finns ute! Ni ska veta att det kommer ett par riktigt fina!

Oktober - December 2013

Gymmade en del på Svingeln, hittade Fitnessbutiken i Brunnsparken. Åt Questbars, så goda!
Fick med mig Sofia på gymmet då och då.
Hade en månads fri träning på Nordic Wellness, hittade ett bra pass. I övrigt var jag besviken så utnyttjade inte det kortet speciellt väl.
 
 
Mormor var och hälsade på i oktober, det var fint väder.
Så vi knöt på oss bekväma skor och lyckades dra henne runt hela Marstrand. Tog typ fyra timmar, men ändå!
Jag åkte med Sofia och hennes pappa & bror till Ullared.
Klädde mig gärna i svart med Nike på fötterna.
Jobbade 16hs pass och var rätt nöjd med livet.
Mamma fyllde åt i slutet av November, Oscar, Micaela och Calle kom hem hit och firade! Även mammas bästa vän Meta.
Så blev det December och jag hängde på gymmet och såg resultat, riktigt skönt!
Lyckades med matchningar omedvetet.
Vi hade julfest på jobbet och dagen efter stod jag med min nyfunne vän Jessica på scen. Nu är hon en av mina bästa vänner.
Firade jul hemma. Med mormor, mamma, pappa, bror och kusin.
Gosade med min favorit!
Började nyår med jobb, men sen var det minsann fest som gällde.
Jag klädde mig i paljetter och firade in det nya året med vänner! Både gamla och nya.

Onsdag

Hej! Det var så mysigt att träffa Sheko igår! Vi satt på franska och pratade i timmar. Sen promenerade jag och Nora mot Linné och jag fick släppa ut allt som var jobbigt. Det tog ett tag. Efter det så gick jag till gymmet, pratade med Putte som bara lyssnade nästan, han pratade också lite. 
Nu ska jag duscha, packa lite, gå på bankmöte och sen packa lite till samt träna! Ikväll kommer Nora hit och sova! Inatt skjutsar mamma till flyget. Eller okej, imorgon bitti!
23, 5 timmar tills vi lyfter! Puss
Mitt sena gympass

4 timmar i bil



Det var kallt, halt och jävligt men vi fixade det galant! Vi blev bjudna på fika i Skene också. Hann inte träna för nu ska jag tvätta allt som ska med till Teneriffa och sen blir det party med Sheko och Nora. Okej inte party, men det ska bli lika kul! :) Nu får jag lägga på ett kol! Puss

TVÅ DAGAR KVAR WIIIIE

Gomorron! Hoppas allt är bra med er! Glad att så många hör av sig med frågor på mail och facebook. 
Åt nyss två riskakor med jordnötssmör och kvarg med hallon i. Nu ska jag bara klä på mig och fixa mig innan jag drar till körskolan. Lyssnar på Winnerbäck och sörplar vätska. Funderar på vad som ska med i tvätten sen. Kaos, åker i övermorgon och jag är övertaggad, jag och min bästavän! 
andra klassresan i nian.
Igår gick körlektionen bra borsett från något motorstopp (typ 5..). Sen träffade jag Nora klockan ett och åkte till Rusta och gick i fler affärer för att köpa nödvändigheter. Typ bakistabletter, innan vi insåg att vi kunde tagit en C-brus och en resorb typ.. Haha näerå.
15:35 träffade jag Snutteputte, åt Thaimat, gick på promenad, drack Celsius, fick helt underbara fluffiga blåa vantar, hängde hos hans kompis i Vasastan och halkade hem som Bambi på hal is. Skojar inte, jag vurpade på trottoaren i Vasa och fick ha hjälp upp.. Kom hem och somnade typ direkt.
Nu ska jag göra mig i ordning, körlektion 8:30-12:30, träning sen tvättid vid 14. Puss

Måndagmorgon

Klockan ringde vid 8:45 och 9:00. Jag gick upp och fixade frukost. Kvarg med hallon och blåbär, riskaka med osötat jordnötssmör (smakar som vanliga salt jordnöttre fast med mindre salt), celsius (för att piggna till och Fun light green. 
10 min efter att jag vaknat fick jag dessutom ett sms där det stod "sjukt vacker!" vilket gav morgonen en väldigt bra start. Nu ska jag duscha och sen iväg till körskolan! Puss, ha en fin måndag.

Nattinatt

Har faktiskt hunnit allt jag tänkt idag. Då både jag och Nora tyckte att två timmars planering var alldeles lagom och att vi ska ju umgås alla timmar på dygnet i en vecka. Så 21:20 gick jag till gymmet och tränade ben vilket inte gick fort eftersom jag och fyra andra tjejer fick försöka fiska upp min skåpsnyckel som fastnat i(?!) crosstrainern. Lyckat, slutade med att en tjej gick hem, hämtade en skruvmejsel och vi fick skruva av underdelen på crosstrainer skärmen. Alltså, vi ringde jouren först och då svara ingen haha, så det var enda lösningen enligt oss. 
Nu ligger jag i alla fall i sängen, har ätit äpple, torkade fikon och ska ta en dadel innan jag somnar. Imorgon ska jag köra med André klockan 10:45-12:45 och sen ska jag och Nora på inköpsutflyckt till Backaplan innan jag träffar Snutteputte. Kvällen går till packning och plugg! Nu måste jag sova, natti! 
Haha, bästa jag sett typ?

Planering

Hej! Har avslutat ett konditionspass på 1 timme och 50 min, inräknat strech och det känns bra. Sitter i sängen nu efter en dusch. Skrev världens längsta mobilinlägg Tryckte "publicera" och så försvann skiten. 
Dagens schema är följande. Kalsas för Filippus bror hemma hos dom om 20 min. Mitt andra hem, för min lillebror typ. Grattis på 10årsdagen Ossian! 
Sen ska jag och Nora planera vår resa, om ni har missat det så åker jag på torsdag! Vi ska skriva listor över vem som packar vad och allt sånt! Kommer kanske inte bli så mycket blogg, men lite!
Efter det ska jag träna ben.Satte upp tvättid på tisdag iaf. 
Mamma kör oss till Landvetter 5:30 på torsdag morgon. Så Norisen sover över från onsdag, hur mycket vi nu kan sova ;). Nu måste jag kila! Puss
I brist på annat
 

9,5h jobb

Ja, kul lördags syssla är ju att jobba entré och gardrob måste jag säga! Kom hem närmre halv fem och nu är jag rejält trött. Måste dock hålla mig vaken så jag kan somna och får sova lite innan min körlektion imorgon! 
Tänkte ta en promenad nu och sen gymma lite senare. Om jag orkar resa mig upp vill säga haha. I övrigt vet jag inte riktigt vad som händer än, kanske blir kalas vid tre. 
Hur som haver hoppas jag ni får en fin söndag! 
mat innan jobbet igår

PH-kväll på jobbet

Samir & Paow var kvällens huvudpersoner men även Joppe och Aina var inne på fest. Tyckte lite ynd om dom, men samtidigt är det väl lite därför man är med i PH, uppmärksamhet. Sjukt högt tryck i entrén och det var kaos rent utsagt. Samir var riktigt rolig, Joppe hur trevlig som helst. Paow och Aina fick jag knappt se, dom gick förbi men hälsade inte. Inte sur för det, alla skulle ju vara på och hacka liksom. 
Nu ska jag vila mitt trötta huvud, natti! Puss! 
 

11 timmars fredagsstandard

Står på jobbet. I kassan, riktigt kul dör lite halvt av värmeslag. Jobbar gardrob + kassa så går i stressperioder. Tror kvällen kommer likna juldagen. PH-kväll med besök av Paow & Samir. Jobbar tills 3.

Ledsen att jag inte blogga igår. Insåg det inatt när jag höll på att somna. Var på bästis date med Nora! Idag var jag på spontanpronenad med Snutteputte! ♥


Mina egna med Shellack

Onsdag, nystart

Idag är min nystart. Halsen känns bättre *pepparpeppar* och jag bestämde att det nog är lättare att bli frisk med en bra kosthållning. Det är väl egentligen mitt problem. Jag tänker att om jag inte kan träna är det ändå skitsamma. Men egentligen är det ju då det är viktigast att hålla kosten just för man inte gör av med så mycket energi och då försvinner ju resultat lättare, mina två rutor är typ longgone haha.. Nä men inte riktigt lika tydliga.
Min frukost bestod av blåbär & hallon med laktosfri kvarg och en multibrus samt pear&kiwi.
Har även ätit riskakor, några tortellini med EXTREMT mycket spenat, päron och nu tvår riskakor till! Snart spaghetti och köttfärssås alá pappsen också! Sen är det Geordie shore, Paradise hotel och World war Z! Tehe.. 
Fixade shellack vid 11 också, mina naglar har verkligen växt, så nööööjd! Och skolan gick fin fint. Puss

Linssoppa

Lilla mamsen har kommit hem och lagat linssoppa med paprika, tomat, chili och potatis i. Självklart även linser, röda linser! Så mumsigt det ska bli. Är rätt lättlagat, närings- och proteinrikt. Om ni vill ha receptet får ni hojta till här eller på facebook. Puss
Försöker kurera mig i myskläder och med körkortsteori!

Promenad i skogen

Knöt på mig skorna och tog en långpromenad. Närmre 16 km. Riktigt skönt med ensam tid. Nu ska jag bada innan det är plugg på schemat. Är trött idag och halsen är ännu inte bra vilket jag får skylla mig själv för eftersom jag inte kan ta det lugnt.. Så korkad! Ska kolla imorgon så det inte är något man behöver penicillin för. Eftersom Det bär av till Teneriffa den 16! Puss

Falafeldejt

Lekte med Krille i typ två och en halvtimme innan. Smakade yoghurt bar för min kära hals.
Är just nu påväg hem från Jessica där vi har spenderat en timme på att laga falafel som vi sen åt med Jonas och hennes roomie Wille. Egentligen skulle det bli falafeldejt bara vi, men sen fick alla va med och leka haha.
Jonas gick vid tio och jag och Jessica har gosat med hennes apa i sängen sen dess!
Nu ska jag hem och sussa! Se om min hals mår bättre imon!


Juli - September 2013

I början av Juli, närmre bestämt den 2-10 åkte jag och Oscar ganska spontant till Side i Turkiet.
Vårt favorit ställe låg längs med strandpromenaden, vi åt och drack. Blev vänner med personalen och återkom!
Min hy trivdes nog jävligt bra, en vecka utan smink och med sol.
Dagar vid poolen
Denna restaurang sög, minns inte vad den hette. Men dom var mest ute efter att lura turister.
Vi firade 1 år. På en finare restaurang som nog egentligen mest levde på sitt läge.
Vi promenerade många dagar till Side centrum. Denna klänning hade jag på vårt 1årsdag!
Jag ville ta med mig alla kissarna hem!
En av alla kvällar.
Efter sisådär tre/fyra dagar började färgen hitta sig fram.
Packning inför hemfärd.
Hemfärd. Vi landade typ två på morgonen den 10 juli och sen mötte jag Sofia kvällen den 10 för att fira henne med Cesarsallad och drinkar.
Den 11 juli fyllde Sofia 19år och jag befann mig i Torekov för att säga hejdå till min älskade morfar.
En kväll letade vi oss ut till min fina gudmor på Instön.
Samma kväll körde jag E45an för första gången.
Jag jobbade mycket under sommaren, men någonstans hann jag, mamma och pappa ner till Skåne. Först Hven.
Här spenderade jag kvällarna med mamma och min KBT-bok.
Vi hann bada en hel del.
Äta vegetariskt.
Äta glass och se bruna ut.
Cykla.
Åka vidare till Österlen.
Där jag sprang av mig. Ser mest ut som att pappa är militärtränare dock.
När det var uppehåll från regn red jag ut på islandshästar med fyra tjejer till.
Jag lagade mat i stugan vi hyrde.
Satt sena kvällar och pratade med mina fina föräldrar.
Åt bredvid Filip och Fredrik i Malmö.
På väg hem åt vi på "Rut på skäret". Morfar dejtade hon som startade den restaurangen i sin ungdom.
Det blev augusti och min födelsedag. Jobbade även då, hos Helena och fikade med min gudmor. Avslutade kvällen med mina vänner, hemma!
September spenderades med plugg, sällskap i hamnen med Krillsh efter en urinvägsinfektion kom en till.
Jag och mamma badade på Instön.
Jag och Sofia hade spadag.. Jag hade en engångshyvel..
Jag fick träffa Winnerbäck! Efter åtta timmar spenderade på Bengans.
Köande med keso, Celsius, Mias äckliga vatten och mitt goda.
Mamma kom med filt, hankräm och choklad.
Inte långt kvar!
I övrigt handlade en stor del av September om träning i form av styrka och...
... kondition.

Bus

Bästa lillkusin! Hon var på MyDog på svenskamässan och blev sminkad som en bulldog.
 
Somnade alldeles försent inatt. Kunde inte somna, låg och vred mig tills klockan var närmre fem. Mamma väckte mig vid elva när jag var mitt i en dröm.. Min spontana reaktion var "men tänk vad mycket dom använder Daim till.."
Mamma: va?
Jag: ja, tänk vad mycket dom använder Daim till! (aningen irriterad).
Mamma: Anna, drömmer du?
Och ja, jag drömde att jag fyllde på ett Daimlager och att någon frågade varför det fanns så mycket.. 
Man använder ju liksom Daim till tårta, marabou Daim, som de är osv. En av mina normalare drömmar, eler så hann det inte balla ur. 
Har ätit korv och halloumi till brunch och lite panodil osånt. Min hals gör galet ont må jag säga. Träffade inte Krillsh igår, så blir nog idag.
Ikväll, det vill säga typ klockan 18, ska jag hem till min Jessi, mitt älskade Buttface och äta middag! Det är dagens planer! Dessutom kommer Juli - September 2013 upp. Puss

Hysteriskt

Ungefär såhär pigg var jag fram tills jag duscha, satt i mjukisshorts och typ grät av trötthet.
 
Sen träffade jag Chris och fikade på avenyn för att ha nära till jobbet sen, vilket skämt? Slapp jobba tackar för det, min hals är inte med mig och min kropp gör rätt ont. Kan ha att göra med att jag hade feber igår och iförrgår dock. Såg fram emot att få sova när jag kom hem, men så var Wilma hemma hos oss och helt uppe i varv, dom har åkt nu, jag har rivmärken över hela kroppen typ och är ännu tröttare men dessvärre uppe i varv samtidigt, det går bra nu.. 
Ska nog träffa min Krillsh ett tag och promenera om jag lyckas övertala honom med hundögon eller kanske måste fjäska med cola! Hoppas ni har en finfin söndag! Kram

Woodbrand.se

Klicka på bilden för att komma till hemsidan!
 
Nu är det så att min bror och hans vvänner har startat en webshop med extremt sköna och bra solglasögon, visst är det kanske inte riktigt säsong än. Men klicka hem ett par vettja, alltid bra att ha något att längta efter. Jag vet att detta kommer gå bra, de har hållt på riktigt länge med samples och grejer. Jag har inte fått säga något förrän de blev officiellt dock och nu vill jag slå ett slag för dessa sjukt sköna och bra solbrillor! 
Har sett och provat allihopa och aldrig haft på mig lika lätta solglasögon. Glaset är UV400, så det är riktiga solglasögon! 
 
Gilla deras facebook-sida HÄR, vore supersnällt! 

Sovmorgon

Idag lät jag klockan ringa vid ett. Dock vaknade jag väl vid halv tolv av min grannes sjukt höga musik. Fast känns inte som att man kan gå och klaga halv tolv på dagen?
Så jag vände mig om, fast besluten om att jag skulle sova åtta timmar, och vaknade av klockan. Hatar att man typ känner sig bakis efter jobbet.. Jaja, hade roligt i alla fall.
Dessutom hade jag ju en och en halv Celsius i kylen när jag vaknade.. Drack halva apelsinen igår och ah, tömde den nu precis. Nu ska jag ta tag i mitt liv eller något. Haha vilket skämt, säger fan det dagligen typ och ändå sitter jag där likadant dagen efter liksom. 

Sköööönt

Nu sitter jag i sängen med typ bortdomnade ben, verkligen. Känner knappt knäna och neråt. Ska sova direkt nu, hunnit få i mig lite att äta! Imorgon vill jag inte ställa klockan! Så det ska jag inte heller! Eller jo, på typ fyra haha.
Ska borsta tänderna innan jag somnar bara! 

#strikeapose



Lillen ♥ okej.. Hon är fan 6år men ändå.

Nu är jag nääääästan hemma. Rolig kväll, faktiskt. Träffa Erik, dansade med vakterna, fick stämplar och tillsist när jag skulle hem träffa jag Alex och en rövfull Max. Därför jag inte är hemma än. Haha.. Jobbar nog 18-3 imon..

Powerwalk

Nu har jag vandrat runt i Majorna och slottsskogen! Känner mig lite kryare än i morse och fick även prata med min älskade Nora. Så galet glad att jag har henne! Nu ska jag duscha och bli människa, känner att ringarna under ögonen sträcker sig till mungiporna ungefär.
Sen har jag fått förfrågan från Bryggeriet om jag vill jobba varje helg. Och visst är det ett fin fint erbjudande, men jag har Kajskul från slutet av januari till mitten på mars och det är mitt roligaste jobb, för man är så aktiv, jag har Jessica där och så många andra roliga kollegor! Därför har jag tackat nej till Bryggeriet.. Sagt att jag kan jobba de helger det är stängt på Kajskjul, de tackar för det och nu har jag inte en ledig helg fram till April typ. Verkligen smart Anna! 

April - Juni 2013

I april klippte jag mig för att vara någorlunda nöjd och fräsch i håret vid studenten.
Jag gjorde även klart min inbjudan, bättre sent än aldrig liksom. Resten bestod mest av plugg. Jag mådde riktigt dåligt i april och försökte att bara blicka framåt.
Den 14 maj(?) började jag jobba på Kajskjul.
Och den 17 körde jag nästan hela vägen ner till Halmstad för att fira min mormor.
Sen påbörjades alla studenter i Maj. Först ut var min fina första bästis! 28 maj och sen Klara och Mia den 30 maj.
Sen var det min tur den 31 maj. Vi började med champangefrukost hos Frida.
Sen var det fotografering, lunch och avslutning och sen, UTSPRING!
Hela släkten var där, nästan. På utspringet.
Detta var sista dagen jag träffade min älskade morfar utanför sjukhuset.
Min bror kunde komma på både utspring och mottagning, så glad för det!
Vi dansade på flaket och sjöng. Alla lika snygga!
Jag hade nästan 60 personer här i våran lilla trea på mottagningen. Finns det hjärterum, finns det stjärterum.
Alla mina bästisar var här utom mina älsklingar i Norrköping. Det som värmde mest var att Robban kom hit, hela vägen från Borlänge!
Mellan den 1-4 juni visste vi inga studenter. Så natten efter studenten sov vi två timmar innan vi tog flyget till London! 
Den 4 fick vi sorgset sätta oss på planet hem efter dansande hemgångar, shopping och kvalitetstid.
I juni tog mina vänner i Kungälv studenten, den 5 för att vara exakt.
Jag hängde cider om halsen på alla.
Samma dag tog min fina barndomsvän och bästis Sofie studenten! 
 
Förutom detta hann min morfar hamna på sjukhus, jag firade midsommar i Lerum med pojkvän och vänner. Hälsade på hos min morfar som blev bättre och sedan sämre och gick bort den 29 juni. Både glad och sorgsna minnen.
 

Lillkusin

Hej! Ställde klockan på 12:50 och vaknade 12:43. Legat i sängen sen dess. Vaknade med världens ledsnaste hals, lyckades somna med öppet fönster. Ingen hit för någon som jobbade igår med feber och sådär.
Jag har i alla fall fått prata med Kristian som äntligen är hemma från Valdi. 
Ska försöka mig ut på en promenad innan det är dags för att bli människa och träffa min älskade lillkusin! 
bilden är från 2009 men ändå.

Hemma från jobb.

Hej! Nu är jag hemma i köket och äter choklad.. haha duktigt..
Jobbet gick bra. Först kom Chris förbi med en Ipren, stort tack! Sen var jag lite mer med på noterna. Var två slagsmål, underhållning deluxe liksom. Första var mellan två bröder, typ fem vakter från olika klubbar försökte sära på dom. Tillsist kom en fucking piké med poliser. Adrenalin mina vänner. Jag tycker sånt är så jävla spännande! Haha...

JOBB 22-03

Hej! Idag har jag typ inte gjort något speciellt alls. Promenerat, standard 1 mil och sen maaaaat. Ska förresten jobba om 40 minuter och är ungefär lika taggad som en snaggad igelkott.. det vill säga inte alls. 
Måste i vilket fall bege mig, fick ta en panodil, för jag vet inte riktigt hur jag mår. Haha, jättebra Anna!
Är mindre än 2 veckor tills Teneriffa i alla fall! Så gött! Något att se fram emot. 
Kände att jag varit ledig tillräckligt länge nu så kan ju lika gärna jobba när alla ska ut liksom..? Nä fifaaan, nu kör vi! 
Får önska er en fin fredag, puss! 
 

Jan. 02, 2014



Mina bästa brudar ♥

Hej! Idag har jag hunnit powerwalka och ätit thaimat. Nomnom! Är väl så det kommer va fram till Teneriffa..
Finns väl inte så mycket mer att säga.
Önska mest att Mia kunde åka med till Teneriffa!

Januari - Mars 2013

Visserligen togs denna bild innan 12slaget på nyår 2012/2013. Firade in det nya året i glittrig tubklänning med vänner, pojkvän och främlingar i Mölndal!
Började blogga på denna bloggen den 5 januari. Detta var första bilden jag la upp.
Började året med mycket matlagning här hemma för mitt projektarbete. Här är 4 av ca 25 recept som genomfördes.
Ice Age 4 var min favoritfilm.. Okej, var? ÄR! Haha, Sid, gift dig med mig?!
Mamma och jag spenderade mycket tid tillsammans på långpromenader. Världens bästa mamma! 
Jag införskaffade ett gymkort och tog förebilder.
Jag beställde min studentklänning och fick hem den. Är väldigt nöjd med mitt val, enkel men fick så många komplimanger när jag bar den på studenten så kunde inte blivit bättre! 
En av alla gånger på gymmet!
Smoothie var verkligen inte ovanligt! 
Oscar fyllde år vilke först firades med tårta med hans famlij och två dagar senare med utgång. Bakfyllan var ingen lek.
Mars rundades av med en natt på Stora hotellet i Jönköping. Min present till Oscar.
 

1

Första dagen på 2014 och jag vaknade upp i Sofias säng klockan 14:30. Har ätit alla kolhydrater som behövs dett året typ. Chips, choklad, bulgur, cola osv. Om kvällen igår var lyckad? Enligt bilderna så är svaret ja. Haha, nä men Mia och Sofia kom hit vid typ 16:30, vi sminkade oss, fixade håret (vem fan försöker jag lura? jag fixar aldrig håret)! Jag borstade håret däremot. Sen fick jag och Sofia skjuts till tåget, åkte mot Lerum med Emma och Pernilla där vi festade tills vi inte orkade mer och lite längre. Det var öppen bar, mat, choklad, lekar och fyverkerier! Allt man kan önska liksom. Vi var väl ungefär 20 personer som stod och blickade upp i skyn när fyrverkerierna smällde av, fint var det! 
Jag och Sofia somnade som småbarn i hennes säng vid klockan 5 typ. När vi vaknade idag kom hennes mamma in och sa att dom hade köpt chips och cola. Alltså gaaaah! Var så gott! Nu ligger jag i sängen och bara chillar. Orkar inte riktigt göra något! Har i alla fall duschat och svirat om från paljetter och glitter till mjukisbyxor och slappiströja! Puss
Follow on Bloglovin