Bloggen

Hej! Vill bara säga till den som berättar för min mamma vad jag skriver i bloggen, att det jag skriver som låter bittert bör tas med en nypa salt.
Jag kommer aldrig bli seriöst sur över att jag inte fått ett påskägg fyllt med godis. Jag är glad ändå. Inlägget igår som jag skrev var mer för jag tyckte det var lite ironiskt att jag fick en promenadguide istället för godis om ni fattar? :)
Bloggen är något jag har och helst vill ha föräldrafri. Tack!
Bör tilläggas att jag inte är sur på någon eftersom jag aldrig tidigare sagt detta så får jag skylla mig själv :D

Träning check!

Hej på er! Nu har jag kommit hem från gymmet, ätit en hamburgare och sitter och väntar på att Oscar ska komma.
Blev lite arg idag på gymmet eftersom jag tycker det är dåligt när folk tar med sig småbarn, okej om de kan va tysta, men jag hörde igenom hörlurar plus en vägg när ungen skrek. Tycker det är respektlöst mot de som valt ett gym med 18årsgräns för att slippa flams och skrikande ungar. Måste folk passa på när det är obemannat? Störande.
Missförstå mig inte, jag tycker om barn. Filippas bröder har alltid varit som mina egna och så, men på gymmet vill jag gärna ha lite lugn så jag kan koncentera mig.
 
Nu ska jag plocka in i diskmaskinen och duscha, sen kommer ju Oscar! Weei!
några veckor gammal bild.

Söndag 31 mars 2013

Hej!
Vakna till sommartid var ju inte helt fel, och imorgon när vi vaknar är det april, underbart. 
Jag åkte till Filippa igår efter ett kortare pass på gymmet. Vi bakade cupcakes. Slickade skålarna rena från smet, sen åt vi lunch. Åkte till Frölunda torg, Filippa köpte en pyjamas och jag velade som vanligt med vad jag verkrligen behövde och inte, typiskt mig.
Tror jag ska rensa min garderob innan jag köper något, för helt ärligt använder jag kanske hälften av kläderna och dessutom har jag lite för många trasiga strumpbyxor liggaandes.
När vi kom hem till Filippa igen väntade lamm till middag, fruktansvärt gott med vitlöks marinad och timjan.
Kvällen spenderades sen med de där skratten som man bara kan skratta med Filippa och tillslut somnade jag och hennes lillebror i hennes säng och Filippa på golvet.
I morse åt vi en riktigt god frukost och sen åkte jag hem eftersom Filippa skulle på utflykt. Pappa kom nyss in med mammas toscakaka och innan åt jag upp den chokladkanin som jag fick igår.
Nu blir det rensning av min garderob innan jag ska iväg och träna. Ikväll kommer Oscar hit.
 

Lördag 30 mars 2013

Hej på er!
Jag ska strax röra mig mot gymmet och sen viidare till min böna Filippa.
Har ni fått några påskägg? Själv fick jag veta att mamma gett bort mitt, så jag fick en ihålig chokladkanin, den är säkert jättegod. Haha, ska sluta sura nu. Undrar bara hur man ska tolka det faktum att man får en promenadguide men inget godis i sitt "påskägg"? Okej, nu är jag lugn..
Filippa sa att hon hade fått två ägg, ett med godis och ett med potatis, så kanske kan få en potatis av henne? ;)
Nej då, jag klarar mig nog, ska bege mig till gymmet så fort jag tömt min väska! Hoppas ni har en fin påsk! Puss.
 
Bild från Jönköping, hotellet i bakgrunden bodde vi på. Kan varmt rekomendera det. I sviten fick man vin och chokladpraliner, tofflor, badrock, rakhyvel, tandborstkit, tvålar osv. Fanns dessutom både dusch och badkar, de andra rummen vet jag inte hur de såg ut. Frukosten får i alla fall 5/5, fanns massor att välja mellan, man kunde dessutom pressa egen apelsinjuice om man ville.

Fredag 29 mars 201

Hej! Nu sitter vi på bussen hem från Jönköping där vi spenderat natten. Har haft det väldigt mysigt.
Började med att vårat rum blev uppgraderat till en svit pga rumsbrist!
Köpte två tröjor igår, åt god middag. Idag var vi på bio och såg Croodarna, den var väldigt rolig vissa stunder, rekomenderas!
Var precis en tjej på bussen som fråga när vi var i Gränna, åkt för långt?!


Torsdag 28 mars 2013

Hej på er! Ska snart ta en buss till centralen för att möta Oscar. Sen är det en två timmar bussresa som gäller, på bussen finns internet, så vi kanske kan kolla på en film eller något!
Ska bara packa ner datorn och godiset och sen åka. Är så sjukt taggad. Kommer dock inte blogga på hotellet eftersom vi ska ha mobil och dator fritt och bara vara med varann. Hoppas ni har en fin dag, ska försöka blogga på bussen! Puss.
gosisar!

Sikken go dag, solsken!

Blev ju en bra dag ändå, fick träffa Nike som jag inte träffat på alldeles för länge. Vi ska ses när hon är tillbaka om två veckor också.
Sofia sitter på ett tåg till Åre nu, eller hon ligger nog snarare.
Har ju en dejt med min fina Filippa på lördag i alla fall.
Morgondagen ser ja fram emot massor bussen går ju vid 12 som sagt, och jag vet inte hur jag ska kunna sysselsätta mig hela morgonen, men tänkte gå en promenad och packa samt äta frukost så klart!
 
Har i alla fall klämt in ett träningspass idag, det känns bra. Sen blev det dusch och byte av lakan. Nu funderar jag på om det kanske är värt att lägga fram vad som ska packas ändå? Så har jag extra tid till att vara lat imorgon?
Får nog bli så, är så speedad nu! Puss
jag var on fire innan!

Tävling

Alla som vill får gärna rösta på mitt lag. Det går att trycka på knappen "Rösta" varje dag.
För att rösta klickar du HÄR!
Snälla, söta, rara!
om du röstar på mitt lag och skriver en kommentar med länk till ditt så kan jag rösta på er tillbaka!

Onsdag 27 mars 2013

Hej på er! Jag är hemma från skolan och har träffat Nike, hon skulle hämta en resväska som hon ska låna. Den lyxaren ska till Nya Zeeland i två veckor. Så hon behövde den.
På tal om att resa så ska jag och Oscar iväg imorgon i en natt, det var hans födelsedagspresent från mig. En natt på ett hotell, som tydligen ska ha fruktansvärt god frukost, vi kan ju hoppas! Så vi åker imorgon vid 12 ungefär och kommer hem på fredag klockan 21. Imorgon betalar mamma och pappa middagen som en present till Oscar och på fredag tänkte vi gå på bio, mysigt!
 
Vid halv två ska jag möta min kärlek i stan idag och ta en promenad samt få något i magen, sen ska jag försöka hinna med att träna. Sofia åker ikväll också, lämnar mig här hela lovet. Buhu, nu är jag ledsenhest. Ska i alla fall träffa Filippa på lördag och gosa antagligen.
Oscar ska bort då med, elakt, ochill och helt utan mig, j**** looooser :D. Nu ska jag vara snäll, för jag tycker om den killen mer än någon annan.
Ha en fin onsdag! Puss.

Trääääääna

Har kollat för mycket Gossip girl, pluggat lite och nu ska jag komma iväg till gymmet är det tänkt. Heja! Är lite för trött och har lite batteri på mobilen, så vet inte om jag kan lyssna på musik. Sadface, Nu SKA jag dit!

Tisdag 26 mars 2013

God morgon!
Helgen bestod av mycket av det goda. Torsdag utgång på Stickky fingers för att fira min kärlek, fredag hemmafest hos min vän Jonte som varit på fartygspraktik sisådär 80 dagar kanske. Det var med andra ord hans home coming-partaj, trevligt att träffa honom igen även om det inte var lika trevligt att träffa vissa andra. I lördags började jag, Sofia och grabbarna dagen med en pizza och promenad. Tanken var filmkväll på kvällen, men ingen var speciellt pigg. Jag och Oscar hade Earth hour mys innan vi kollade på NHL och somnade till en film. I söndags var vi ute och åt och somnade sedan hemma hos mig, så det har varit fullt upp.
 
Igår myste vi hela morgonen innan jag åkte till Sofia för att gå med henne på en grej. Sen övningskörde jag och mamma. Åt middag och sen bakade jag till mammas kompisar som kommer hit idag.
Jag gick upp nio idag, har precis gjort frukost som jag tänkte starta med till ett avsnitt av Gossip girl. Puss.

Romantisk söndagskväll





Lördag 23 mars 2013

Hej! Sitter i Oscars soffa med Sofia. Festen igår var helt okej. Bortsett från de personer man inte ville träffa, ingen idé att älta det. Vi kom väl hem runt två inatt och om någon timme ska vi käka pizza med Isak, Jocke, Johan och Erik, GOTT! Hoppas ni har en fin lördag, puss.

Fredag 22 mars 2013

Hej!
Shit vilken bra kväll igår! Hade sjukt roligt. På något mystiskt vis gick mina strumpbyxor från hela till nästan halva?
Vi hängde i alla fall på sticky från halv nio till typ kvart över tolv. Sen ramlade jag och Sofia in genom dörren här runt två tiden.
Ikväll blir det fest igen. Startade dagen med pannkakor och nu ska jag strax iväg på möte. Puss
go bild!

Torsdag 21 mars 2013

Hej! Förlåt att jag inte bloggade igår. Var upptagen hela dagen.
Vaknade halv nio, ringde körskolan, drog till gymmet, hem åt frukost, åkte förbi pappas jobb för att fixa Oscars present.
Till körskolan för lektion vilket gick otroligt bra! Är fortfarande förvånad över att jag faktiskt körde i stadstrafiken vid Ullevi!
Sen drog jag hem, åt lunch, pyntade tårtan, satte ihop presenten, bytte om och åkte till Oscar.
Vi låg väl typ vilade i en timme sen åt vi entrecote med råstekt potatis. Sen vilade vi magarna och skrattade lite åt Robert Gustavsson innan vi åt tårta.
Just igår hade jag velat få i mig lite mer mat än vad som är möjligt för min del, det var så himla gott! Sen velade Oscar runt med sina kläder och vad han ska ha på sig ikväll.
Kollade på Färjestad - Modo de två sista perioderna + förlängningen. Sen gosade vi innan vi bestämde att vi nog orkade lite tårta till innan vi kollade på Superhjältarna och somnade.
 
 
Idag vaknade Oscar typ vid klockan 6 och trodde att klockan var 8. Det var därför jag blev förvånad av att vakna mitt inatten av en kyss. Så kan det gå! Han somnade i alla fall om och så vaknade vi halv nio istället, åt tårta till frukost innan vi traskade iväg till tåget. Jag åkte hem och Oscar till skolan.
Vid tolv kom Sofia till mig och då åt vi kyckling med spaghetti till lunch med mamma. Nu sitter vi i köket och väntar på att det ska bli kväll. Vi ska ut med grabbarna! Innan dess får vi väl hitta på något, får se vad bara. Puss!

Rymden

Åså var det natten. Ska strax hoppa ner under täcket och sova. Imorgon gäller körlektion 10:45 eller 11:45, helt ärligt så har jag glömt haha. Så ska upp vid halv nio och ringa och fråga dem. Sen ska jag pynta tårtan, göra klart mitt kort och åka till min kärlek. Bästa! ska även försöka klämma in träning någonstans, vore riktigt skönt!
Nu är jag riktigt trött och det känns skönt, har varit en massa att göra idag med tårtbakningen och sen blev tårtan lite för hög för marsipanlocket, men det löser sig. Det betyder bara mycket av det goda eller hur? Mycket tårta! Mums!
På torsdag får jag träffa Sofia igen. Woop, ska bli skönt! Jag älskar dig bästis!
Innan jag börjar babbla om rymden och universum och vingergatan och alla planeter och Tellus kanske jag ska stoppa mig själv och säga natti natti. Hoppas ni alla får en god natts sömn, det behöver ni! Puss.
Så kan vi längta och drömma oss bort till dessa vackra solnedgångar!
 

Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv

maj 2011
februari 2013

 

Syltkok

Tro det eller ej! Jag har just förlorat min sylkokningsoskuld. Jag bestämde mig för att göra min egen sylt till tårtan. Sagt och gjort, jordgubbssylten står nu i burkar och svalnar!

tisdag 19 mars 2013

God morgon!
Vaknade av mig själv eller av grävmaskinen utanför vid åtta, är inte riktigt säker. Mamma var i alla fall hemma och ska vara det hela dagen.
Jag har nyss ätit våfflor med egen hallon kesella på. Jag älskar våfflor och gör olika recept hela tiden, skulle kunna skriva en bok typ 101 olika sorters våfflor?
Hallon kesellan gjorde jag i alla fall genom att mixa lätt kesella med hallon, svårare än så är det inte. Jag gör så för jag tycker den färdiga hallon kesellan är för söt. 
Ska i alla fall alldeles strax baka tårtbotten tills imorgon och sen träna innan jag pluggar och sätter ihop tårtan!
Puss

Dag 8: Bild på en tid jag saknar

Sommaren, spontana bästisdejter, sitta på bryggan och prata i flera timmar, grilla och promenera.

Måndag 18 mars 2013

Hej på er! Sitter i köket nu, har nyss ätit mellanmål, haha inte världens nyttigaste, men idag behövdes det. Grovt bröd med skinka, blåbärsglass och några rutor marabou, ni vet den med lakrits i? Ibland får man unna sig, lika bra att passa på när man är sugen. Annars då? Varit på möte i skolan idag och haft möte, så nu är jag ledig i två veckor och sen är det ju påsklov. Ska bara går på bild och form och religionslektionerna så skola två dagar. Tackar min lärare för det. Snart kommer min mamma hem och då ska jag prata med henne lite innan jag ska iväg och plugga med Mia. Sen efter det ska jag övningsköra och äta.
Imorgon får vi känna in dagen och se vad som ska göras. Ska i alla fall baka tårta till min fina pojkvän som fyller år på onsdag!
 
 

Söndag 17 mars 2013

Hej! Kom hem två inatt till Oscar typ, somnade så fort Sofia sagt att hon var hemma typ. Vaknade runt elva idag och har inte gjort något speciellt, pluggat typ. Kom hem vid elva och ska sova nu. Börjar tio imorgon. Ska blogga bättre då. Puss.

Lördag 16 mars 2013

Hej! Haft fullt upp hela dagen. Först träning, sen kolla Oscars match. De vann kvalet så nästa år är de i elit! Hem till Oscar, äta och sen dra ut. Nu sitter vi hos Jocke och kollar film med honom, Erik, Sofia, Isak och Johan. Puss!


Dag 7: Bild på mig som liten

här har vi en anna 4 år med sin favoritmacka - apelsinmarmelad toppad med en jordgubbe.

Fredag 15 mars 2013

Hej på er!
Jag är hemma från skolan, slutade 11:30, som vanligt på fredagar. Dock kom Klara förbi lektionen och jag blev så glad ♥!
Åt i alla fall med Sofia innan jag åkte hem. Ska visa bild på naglarna också förresten!
Jag sitter just nu i soffan, dricker isvatten och bara njuter av helgen, ett litet tag till. Sen måste jag plugga samhäll. Kör igång med listan idag igen så börjar på dag 7! Hoppas ni har en superbra fredag! Vädret är ju fint i alla fall! Puss.

Plankan

Tog två bilder från min gamla blogg.. Tänkte lägga upp de igen, för detta hände idag på gymmet. En tjej körde plankan, det såg ut såhär:
Jag fick hålla mig för att inte gå fram till henne.
Såhär tack..
 

Torsdagkväll

Hej på er!
Kom iväg till gymmet idag också, tro det eller ej. Körde på där på crosstrainern framför Biggest loser, kändes riktig bra. Sen blev det lite styrka, främst ben. Avslutade med situps varvat med plankan. Sen köpte jag ansiktstvätt på vägen hem.
Åt kycklingsallad till middag, vi brukar göra sånt självplock när alla är för trötta för att laga något. Typ kyckling, fetaost, oliver, sallad, bulgur eller pasta, gurka, tomat, paprika etc. Riktigt gott. Sen tog jag en dusch ich sjönk ner i sängen. Nu sitter jag här med en kvällsfika om man kan kalla det för det? Äter risgrynsgröt med kanel på. Jag har bara kanel på för det är ju socker i gröten.

Nyfixade naglar

God dagens!
Är hemma nu, har fixat naglarna och är nöjd! Blev äntligen hungrig också, så har ätit mellanmål bestående av grekisksallad från igår, en macka och ett äpple. Ska till gymmet vid fem tänkte jag, för då är det Biggest loser på tvn där, och ärligt talat, det finns inget bättre program att gå på crosstrainern till, möjligtvis längdskidor i så fall, haha! Jag blir ju rätt snabbt trött på att stå där annars.
Fram tills dess är det samhällsplugg som gäller, prov på måndag och jag har pluggat hur mycket? Typ 1 timme, skäms på mig! Får försvara mig med att boken är ganska tråkig.. Dålig ursäkt, nu är det bara att slå upp kapitel 18 och läsa 19 och 20 också. En gång till, sen anteckna.
 

Torsdag 14 mars 2013

Hej! Sitter i skolan nu på naturkunskapen. Jag är trött.
Slutar i alla fall 11 idag. Sen vid 13 ska jag och Sofia till min nagelkille och ta bort mina tippar och antagligen byta till Shellac!
Imorgon är det fredag! Hur skönt?! I helgen har Oscar sista matchen för säsongen, jag ska dit med Sofia och heja. Sen kanske det blir sovmorgon på lördagar?
 
Nu ska vi gå och labba. Puss

Träning!

Nu har jag varit och gymmat, sjukt skönt! Trots en svacka innan så kom jag utanför dörren idag med lite tjat från mamma och Oscar.
Körde ben idag, dock med lätta vikter eftersom mina knän mår sådär. Jag älskar benträning, känner mig dock ganska ensam  om det? Alla klagar på hur tråkigt det är. Det är säkert bara för att det är skönare att ligga ner och bänka? ;)
Avslutade hur som helst med lite statiskaövningar bara för att se hur länge jag orkade.
Har hällt i mig ett par glas citronvatten och ska snart duscha. Sen blir det mys med mamma när hon kommer hem. Pappsen är nämligen på något möte och Oscar är i Norrköping, heja de grabbarna! Erik lovade att försöka hålla tätt idag. Sofia, tagga lördagsmatchen då!

Onsdag 13 mars 2013

God morgon!
Idag har jag studiedag vilket är skönt, så jag njöt av att slippa ställa klockan. Har nyss ätit frukost, är så skönt att kunna göra vad man vill till frukost! Jag gjorde havre och kokosvåfflor med keso och hallon på. Nu ska jag plugga lite och sen träna i eftermiddag.
 
Idag åker min pojke till Norrköping för att spela kvalmatch, heja! Vad spännande!
Nu ska jag ta ett glas vatten och plugga bild och form. Puss

Tisdag 12 mars 2013

Hej! Ber om ursäkt för att bloggen får lida så mycket. Har haft mycket i skolan och med mitt projektarbete, sånt får ju gå före. Tog mig i alla fall till gymmet idag efter att projektet var inlämnat för att träna lite överkropp. Har även övningskört och läst igenom samhällskunskapen tills på måndag.
 
Är sjukt stressad och tänkte vänta med listan tills i helgen.
Puss.

Måndag 11 mars 2013

Hej! Ledsen för utebliven bloggning igår, somnade efter middagen bredvid min kärlek.
Var segt att gå upp idag, men jag kom iväg till lektionen så nu har jag bild och form. Efter skolan har jag möte och sen ska jag plugga och kolla på Oscars match.
Ska skriva ut mitt projekt idag eller imorgon, inte bestämt mig än. Får se!
Hoppas ni har en bra måndag!

Söndag 10 mars 2013

Hej! Sovit gott?
Själv vaknade jag av en skrikande katt runt halv tio/tio. Sen somnade jag om lite innan jag och Oscar gick ner och åt frukost. Ska snart in till stan för han har träning och jag vet inte om jag kanske ska övningsköra eller kolla på hans träning, får se!
Ligger en snarkande katt bredvid mig nu i alla fall och Oscar kom just ur duschen.
Ha en fin söndag!

Mellomys

Sitter i Sofias soffa och kollar på Powerpuffpinglorna på Cartoon Network som de 18åringar vi är! En riktig lördagkväll alltså. Vi har kollat Melodifestivalen, och jag är så glad för Robin! Tycker verkligen han förtjänade vinsten, men är även så glad på Sverige som röstade på Yohio så han kom ikapp! Favoriterna var jua dock de goa gubbarna Körberg och Malmberg, tror dock inte Europa hade förstått oss om de hade gått till final.
 
Har även fått efterlängtad Celsius idag! Gosat med Buster, Sofias katt och ätit tacos och popcorn. Nu ska vi snart åka till tåget så ska jag möta Oscar. Hoppas ALLA har en fin lördag ♥! Puss.
 
kvällens instagram
 

Lördagsmys

Så vi drog till Ica och köpte ost till tacosen, godis till Sofia och dricka till mig! Nu har båda duschat och sitter i Sofias säng.
Oscar vann sin kvalmatch, vilket är grymt eftersom de kvalar om att gå upp en serie!
Vi ska väl snart laga mat och sen bosätta oss i soffan. Är ganska trött men det går över snart. Kollar på någon film på femman gör vi med.
Hade bästa skrattstunden förut, åh så undrebart! Puss.
Morgonmys

Bästismys

Sitter nu hos Sofia, ska kolla mello här ikväll. Ska tjata ner henne till Ica så jag kan köpa dricka.
Vi ska äta tacos och bara mysa! Härligt med tjejkväll!
Nu tog Sofia upp Ica, så dags att dra!
Puss

Dag 6: Smeknamn

Vilken bra kategori på listan.. Anna, vad får man ett smeknamn för då?
De senaste åren har mitt smeknamn varit Babe efter grisen, och självklart Annapanna, sen vet jag inte, har väldigt många namn jag brukar kallas. Främst Babe.

Lördag 9 mars 2013

God morgon! Ligger i sängen och gosar med katten som har sovit här sen Oscar gick, mys.
Hon spinner på och är så gosig så jag inte vill gå upp. Dessutom lyser solen in genom hans lilla fönster så det är varmt och skönt! Ska gå upp, snart.. Puss
såhär har vi legat i en halvtimme utan dig Oscar

Dag 5: Dagens outfit

Så kommer dag fem, dagens outfit. Dock inte haft tillfälle att ta en ordentlig bild och bytte dessutom tröja vid halv fem. Har i alla fall gått runt såhär sedan dess.
Linne med transparant kant H&M / jeans med dragkedjor från Cubus

Projektrapport

Sitter nu i köket, har skickat in projektarbetet i pdf format eftersom utskriften sker på måndag. Sitter nu och skriver på rapporten, går framåt faktiskt! Himla trött bara, känns som att jag har hållt på i en evighet, jag bara längtar efter en dusch. Ja ja, bara att kämpa. Får ju massa pussar ikväll, får se det som belöning!
 

Fredag 8 mars 2013

God morgon!
Fy vad jag blev irriterad när jag insåg att pappa redan gått till jobbet klockan kvart över sju när jag gick upp. Han skulle ta med sig och scanna in en bild till mitt projektarbete, den sista och kanske viktigaste bilden.. Framsidan! Så störande, men så kom mamma som en räddare i nöden och kan scanna in den på sitt jobb, puh!
Har precis ätit frukost och ska bara klä på mig innan jag traskar iväg till skolan!
Hoppas ni har en bra start på dagen! Det är fint väder här i alla fall. Puss.
 

Ostbågen

Insåg just att jag inte var så mycket efter i mediekommunikationen som jag trodde. Har två uppgifter kvar, men kan inte göra dom hemma. Så nu pustar jag ut efter två dagar med mycket plugg. Ska bli skönt att få krypa ner bredvid min pojk imorgon och sova gott. Även om han sk upp typ halv sju/sju på lördag..
Ska även bli trevligt att gosa lite med kissen, eller ostbågen kanske vi ska säga? Så go.
Eftersom min outfit denna veckan har varit pyjamas eller träningskläder så tänkte jag att dag fem får bli imorgon och sen fortsätter jag med dag sex på lördag osv. Känns inte jätte roligt att bara detta är mitt träningslinne..
Tror faktiskt jag ska lägga mig snart, himla trött. Hoppas vädret är lika fint imorgon som det varit idag!
Ska ut med soporna, läsa lite och sen dejta kudden, puss!

Wroooom

Kom nyss hem från gymmet, har ätit ett litet päron, en banan och rissgrynsgröt. Ska ut och övningsköra med pappa nu också, haha full rulle! Skriver mer när jag är hemma, puss!

Check

Åh! Känns så skönt att ha lämnat in uppgiften vi fick i naturen i morse! Kunna stryka den från ToDo-listan och fokusera på det som jag behöver ta igen. Nu är det dags för lite träning innan jag pluggar mer. Det är jag värd. Puss

Torsdag 7 mars 2013

Hejsan hoppsan!
Sitter just nu i köket med ett glas vatten och ska strax skriva lite mediekommunikation.
 
Låg vaken lite för länge inatt, så jag ställde klockan på halv tio för sov morgon eftersom jag var ledig idag, vaknade dock 08:40 och kände mig pigg. Dock är det lite frustrerande att de måste gräva utanför mitt fönster mitt inatten..
Tog i alla fall en promenad, köpte bananer och kokos innan jag gjorde frukost bestående av banan, yoghurt, kiwi, kokosflingor samt en kopp grönt chai.
Läste i min bok medan jag åt, läste fem kapitel, när jag var klar var det närmre lunchtid. Så jag har precis värmt och ätit thaimaten som jag inte åt upp igår. Nu är jag mätt och glad, ska göra en eller två uppgifter och sen belöna mig med lite träning, får ta det lugnt eftersom jag har varit sjuk. Ikväll ska jag och pappa övningsköra, wroooom. Puss, ha en fin dag!
Angående listan så funderar jag på att ta dag 5 + 6 idag och dag 7 + 8 imorgon, låter det bra?

Thaimat och plugg

Känner mig ganska sönderpluggad nu. Har pluggat, fått klart fyra grejer, vilket känns fantstiskt.
Åt thaimat med pappa, testade en ny rätt, men den jag har ätit innan var godare. Inget fel på dagens dock, den smakade också bra!
Ska upp i någorlunda tid för att plugga även imorgon, trots inställd lektion. Tänkte i vilket fall hoppa i säng nu.
Hoppas alla har haft en fin onsdag!

Högar av plugg

Har nu skrivit en mediekommunikations inlämining och två religions inlämningar, man måste ju fortsätta ligga i fas där man är i fas och ta igen samtidigt. Nu gäller ett varmt bad med svenskaplugg i form av en bok, skön avkoppling. Puss

Mediekommunikation

Sitter nu med näsan i datorn och pluggar mediekommunikation, är lite jobbigt att veta alla olika faktorer och memorera vilken faktor som är bra för att marknadsföra vilka varor. Har i alla fall svarat på hälften av frågorna. När jag är klar är det dags för religionsplugg och sen ännu en uppgift i mediekommunikation. Känns skönt att få det gjort i alla fall. Får trösta mig med att pappa ska köpa thaimat ikväll, åh mums!
 

Födelsedagspresent

Sådär ja, då har jag fixat med pojkens present. Kan dessvärre inte säga vad förrän efter, då jag vet att han tittar in här då och då! Ska bli trevligt i alla fall. Så mycket kan jag säga.
 
Har även fått mail angående jobbet jag sökte! Sjukt kul, ska på möte, jag håller alla tummar och tår! Vore ju en dröm. Underbart.
 
Sen är jag klar med allt utom framsida och baksida på mitt projektarbete, framsidan är snäppet krångligare än baksidan, men jag ska minsann få till det! Behöver lite hjälp av Sofia dock! Snälla? ♥
Tänkte fixa baksidan och sedan pyssla lite med mediekommunikationen eftersom att den behöver jag ingen hjälp med, historia och svenska är däremot lite krångligt.
 
Får bli ett bad eller en dusch sen lite senare för att fräsha upp huden lite! Vi hörs senare, puss!

Onsdag 6 mars 2013

God morgon!
Ligger i sängen ännu en dag. Vet att dagens outfit inte kom upp igår, men jag hasade runt i pyjamas här hemma och kände inte att det var någon större idé att fota. Ska försöka orka klä på mig idag i alla fall och isf kommer både dag 5 och 6 upp idag!
Äter frukost just nu och ska snart fixa klart min pojkes födelsedagspresent! Sen är det plugg som gäller, i första hand projektarbetet men även historian ska jag försöka få klar denna veckan. Och svenskan, sen är jag ju klar med det jag ligger efter med utom mediekommunikationen.
Gäller att ligga i det sista nu. Hoppas ni får en fin onsdag! Puss

Tisdag 5 mars 2013

Hej på er! Allt bra?
Önskar jag kunde säga detsamma, men tyvärr så är inte livet alltid på topp och idag är en sån dag.
Ligger ner bäddad två kilo lättare än igår och mår apa. Känns jättekul, verkligen.
Ska ju visa dagens outfit sen med, enligt listan, sjukt va kul det kommer vara! Fördriver tiden med att leta presenter till Oscar! Puss

Dag 4: Vad jag har i min väska

Oj, haha svårt inlägg då jag inte direkt har lika fin ordning som alla andra har i sin väska. Min favorit väska har hängt med mig sedan jag första gången var på Lager 157 i alla fall, en brun mocka väska från Tiger. Köpte den för 600:- vilket var mycket för mig då, men den har hållt i cirkus åtta år, det enda är att jag för någon månad sen bytte dragkedja. Så jag måste säga att de 300:- jag fick betala själv var väl investerade!
I min väska då? Vad har jag?
Jag kan säga att på vinter får det mesta hänga med i jackan, då jag tycker den är jobbig nog att ha med överallt. Nu framåt våren kommer dock min väska mer och mer till användning.
Den packas med:
Mobil
Nycklar
Plånbok
Lypsyl
Vattenflaska
Mascara
Parfym
Kalender
Penna
Tuggummin
Med andra ord det nödvändigaste. Min väska har dock plats för bra mycket mer vilket är ett plus om det blir för varmt och man vill ta av sig ett lager!

Måndag 4 mars 2013

Hej!
Vaknade flera gånger inatt av konstiga drömmar. När mamma sen väckte mig vid åtta så hade jag ont i varenda muskel och led. Märkte igår kväll av en svullen körtel i nacken och den gör ännu mer ont idag än igår.
Åt frukost bestående av råg fras, banan, yoghurt, macka med skinka, ett äpple och citronvatten.
Ska i alla fall till skolan vid tolv för att ha möte med min handledare inom projektet.
Sen ska jag luncha med min pojk, som jag för övrigt har varit tillsammans med i åtta månader just idag. ♥
En bra måndag med andra ord.
Ska skriva lite på min projektrapport nu innan jag ska göra mig i ordning. Puss.
Min fina bästis får förgylla er dag ♥

Dag 3: Något jag längtar efter

Måste vara sol och lite fler plusgrader. Gå runt i shorts och äta glass i solen och umgås med vännerna under svala kvällar. Grilla och mysa tills solen har gått ner. Solbränna, ljusa slingor och linnen. Längtar massor till sommaren!
 

Söndag 3 mars 2013

Hej på er!
Grattis Kungälv till att ni vann serien! Nu väntar ett kval innan ni kan chilla.
Dagen har gått åt till att åka med när Oscar övningskörde och kolla på Affes hockey.
Igår kollade jag på Kungälv och sen umgicks jag med de nära. Saknade Sofia på kvällen dock.
Kom nyss hem nu och ska strax släcka, supertrött. Puss!

Dag 2: 5 fakta om mig själv

Fem fakta kom mig själv.. Hm..
 
1. Mitt bästa partytrick är att vika tungan bakåt. Bara träffat en till som lyckats med det, vet inte om någon fattar, kanske kan visa någon gång!
2. Jag har dagar när jag känner mig riktigt ful, men andra dagar kan jag känna mig väldigt snygg.
3. Jag är extra glad när solen skiner, därför är sommar min favorit årstid.
4. Jag mår som bäst när jag får umgås med mina bästa vänner.
5. Träning är en av mina favorit sysselsättningar, älskar det!
 

Lördag 2 mars 2013

Hej på er! Kanske god morgon för vissa?
Hade ni en fin fredag? Det hade jag!
Kom nyss ur duschen, tränade ett pass på gymmet innan, cirkelträning vilket även innebar att jag höjde tidigare vikt på skivstången, nöjd!
Ska strax bli skjutsad till centralen därifrån ska jag åka med Sofia till Kungälv, plockat ihop ett gäng för att se Oscars match.
Ikväll blir det mys och imorgon en hel del plugg, usch.
Ska bli spännande att se hur det går i friidrotts EM också! Wiiii! Nu ska jag gå, puss!

Fredagsmys

Mötte Sofia vid fem och kollade EM, det var kul! Svensken som vann sitt lopp 1500 meter var ju hur bra som helst.
Efter EM mötte vi Oscar, gick till ICA och åkte hem och lagade tacos. Sen har vi suttit i köket tills nu när Sofia åkte hem. Sitter bredvid Oscar som spelar Candy crush saga, nörden ♥!
Mina bästa vänner, älskar er! ♥ puss

J****H*******KOKBOKSF******

Den som gissar rätt på rubriken får en länk! Haha nej, men fy bubblan vad skönt det ska bli när projektet är klart.
Trodde idag att jag valt ett format som inte gick att skriva ut och eftersom jag är blond så dubbelkollade jag ju inte utan istället började jag redigera varje sida, typsnitts storlek, ramar, storlekar osv. Sen kom jag till en sida och bara fan, detta orkar jag inte. Så då, först efter mer än hälften av alla sidor kolla jag och inser att det går ju visst. Så var bara att ändra tillbaka alla sidor. Varför jag gjorde det istället för att fortsätta? För jag orkade inte göra resten av alla sidor + fixa bilder. Så nu sitter jag här och pluggar när jag egentligen skulle träna.. BAJS
 
google bild men behövde lite medlidande.

Dag 1: Min facebook profilbild

Drar igång direkt då.
Oj vilken speciell bild! Haha nej, den är tagen på gymmet i måndags tror jag det var, bytte mest bara för jag inte gillade min gamla. Så helt enkelt en bild på mitt ansikte.

Lista

Hej! Tänkte börja denna listan som jag hittade hos Sofia, bara för det kan vara ett fint sätt att komma igång lite!

Dag 1: Min facebook profilbild
Dag 2: 5 fakta om mig själv
Dag 3: Något jag längtar efter
Dag 4: Vad jag har i min väska
Dag 5: Dagens outfit
Dag 6: Smeknamn
Dag 7: Bild på mig som liten
Dag 8: Bild på en tid jag saknar
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv
Dag 10: Några bilder från min sommar
Dag 11: Favoritbutik
Dag 12: Tv-serie som jag gillar
Dag 13: Favoritcitat
Dag 14: En bild som för mig betyder kärlek
Dag 15: En bild som alltid får mig att le
Dag 16: Bild på mig och mina syskon
Dag 17: Vad jag gör på min fritid
Dag 18: Något som har förändrat mitt liv
Dag 19: Min drömresa
Dag 20: Mina bästa vänner
Dag 21: Något jag skulle vilja göra innan 2013 är slut
Dag 22: Favorit klädesplagg
Dag 23: Mina drömmar
Dag 24: Mina rädslor
Dag 25: Bild på mitt senaste köp
Dag 26: Något jag inte klarar mig utan
Dag 27: Mitt rum
Dag 28: 5 saker jag gillar
Dag 29: 5 saker jag ogillar
Dag 30: Min kärlek

Naturkunskap

Hej!
Jag och Sofia jobbar på bra och läraren är nöjd vilket är skönt. Idag ska jag träna på gymmet innan friidrotts EM.
Ikväll efter EM ska Oscar komma till mig, wiiii. Jag vill äta lunch nu, men glömde mitt matkort hemma, bajs.
Nu är vi i alla fall klara med instuderingsfrågorna så vi kan vara nöjda med den delen.
Mina knän knakar och har sig, mysigt.
Mat, mat, mat, mat. Jag vill ha mat.

Fredag 1 mars 2013

God morgon!
MARS! Underbart, första vårmånaden och faktiskt var idag den första dagen denna veckan som jag vaknade utan frost utanför fönstret. Underbara vår!
 
Hann inte gymma igår eftersom mamma hade fel sportbh på jobbet, men när vi väl satt på yogan så insåg jag att det var ganska tur att jag inte gymmat innan.
 
Idag ska jag och Sofia på friidrotts EM inomhus, woho! Mamma och pappa ska på fest så är ganska skönt att ha något annat för sig.
 
Nu börjar min naturkunskap, så fokus! Puss.
Follow on Bloglovin