31

Hej! Vaknade för baar några minuter sen och ska knalla iväg till Brunnsparken och möta Jessi. Riktigt trött, blev senare hos Nora än tänkt.. standard! Fick skeda med vovven och det är ju i alla fall bra. Nu måste jag verkligen gå. Vi hörs efter jobbet! Puss
 

Gymmet x2

Jag är glad att så många orkar kika in trots att jag knappt uppdaterat er de senaste dagarna. Jag har njutit av min ledighet faktiskt. Inte känt några krav, fått lite kattgos och sena klappar. 
Idag gick jag upp i hyfsad tid för att träffa min Jessi i en halvtimme typ. Nu har jag tränat kondition, gick piss.. Ändå bättre än inget. Ska träna mina ben lite också, sen väntar en middag hos min fina Nora! Fina, fina vän. 
Först något mindre kul.. Betala mobilräkningen. Har dock fastpris så den är alltid 250:- men det är ändå tråkigt haha. 
 

30

Oj, imorgon är det nyårsafton. Jobb får starta dagen.
Får se om jag hinner gratta min älskade bror innan det bär av i Borås-rikningen för att skåla in det nya året med fina människor. För min del innebär 2014 endel mål.
Jag ska läsa religion B 50p. När det är klart hoppas jag på att inte behöva plugga utan helhjärtat kunna satsa på mina nu 3 jobb. Visst att man kanske inte kommer någonstans på att vara butiksbiträde/servitris/garderobsvärd, men jag tycker det är kul. Jag trivs!
Jag ska träna mer och äta bättre. Med bättre menas även MER!
Sen hoppas jag på att kunna få ett mer schemalagt jobb någonstans mitt i allt! Puss

Nykär



Har bosatt mig i min nyinköpta mjukisdress och sovit igen mig lite. Riktigt skönt! Powerwalkat och promenerat ätit och bara chillat.
Var på middag hos Sofia efter mellandagsrean häromdagen. Mysigt och så galet gott!
Sitter i soffan nu och kollar Hannah Montana och inväntar Geordie Shore. Badade nyss, riktigt skönt.

Älskar Celsius erbjudanden så mycket att jag kan gå en mil ;) haha puss

26

Hej! Hade ni en bra natt i dimman/soffan igår? 
Jag begav mig mot Bryggeriet vid halv nio och var framme klockan 21. Gick igenom hur kassan funkade osv. Lärde mig rätt snabbt. Men fy va mycket folk som kom! Entrévärd den 25 december, uscha mig. 
Gick i alla fall bra! Sov till halv två och nu ska jag ut på mellandagsrean och haffa lite kläder! Ha en fin dag, puss!
oldie

25

Så var det detta med att vara ledig.. Tagga en "långledighet", vet du vad det innebär Anna? Du skulle ha ledigt i en vecka och du lyckades vara ledig i 40 timmar innan du skaffade ett nytt jobb.. Applåderna lär ju eka gött liksom.
Ikväll ska jag jobba i kassa, trevligt tycker jag! Lite extra cash och sådär, haha herregud. Går det bra så får jag förmodligen jobba redan till helgen igen. Håller tummarna! Nu ska jag duscha, äta och sen jobba 21-03. Kuuuuel! TAGGA

Julafton

Roligaste presenten typ? Fick i en strumpa i morse och nu tänker väl ni en riktig julstrumpa. Men nej, jag fick den i en strumpa, en bomullsstrumpa. Rim och grejer som ni kanske ser? mamma är duktig med sånt. Är ni?
Denna skjorta kilade jag in på H&M och köpte innan jag gick hem ifrån gymmet imorse. Körde legday, längesen svetten rann så! Sucktat efter denna länge den var slutsåld i typ hela Gbg. Hittade den och fick ta en 36 och nöja mig.
 
Annars kommer jag väl rulla fram ett tag framöver, frukost, godis, fika, godis, godis, julbord, godis, ris ála malta, godis och lite julmust på det. Pratade med kusinen om att alla går upp så mycket över jul och att januaris löpsedlar ligger och väntar på att få pryda husväggarna. Samma sak varje år - "så droppar du julkilona +10kg till" och man bara när fan är ni nöjda? 
För övrigt fick jag grymma julklappar, 2 helt olika tekoppar, beror typ på humör liksom, en ljusstake/en vas compactliving liksom, två i ett lösning liksom! Pengar, träningslinne, tränings bh (någon vill att jag ska träna mer?), hårsnoddar (så jävla bra till jobbet!), te, jättefina vita prydnadshjärtan typ(?), choklad (After eight (usch) och noblesse (mmmmh)) och en riktigt jävla fin kokbok! Nöjd!
Nu ska jag nana, imorgon blir det promenad med mamma, mormor och kusinen. På kvällen ska jag nog träffa mitt Buttface Jessi och dra ut. Puss!

24

Nu har jag slagit in, krullat snören, tejpat, placerat osv alla presenter för imorgon är färdig paketerade. Har bara Sofias och Mickas paketer kvar att slå in, men dom ska ju inte delas ut imorgon. Har tänkt på att jag alltid fått fina presenter av Micka och min bror. Men Micka har aldrig varit med när jag öppnat, det är lite tråkigt. Hon har ju mycket med jobb, det förstår jag. Kom och tänka på det nyss bara haha. Nu ska jag sova och imorgon ska jag faktiskt träna ben, mamma ska på julgympa och sen kommer kusinen och broren hit. Jag och mamma funderar på att övningsköra och hämta dom. Nu ska jag nana. Puss
knäcksmakerna jag kokade innan :) 

JULHANDEL

Sitter helt crazy med min Pepsi MAX och nu ska jag ner till Järntorget och möta upp Christian som jag har lyckats fjäska ut i sista julhandeln, hets haha.. Så ska köpa en burk till papsen och en skjorta samt något mer till mamsen. Blir nog bra! Taggar utgång med Jessica den 25.. oh my.. Spåra varje gång. Haha nej då. Men den 25 var roligt förra året så vi kör igen. Hoppas ni har det fin fint! Puss
skål i pepsi
sen har vi min fina klapp till Jessica, någon som kan gissa vad?

Nyårsplaner

Verkar som att Christian löser nyår, skönt det ni. Bara att svira om efter jobbet och slå mina hiddenheels i taket. Har en kickass jävla klänning med för den delen som jag inte visar förrän det är dags. Bland annat den som jag beställde hem från Nelly då för ett tag sen. Måste bara hämta min freebra som jag har lämnat hos Mia också! 
Ska leta nyårsklänning åt Malin i mellandagarna också. Medan hon fick se min idag haha. Åh, är faktiskt taggad. För jag vet att det blir vad man gör det till och detta ska bli ett bra nyår! WEI.

23 december

Hej! Jag vaknade av klockan vid elva. Har inte gjort så mycket sen dess. Var på en timmes promenad och nu sitter jag här med en stor tallrik lax, sallad och sparris, mums! Ska äta upp, städa mitt rum, köpa en skjorta och träna. Mormor kommer idag med för att fira jul här! Så mysigt. 
Imorgon kommer även min kusin hit. Vi får se när broren kommer hit. Det vet jag faktiskt inte..
 

BästiJessi

BästiJessi, har aldrig träffat någon kompis som jag har klickat med så fort utom Nora! 
Träffade Jennifer innan vid ICA Kvantum, Eriksberg och promenixade hennes fina hund. Sen promenerade jag över till Liseberg och träffade Nora vid 22:15. Vi åt middag och sen ringde Jessica och undra om vi ville hänga, så vi tog vagnen till Redbergsplatsen och hängde tills klockan var halv tre och Nora och jag tyckte det "går fort att gå hem"? Så vi gick hem från Jessicas killkompisar. Så nu har jag varit hemma i 20 min. Ska sova och sen upp för att träna, koka knäck, träna och slå in julklappar. Puss!

22 december

Nu är jag hemma, köpt fem julklappar, så sjukt mycket folk i stan så jag ville typ lägga krokben på 10 pers bara för att se om det blev Domino-effekt. Men jag lät bli. Införskaffade en mössa också så nu behöver jag inte frysa om toppen! Nu ska jag köra bil och träffa Jennifer om hon svarar på fb! Mupp. Imorgon blir det jobb och köpa en skjorta! Topnoch haha! Ännu en gång. Puss

Julpynt

i öronen..


Sitter på jobbet efter en rusch av kö, present inslagning och småpratande. Snackade med en kille som erbjöd mig bartenderjobb wtf? Haha goa kunder har man allt! Slutar 14:30 och ska handla massa juklappar till familjen. Puss!

Hur trivs jag?

Hej! Sitter med min frukost nu igen.. Fruktsallad med apelsin, clementin, banan, äpple, kokoschips och torkade goijbär, mumma! Ska gå mot jobbet sen och efter jobbet köpa alla klappar med Filippus. Mysigt ska det bli! Tänkte bjuda henne på en fika faktiskt också! Fjärde advent och på tisdag är det julafton. Imorgon jobbar jag också.. 
Jag och Filippus 2011. 
 
Sen har jag fått lite frågor skickade till mig/tips på vad bloggen borde innehålla. Främst är det folk som letat fram mig på fb och skickat meddelanden. Jättekul tycker jag och jag tänkte svara på allt samt lägga upp mer mattips, träningstips, motivationsbilder och övningsbilder.
Var jobbar du nu?
Just nu jobbar jag inte, jag sitter i sängen ;) haha. Nä men jag jobbar på en restaurang nere vid Casinot, som heter Kajskjul8 och i Kronhusbodarna på Glashyttan hos Helena Gibson.
Trivs du på ditt jobb?
På Glashyttan kan det lätt bli ensamt när det inte är juletider, det är ju inte jättemycket folk. Men när folk kommer är de oftast trevliga och glada, vilket gör det till ett bra jobb. Jag får träffa nya människor varje gång jag jobbar och det är så kul! 
Nästn alla besökare i Glashyttan vill småprata och stannar ett tag. 
 
På Kajskjul8 trivs jag som fisken i vatten. Det tog några gånger innan jag "kom in i gänget", men nu känner jag att jag vet de flestas namn och är välkommen att prata med typ vem jag vill. Jag bär typ nästan alltid, 99,9% av gångerna ett leende på läpparna när jag jobbar på Kajskjul. Jag trivs på något sätt väldigt bra i stressen. 
Sen är jag väl närmre vissa kollegor än andra, men så kommer det alltid vara. Jessica, Patrick, Veronica, Mia, Sofia och Agnes är väl de jag har hängt mest med. Även Kristian, Victor och Robert. Victor är lite som en bror, det var han och Robert som ordnade varannan vatten i fredags och det var han som hämtade min tjocktröja osv. Alla är riktigt snälla faktiskt! 

Tidig kväll

Hej! Nu ligger jag i sängen med min Pepsi MAX, nyduschad i nybäddat och gottar mig. Ska bli så skönt att sova strax. Gick sådär med dukandet idag. Vi skulle städa allt från igår, det gick hyfsat fort, sen duka inför nyår när vi har 600 tyskar på lunch, sen tog dock de djupa tallrikarna slut halvvägs typ. Sen tog även kaffekopparna och kaffeskedarna slut. Opsii liksom? Vinet tog slut igår med hahaha ;). Efter jobbet blev vi bjudna på pizza eftersom vi inte hade någon Pmat. Bakismat for the win liksom! Nu ska jag kolla film och sova. Så skönt! Jobb 11-15 imorgon typ. Puss
Min hest

Julklapp från jobbet

Tror många fattade grejen med dubbelmoralen i förra inlägget! Nu ska jag tvätta ansiktet och trippa till jobbet.
Ska bara städa idag! Så kommer nog hem innan ett hoppas jag! 
Har ätit tre skorpor, ett äpple och chips idag samt druckit cola som världens finaste mamma köpte till mig. Hon är verkligen så himla bra! Alla dagar i veckan. Den bästa mamman som finns! Nu måste jag bara orka byta om och gå till jobbet! Puss
Tycker verkligen detta var en bra julklapp. Kajskjul köpte till alla anställda, ett armband och en tygpåse, med andra ord typ 80 av varje. Fler företag borde satsa på sådant!

Aldrig mer alkohol



Jag och Jessi i början av kvällen.

Kom hem så sent att det blev tidigt och sen sent igen. Fick följe av Robert till dörren. Hällde ut halva mitt vattenglas i sängen, så har sovit i blöta lakan. Mår väl som jag förtjänar idag. Uscha.

Nyårslöften

Nu närmar sig nyår och allt vad det innebär. Ibland funderar jag över nyårslöften och vad som behövs för att man ska bli en bättre människa. Vad är topp 5 nyårslöftena? Jag har en aning. 
 
1. Aldrig mer alkohol. För vad tänker folk när de vaknar med årets första och kämpigaste bakfylla tror ni? Visst att man inte lovar det på tolvslaget och egentligen kanske inte alla lovar det men ärligt talat tror jag folk tänker "fyfan, aldrig mer alkohol, jag lovar!". Detta brukar hålla som längst kanske 1 månad för de flesta? 
2. Börja träna, ska gymma 5 gånger i veckan..Januari ut? För när man kommer till gymmet i början av året är det kö till maskinerna och man få trängas bland alla vikter. Och det är ju bra att träna, det medför många fördelar, men vet ni? Man kan köpa gymkort i mars också. ;)
3. Gå ner 5 kg. Alltså gå ner i vikt och vikthetsen i samhället överhuvudtaget är löjlig. Detta brukar hålla de två första kilona. Sen är januari slut och folk tänker men jag skulle gå ner 5 kg detta året så jag kan ta det lite lugnt och så fastnar de i sina gamla mönster igen. Man kan lika väl börja banta i oktober eller något.
4. Sluta röka. Det säger sig självt. Folk tycker ett nytt år är ett bra tillfälle att lova sig själva detta och det har hållt för mina vänner faktiskt. 
5. Bli nyttig. Detta löftet är nog de som går bäst för folk att hålla. Tyvärr ballar det rätt ofta ur och folk får dåligt samvete av en bulle här och där. Vilket innebär att du har brutit ditt löfte ändå. 
 
Jag säger då det, vissa behöver säkert ett nytt år för att komma igång, andra en ny månade eller vecka. Visst att det kan bli lättare så. Jag lovade mig själv att träna detta året och jag har nog snittat 3-5ggr/vecka på gymmet. Det har varit bra för mig att få fysisk aktivitet pga ångest problem. Dock kom jag igång på riktigt först i februari.
 
Detta året ska jag inte lova mig något speciellt utom att vara kickass. Jag ska unna mig själv att må så bra som jag kan innifrån och ut. Jag ska gå upp 2 kg! Jag ska få igång bloggen inom träning igen vilket jag tyvärr haft svårt att klämma in nu i november och december med fulsatta julbord på Kajskjul. Jag ber om ursäkt för jag vet att det är därför vissa kikar in här och i nov/dec behöver man som mest motivation och inspo för att komma iväg till skivstängerna och löpbanden. Jag ska träna för mig själv och för er. Men mest för mig, för att jag mår bra av det! 
 
Jag välkomnar 2014 med öppna armar och detta ska bli ett bra år! Ett år som börjar med en resa till Teneriffa med mina två fina, Nora och Sofia. 16-23 januari befinner vi oss i värmen! 
 

Fredag

Tjenixen! Sitter med min frulle i köket. Mamsen är i fullgång med julbaket.
Kom hem två inatt. Hade sällskap nästan enda hem med Veronica. Sov som en sten i åtta timmar inatt och ikväll blir det jobb + julfest. Imorgon är det bara städning från 17:30->.
Ska försöka hinna träna innan jobbet idag med!


frulle

Dec. 19, 2013

Hej! Sitter i köket o väntar på Filippus. Hon ska göra mig fräsch i huvudet.
Träffade Nora igårkväll och satt på BK till halv tre typ. Fattar inte att vi snittar att ses två gånger i veckan o vi kan inte ses två timmar utan båda pratar i typ fem timmar var man ba: good job!
Var stora skeden med Selmisen inatt också. Nu väntar jag på money så jag kan klicka på betala knappen på resia och räkna ner till 16 januari med mina bebbos Nora & Sofia ♥. Vi ska göra Teneriffa osäkert! Fett nice.
25-30 grader, sol och bad! Gaaaah mindre än en månad dit!
Jobbigt kan vara att flyget lyfter 7 eller 8 på morgonen. Hej gå upp klockan 4!
Är glad ändå, tro inget annat! Puss


Bild från igår

Klipptid

Nu ska jag röra på påkarna och åka in och byta strl på klänningen eftersom jag råkade få med mig en felmärkt, so much fun! Sen träffar jag Oliver typ klockan 15:45 på centralen! Hoppas ni har en fin onsdag! Puss
justeee, ska boka klipp påvägen med eftersom ni kan se hur jävla slitna toppar jag har.. 

Dec. 18, 2013

Ännu en spontan sväng på stan med JessiT. Hittade världens bästa klänning på REAN @Topshop, no joke. Så jävla nöjd! Grön av alla färger är den med.

Anyways, ni får se den på Teneriffa i januari! Hehe, fett.
Försov mig i morse med, ops. Vaknade, stängde av klockan o skulle dra mig lite.. somnade om o vaknade kl 8:52 börja nio. Så åt frulle o drog till skolan. Kände att smink klara jag mig utan? Så ja..

Hur ball mössa? Jag och Foxy-Jess, yes!

Nu ska jag hem, städa och duscha. Sen möta Ollie på centralen ja! Puss

Resten av veckan

Nu är jag hemma från en kväll med popcorn, Pirates, TBBT och Bond. Nu ska jag sussa och imorgon taggar jag skola, för jag får träffa JessiT och OllieBollie. Jag får ju sällskap på gymmet och allt! Resten av veckan består dock mestadels av jobb. Får försöka hinna ta en träff med Krille också! Han åker till släkten den 21 och då får man inte höra av han något på ett tag.
För övrigt kommer fredagen bestå av att svira om till partyblåsan efter jobbet för en julfest. Ska blir roligt det med! Nu ska jag minsann hinna sova, klockan ringer 8 imorgon, jag är snäll mot mig själv. Puss
Ser svårt ut.

Promenad

Nu ska jag trippa ut på promenad och vidare till August. Imorgon är det religion, i skolan med JessiT. Träning och häng med Olliebollie, jajamen! Tror minsann jag ska tvinga honom träna mage med mig men är inte säker än. 10 gånger starkare än mig osv.. Nä, nu ska jag gå, puss

Pugs

Så var matteprovet gjort.. tänkte skriva avklarat. Är dock inte säker på att så är fallet. Kändes som att min hjärna bestod av gröt under provet och även fast jag kunde så gjorde jag inte. Ungefär så.
Hängt med JessiT på stan en timme. Nu ska jag gymma och sen blir det träffa August. Före det ska jag fixa klipptid dock, toppa håret vet ni.

Tisdag

Så var det bara att klä på sig och gå mot skolan. Usch och fy, vill inte ha matteprov nej. Vi får väl se hur det går. Löser väl sig hoppas jag! 
Blir i alla fall träning efter och sen ska jag träffa August. Woopa, kul att hitta på något när mamsen och papsen inte vill vara med mig.. Haha nä skoja, mamma har julpyssel på sitt jobb och det är jag som inte vill följa med. Pappa ska ut med sina konstiga (lovar dom är konstiga, gör foliehattar och grejer) kompisar och äta typ. 
 
Idag hade jag tänkt göra en comeback på gymmet, känns som att allt som heter muskler har försvunnit ur min kropp den senaste veckan. Haha så illa känns det, men så illa är det inte! 
Idag åt jag mannagrynsgröt med kokoschips och en surdegsmacka med Philadelpia och skinka till frukost så nu ska jag nog stå mig ett tag! Puss
delar med mig av Filippas loggbild.

Matte och bil

Så var körlektion avbockad samt övningskörning med mamma och en sväng på ICA Maxi, så nu har jag ätit Hallon Kesella, mumsi. 
Har även fått ett porrnamn av Jessica aka Candy-Buttface. Åh, nu kan jag tagga jobb på torsdag med mitt eget lilla sär. 
Jag mår bra över att ha såpass roliga vänner som jag träffat det senaste. Är verkligen tacksam för det, även om Josefin befinner sig i Valdi. Jessica är lite mer extrem, som jag, hyperventilerar genom skratten. Så sjukt roliga bägge två verkligen! 
 
Imorgon är det matte som gäller och på onsdag kommer Olliebollie hit från Varberg, finbesök! Nu ska jag plugga och sussa! Puss
sven är min vän

Favoritplats

Det blev en promenad längs älven istället för i skogen, det blev nästan 18km avverkade. Jag tog en paus, blickade ut över vattnet och sjöng mig halvt hes. Väldigt skönt faktiskt. Winnerbäck, Passenger, Ron Pope och Gavin var mina män idag. Promenaden gick på två och en halvtimme, men tiden flög förbi. 
 
Nu ska jag duscha och åka till körskolan. Puss.

Kuddejt

Vad hände med tröttheten, jag har klottrat fyra sidor fulla med känslor i min dagbok för omväxlings skull. Nu måste jag försöka sova. Imorgon ska jag upp på promenad, stimulera hjärnan med friskluft, musik och benen med grusvägar. Powerwalk på schemat, otroligt skönt med en stund för sig själv. Telefonen på flygplansläge och vara ensam med träden.
John Blund rycker lite i ögonlocken, bäst att borsta tänderna. Puss 
 

Trött söndag

hur efterbliven?
Såhär ser det ut just nu, okej nej.. Finns bara en godis kvar hehe. Gick ner till Brunnsparken och sen gick jag hem och köpte godis påvägen. Har dock en anti tuggdag mer eller mindre. Vill bara typ sova hela dagen haha. //Tjejensomvaknadekvartitvå.
 
I veckan ska jag köra med André, träffa Oliver och jobba + matteprov på tisdag då.. men det vill jag helst förtränga.
Nu ska jag ge mig ut igen. Lovat mig själv att hålla mig vaken till åtta i alla fall och det kommer jag inte klara om jag inte ger mig ut ett tag! Släpar med mig en jobbkompis också. Blir inte en mil idag kan jag dock säga haha. Om man skulle orka resa sig ur sängen då? Lär ju hända, vem försöker jag lura? Har en kvart till innan jag ska gå. Så jag ger mig själv en lugn stund! Puss

Musikhjälpen

Musikhjälpens sista dag och jag travar in med mina drickspengar från denna helgen. Tycker det är ett bra upplägg och en fin grej de gör så bestämde innan helgen att all min dricks skulle gå till musikhjälpen. Så är bara att bege sig och lämna in pengarna nu. Hoppas ni också är med! 
 
Igår blev det 2 skjortbyten varav ett efter kanske 30 min när jag fick mig nedsprutad med pepsi MAX och nästa vid klockan 22:30 när jag fick lite revbensspjäll på mig och sen hade jag bytt igen efter disken men då hade alla gäster gått så det var lugnt! Nu ska jag som sagt ut på stan och göra en god gärning! Puss

"som att köpa mjölk som går ut dagen efter"

Hej! Nu sitter jag i sängen hemma, benen värker och hela min kropp strejkar mot att gå och borsta tänderna. ÄR så jävla trött i benen.. Borde lärt mig att inte gå 1,3 mil innan jobbet. Men nej tydligen inte. Idag var det ungefär 450 gäster och jag fick plocka massa disk inne i köket, sortera besticken ensam och vara på alla stationer, så skapade lite stake och sa ifrån när det slutligen kom till att sopa matsalen och torka borden. För jag tyckte det var skumt att jag hann vara i alla stationer medan alla andra gjorde EN grej liksom. Haha va agro jag låter. Men jag blir trött eftersom min rygg har pajat och 4 kotor hoppat som de behagar så ska jag inte belastas med för mycket att bära osv.
Lite därför jag går långpromenader också, för det hjälper ryggen eftersom jag använder ordentliga promenadskor (reebok easytone) och går ganska snabbt så jag får igång blodcirkulationen.
 
Gick i alla fall till Järntorget med August och sen blev jag upphämtad av en vit Volvo (Kristian) som körde mig resten av biten hem. Vill säga att jag åkte bil i typ fem min och näääästaaaan hann somna.. Inte alls trött. Men vi satt och pratade ett tag innan jag släpade mig in genom porten, uppför trapporna, in till spisen. Nu har jag fått i mig korv, halloumi, korvbröd, kiwi och choklad. Dessutom C-brus som känns jätteviktigt för mig. Tänker att jag sover lite och kroppen lär få lättare att dra på sig förkyldningar etc.. Nu ska jag på något vänster ta mig till toan, borsta tänderna, ta mig tillbaka till sängen och lyckas skeda mig själv.. Mission impossible. Bajs. Hoppas alla redan ligger nerbäddade och sover! Puss
innan jobbet när man av någon anledning var rätt taggad!

Jobblördag

Har tagit en 1,2 mil långpromenix, pussat på Filippa och gosat lite. Nu sitter jag här helt lost och sjunger i underkläder och vet inte vad jag ska ha för kläder alls. Man ska kanske ut efter jobbet så vore ju kul att se någorlunda ut trots att man kommer se för jävla sliten ut efter 12 timmar på jobbet. Hm, frågan är svår känner jag.. Kan man gå halvnaken? Vore så mycket lättare om det bara var sommar känner jag. Shorts är och förblir det bästa klädesplagget någonsin och det är verkligen inte så att det ligger 17 par jeansshorts i olika modeller och färger i min garderob året om. Brukar gå runt i mina shorts på vintern också här hemma. Dom är liksom för fina för att bara ligga halva året. 
Nu måste jag verkligen ta tag i att välja vad jag ska ha på mig, blåa eller svarta jeans, kjol, klänning? Inte den blekaste.. Hm..... Nä, nu blir det synd om Sofia! Hähä, vi ska äta på yoghurt bar! Puss
några år sedan, men ändå. 
 

"Gå och sätt dig och ät en clementin någonstans"

Nu är jaga hemma efter lite för lång tid på jobbet. Stod med Jessica Mongo#1 och sorterade seriöst bestick i två timmar efter att showen var slut. Bra jobbat liksom. Sen satt vi kvar, alla drack öl medan Jessica och jag valde beachen och drack Pepsi MAX. Hoppas ni förstår ironin också, vi fick ingen öl eftersom baren hade stängt när vi var färdig ombytta, men vi var rätt nöjda med livet ändå. Idag kändes allt mycket bättre än igår utom att August fick kuta iväg för att hinna med sin spårvagn.
Tydligen blir det utgång efter jobbet imorgon?! Med en vild pingla typ. Låter roligt, tagga utgång 2 på natten?! Blir säkert asbra! Nu ska jag i alla fall sussa så jag orkar till jobbet och så. Puss
 

Fredag!

Hej! Eller för min del god morgon! Vaknade 12 och bara "näe, jag är inte utvilad, vände på mig och sov en timme till". Ska bara äta lite tortellini nu och sen möta Mia för att hämta ut mitt andra paket från Nelly, sen vet jag inte om någon är nyfiken på att se vad jag har beställt? 
Jag sitter iaf och dricker te och äter kiwi. Tänkt på det med, på vintern föräter jag mig på kiwi, clementiner, apelsin och sen längtar jag till sommaren och nektariner, persikor och jordgubbar, så föräter jag mig på det och längtar till vintern. Haha, nu är mina tortellinisar klara. Puss!
En något bättre fredag utan jobb.

Bra jobbat?

Nu sitter jag och äter nattmackor i sängen och filosoferar.Idag var en kämpig dag på jobbet, eller var ikväll en kämpig kväll kanske låte bättre? Jag har fina kollegor och jag har nog visat mig som en väldigt glad person. Men någonstans rinner det över för alla. Idag var jag trött och det hände för många grejer för att jag skulle orka hålla uppe en fasad. Tror inte alla insåg det förrän efteråt. Så folk jävlades lite med mig på skoj och då brast det ännu en gång. Lipsillen Anna! Men man märker att folk förstår ändå när dom kommer fram till en och säger "du verkar ha en bra dag Anna?" haha. Näe, men det går säkert bättre imorgon, om jag bara sover ordentligt! 
Jag promnerade med August en bit hem och gick sista biten med Patrick i telefon. 
Skulle gått till musikhjälpen med Veronica efter jobbet egentligen, men jag skickade med henne min dricks så hon gav den till dom. Känns som en bra grej ändå. Ska nog faktiskt gå dit med dricksen imorgon om jag får mer dricks än springnotor. 
Torsdag den 12 blir med andra ord fredag 13. Jag hoppas ändå att det blir bra! Hoppas på att kanske få upp mitt rosa goselejon ur källaren så jag får lite sällskap i sängen också. Hoppas ni hade en fin torsdags kväll och att er fredag blir bra trots datumet. Tänk på alla söta små lucior! Puss
 

Jobbaaaaaaah

Så, nu har jag duschat och ska strax köra till jobbet med mamma! Måste bara klä på mig först! Om jag orkar.. Närå. Sörjer bara att Josefin har åkt! Buhu. Anyways så drar mamsi och mormor till Falkenberg på spa idag, jag är inte alls avundsjuk, verkligen inte..
min elit runda, 13.37

13.37

Nu så är jag tillbaka från en 13.37 km lång runda, haha på riktigt. Tog upp Runkeeper i mobilen och skulle stänga av jag ba wtf?! Hade jag gått en meter till hade det liksom blivit 13.38 och jag hade inte reagerat. Men sen har vi konstaterat att jag har en viss nördfetisch hahaha.. Gick i änggården och bara "fan va kul, jag testar och gå till Södermalm, tydligen så ligger Södermalm i Mölndal, så jag gick ST1 i Mölndal och sedan hem!
Sitter iaf i sängen och har just ätit upp min mat, knäckemackor, kiwi, smoothie och en bounty liknande bar som jag gjort! Ett fikon med haha. Mellanmål <3! Nu ska jag duscha så jag tinar. 
Dagens smoothie var väldigt god, blandade resterna av gårdagens smoothie med lite mango, kvarg, mjölk och fler jordgubbar! GOTT! Nu ska ni få slippa mitt tjat! Puss
 

Pelare

Jag berättade igår för Patrick i telefon att jag tänkte på psykisk hälsa som en religion det finns några grundpelare som behövs för att vi ska uppnå den psykiska hälsa vi förtjänar. Nu ska jag lista fem grundpelare för en bättre psykisk hälsa.
 
För det första behöver vi inse att vi förtjänar att må bra. Du kommer aldrig må bättre än vad du låter dig själv må liksom. När du kan acceptera att du mår dåligt och när du vill ändra på det, det är då du kan börja jobba på att må bättre! 
 
Nästa steg - en psykolog du trivs med! Att hitta psykologer eller kuratorer vi trivs med är inte alltid lätt, genom alla mina år i skolan var jag hos 3 olika skolkuratorer, jag hade tur och gillade faktiskt 2/3, en var bara riktigt svår att prata med, tyckte jag. Förr året sökte jag på ungdomsmottagningen först, men kön var 1 månad och jag kände a†t jag inte kunde vänta. Stod dock kvar i kön bara för att liksom, dom hörde av sig 3 månader senare och bara "nu har vi tid till dig"... Gick i alla fall till en annan psykolog som var specialist på barn och unga vuxna, men jag kunde omöjligt öppna mig för henne. Vet att hon ställde frågor från ett formulär och jag ljög och sa att det inte var så illa, på så sätt hamnade jag 0,5 poäng ifrån var gränsen för antidepp låg liksom. Sen hade hon en tendens att alltid dra paralleller till äppelpaj, wtf liksom?! 
Nu på hösten iår vågade jag erkänna för mamma att jag inte trivdes med henne och att jag knappt kunnat öppna mig om vad problemet var, så jag bytte och nu går jag hos världens goaste gubbe! Vet inte om jag har lättare att prata med honom för att jag har lättare att umgås med killar också?
 
Sen måste man jobba på sig själv, 100%igt, varje dag liksom. Inte som glosor till ett prov när man gör lite kvällen innan.. Utan du måste varje dag se till att du jobbar dig framåt och gör framsteg, tänker du imorgon, idag så tänker du likadant imorgon! 
 
Hitta ditt sätt att hantera ångesten. Alla kommer få ångest någon gång förmodligen, annars har man riktigt jävla tur. Ångesthantering kan vara svårt, vissa ligger kvar i sängen tills den värsta attacken kommer, sen gråter man tills det är över, man kan träna för att skingra tankarna, skriva av sig eller kanske pyssla. Läsning är bra också, något lättsamt!
 
Delmål! Precis som med träning får inte nästa mål och belöning kännas för långt bort, det blir lättare att misslyckas om delmålet skulle vara slutmålet. 
 
1, 2, 3, 4, 5.

Torsdag!

God morgon! Nu sitter jag här i sängen! Mamma väckte mig kvart i nio typ, sen somnade jag om efter att ha fått laddare till mobilen. Vet inte om jag sa att jag pajade min egen? Själva den lilla kontakten man stoppar i telefonen har gått i två delar.. Bra jobb! 
Igår eftermiddag körde jag bil från 16:40-18:30 typ. Hade en ny lärare - Carro som varmt kan rekommendera. Jag sa ungefär när vi satte oss i bilen att "du får gärna prata så blir det inte stelt", sen var det inte tyst på två timmar. Bör tilläggas att lektionen slutade halv sju och kvart över sju satt jag fortfarande i hennes bil och diskuterade Svenska Hollywood fruar! Störtskön! Fick även en uppkörningsslinga att testa igår och klarade allt, nu är det ju bara de två små repetitonstesterna som ligger och skaver.
På måndag har jag sista lektionen innan jul och då är det André som kör med mig. Är taggad! Igår när jag kom in på körskolan var mina ögon som vanligt stört stora så satt Carro och André där och Carro bara "jaha detta är väl Anna?". Kände mig inte alls utpekad.. Hähä! 
Pratade massor i telefon igår, typ två timmar när jag promenerade lite mer än en mil. Sen gymmade jag lite också innan körskolan ringde och sa att Stefan fortfarande var sjuk. Därför fick jag en dubbellektion med Carro igår, så idag är det fullt ös matte fram tills jobbet vid 17:30! Börjar 17:30 på lördag med ååååh, rätt skönt asså! 
 
Nu ska jag ringa Amända! Wie.
Puss

Konsten att bli frisk

Mycket prat om psykisk ohälsa för min del det senaste. Och jag vill dela med mig lite till er..
Vad många verkar ha svårt att förstå är att psykisk ohälsa inte är ett val någon gör. Det kan grunda sig i en känsla att inte duga, så är ofta fallet. Hjärnan hittar en väg runt problemen och kontrollerar något som går att påverka. T.ex. matintag, fläckar och lås eller träning. Någonstans spårar det helt enkelt ur.

Mitt OCD kan jag dela med mig av till viss del. Jag stängde ute alla ur situationen första halvåret. Vilket inte på något sätt visar att jag är stark.. Mer tvärtom. Först när mamma ett halvår efter att allt börja frågade vad som var fel vågade jag skaffa hjälp. Och helt ärligt hatar jag mig för att jag väntade så länge trots att jag visste att jag betedde mig konstigt. Problemen växer med tiden liksom. Tar längre tid att bli fri om man låter det utvecklas. Ta kontroll över ditt beteende innan det tar kontroll över dig liksom.
Kommer fortsätta på detta senare ♥

11 december

God morgon! Försov mig visst lite. Idag kommer det bli mycket matte, men först är det religion. Så nu ska jag klä på mig och kila till skolan! Är så trött. Puss. 

Bakgrund till min träning.

Kommer göra en del förändringar då vissa undrat runt min kost och träning. Så kommer bland annat tipsa övningar, träningsscheman och mat.
Vill betona att jag har tränat och ÄTIT för att förändra min kropp. Jag åt innan också, men på ett annat sätt. Man behöver inte göra tväromvändningar för att se skillnad, men lite får man ju räkna med! 
 
Vill börja denna förändring med att berätta varför jag främst började träna och vad jag ville känna för förändring.
 
I februari bestämde jag mig för att börja använda gymkortet jag skaffat i januari ordentligt. Kände inte att det lönade sig om det bara låg där större delen av tiden. Gymkortet har väl kanske snittat 3-4 ggr/vecka.
Mamma har haft stenkoll på att jag äter hela tiden, men eftersom jag ätit en mer hälsosam kost så har min kropp förändrats ändå. Sen ska jag inte ljuga, jag äter fortfarande massor av mörk choklad! Som känt, sp behöver kroppen energi för att bygga muskler. Och förbränningen ökar i snitt när du börjar träna.
 
Vill poängtera att jag vet om att jag inte var tjock när jag började träna. Däremot mådde jag dåligt pga OCD och fysisk aktivitet, så väl powerwalks som gympass har hjälp mig med ångeshantering. 
Målet med att börja träna var dessutom att jag ville bli bekväm i min kropp. Låter kanske jättefånigt, men jag kände mig lite som en geléklump. Kände inte att mina kläder satt som jag ville och så. Ville bli mer "fit" och vältränad liksom, orka mer och klaga mindre. För man har ju ingen rätt att klaga om man inte ens försöker göra något åt problemen? 
 
Tog i alla fall tag i mig själv och började med att träna mestadels ben, helkropp eller kondition. Sällan jag fokuserat på core som jag gjort nu de senaste.
Började mest att repa basövningarna squats och utfall, sen vet jag inte hur många gånger jag gjort lårpress? Även benpress har varit en favorit. 
Låga vikter och många reps var i början fokus för förbränningen, dock tyckte jag att det blev segt eftersom jag inte tyckte jag såg så mycket skillnad. Men hallå, vad kan man förvänta sig om man bara fokuserar på att få bort det man vill, punktförbränning funkar ju inte liksom. Det kan vi konstatera! 
Började sedan med 25 kg i squats och få reps för att öka min muskelmassa istället, detta tog mig typ en månad efter mina förebilder att inse. Jag repa 5x10 25kg eller 4x11 22,5-25kg och sedan hittade jag mina älskade marklyft. Jag vet att jag inte vågade (trots mycket youtubande) maxa. Första gången körde jag 4x22 22,5kg, det sved i rumpen dagen efter kan jag dock lova!
 
Det var lite bakgrund nu kan vi börja fokus på min resa. 
Bild från i somras

ENERGI

Frågan är om jag någonsin varit så glad som just precis nu?! Extrem energikick som icke beror på Celsius.. Den ni, ska passa på att gå till gymmet tänkte jag! Hoppas ni är lika glada! Puss

Wroooom

Nu hade mina egna naglar vuxit ut, tackar vettja, riktigt skönt! blir shellack nästa gång. Körde bara påfyllning nu. Sitter på bussen till körskolan nu. Jag o Nora har kollat resor emellan. Nu vet vi vad vi ska boka på fredaaaag :D! Framme om fem min nu dessutom. Göööött!
Landsväg och motorväg på schemat idag!!

Matte & manikyr



Var bara jag o Fredrik på matten idag. Repeterade gamla nationella prov. Det bådar gott mina vänner.. Känner dock att det känns ologiskt att jag klarar mig bättre på mvg-uppgifterna än de som är g-uppgifter?
Kändes i alla fall bra med beröm vill jag lova.
Nu inväntar jag Agnes så vi kan ha lite girly-time!! Puss

Sist jag fixa naglarna.

Lättnad

Fick just reda på att provet är på tisdag om en vecka med andra ord.. Jobbar dock hela helgen. Men ändå himner plugga lite varje dag! Nu ska jag fortsätta med matten, för det är så kul! ;)


Just det! Detta stod på bordet igår när jag vaknade. Värre namnsdag har man haft! Fick även en trisslott av min snälla Mia ♥

10 december

God morgon! Jag hasade mig upp halv åtta och gjorde en omelett på två ägg, 2,5 msk keso, en tomat och lite för mycket chilipulver och svart peppar. Nu ska jag gå till skolan, GÅ i minusgrader och snö typ.. Vi får se hur det går. Matte på schemat i alla fall. Klockan 12 har Agnes bokat första tiden. Frågan är om det blir med eller utan tippar denna gången? Wääää. Mina hörlurar ligger btw kvar hos Filippa sen förra söndagen, inte orkat åka genom Majorna för att hämta dom.. Nu sitter jag och halvgråter för jag får ha pappas jättefula Sony-lurar, ohyes! Jaja, what to do? Jag veeeet att jag kan åka till Filippa och hämta dom. No need to worry, ska tvinga mamma övningsköra dit ehehehe! Nu får ni ha en fin dag så ska jag göra mig i ordning och kila iväg med räknaren i högsta hugg. Puss! 
Ska inte ljuga, hade gärna suttit såhär hela dagen och gosat i fula byxor. Blir ingen träning idag, för jag hinner helt enkelt inte. Blir matte, paus för manikyr och körskola, sen matte igen! Wääää.

Timmar av fokus

Fokus matte! Räknat nästan ett kapitel. Sjukt att jag och Mia lyckades sitta i samma rum och faktiskt fokusera på matte såpass länge! Imorgon och på onsdag är det slutspurt innan nationella.. HJÄÄÄÄLP. Nu fattar jag ju iaf vad jag håller på mig. Det känns bra. Men kul att jag kommer få hjärnsläpp på torsdag. Nej, fel inställning, det kommer gå prima! 
Imorgon efter mattelektionen står manikyr på schemat. So much fun med min bun Agnes! Puss, natti! 
Min finaste

Julavslutning

 På förfrågan lägger jag upp här, låten börjar vid typ 01:00 och jag är inte med i första versen samt att gitarren låter förskräckligt.. Något bra är att halva min solovers försvann när Mias mamma filmade för hennes mobil laddade ur. Hehe.. Be nice! 

Fem saker ni inte visste om mig

När jag var ungefär 4år sög jag på en sax och lyckades på så sätt klyva min tungspets. Tungan har vuxit ihop men spetsen är lite ojämn.. Jag kan dessutom vika tungan inåt på ett sätt som jag bara träffat en person som kan. Vet dock inte om det har med klippningen att göra. 
 
Jag har alltid haft rätt lågt självförtroende och aldrig sett mig som speciell. Detta gör att jag har svårt att ta emot komplimanger.
 
I grundskolan var jag mobbad/utstött, mest för att alla hade med sig en dagiskompis när dom började.
 
Senast jag sjöng inför folk var på julavslutningen i åttan, det finns på youtube och jag tycker det är förskräckligt pinsamt trots att jag fått komplimanger för det.
 
Antingen är jag väldigt dålig på att välja killar eller så har jag bara otur! 
 

Ätstörningar 2.0

Ni som läst länge har nog inte missat mitt inlägg om ätstörningar, ni andra kan läsa det här.
Tänkte göra en liten uppföljare nu på önskning av Sara.
 
Ätstörningar blir allt vanligare i dagens samhälle och jag känner att fler och fler dras in i det. Det största problemet är erkännandet, nu menar jag inte erkännandet för familj och vänner utan erkännandet för sig själv. Jag vet inte om det handlar om skam, förnekelse eller lite av varje. 
Många vet nog att deras förhållande till mat är sjukligt men vill inte erkänna det för det kan få de att framstå som svaga. I mina ögon växer en person otroligt när den vågar erkänna både för sig själv och andra att det har gått steget för långt. 
 
När jag först blev insatt i vad ätstörningar var ordentligt gick jag i åttan, det är då tjejer befinner sig mitt i puberteten, man får former. Rumpan växer, lika så låren, höfterna, brösten och magen. Vissa utvecklas mer än andra, vissa får mer former på underkroppen och andra på överkroppen, vissa får en jämn formgivning. Oavsett så blir alla kvinnor och snygga precis som de är. 
 
Hur som helst i åttan handlade det om anorexi och bulimi, det var de två "stora" sjukdomarna. Diabulimi, ortorexi och alkorexi var däremot inget som togs upp. Som jag berättade har jag flera vänner som haft ett svårt förhållande till mat, vissa har det nu och andra är friskförklarade.
 
Jag tänkte dock fokusera på min tid i åttan.
 
I åttan när min bästa vän led av anorexi och bulimi spenderade jag nätterna fram till klockan närmade sig tre i telefon med henne, vissa mornar gick jag ut med henne för att bara prata innan skolan. Till sist slutade det dock och övergick i att vi gled i sär på grund av en magbakterie som jag fick. Jag gick från 52kg och nedre normalvikt till 44kg och undervikt. Helt utan själv vilja droppade jag 8kg, vilket medförde att jag blev kallad wannabe. Ännu idag har jag svårt att förstå hur folk behandlade mig under denna tid. Jag hade svårt att gå upp i vikt efter allt jag droppat vilket mest berodde på att jag blev utfryst ur mitt kompisgäng. Det började med att en viss person hällde vatten och mjölk i min mat i bamba, kommentarer som wannabe gnagde varje dag och att ingen faktiskt frågade vad som hade hänt. 
Sommaren efter åttan var jag välkommen och accepterad bland mina vänner igen, folk insåg vad som var fel och bad om ursäkt för sitt beteende. Men om jag nu faktiskt lidit av en ätstörning och alla betett sig som de gjorde hur hade jag då tagit mig tillbaka? Att lämna en vän i nöd är sällan ett alternativ. Men folk förklarade sig med att de inte orkade en gång till. Försök nu allesammans att sätta er in i en situation där ni får en ätstörning strax efter att någon annan haft det och era vänner säger att de inte orkar en gång till. Hur hade ni känt er? Överhuvudtaget? Att överge någon i behov av hjälp, skulle ni göra det. Skulle ni bara gå förbi en tant som halkat på gatan? Skulle ni inte bry er om ni såg ett barn som ramlat och låg ensam gråtande på marken? NEJ.

Jag tycker alla ska ta sig en funderare och besluta sig för att hjälpa folk upp både fysiskt och psykiskt. Vi lever i ett samhälle där idealen totalt spårat ur, där var och varannan människa mer eller mindre lider av ätstörningar. 
Tänk på alla dieter som kommit och urartat de senaste åren där folk som inte är i det minsta behov av att gå ner i vikt maniskt följer ett matschema. Oroa er inte för vågen. Det är bara siffror, det är inte ni! 
 
Fundera över ert förhållande till kost och träning. Handlar det om att ge och ta eller ge och ge? Får du ångest för ett inställt träningspass? För en chokladbit eller en bulle? Då bör du ta dig en seriös funderare över vad du förtjänar och vad du får! 
Själv så äger jag inte ens en våg. Jag tycker det är riktigt skönt faktiskt. Jag fokuserar på hur min kropp mår inifrån, sen är det självklart roligt att se skillnad på sig själv. Men haka inte upp dig på hur många kalorier du äter, om vågen visar +/-1.
Muskler väger mer än fett, glöm inte det. Du kanske inte kan vara astonad och snygg, samtidigt som du är 1,75 och väger 50kg. Tänk på vad som är möjligt och hetsa inte. Låt förändringar ske över en längre tid. Ge kroppen den energi den förtjänar och behöver för att orka med. Unna dig själv choklad, bullar eller glass. Inget är farligt i lagom mängd! Godsaker är inte jordens undergång! 
Må bra inifrån och ut, det är så du blir vacker!

Före och efter

Hej! Nu har jag precis varit ute. Hade tänkt ta en löprunda, men insåg efter fem meter att det var lite av mission impossible på isfläckarna i Slottsskogen. Så det blev en powerwalk istället. 4,81 km blev avverkade i minusgrader, frågan är om jag inte bokstavligt talat. I vilket fall satt jag nyss och kollade på bilder från februari och måste säga att jag ser en hel del skillnad från igår.. Frågan är bara vågar man visa upp de? Kör en vild chansning.
<- februari & december ->
 

Bara le.

Här sitter jag nyduschad och kollar flyg till Geneve för att se om jag kan åka och hälsa på Josefin runt nyår. Vore topnoch. Hade även tänkt spy ut lite känslor här på bloggen om saker som har hänt, som format mig till den jag är och sen funderade jag lite och tänkte är det ens någon som bryr sig? Igår gjorde jag något stort, jag öppnade mig för någon om en grej som jag gick igenom 2010/2011 som egentligen bara några få faktiskt vet om. Det var väldigt skönt att inse att jag kommit igenom det och blivit säkrare, insett att det inte var jag som var problemet även om jag fortfarande har vissa men så är det ett steg i rätt riktning. Nu ska jag fortsätta sitta i mina fulbyxor och plugga matte! Hoppas ni har en fin söndagskväll! Puss

Ny kategori

Varför är du så glad hela tiden? Tro mig, detta må vara det konstigaste någon någonsin frågat mig. Men sen inser jag att jag nog uppfattas som ganska glad. Vilket kan bero på att jag är väldigt utåt, social och ler typ konstant. Men alla har vi en bristningsgräns. Vi är ju människor liksom. Det faller sig naturligt med dåliga dagar, jag har många dagar då jag inte är på topp.
 
När jag fick frågan om varför jag var så glad hela tiden så började jag ändå tänka igenom hur jag kan vara så glad? Och jag kom fram till att det kanske inte är så självklart som jag trodde. Men jag är allmänt nöjd med livet. Jag har trots allt gått igenom en hel del svåra perioder i mitt liv och på något sätt kommit hit, där jag är idag. Det känns skönt för min del att kunna göra andra glada och se allt svårt jag gått igenom som erfarenheter istället för misslyckanden.
Idag kan ju avslöja att jag innan satt med matteboken och fick tårar i ögonen för det kändes tungt, men sen tänkte jag "värre saker har jag klarat, nu fan sätter jag igång". Och det gjorde jag också.
 
Detta är första inlägget i en ny kategori - mina erfarenheter 

Det kommer att blotta sådant som jag har haft svårt att erkänna för folk och prata om. Och handla om hur jag blev jag.
 

Legday

dagsform
Så var ungefär 1,5h på gymmet avklarat. Körde ben idag.  Inte så tungt eftersom det var svårt att hålla ryggen efter fyra dagar på Kajskjul. Körde ungefär 37,5kg på alla övningar med stången vilket dock innebar ökning på en av övningarna. Sedan körde jag även ett set med 90kg i benpress. 
Nu ska jag äta pasta med spenat och baconsås typ. Låter kanske inte så gott, men jag älskar verkligen det! Dessutom massa vitlök! Tur man inte jobbar ikväll haha! 
Nu känns i alla fall hjärnan mer samarbetsvillig. Så när jag har ätit och duschat blir det mer matte vilket var lite svårt innan gymmet och en Celsius. I vilket fall så har jag preppat mig med två havretärningar inför pluggkväll. Och sen har jag även ett inlägg klart till er. Puss

Andra advent

Känns bra att jag vaknade vid halv tre idag efter att ha haft sällskap till Järntorget med August. Vi satt kvar på Kajskjul till 03:05 sen försökte jag få med Josefin till 7ans men hon envisades med donken. Somnade typ halv fem. Nu sitter jag och äter lite frukost i sängen med min adventsljusstake. Så nice va. Blir matteplugg för fulla muggar sen måste ju vara laddad. Ska även se om jag kan hinna till gymmet en sväng! Puss

Plugg

God morgon eller god eftermiddag.. Jag heter anna och jag sov tills klockan ett.. Hej Anna!
Känns som att mina ben kommer strejka om jag reser mig. Börjar ju jobba fyra, men ska träffa TG innan och äta yoghurtglass. Asså, så jävla gott! Omnomnom... 
Sen när vi är tjocka och goa rullar vi till hamnen och förhoppningsvis hinner vi stanna vårt rullande innan vi hamnar i vattnet. 
Nu ska jag ta en dusch och sen bara sticka direkt.. nästan! När jag har klätt på mig. 
Btw så hatar jag matte. 

Färdig jobbad

Hej! Och hej Victor! 
Jag kom nyss hem från ett lite för långt arbetspass. Kan ju tala om då att jag hann sova ungefär 4 timmar och 37 minuter inatt, innan jag skulle upp och öva vänstersväng på landsväg i snöstorm. André måste verkligen gilla mig asså.. Inte alls självmordbenägen. 
Efter körskolan köpte jag ZYX och Strepsils, tack och lov! Sen traskade jag till Rolf och pratade om OCD i en timme. Var dock väldigt mycket filmparalleller. 
När vi kommit överrens om en ny tid lämnade jag Järntorget och gick bort till Sticky fingers, mötte upp Oscar och pratade i typ två timmar om allt och inget. Nu har vi alla fall bestämt oss att gå skilda vägar. Finns många anledningar till det. Vi får se vad som händer i livet liksom. Vi kommer dock fortsätta hålla kontakten, bara inte lika ofta. 
På jobbet hände något roligt som jag skulle blogga om, men jag har glömt vad. Så förlåt Victor, så intressant var det nog inte :)). 
Det bästa med mitt jobb är nog Josefin och hon dumpar mig för Valdi imorgon fml.. Fast jag kanske tar en trip dit och hälsar på. Om hon har tur hehehehe. 
Orka att jag är överenergisk hela tiden typ.. Speciellt på jobbet. Stressar så mycket och istället för att bli arg (som jag blir hemma) så börjar jag skratta för att det blir så jobbigt, så går jag runt och ler asstort för jag samtidigt är så jävla nöjd med livet. 
Imorgon jobbar flera bra människor, sen finns det vissa lite mindre bra människor som dumpar mig i julbordskaoset.. Haha alla ba kbry. 
Såhär brukar jag sova rätt ofta, förmodligen blev jag väl tappad som liten eller något!
För att avsluta med ett citat alá Kristian som faktiskt gav mig skjuts hem idag så säger jag imorgon ska jag sova tills jag vaknar! Så nu tänker jag banne mig sova mer än 3-5 timmar. Hör ni det?! Den som smsar eller ringer åker på däng ;) puss
Nu kom jag på vad som hände på jobbet! Såhär var det, jag skulle förbi en kille med en bricka och skulle be honom gå åt sidan med andra ord formulerade jag mig i huvudet med orden "ursäkta, skulle jag kunna få komma förbi?" Men ur min mun kom orden "Ursäkta, skulle jag kunna få komma?" Och killen  kollade på mig log och sa "ja varför inte?!"Insåg misstaget typ en minut senare och bara "ohneeeeeej!" 

Sven ♡

Hej hopp vad det stormar! Jag vet inte om min facebookstatus var en stämningslättare, men det är bara att vänta och se. Annars då? Jag sitter på bussen till trafikskolan efter för lite sömn. Är ändå ganska pigg så!
I övrigt ska jag senare träffa Sven i Sven. Det vill säga att jag och Mia ska mötas upp innan jobbet.
Haha tagga jobb med min personliga frisör och även superroliga kollega Veronica!

Jobb avklarat!

Om möjligt är jag tröttare idag än igår. Min rygg mår dock bättre, men antar att de mesta credsen för det går till värktabletten som jag tog redan när det började göra ont, det vill säga innan jag fick lust att separera ryggraden och ryggpartiet från resten av min kropp. I alla fall så var det 250 gäster och jag fick 250:- i dricks. Jag fick träffa Patrick, Anna, Veronica och Robert. Kristian sa att jag skulle vara snäll mot Robert, och jag verkar ha lyckats eftersom efter jobbet slapp jag gå hem. Tack snälla Robert säger jag! 
Nu ska jag sova i ungefär sisådär 5 timmar, sen har jag körlektion, dubbel körlektion! Woho! 
Krav10an och landsväg ska köras. So much fun! 
Måste bara säga att hela min hals är trasig, tappade rösten i slutet av jobbet. Lagar mig med te, C-brus, ZYX och knäkemackor. Knäckemackor var väl inte det smartaste jag någonsin ätit vid halsont, men det var så gott! Bättre än att jag vräkte i mig chokladen som låg lite inbjudande i vår chokladskål. 
Imorgon nalkas körskola, psykologmöte, promenad med Oscar, jobb och sen söööööömn! På lördag är det jobb och sedan ut för att vinka av Josefin och på söndag är det SOVMORGON, PLUGG och lite bullar hos grannen! WEI. Puss
Så såg mitt hår ut på vägen hem och även nu, fast i en tofs. Tackvare Veronicas fina fläta. 

Mot jobbet 17:30 ->

Detta är nog det bästa messet jag någonsin fått skicka ehh.. Haha och bättre blir det förhoppningsvis snart! Nu ska jag strax ner till mamma i bilen och övningsköra till jobbet där en dag med R.E.A och 200 gäster väntar. Rätt lugn dag med andra ord! Ska dock ändå ta med en värktablett, bättre att vara beredd på att det kan behövas! Nu ska jag fortsätta gå runt och vara glad för mitt mess, åhh! Ihh, ahh! Dessutom jobbar Mia och Josefin imorgon! Dreamteam och min fina Nora var här på en kopp te och mellanmål så jag slapp sitta helt ensam och äta! 
Imorgon har jag två körlektioner till haha, fan va bra! 08:30 och 9:45. André kommer ha ont i magen efter denna veckan.. Eller haha.. 
Nu får ni ha en fin torsdags kväll! Puss

Fullt ös

Hej! Nu är jag påväg hem från körskolan. Riktigt trött! Ska i alla fall hem, svira om, träna och äta + plugga. Sen är det jobb 16 eller 17:30. Får kolla upp det hemma. Vet att jag börjar 17:30 någon dag i veckan.
Hoppas imorgon! Slippa duka 600 platser! Dröm. Nu ska jag införskaffa en Celsius så jag orkar hela dagen! Puss

Trötttt

Så skönt att jag redan sitter hemma på en köksstol, lite för trött efter ett krävande event uppstyrt av Danske bank. De verkade som de var nöjda iaf och vi var kanske 7 serviser på 375 pers. För vi skulle bara byta ut maten i buffén och plocka disk! Jag var väl mest i köket egentligen. Fick så sjukt ont i ryggen så jag ville gråta typ. Rebecka var min räddare med Alvedon i högsta hugg! 
Just nu sitter jag och äter rostade mackor och ryggen känns okej! Ska strax sova, hela kroppen längtar efter vila! Imorgon ska jag upp för ännu en körlektion! Är så taggad! Puss
Imorgon är det btw vanligt julbord igen, inga konstigheter. Känns skönt. Vi har 200 gäster att duka borden för ungefär. Det känns lugnt, för på fredag är det tre gånger värre ungefär när 600 gäster ska inta Kajskjulet. Hysteriskt, då har jag i alla fall både Mia, Kristian, Veronica och Patrick där. Det känns lugnt! Eller lugnande rättare sagt! 

Studentbilder

Hej! Satt och kollade igenom en ganska ny kompis bilder från studenten på fb och i vänstra delen av bilden hittade jag detta. Har inte sett det tidigare så tyckte det var lite roligt. Nu när jag tänker efter har jag nog inte lagt upp bilder från studenten utom denna och en på mig och morfar? Vill ni se mer? Har en del bilder, så bara hojta till om ni vill se klänningen, mig och mina vänner etc. Visar mer än gärna! 
 

Bränner skönt

Puh, det kändes i magen vill jag lova. Varierande statiskaövningar 1 minut per övning, 15 sek paus, ny övning 1 min, 15 sek paus osv. Brände ordentligt, belönades dock med en Questbar efteråt, så det var ju helt klart värt! Nu ska jag klä på mig, duschade alldeles nyss. Ska dra mig mot jobbet om typ 30 min. Vill btw säga att ni som försöker ringa mig och jag svarar för att sen klicka.. Det är inte med flit, men har fått skit i micken, så ni hör mig inte! Smsa, whatsappa, kika, snapa eller pma på fb om ni vill få tag på mig istället. I stortsätt vad som helst utom att ringa.. röksignaler kanske? 
Nu måste jag klä på mig och bege mig genom stan ner till hamnen för att jobba företagsevent, tagga! Puss

Core!

Nu ni.. tror väl de flesta att jag snackar om Ben&Jerry's core-glass. Visst är den god, men detta handlar om träning och inte glass!
Idag tänkte jag köra fokus på bålstabilitet. Försöka få min rygg att bli hel och sådant. Har kontakt med en ostiopat via jobbet som ska fixa mina kotor i januari gratis. Sjukt snällt. Han är tysk och jobbade som servitris i början under sin utbildning. Nu mer jobbar han som statist och ostiopat.
Tillbaka till träningen. Tänkte mig en del statiska övningar, situps, rygglyft etc då jag inte får köra marklyft innan jag knäckt rätt kotorna. Kan lägga upp lite övningar sen om ni vill det? Pusshej

måste bara säga att André typ är den skönaste personen jag vet. Hahahaha, körlektionerna är ju veckornas höjdpunkter.. Ska dra ut på körkortet tror jag! Ohgod hahahahaha

Vilken härlig onsdag!

Blev så glad när jag tittade in här igår kväll och såg att ni var fler än någonsin (kanske har varit några fler när jag tänker efter) som hade varit här och spanat in min blogg. Jag hoppas alla vill stanna! 
Jag har i alla fall (typ) vaknat. Det är väl helt okej skönt. Jag har duschat och nu ska jag klä på mig och dricka smoothie. Sen måste jag iväg till religionen. KÄMPA! Sen är det körlektion med André och träning innan det blir jobb 15-01.. Heja! Imorgon börjar jag 16 på fredag 17:30 och på lördag 16 igen. Roligt liv ni.. Har i alla fall alla roliga där i helgen. Idag jobbar i alla fall Veronica, så himla bra! Nu måste jag kila! Puss
bild från igår!

Benträning

Blev nästan en och en halvtimme på gymmet ikväll. Kom dit typ 22 och gick 23:25 typ. Innan det så råkade jag beställa hem ett paket från nelly.com. Sjukt värt i vilket fall. Fri frakt och massa rea bland annat skitsnygga (hehe bajs) klänningar, skor och brallor (ohno I did'nt just say brallor). Haha okej, det spårar i skype nu och jag måste gå och lägga mig verkligen. Slutar jobba om ett dygn.. SO MUCH FUN! Bäbävitalamm! 
Fick prata med Nora i telefon innan och nu känner jag mig så stark. Ska förresten fråga Sofia om hon är på att dra till Teneriffa 9-16 januari? Hör av dig till mig gumman! Puss natti!
dagsform

Mat och gym

Väntan på mat känns såååå lång. Sjukt vad hungrig eller snarare sugen jag äär. Blir fisk idag som pappa håller på med ute i köket. Pep nyss en klocka, men det är tydligen inte helt klart än.. Det sög ju! Nu pep det dock igen och började slås i massa köksskåp och dukas! Ska plugga matte någon timme efter maten innan jag tränar! Puss

Oncies

Hej igen! Nu har jag varit ute, köpte kvarg och banan. Måste bli mycket bättre på att äta laktosfritt. KAOS, haha jag är så jävla känslig mot laktos alltså. Därför jag har en typ av hatkärlek till Ben&Jerry's, det är så gott. Men jag mår så dåligt efter så jag vet inte riktigt om det är värt det! Jag började med att byta ut mjölken och det funkade, men nu klarar jag inte heller glass, kvarg, yoghurt och keso. Det suger ju liksom, vadå inte kunna äta glass? Eller kan ju, men laktosfri glass är inte så gott alltså.. Får äta isglass istället. 
I vilket fall sitter jag i köket med en kopp lakrits te just nu. Ska snart övningsköra och handla med mamma. Sen plugga matte och träna. Har pluggat teori till frukost nu. Imorgon är det körlektion med André igen, kan ju vara veckans höjdpunkt, så jävla bra humor alltså!
Blir nog Teneriffa med Mia i januari/februari för att komma ifrån allt rugg och rusk! Är hyfsat taggad på en vecka i lite värme! 
bästishästis

Powerwalk

Hej! Nu ska jag strax ut på en powerwalk, köpa brunch och så. Är riktigt sugen på att mixa en smoothie äta dinkelkakor och surdegsknäcke. Frukost är ju helt klart underskattat! Ikväll ska jag träna helkropp. 
 
Igår tog jag och Mia vagnen till hennes mamma och bakade, kollade film, kollade resor, åt indiskt och umgicks. Underbar kväll! Behövde det. Idag ska jag någonstans hinna plugga för imorgon står skola, körskola, träning och jobb på schemat. Fruktar hur jag kommer må efter FYRA kvällar i rad på Kajskjul. Nu måste jag passa på att få lite friskluft innan! Puss ha det fint!Vi hörs lite senare!
 

Dagens udda outfit!

Hej! Nu var ett moment och två körlektioner avklarade, på det en timmes teoriplugg. Nu ska jag träffa Mia, baka och kolla på film. Vi ska även plugga matte och sen träna påvägen hem! Så nice! Har längtat efter gymmet, vill ha muskleeeeeeeer på benen, magen, armarna och ryggen. Ryggen är viktigt när jag hela tiden jobbar inom butik och restaurangbranchen. och för att avlasta ryggen behöver jag resten av bålen, armarna och benen i form också!
Blev en liten dagens med webcam igen. Linnena kommer från London, kjolen från H&M och strumpbyxorna från Cubus! Fullkomligt kär i mina strumpbyxor, så fick ett lager av mamma. 

Dec. 02, 2013

Hej! Nu sitter jag på bussen till körskolan. Vaknade lite sent för att gå. Annars? Försöker planera in lite träning i veckan så jag kan bli lite stor och stark. Pinsamt hur lite jag väger nu. Och jobbigt hetsigt på jobbet dessutom.
Är lite sen till körlektionen nu. Den börja för 1min sen. Jag är där om 5. Imorgon är det skola och jag tar nya tag. Får hålla ut denna månaden. Mycket skola och mycket jobb. I januari åker vi nog till Teneriffa jag, Nora och kanske Mia. Tänkte även fråga Sofia med.
Jobb ons-sön denna vecka varav fredag är Glashyttan + fullsatt Kajskjul. Vad har jag gett mig in på?!


mina fina på jobbeti fredags. så duktiga, puss! ♥

Powerwalk och för mycket av det goda

Nu är jag hemma efter en kväll i Kungssten. Jag powerwalkade till Filippa och hängde där i några timmar, innan jag julbakade med några från jobbet. Åt för mycket både hos Filippa och sen hos Linus, ligger i sängen och känner att min mage gärna hade velat spricka! Nu ska jag minsann sussa och imorgon blir det promenad till körskolan, dubbelkörlektion, träning och plugggggggg. Ska minsann träffa min andra halva Mia. Eller ska jag säga en av mina fjärdedelar? För Filippa känns så nära mig. Älskar att få ligga på hennes golv och gosa. Bästa bästa Filippanna häng! 
Mina vänner är fan bäst.

Första advent

Nu har jag vaknat, folk skickade ju meddelanden som tokiga och mamma ringde och lilla dumma Anna hade glömt vibrationen. Har man en samsung så vet man hur vibrationen låter och desstutom har min mobil tics, så får jag typ 7 meddelanden på whatsapp sluar den typ inte vibrera på en halv minut så den låter bzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Stängde därför av min telefon och försökte sova lite till men skadan var redan skedd. Lugnt i vilket fall, ska plugga och se om jag orkar julbaka. Vill man hänga med sin chef en ledig dag? 
Ska i vilket fall träffa Mia. Prata allvarliga grejer och plugga matte. Frågan är vem som orkar ta tummen ur, resa sig ur sin  säng/soffa och trippa hem till den andre? 
Måste säga att jag känner mig som en gasell idag. Fråga inte var det kom ifrån men det var nog fan den bästa grejen jag hör på länge! 
Dessutom var det otroligt skönt att duscha inatt/morse! Rakade benen och allt haha, fett bekvämt att gå och lägga sig sen! Idag ska jag banne mig ha en fläta i håret! Veronica, när kommer du hiiiit?! Haha nä får fixa en själv idag som den självständiga kvinna jag är! 
Okej, får sluta byta ämne hela tiden nu! Kanske resa mitt feta arsle ur sängen och ta tag i mitt liv?! Vad tycks? Hare gött igelkött! 
för sliten för något annat. fattar inte att julkalendern börjar idag?!

Hemmaaaaaa

Åh vad skönt att vara hemma! Stannade efter jobbet med några medan Mia var på tidningsrunda. Drack öl och vin med chefen, Christian, Viktor, Veronica, Louise, Phillipe, Patric och Måns. Det var trevligt även om Viktor hetsade om att jag var full i efter en halv öl. Men så illa var det inte, blev följd från jobbet och hem av Måns, Christian och Patric. Sjukt roliga samtal, som att "December, ÅH NEJ! Idag fyller min kompis år.", "du har ben som en gasell", optimala förhållanden etc. Nu har jag ätit fruktsallad, så ska bara duscha innan jag ska släcka och sova. Ensam hemma, är otroligt skönt. Ville sova ensam inatt, så det ska jag göra!
Imorgon ska jag i alla fall förmodligen julbaka med några från jobbet. Vi får se vad jag orkar. Blir väl kul isf! Nu ska jag duscha, varför mitt i natten? För att jag bytte lakan innan jag gick till jobbet. 
Veronica flätade mitt hår efter jobbet. Trivs faktiskt i det!
Follow on Bloglovin