Ut i skogen

Hej! Nu sitter jag i Viktors bil ut till Elias där en chillkväll väntar med Jessica, hennes kompis, Marcus, Tim, Elias, Viktor och sen om två timmar typ kommer Oscar med. Nu är vi strax framme. Hoppas på att inte bli alltför utanför de närmsta timmarna. Puss


Min senaste Sabo berlock ♥

Smart tjej

Okej, jag lyckades snapchatta mig själv! Ny syssla när jag har tråkigt? ! Haha fan va kul ändå.
Jobbar så är lättroad. Slutar snart, väntar bara på Sven! ♥ wiiiiiii

Såja!

Efter veckans sjunde(!) träningspass sitter jag nu på bussen mot Göteborg. Blev frukost köpt i farten, fick springa till bussen. Frågan är vilken funktion duschen hade?


första delen av dagens träning. På crosstrainern med gummiband (man kan gå både uppåt och vanligt på den. Vilket tar lite mer på rumpen). Efter detta körde jag lite insida lår och rumpa (styrkeövningar).

Nu ska jag äta min frulle. Mums!

Lördag 31 augusti 2013

God morgon! Tänkte snart röra mig mot gymmet. Jobbar ungefär 11-15, men innan det har jag tänkt köra kondition. Fick motivation av världens finaste Sofia igår! Har en liten svacka i täningen. Behövde detta för att fortsätta! Nu ska jag klä på mig och kila till bussen, puss! ♥

Kvällen

Åh vad utpumpad jag känner mig efter vårdcentral, jobb och gym. Nu vill jag bara krypa ner bredvid min pojk och pussas. Är ungefär det jag ska också, när jag orkar ta mig till tvättstugan och vidare mot Kungälv! Är så seg, vet inte hur det blev så. Har varit en lång vecka dock. Nu får jag gå ner och fixa tvätten! :) Puss
 

Fredag 30 augusti 2013

Massa försök att skriva ett inlägg. Blogg.se vill inte som jag.
Sitter i alla fall på jobbet nu. Har även ätit pannkaksfrukost med Sven och Aron! Sen var jag o förnyade mitt recept på p-piller och sen åt jag lunch med Sven och Aron innan jobbet började.
Har sprängande huvudvärk, så Oscar var här i fem min med pepsi max och pussar, världens finaste kille! Ha en fin dag.


Mina vänner Sven och Aron såg ganska ensamma ut på lejontrappan.

Tvillingarna på äventyr i London

Blev en Olsen film till chips och dipp i sängen ♥

Livet enligt Rosa

Åh vad härligt det är att ha snapchat, Whatsapp, Instagram, Kik osv i telefonen igen. Underbart!
Nu ska jag och Aron kolla på lite Livet enligt Rosa och gosa ihop oss här innan vi släcker och somnar. Hoppas ni har en fin torsdags kväll!
Innan någon börjar fråga vem Aron är så kan jag säga att mitt namn i detta sällskap lyder Kevin. Jag är med min Nora!

På bussen

Påväg hem från Allum med Nora! Införskaffat en mobil så nu kan jag mobilblogga! ♥


Mot jobbet!

Ska bege mig till bussen och åka till jobbet nu. Produktiv dag. Ska gå i skolan tisdagar, onsdagar och torsdagar 2-3 timmar varje dag typ. Ska bli skönt. Känns gott att det snart är över. För er som inte vet så gick jag in i väggen i höstas/vintras och har därför 250 poäng kvar innan jag är klar med mitt gymnasie. Kan berätta mer om det sen, om ni vill. Nu måste jag gå! Hoppas ni har en fin dag. Puss!
 

Torsdag 29 augusti 2013

God morgon! Trött som ett as, blev ju inte tidigt i säng för mig i alla fall. Hann i alla fall träna var mest fokus på förbränning igår, crosstrainer och cirkelträning. Var klar vid 22:10 typ och då gick jag och mötte Oscar som skulle äta innan vi kunde gå hem. Sen kollade vi Fired Up! innan jag somnade som en stock.
Så galet jobbigt att jag alltid vaknar med ett ryck 10-70 min innan klockan ringer och tror jag har försovit mig. Beror mest på att jag inte vaknar av väckarklockan lika lätt längre skulle jag tro.
Nu ska jag röra mig mot skolan, vid elva ska jag träna helkropp innan jag ska jobba!
 
Gulligull

Onsdag 28 augusti 2013

Hej! Vet att jag inte bloggade igår, det beror på att jag sov i Kungälv en natt extra, åkte till stan vid kvart i nio imorse för att ha en körlektion med André. Måste säga det, att ni som ska övningsköra i centrala Göteborg, kolla upp Kramérstrafikskola, grymma lärare, underbara mackor under handledarutbildningen som är obligatorisk ;) och massor med fördelar. Älskar verkligen att komma till körskolan när lärarna strålar som de gör. Alla är otroligt trevliga. Jag vet inte om jag sa det, men på min födelsedag brast min körskollärare Camilla ut i världens sång, så underbar!
Tycker så mycket om när det det känns som mer än en lektion liksom. Det är roligt och man lär sig mycket!
 
Letar fakta nu, hade nämligen en djup livsdiskussion med min bästa Mia innan om vad som händer det kommande året. Så vi kom fram till att kanske skapa oss en webshop, en något annorlunda sådan. Vad vi kommer sälja och liknande får ni veta när vi kommit framåt. Ska bli spännande i alla fall!
 
Mer då? Jag hoppade nyss ur duschen. Ska in till stan för att möta fina Cecilia, ska bli trevligt. Inte träffat henne sen studenten.
 
Efter det så ska jag ta mig i kragen och träna lite. Sen blir det sängen tidigt, för imorgon ska jag till skolan vid tio imorgon för att sätta ihop mitt schema och sen jobbar jag 13-18. Cashflow!
Har sökt lite pass på restaurangen där jag är anställd med, säger lycka till med det Anna. Kökschefen har ju sina favoriter som har jobbat i 4-8år.. I vilket fall så skadar det ju inte att söka det som finns? Har dock bara sökt helgpass fredagar och lördagar eftersom jag inte vet när jag ska gå i skolan och sådär. Heja mig. Nu ska jag göra mig i ordning och hoppa i dojorna! Puss
 
 
 

Mot Kungälv!

Nu åker jag ut till Oscar över natten. Vi hörs väl imorgon eftermiddag eller så skulle jag gissa! Puss på er

ICA Maxi

Nu har jag kommit hem från Maxi och Media markt, mamma köpte två Celsius till mig. Citron och lime, så jag är nöjd. Blev ingen mobil idag, för jag och mamma kanske ska köra en familjedeal hos Telenor!
Ska snart få skjuts till stationen och åka till Oscar därifrån. Tänkte träna ett pass till under tiden, för han tränar enda till klockan nio. Så ska köra ett konditionspass. Var längesen! Nu ska jag packa ihop mina grejer som jag behöver!
Bättre bild på jeansen förresten.
Tröja - New Yorker//Jeans - Lager 157

Handla

Hallå där! Vad har ni för er? Själv sitter jag här och försöker få till bilder på mina byxor.. Haha okej, jag gav nyss upp och la mig på mage om jag ska vara ärlig. Ska åka till Ica Maxi nu och handla mat, fylla kylskåpshyllorna som ekar tomma för tillfället. Sen ska man ju äta mat så liksom klart kylskåpet blir tomt någon gång.. Eller vi har en jävla massa oliver, balsamico, soltorkade tomater och annat konstigt. Skafferiet är också tomt.
Inviger i alla fall ett par byxor som jag köpte i Norrköping idag, blåjeans, de satt som en smäck och då kändes det inte som att 150 kronor var speciellt mycket.
Så mycket får ni se nu, tröjan köpte jag också i Norrköping för 49 kronor, som hittat! Kan ge er bättre bilder med kameran sen! Nu måste jag kila, tjing!
 

LUNCHTIME

Möte och träning avklarat. Sitter här nu och ska slänga ihop lite lunch till mig, brorsan och mamma. Pasta med kräftstjärtar, så gott! Magen kurrar och hurra, jag känner mig hungrig. På riktigt, är så jäkla skönt.
En vitaminrik frukost kändes på sin plats innan, brukar äta mer, men när man håller på att vänja sig vid en ny dygnsrymt (i alla fall när jag gör det) så kan jag inte äta mycket så tidigt på morgonen. Försökte få i mig mycket vitaminer eftersom både Oscar och pappa har varit krassliga/sjuka så vill jag förebygga förkyldning. Känner dock av halsen precis när jag vaknar. Får hoppas på det bästa!
 
 
Ska övningsköra och handla samt kolla på mobil sen, ska bli kul! Nu mot köket för att laga lunch!
 
 

Måndag 26 augusti 2013

God morgon! Jag ska strax iväg på möte, har laddat med superfrulle.
I smoothien: hallon, blåbär, banan, proteinpulver och yoghurt.
C-brus, ett äpple och mitt älskade lakritste!

TILL SALU!

Är någon intresserad av dessa short från H&M för 75:- + frakt? Strl: 36, motsvarar ungefär 26-27" i midjan skulle jag gissa då jag har ca 25 i vanliga fall. Anledningen är att de har blivit för stora i både midjan och benen för mig. Vanliga svarta shorts med perfekt längd, varken troskorta eller för långa. Köpta i mitten av sommaren, så jag har inte hunnit använda de så mycket. Hör av er till min mail: [email protected].
 

Filippanna

Hej! Roligt att statistiken har gått upp såpass mycket!
Har ni haft en bra dag? Det har jag haft, träffade Filippa vid 14:50 och åkte till Frölunda torg ett tag. Sen gosade vi hemma hos henne vilket var skönt. Har inte träffat henne sen studenten, så var en lättnad att märka att allt flöt på som vanligt trots endel missförstånd. Älskar henne, hon är ju som min lillasyster!
Fick fisk till middag, helt sjukt hur mycket cravings jag har haft för det de senaste dagarna, så det var ju gott.
Gammal bild på mig och min sköna böna!
Imorgon ska jag på möte vid nio om jag inte minns fel. Tänkte träna efter och sen övningskör nog jag och mamma för att inhandla varsin telefon. Mer har jag inte planerat ännu. Blir säkert bra! Puss på er.

Lördag 24 augusti 2013

Hej! Fann inte tiden för att blogga innan jag skulle till Emma igår. Hade det väldigt mysigt och roligt i alla fall. Var där till typ halv ett och tog sen bussen till Oscar. Sov jättegott, vaknade ett tag innan åtta när Oscar skulle på match, Emma ringde mig. Sov till tolv sen och åt frukost, sen gymmade jag innan jag mötte Oscar vid ishallen. 
Nu har vi ätit supergott och ska in till stan för att fira Jessica med henne, Marcus, Elias och Tim. Det ska bli roligt! 
Måste gå, ska med 19:53 tåget. Vi hörs imorgon! 
 
Tack för alla kommentarer, fortsätt så! :D

Le gym

Nu bär det av mot gymmet en sväng innan jag åker till Scandinavium och träffar brudarna! :)
Hann plocka upp på golvet, dammsuga, våttorka. Så ska bara rensa byrån och så imorgon!
Älskar dessa träningskläder! Så grymt bekvämt. Sportbhn måste vara bästa någonsin för oss med lite udda storlekar. Har två av samma sort, Nike stay in place med byglar en svart och en vit. Vi hörs innan jag åker till Emma sen! Puss
 

Städning på g!

Hej! Kom nyss hem efter att ha hämtat mina nycklar och kollat på min blivande mobil. Skalen säljs dock inte i stan så tänkte beställa hem det nu så jag får det på måndag/tisdag. Även ett skärmskydd kanske? Ska köpa en Galaxy trend. Det är typ som min gamla s3a fast snäppet lägre processor. Vilket inte spelar mig någon roll för jag använder ganska små appar så som Instagram, kik, whatsapp och liknande. Alltså behöver jag inte programmerings minne etc.
Nu ska jag i alla fall betala min faktura, städa och gå till gymmet innan jag drar mig till Emma med Sofia och Felicia!
 
Och till dig Hanna! Jag ska försöka bli bättre på detta med större bilder, men när man tar på långt håll med webcam går det inte så bra haha. Ska börja ta med min digitalkamera ut och sånt. Glömmer dock alltid att jag har den.. Anyway, får bli bättre! Gör mig en tjänst och skriv här, på fb etc vad ni vill se för bilder, på mig, mina kläder, mina vänner, på min mat? Vad är roligt?
Seriösaste på länge, här ligger jag casual och är riktigt jävla snygg typ.. inte!
 

Mot stan

För att hämta den förbannade nyckeln! Ser så jäkla sliten ut, inte ens kul. Så får bli mina små Rayrays. Räddaren i nöden liksom haha. Puss

Tankeläsare?

Min bror kom hem med nötfärs, dock ingen fetaost, men det är okej. Tror att han kan läsa mina tankar lite i alla fall? ;)
Syskon paravadheterdet? Blev köttfärssås med gullök, nötfärs, krossade tomater, vitlök, chili, morötter och matlagningsgrädde med pasta till. Blir ni någonsin hembjudna på middag hos mig så får ni säga till om ni inte vill ha chili eller vitlök i maten haha ;D
Det är grundkryddor i ALL mat jag lagar typ.. Pastasås vitlök och chili, biffar vitlök och chili, keso chilipulver, dressing vitlök och chili. Undantaget är väl mina smoothies då.. ska dock inte garantera något, har haft chili i en gång och jag kan säga att det var oväntat gott med chilipulver i min mangosmoothie.
 
Måste dock säga att min vanliga köttfärssås med fetaost, blandfärs, tomater, vitlök och chili är snäppet bättre. Dagens sås var ändå väldigt god måste jag säga! Klapp på axeln till improvisationen Anna!
Nu ska jag klä på mig, hämta mina nycklar och sen städa på mitt rum. Så får vi se om det blir tjejkväll eller pusskväll.

Fredag 23 augusti 2013

Hej! Vaknade av en jävla sopbil vid elva-tiden, och sen kan man ju inte somna om. Så jag skrev ett argt mail om min mobil till elgiganten. Nu sitter jag här och pratar mes Jessica och ska snart dricka min Celsius cola samt laga mat till mig och brorsan.
Min Kenny Starfighter stämpel från inatt håller dessvärre på att försvinna. Jag hoppas min bror köper blandfärs så att jag kan laga köttfärssås. Vore så galet gott. Är lite bakis idag, men drack inte så mycket igår, beror nog snarare på för lite sömn.
Måste ner till jobbet och hämta mina nycklar innan klockan blir fem bara. Klantig som jag är så var det där jag hade lagt dom..
Ikväll ska jag till Ytterby, träna en sväng och sen pussa på världens finaste pojkvän! Hoppas ni har en fin dag!
Fick bli en bild på mig och bästis från Shekos 18årsdag. Kan fortfarande inte fatta att på onsdag så kommer Sheko sätta sig på ett plan från Sverige till USA, FYRA ÅR?! Hon kan ju i alla fall livnära sig på Kalles kaviar, knäcebröd, sill, marabou och ahlgrens bilar som jag och Mia köpte till henne. Längtar hon hem så har hon alltid vårat fina kort med älgar på. Sen får jag väl ta mig över Atlanten om jag så måste ro och hälsa på henne!

HEMMA

Hemma från en super fin kväll med nya och gamla ansikten. Var riktigt trevligt, började med förfest hos Sheko med Cider, öl, tacos och jordgubbar. Sen vid typ 23:05 drog vi mot Sticky. Jag och Mia tog med oss Linnéa för att hämta Mias leg hos Agnes. Sen hoppade vi på Shekos spårvagn till Grönsakstorget. Vid ungefär 23:40 slog vi klackarna (conversen) i taket.
Först mötte vi dock Isak, Erik, Martin, Sean och Tobias utanför eftersom de skulle dra till sitt tåg. Råkade både knäa och skalla Erik i våran lite för glada kram. Sen drog vi i alla fall in. På Sticky blev det många glada människor, roligt snack och en jävla massa babbel om Kenny Starfighter med vakerna. En riktigt rolig kväll med andra ord som jag tror och hoppas att Sheko kommer minnas som något bra de fyra år hon har framför sig i huvudstädernas huvudstad, New York.
Är stolt över vad min vackra kompis ska uppfylla för sig själv. Verkligen modigt av henne!
 
 
I vilket fall så gick jag och Mia hem från stan. Jag åt en glass på 7eleven, en Magnum Strawberry White. Så gott! Jag försökte ringa och smsa både min mor och min bror utan några svar. så fick ringa på porttelefonen och självklart är det pappa som svarar. Klockan 03:20, han som ska upp tidigast och jobba. Imorgon är jag ledig. Ska pussa på min pojkvän när han kommer hem från sin hockeymatch, om han vill.

Torsdag 22 augusti 2013

Hej! Jag sitter här och ska måla naglarna. Sofia hängde på mitt jobb ett tag idag och vi pratade lite. Bara enstaka turister kvar i stan nu så är väldigt lugnt på jobbet med andra ord.
Strax kommer Mia hit och vi ska ta oss till Sheko för ett avskeds häng. Hon åker till New York, The Big Apple snart :(. Saknade kommer vara stor även om hon kommer hem på loven så är fyra år en lång tid!
Nu ska jag snabba mig på så jag är klar till 18:50!
Puss på er!
 

Onsdag 21 augusti 2013

Hej! Nu är jag tillbaka i stan. Oscar kom och mötte mig på stationen inatt, så bäst!
Nu ska jag snart iväg och jobba, sen träna. Sen kolla Oscars match och sova hos honom. Jobbar imorgon med, men är ledig fredag - söndag. Härliga helg.
Är riktigt trött efter dessa dagar i Norrköping. Nu ska jag göra mig klar för jobb, så berättar jag mer sen! Puss

Torsdag 15 augusti 2013

God morgon är det väl idag?
Vad ska ni hitta på? Glöm bara inte frukosten! Pratade med Amanda för att be om hjälp med kaloriintag då jag äter på tok för lite. Jag äter för lite för att träningen ska ge mig det jag vill och jag äter för lite även om jag inte skulle vilja bygga muskler.
Så idag har jag gjort en smoothie till frukost. Den bestod av: proteinpulver (Kiwi yoghurt 30g), 2,5dl mjölk, ca 60 gram frusen mango, 20 gram frusna granatäpplekärnor (hittade på ICA <3) och en banan. Sen mixade jag allt och till det äter jag hallon och dricker ett glas proviva 50. Så gott!
Frukost!

Tjugotreelva

Hej! Middagen var god och jag är fortfarande lite för mätt. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova fram tills klockan ringer om lite mindre än åtta timmar, fy! I alla fall så kommer Oscar och sover här imorgon, är så glad för det! Vill bara krypa ihop som en lite boll bredvid hans varma kropp, finns inget bättre. Nu ljög jag, vad som är bättre är att han är min, bara Min.
Natti
 

PAKET!

Fitnessguru ska ha en applåd för den snabba leveransen! Beställde igår vid två tiden? Och idag runt 12/1 fick jag ett sms från posten att paketet fanns att hämta ut. Dessutom fick jag en extra förpackning Kiwiyoghurt, hur bra som helst!
Innehåll:
1 kg onewhey strawberry whitechocolate
30 g onewhey vanilla wildberry
30 g onewhey pistachio coconut
30 g onewhey isolate mango
30 g onewhey isolate milk chocolate
3 x 30 g onewhey kiwiyoghurt
1 celsius cola
1 celsius jordgubb kiwi
1 celsius citron/lime
1 celsius vilda bär
1 rosa shaker
Beställde bara två kiwiyoghurt egentligen, men fick tre haha. 30 g påsarna är en portion och kostade 9-15kr/st. Isolate påsarna är bara protein, alltså inga kolhydrater eller något fett märkte jag.
I isolate produkterna är det 86g protein per 100 gram. I övriga är det ca 78g protein per 100 gram plus lite kolhydrater och fett. Allt som allt kostade 415kronor, vilket jag tycker var väldigt bra. Dock kostade frakten 69 va de kronorna.

Onsdag 14 augusti 2013

Hej på er! Kom aldrig till datorn igår, åkte till Ytterby direkt efter jobbet och gosade med Oscar istället.
Idag tog jag sovmorgon och åkte sen förbi linné för att hämta ut paketet som jag beställde igår!
Det kallar jag snabb leverans ;). Ni får strax se vad jag beställde!
Annars? Har handlat med pappa och landade nyss här efter ett härligt benpass på gymmet. Nu ska jag strax ner till gården för att äta grillspett med bland annat entrecote. Hoppas allt är bra med er!

Dagen starta väl bra?

Åh vad trafik det var när jag och mamma skulle övningsköra till körskolan, redigt kaos! Först en lastbil som blockerade garage utfarten, sen en bärgningsbil som blockerade vänstersvängen och sen utryckning mitt i alltihop. Kom en kvart sent haha.
Efter min körlektion åkte jag till gymmet. Körde helkroppsprogrammet, så galet skönt!
Nu ska jag snart iväg och jobba. Men först ska jag göra en liten beställning från fitnessguru.com! Härligt!
Ha en fin dag så hörs vi sen! Puss

Tisdag 13 augusti 2013

Hej! Sitter här och ska snabbt slänga på mig kläderna och dra till bussen. måste skynda mig lite, har kollat fitnessguru.se och önskar mig verkligen ett presentkort hos dom. Sofia? ;) Haha nu ska jag slänga på mig kläderna och gå till bussen. Blir benträning sen!

Natten

Hej! Här sitter jag i min säng. Bakade proteinbars innan, jag var på ICA focus med Krille och köpte allt som inte fanns hemma. Nu ska de stå i kylen över natten och förhoppningsvis är de goda!
Nu ska jag krypa ner och sova, imorgon har jag körlektion och sen jobbar jag. Ska hinna med träning mellan dessa måsten. Hoppas ni har haft en fin kväll! Puss

Salladsplock hemma

Det är inte sällan våra middagar blir såhär hemma. Händer minst en gång i månaden skulle jag tro, det går snabbt och enkelt och alla väljer själva vad de vill ha.
Mammas sallad såg idag ut såhär: salladsblad, grillad kyckling, olivmix, gurka, purjolök, tomat och cashew nötter, samt hemgjord dressing.
Min bestod av: salladsblad, cashew nötter, jordgubbar, hallon, grillad kykling, tomat, paprika, purjolök, toppad med mammas hemgjorda dressing, mums!

Stan

Så, är hemma från stan nu. Köpte jag något av det jag skulle? Självklart inte, det är mig vi snackar om.. Så jävla dålig haha.
Köpte i alla fall flourskölj, alltid något. Min tog slut i förrgår..
Har dock fyra timmar att slå ihjäl imorgon eftersom jag inte börjar jobba förrän 15 och min körlektion slutar 10:40. Tänkte träna och sen kolla det jag inte hittade idag.
Vad som händer ikväll? Jag ska baka proteinbars som jag kan ha i väskan till mellanmål osv. Ska bli kul att testa, har köpt några gånger, men det är ju inte direkt billigt..
Tänkte övningsköra en sväng också. Känner att körkortet närmar sig och det känns galet gott. Nu ska jag fortsätta med maten, blir kycklingsallad idag.
 

Frukost

Dagens bästa mål?
Idag blev det havregrynsgröt tillsammans med mamma.
Till min havregrynsgröt hade jag (två portioner):
2 dl havregryn (har alltid fiberberikade havregryn hemma).
4 dl vatten
1 mixad banan som jag mixade tillsammans med ett ägg (protein)
Sen kokade jag upp vatten och havregryn (inget salt) när det kokat upp hällde jag i ägget och bananen. Lät det koka i 3-4 minuter och serverade med färska jordgubbar och hallon.
Mamma blev glatt överraskad, hon trodde det skulle vara jätteäckligt men hon tyckte att det var riktigt gott.
 
Nu ska jag in mot stan för att kolla jeans och hitta en bh. Möter nog upp mamma med!
Hoppas ni alla får en fin dag. Ta vara på solen!
 
 

Måndag 12 augusti 2013

Hej på er! Sovit gott?
Det har jag gjort även om morgonen började med ett tvärdrag som välte ner båda mina kaktusar i min säng, underbart.
Sitter här och dricker citronvatten, ska snart ut på promenad med mamma. Sen idag vet jag inte vad som händer. Förmodligen träning och övningsköra, handla lite också.
På fredag fyller jag år! Då kommer lite vänner hit på middag. Nu ska jag klä på mig! Puss.

Man tar vad man har

Middagen innan blev en oplanerad men riktigt god sådan.
Jag började med att kolla vad vi hade i skafferiet, kylen osv. Hittade fiber pasta, krossade tomater, chilipulver, fetaost, halloumi och vitlök. Mamma fann salladsärtor, finns det något godare?
Jag kokade i alla fall upp tomaterna och la i tärnad fetaost lät den smälta ner i tomaterna för att skapa en gudomlig smak tillsammans med vitlök och chili.
Jag kokade fiber pasta och stekte halloumistavar. Serverade tillsammans med salladsärtor.
Lät det förföra mina smaklökar.
Jag vill fokusera på mat och träning just nu känner jag eftersom det börjar bli lite för vanligt att välja dieter och ingen mat alls.
 
Jag älskar att äta, och jag har insett att jag behöver mycket mat för att uppnå träningsvärken som jag älskar att känna i alla delar av kroppen. Man behöver ordentlig mat och jag kan säga att det finns inget smör som är så gott på mackan som bregott!

Träning och middag

Nu har jag tränat ett gott pass.
Squats 4x10 30 kg
Benböj 4x10 30 kg
Benpress 4x8 70 kg
French press 3x12 7kg
Axellyft raka 4x12 4kg
Biceps 4x10 4 kg i varje hand
Brösthantelpress 3x12 5 kg i varje hand
Crunch på pilatesboll 4x5 med en fem kgs viktplatta på magen
Rygghantelpress 3x10 5kg
Utsidan lår i maskin 4x10 27 kg
Insidan lår i maskin 4x10 27 kg
Självklart får alla hitta sina egna vikter, men tänke ändå tipsa er om detta helkroppsprogram som är utformat av en PT. Hoppas ni får träningsvärk! Jag gjorde i alla fall detta idag på gymmet, samt har gjort de senaste träningstillfällena, tar sjukt bra. Första gången kunde jag knappt gå på två dagar efteråt, så galet gött!
 
Har i alla fall ätit vattenmelon och mandel samt druckit en Celsius som min pojke gav mig igår, det blev mellanmålet för typ två timmar sedan. Nu ligger jag här och klurar på två saker,
1 - hur ska jag ta mig från min farbrors till MPs fest nästa vecka, 11,5km, cykla?
2 - vad ska jag göra för middag nu när magen börjar kurra?
Det löser sig nog i vilket fall. Ska se film och bara lata mig ikväll, det förtjänar jag.

Söndag 11 augusti 2013

Hej! Läget? Jag ligger i sängen igen efter en frukost. Okej, sen åt jag för typ två timmar sen.
14:30 ska jag gå till gymmet och köra ett helkroppspass, ska bli så galet skönt! Ska ha egentid idag, känns som jag behöver det! Synd att jag är så seg, för Oscar har sin första träningsmatch idag och jag hade gärna varit där och kollat. Tror dessvärre inte att jag orkar det eftersom det innebär ishallen 18:30-20:30 och då är jag hemma sent.
Jag är så seg på att skriva detta inlägget, tagit mig en halvtimme. Fastnade i att kolla bilder. I vilket fall så ska jag strax byta om för ett gympass nu. Har blivit dags att dra till gymmet!

Lördag 10 augusti 2013

Hej! Vad händer en lördag som denna?
Jag vaknade bredvid min pojk imorse och åt en massa frukt till frukost, så det var väl en go start! Ska snart dra mig mot Sofia för tacos och film. Hoppas ni får en fin dag i regnet haha, puss!
Idag tog jag tummen ur och fixade till mina ögonbryn lite!

Fredagsmys

Hej! Oscar kom till jobbet och höll mig sällskap ett tag, sen när jag stängde åt vi och umgicks ett tag innan han åkte till Kungälv. Först var han dock en äkta gentleman och följde mig till gymmet. När jag hade tränat drog jag mig hem, duschade och sedan gick jag ner för min backe och mötte Mia. Så henne har jag hängt med i typ tre och en halvtimme, sen kom Oscar och nu ska vi mysa till en film. Imorgon ska vi köpa present till hans pappa som fyller år på tisdag, sen ska jag träna och träffa Sofia.
 
Jag har i alla fall haft en grym fredag, var otroligt skönt att få träffa Mia och bara snacka! Nu ska jag pussa sönder min pojkvän! Natti natti. Kramar
en gammal på mig och goa Mia.

Fredag 9 augusti 2013

Hej på er! Nu ska jag dra några borsttag genom håret och dra mig till jobbet. Jobbar fram till 17 idag. Sen blir det träning på gymmet. Helkropp idag, ska bli galet skönt! Nu måste jag dra mig i alla fall.
Startade denna morgon med min kära mamma. Gjorde omelett till oss båda och även smoothie, sen väckte jag henne för att ha någon att äta med!
Njut av fredagen även om vädret inte är det bästa!
 

Onsdag 7 augusti 2013

Hejsan! Hur är det? Jag har spenderat dagen med några serieavsnitt, frukost, lunch och umgänge med mamma. Nu ska jag ringa min pojk och meddela att jag ska till min fina mormor i Halmstad. Träningskläderna åker med i väskan, det ska bli ett pass idag med. Vet dock ej om det blir löpning eller gym.
Min pappa har dragit sig på cykelsemester i Danmark nu idag. Lite random men tror det gör gott!
Nu få jag packa innan jag sätter mig bakom ratten och övningskör.
 
 
 
 
 

Mitt i natten ju

Hej på er såhär mitt i natten. Gissar på att de flesta redan sover.
Jag tänkte göra samma sak!
 
Om ni undrar var jag har varit de senaste dagarna så har jag mest bara gosat med min pojke väldigt mycket. Varit slapp, fram tills nu ikväll när jag släpade mig till gymmet för ett riktigt gott benpass! Nu ska jag sätta på en film och sova. Puss

Söndag 4 augusti 2013

Hej! Kvällen igår slutade hemma hos Oscar med Elias, Marcus, Tim och Sofia. Dessvärre ingen Jessica eftersom hon blivit sjuk, stackarn. 
Killarna drack och vi hade väldigt roliga samtal, samt tog ett dopp i poolen. 01:28 tog Sofia bussen hem, resten av folket satt på altanen ett tag till innan vi gick och la oss framför Ice Age 3. Elias somnade som en sten ganska direkt.
När jag och Oscar vaknade i morse hade alla försvunnit hem. Marcus och Jessica har nämligen ett halvår idag, så grattis till dom!
 
Idag ska jag och Oscar gosa och laga middag tillsammans innan bion som börjar halv tio. Tänk att det redan har gått 13 månader med den killen. Underbart! Det bästa som finns är att vakna i hans famn av massa pussar. Så gosigt! 
Puss

Lördag 3 augusti 2013

God morgon! Eller hej kanske.
Jag väcktes av Oscar 12:53. Skönt att sova ut men lite jobbigt att halva dagen har gått.
Nu ska jag äta frukost och sen får vi se hur det blir ikväll. Vädret är inte riktigt på vår sida, så vi kanske hamnar hemma hos Elias.
Ha en fin dag!
gammal bild på mig och Christer.

The Lone Ranger

Kom på att jag glömt säga vad jag tyckte om denna filmen.
Sjukt rolig actionrulle. I stuk med Pirates of the Caribbean utom att havet byts mot Western.
Johnny Depp är en halv klantig kille som kan ses som både ond och god. Rekommenderar den till er som vill se en action med en nypa salt.
Inget för den som vill se världens seriösaste actionrulle kanske, men jag gillar när de blandar humor och pangpang!
från google.

Underbart

Nu så är vi hemma hos mig, ska lägga oss och sätta på någon film, mysigt.
Vi tog en liten promenix innan vi tog oss hem, åh vad skönt det är med sommarkvällar. Imorgon blir det nog mys i Slottsskogen med lite vänner. Ska bli roligt!
 
Nu ska vi hitta någon film att kolla på. Beställde biobiljetter till vår 13 månaders dag innan. På söndag så om typ precis ett dygn har vi varit tillsammans i 13 månader. Vi satt på Centralstationen 00:20 den 4 juli 2012 när det blev vi. Så klockan 21:30 den 4 augusti blir det Grown up's 2, som jag har längtat! Älskar ettan, så grym! Haha.
Natti natt.
bäst.

Hemma!

Kom hem till Göteborg igår och tog mig genast till min pojkes famn i Kungälv.
Idag har jag jobbat och kört ett härligt gympass. Nu ska jag in till stan. Möta min pojkes famn igen.
Får se vad vi hittar på.
 
Hoppas på en redig träningsvärk imorgon när jag vaknar. I så fall tackar jag Amanda!
Fick hennes träningsschema och mina ben var typ bort domnade efter passet, härlig känsla.
Nu ska jag dra mig till 07 bussen. Puss
Follow on Bloglovin