FEM MASKINER

Hej! Vaknade i morse och min första tanke var vem f*n som tömmer soporna på en söndag? Smällde något så in i h*lvete! Sen fattade jag vid nästa smäll när det blandade till att det var åska. Gick upp och gymmade i två timmar eftersom min chef ringde och sa att vi var tvungna att hålla stängt pga översvämning i källaren. Gick dit ändå, hämtade tvätt och har nu tvättat 5maskiner, alla lakan, handdukar och kläder.
Så skönt att få det gjort. Ska strax kila ner och hämta det sista, sen ska jag iväg på filmkväll. Långpass med utbildning imorgon.
Ha en fin söndagskväll, puss!

NATTAMAT



Ont i hela kroppen! Sitter här med min nattamat, kollar Friends och pratar i telefon. Ska strax nana, jobbar 12:30-23 imorgon. Kevin, Max, Fadi, Louis, Innocent och Amir drog till lilla efter jobbet och ville ha med mig men jag orkade verkligen inte. Vill sova ordentligt inatt.
Puss

BAREN



Blev barstängning igår istället. Ommöblering och ingen kunde stänga baren så de trodde jag bra bästa alternativet. Ikväll blir det pasta med Charlotte istället. Så nice!
Haft en mysig lunch med henne nu så ska snart tassa iväg! Puss

LÅNGPANNAAAAAAAA

Hallå där! Allt bra?
Själv är jag riktigt trött. Jobbade stängning igår och idag jobbar jag kassaöppning, pastastängning, med andra ord 12-00:45. Så kul vi ska ha! Blir sällskap till Caroli med Charlotte som börjar 11, har spräckt mina jobb byxor, och eftersom jag jobbar kassa får jag tyvärr inte ha mina goa träningstights :(
Är snart vid Coop, ska köpa lite frukost. Nu vet ni var ni hittar mig under dagen, puss.

MALMÖ FF - FC SALZBURG



Wow! Förmodligen det maffigaste jag har varit med om. Jag som inte ens är jätteinsatt. Jag hade riktigt kul!
Biljetterna sålde som vissa av er nog vet, slut på en kvart. Så jag hade ingen, men jag fick en. Satt i Zlatan loungen, riktigt bra utsikt därifrån vill jag lova. Efter MALMÖ FFs socklar seger på 3-0 fick jag åka med till Caroli. Mötte upp Challe, åt nattamat och pratade. Somnade sen gott med mjukisarna på!
Ska nu träna, handla och jobba. Puss!

BYTA PASS

Är rätt nöjd, fick bytt dagens pass till Lisas långpanna. Visst, 4h extra men sova tills nu. 👏
Ska ut en sväng nu, friskluft o kondition. Är lite trött men löser sig!

FRUKOST

Känns fel att kalla det frukost klockan 13:40, men har precis ätit i alla fall, Tog mig en tur till Malmborgs på mobilia och handlade mat. Eller ja, lite frukost för de kommande dagarna samt grönsaker till middagen imorgon.
Älskar schemaläggningen, 25/8 17-23:45 & 26/8 07:30-15, logiken 👌
Bara o kämpa. Nu ska jag i alla fall ner och hämta lite tvätt, duscha och om en timme träffa Challe, äta lunch och snacka lite!

TRÄNINGS FRI



Gårdagens fantastiska lunch.

Hej! Idag har jag beslutat att inte träna. Tränat fem dagar i sträck nu tror jag, så känns som jag kan skippa det idag. Måste slänga in en tvätt innan jag ska träffa Challe.
För övrigt har livet varit ett ekorrhjul, sova, träna, äta, jobba repeat. Puss

Tack främling



"Oh, vilket fint leende du har, du gör många män glada varje dag!"

BANANAS AN(N)AS



Denna bilden är flippad. Själv gillar jag den inte riktigt.
Hur som helst, tillbaka in i pastan och dagens kompanjon var Ana, vi rockade stängning. Sen började Lukas irra om att han skulle anställa mig och jag skulle inte få åka hem till Göteborg och bli djupt deprimerad! Haha, så snäll alltså!

PHOTOSHOOT









Några bilder från när Oscar o Linnea körde plåtning med mig förra veckan. Näst sista bilden känns väl typiskt mig?!
Nu dricker jag detox, ska sova sen! Puss

ALOE VERA

Blev till att köpa något att dricka innan jag kastade mig på tåget. Glatt överraskad av Persikosmaken i NOBEs nya sockerfria utbud. Tummen upp alltså! Så fruktansvärt mums!

Aug. 20, 2014





Alla som inte trodde jag skulle gå upp tidigare för att träna räcker upp en hand! 👋
Höga förväntningar om mig själv? Upp kom jag i alla fall. Jag tränade och har nu kört i mig frukost. Ut på stan ett tag nu!

NEXT GENERATION BASIC



Hej! Gick upp halv sju, såg mig runt för att hitta Skrapan, tog cirka två sekunder. Tog en promenad, åt frukost och begav mig. Roligt, givande, jobbigt, men lärorikt.
Efter tränade jag på hotell Gymmet, SÖG rumpa! Så imorgon blir det mitt riktiga gym på Medborgarplatsen!
Vinklade till fina Jonathan som ska plugga i Luleå, drack en drink med mamma och köpte take away, så mysig dag!
Så trött nu dock. Puss

LEGDAY

Blev ett riktigt bra benpass förut, kändes så nice! Nu bär det alldeles snart av mot centralen med mamma och så tar vi tåget till Stockholm. Lämnar verkligen Göteborg med blandade känslor. Puss

DAGEN

Hej! Hittills har inte dagen bjudit på så mycket, såsat runt i innebandyshorts och städat. Knappt haft matlust men ändå tvingat i mig en omelett med tonfisk, gullök och tomat i. 
Nu ska jag till gymmet strax, blir att köra ben idag. Så gött! 
Ikväll åker jag och mamma till Stockholm, sen åker jag ner till Malmö, är ju bara en månad kvar där. Jag är helt ärligt jätteledsen över det. 
När jag flyttade visste jag ju att jag skulle komma till Göteborg igen, men nu vill jag inte hem. Har träffat så fantastiska människor. 
 

ÄVENTYR

Suttit och kollat lite resebilder och känner att en bränna inte suttit fel, inte lite äventyr heller. Så kollar man ut och förstår att båda delarna inte riktigt är att räkna med nu. Sen kollar man sitt schema och inser att man nog bara kunnat drömma om en sista minuten till Kroatien också. Istället taggar vi augusti med bara stängning och ett september med extra mycket prep! Ett oktober och november i Göteborg, nästan hela december med. Sen så hoppas jag på att befinna mig i Asien över nyår. Vi får se.

PARTY

Gårkvällen blev riktigt lyckad tillsist, kändes rätt struligt ett tag, blev sjukt besviken, men kände att jag fyllde 20 så jag skulle ändå vara glad och det var jag. Jag och Linnea förfestade här, satt på balkongen, raggade upp grannen snett ovanför med skönsång. Så helt plötsligt var vi på ännu en förfest hos ett gäng chalmerister. Vi drog mot Kajskjul runt 22:30, dansade på scenen, buggade, skrattade och Linnea som inte har några gränser fick Peter Siepern att gratta mig ut i högtalarna "Vi har en Anna Möller på dansgolvet idag, hon fyller 20, GRATTIS ANNA MÖLLER!", jag älskar Linnea för att vi alltid spårar. ALLTID, vi behöver inte ens dricka alkohol för det. Målet igår var att dricka tills jag blev snygg och jag kände mig faktiskt snygg ett tag ;) haha, skämt åsido. Som jag sa på min instagram bild "eftersom det är internationella skämtdagen den 16 augusti kan jag flika in att jag blivit vuxen".
Tanken var att jag skulle börja ta lite ansvar, gick sådär. Kom hem klockan 07:46 i morse, gick och la mig när pappa gick upp.. behöver kanske inte han få veta. Men vi hade afterwork på jobbet, jag blev överöst med komplimanger och fick mig en riktig boost, kändes skönt faktiskt. Synd att jag och Christofer bestämde oss för att trippa hemåt klockan sju dock med tanke på att Patrick började jobba där klockan 8. Så missade väl varann ganska precis. Vaknade 13:23 tror jag. Känner mig inte lika snygg idag, men bjuder ändå på en bild just nu, nyduschad och sådär.
 

20

Slänger väl in ett inlägg såhär tidsinställt för att gratulera världens bästa mig på födelsedagen. Skämt åsido. 
Vill faktiskt säga grattis till mig själv och påminna mig om att jag är grym på att vara en arbetsnarkoman. Med inställningen "om jag inte försöker bli bäst behöver jag ju inte ens försöka" har jag kommit en bit och det känns bra. Grattis Anna, nu är du 20år, kila till systemet.

MATCH.COM ?

 
Människor som dessa här ovan är anledningen till att man aldrig hittar mig på Badoo, match eller liknande. Detta är den helt vanliga inkorgen på facebook vilket får mig att vilja ta bort min facebook och bo sätta mig i en hydda ute i skogen. Tycker ändå jag är ganska tydlig. 

SQUATA

Vaknade av någon anledning 10:28 och gick upp. Handlade lite nödvändigt och nu ska jag baka för min brunch imorgon. Så, det var dags att vispa, squata med bunkar och annat kul.. Ska squata allt efter igår hahahaha! Puss

KAJSKJUL8

Åh alltså igår när jag kom in var jag förtvivlad. Kändes förjävligt, helt lost var jag. Sen kom min chef med öppna armar och ropade "HEJ ANNA" vilket höjde stämningen något. Idag var allt som vanligt och jag kände mig hemma, lite långsammare tempo än vanligt (eller så var det de faktum att jag hade 4 fullsatta bord), fick ÄNTLIGEN sortera lite bestick igen också. SÅ NICE! 
Satt kvar någon timme, drack ett par Pepsi MAX och promenixade hem med Christoffer som fällde en jävligt skön kommentar. "Niclas har fan rätt, hela jobbet blir roligare när du är i lokalen!", så jag bugar, bockar, tackar och klappar. Slänger in en bild såhär innan läggdags från Sofias MYSTORY. 
No words needed, jag är hemma.

MOT JOBB





KLARA BLÖTA OCH KALLA

FOTOSESSION + JOBB

Nu skuttar jag iväg för att möta Linnea, dags att shota lite. Sen jobb på Kajskjul 16-00. Puss

BEKVÄM FRAMFÖR LINSEN

Slänger upp några oredigerade bilder från när jag och Astroid knäppte bilder i Slottsskogen, var ett par år sedan och ett par kilo och en något mer osäker men ändå bekvämare Anna. Så det kan gå upp och ner. Blir väl kul att få göra något liknande idag. Detta var ju dock innan jag pajade mina ögonfransar med mascara, vad sa man säga?!

UP WITH THE TUPP





Igår var jag som sagt lite nere. Ganska slutkörd. Så jag sov ett tag på dagen, sen bjöd Jonathan på Liseberg. Vi åkte karuseller, spelade på lyckohjul och promenera ur Sagoslottet. Hitta en gosedjursfirre (typiskt Göteborg? ) på väg ut ur Sagoslottet. Vann en påse Twist på nummer 16, slump eftersom någon tog nummer 5-12 så kunde inte jag spela på nummer 11.. Tog istället mitt födelsedatum!
I vilket fall fick jag sen skjuts till Putte, min arm hann nästan förblöda innan han var framme. Fick i alla fall ett varmt välkomnande av Zorro, äta kycklingspett, kolla vänner och sen sova. Vaknade pigg och glad 3 inatt, törstade nästan ihjäl. Så tvingade Putte hämta vatten till mig. Gick upp halv sju imorse (får passa på när man är ledig 😉), Adam hämtade oss 6:50 och körde till Sisjön.
Nu håller jag på att kriga mig hem här. Ska stå modell åt Linnea och hennes kompis Oscar klockan 12:30. Puss

BRUNCH

Blev en längre morgonrunda än väntat, men skönt var det! När jag kom hem lyxbrunchade jag på balkongen där jag fortfarande ligger med mer än halva tekoppen kvar. Te är verkligen underskattat. Ikväll skulle jag egentligen på en AP för ett nytt projekt jag funderat på. Men tänkte stryka det från agendan och ta igen lite tid med Jonathan som om en vecka flyttar till Luleå. Plus att jag har fem jobbfria dagar denna månaden (idag inräknat), känner att jag kan behöva tid att bara skratta och få vara!
Blir nog så, visst ska man vara driven, men någon gräns får man sätta också! Puss

30MIL



Det är lite skönt att vandra i hemstaden igen. Lite skönt att sova i sin egen säng. LITE.
När jag bestämde mig för att flytta till Malmö i slutet av mars och faktiskt flyttade i mitten av april var jag orolig för att lämna min trygga punkt. Att aldrig ha flyttat för att plötsligt slänga sig iväg 30mil, det kändes konstigt, ovant.
Det kändes som att alla hemma skulle glömma av mig och att jag skulle va helt ensam i Malmö i fem månader.
Så fel man kan ha. Mina vänskapsband här i Göteborg är snarare stärkta.
I Malmö har jag träffat ännu fler vänner. Såhär ganska precis 4månader senare kan jag säga att min största utmaning kommer vara om en månad när jag måste flytta hem.

SEMESTER?



Denna bilden och texten Semesterdags? Ploppade upp i telefon igår. Tackar vet jag mammas humor. Ska bli skönt med en ledig dag till innan plikten kallar..

SEMESTER

Gårdagens uppgift på jobbet var väl inte det roligaste.. Vi har besök av några från Tyskland nu i veckan, så jag fick organisera och städa en jävla massa. 
Skura ALLA dörrar i källaren, moppa alla lager typ, organisera städskrubben och tvättstugan. Nu är det i alla fall ledigt från Vapiano tills den 19 augusti. Men några dagar på Göteborgs kulturkalas o

STÄNGNING

Så ball. Känns som ett växthus i köket. Värmeslag typ.. ätit crema di fungi med bacon!
Så gott. Mhhhh ahhhh 😍

SPONTANARE



Jag och favoriten Johanna drog ut på stan igår efter jobbet, riktigt kul faktiskt. Så ball, drack rosa drinkar, pratade, dansade och skrattade.
Mår ganska bra idag ändå. Blir jobb 17-00:45. TAGGA!!

TRÄNA



Tillbaka nu känns det som. inte kropps och form mässigt. Tillbaka i vanan att gå till gymmet!
Så nöjd med det!

73h

ahhh, skönt att vakna av sig själv, mindre skönt att klockan bara var nio när det hände. Somnade som en sten igår vid halv ett, vaknade 01:42 av regn så gick upp o stängde igen balkongen lite. Vaknade av att det var varmt i morse. Kunde inte somna om sen.
Har iaf varit på Coop, tvättat två maskiner och chillat. Ska klippa mina tånaglar och måla dom. Semester snart ju 😃 tre dagar, man får vara glad för det lilla ❤


skönt att jobba i köket

ÖVERTID

Jobbade över idag med och imorgon är det ännu ett långpass på schemat.. Blä, känner för att sova ut.. men får bli på fredag. Alla dagar flyter typ ihop. Måste hinna tvätta lite dock.
Får väl bli en tidig morgon med tvätt och lite träning imorgon då. Så nu får sängen en date. Natti!


GOMORRON?



😂 Inte trött någonstans! haha

HCS BD





Grattis HC på din dag! Satt o tjura nu på min kvart och kom å tänka på att du alltid höjer mitt humör. Tack för det älskling.
Och för att du är efterbliven ❤🐹
Det bästa av Skåne i lyxförpackning 😂🐫

5 AUGUSTI



Gomorron! Sitter i sängen nyvaken, helt slut. Så trött redan. Har jobbat för mycket tror jag, måste sova ordentligt imorgon, inatt hinner jag inte eftersom jag ska ta Challes stängning på mitt långpass och har långpass imorgon med.. Har tänkt röra lite på mig så fort vänner avsnittet är klart.

JOBBA MER



Hej! Min enda lediga dag på två veckor och här sitter jag o väntar på att klockan ska bli 18 så jag kan stämpla in. Hoppa in på Ibbes kassastängning. Kul ändå!

LK



💗

MALMÖ BÄSTIS



😍

GLAD



Hej! Just nu taggar jag service stängning. Följde Jessica o Emil till tåget innan och nu är jag med Challe. Är så lycklig.. vet inte varför men är väl bra att vara nöjd med livet.

SURVIVOR

Helt slut i kroppen. 11-00:05. Kaos. Jobbade service de sista två timmarna och nu ska jag få sova bredvid wifey igen. Så nöjd! Håller på att somna sittande. Puss

RÖSTEN?

Hej! Igår blev en långpannanana.. dom ringde in mig vid åtta och bad mig vara där nio.. så efter fem timmars sömn drog jag en go powerwalk för att hinna in till 9. Bad därför att få gå 30 min tidigare vilket efter några om och men gick att fixa. 20:37 stämplade jag ut och gick för att möta Jessica och Emil som är här för Big slap.
Själv jobbar jag 11-00:15.. Inte farligt så, lyckats trippelskeda i 6h. Men tappade rösten efter halva dagen igår. Kan knappt prata nu, fruktar hur det kommer bli på jobbet idag, 20 liter te, ingefära och citron?
Från småkrasslig, till målbrott, till anka.. Way to go Anna Anka! 🐧
Follow on Bloglovin