You light the spark in my bonfireheart.

Hej! Nu sitter jag här mitt inatten, mest för att jag var tvungen att kirra mina favvislåtar innan internet försvinner igen. Hoppas allt är bra med er, själv har jag en iPhone inom några dagar tack till Emmisen och hennes brush! Nu ska jag slumra till en film eller serie, börjar nio imorgon, slutar redan två också, riktigt nice. Ska hänga med Nikals! Ha en toppen vecka, själv ser jag framemot lördag när jag får kramas med mammsi, kanske ännu mer till tisdag om tre veckor när jag får kramas med massa vänner på hemmaplan. Puss

Göteborg om 2,5 veckor!

Hej! Ikväll blir jag av med internet igen. Men det löser sig. Nästa helg kommer i alla fall mamma, 3-5 maj. Och den 14-20 kommer jag åka hem för då är jag ledig! Wihi. idag jobbar jag 11-21 och imorgon 9-17, det är gött! På valborg jobbar jag 8-17 så det är ju en ganska bra tid! På kvällen ska jag hänga med lite jobbisar.
Igår var jag elak mot Putte i telefon hahah men låg i soffan och grät av skratt.. det gjorde nog inte han.. Kul var det åtminstone! 
Nu har jag tränat och ätit frukost, ska duscha, klä på mig och bage mig mot jobbet! Puss
Ska btw bojkotta hemköp. Hon i kassan var fett bitter och ville lega mig för Celsius, ursäkta men hej jag heter Anna och är under 15!

Malmö so far

Hej! Har internet idag! Haha, funderar nästan på att fråga en granne om deras lösen.. Haha nä vars, har ju snart en riktigt telefon med tillgång till att blogga osv. Nu ska jag strax till jobbet, jobbar 11-21 idag och innan dess ska jag köpa mig en riktigt väckarklocka. Igår försov jag mig, vaknade en kvart innan jag började, ingen blev sur, utom jag själv som stressade upp mig och fick panik. Var inte bästa dagen heller om man säger så, var ju liksom 4 chefer på jobbet när jag kom dit typ, just den dagen försvover sig Anna, BRAVO! 
Verkar som de flesta hade en dålig dag igår haha. I vilket fall kan vi ju roa oss med att det imorgon är löning, hallelujah! Nu måste jag verkligen ta på mig byxor. Puss

LANDET

Hej! Förlåt min usla uppdatering, man kan ju börja sin Malmövistelse med att spräcka skärmen när hon man bor hos har tagit med sig bredbandet till landet. Därför har jag inte kunnat blogg för jag har en knapptelefon just nu. Allt är i alla fall bra så långt! Får internet igen på onsdag! Nu är jag på landet med 11 sysslingar under 13 och det är riktigt livat vill jag lova! Varit här sen i onsdagskväll! Blir överöst med pussar och kramar så är lugnt. Nu ska jag i alla fall hjälpa Elisabet här. Jobbar stängning imorgon så ska in till stan i eftermiddag eller imorgon bitti! Puss 
 

Malmöööööööu

Hej! Nu är jag inflyttad i mitt rum i Malmö! Var förbi Vapiano och skrev på kontrakt för att jobba där. Jobbar imorgon och torsdag samt söndag denna veckan. Så ska till Beddinge och fira påsk med hon jag bor med här och de andra i släkten här nere. Ska bli skönt! 
Är dessutom ledig den veckan i juni då jag ska till Stockholm samt den helg då det är fest på Kajskjul! Så nice! 
Nu ska jag äta middag! Puss
Bor typ 5 min ifrån 2 gym.

Världsklass!

Hej! Gårkvällen var toppklass, har verkligen insett hur fina mina vänner är! Vi var bara tjejer hemma hos mig, åt pastasallad och kyckling samt kladdkaka som inte var jättekladdig med vit chokladmousse på, namnamnamnam! Lite chips och ostbågar slank ner också.. Fick hur fina och goda presenter som helst! Och inte nog med det så fick jag världens bästa kväll som gör att jag kommer längta hem men också kommer minnas hur bra det är hemma. 
Ute träffade vi Patrick, Jonas, George, Jakob och en till från Kajen! Himla fin överraskning! Tycker om alla så otroligt mycket. Jessicas kompis Maja kom hem till mig efter vi ätit förresten, himla trevlig tjej, hur snäll som helst och inte nog med det så var hennes kommentar till folk som frågade "Nej, jag har aldrig träffat Anna innan. Men jag kom hem till henne, rätt spontant, sen bara råkade hon vara världens mest underbara människa!" haha så himla söt! 
Nu ska jag duscha, sen kommer Sofia hit innan det är dags att slå klackarna i taket ännu en gång för idag fyller Agnes 20! PUSS
Bästa gänget, ger bästa hänget!
Patrick, jag och Maja!
 

TVÅ DAGAR TILL MALMÖ

Hej och hå! Så mycket att stå i just nu, fick i alla fall en bra start på dagen med min frukost, men ska hinna så mycket idag! Därför är jag rätt stressad! Ska hinna städa, dammsuga, träffa Niklas för att köpa solglasögon som jag vann på jobbet. Hämta Jessi, handla och laga mat! haha oj oj vad det finns att göra! Bäst att lägga på ett kol. 
 

3 dagar till flytt!

Hej! Står i köket och lagar gourmet mat, som om jag inte kommer få nog av matlagning i Malmö?! Lagar lammfärsbiffar med rotfrukter i ugn och ungsgratänerad tomat! Smulad fetaost som topping och jag känner att måltiden är total. 
Jag var på Vapianomöte länge idag och hade introduktion vilket var spännande! TRE dagar kvar tills jag tar mitt pick och pack till Malmö! Puss

Nyvaken och äventyr

Hej! Förlåt för min botten uppdatering, har mycket att göra inför söndag när jag flyttar. Igår var jag ute på Marstrand med jobbarkompisar och fick köra båt i 30knop, nej jag var inte alls livrädd i dimman... Sen fick jag pannkakor och satt väl där tills klockan vart typ lite över nio då åkte jag till Fontin och hängde lite med Niklas, Bjuris och Berit! Riktigt kul, Berit är en katt då för er som inte hört om henne!
Sen körde jag hem och chillade!
Är hyfsat nyvaken och ska snart till gymmet, sen har jag lite ärenden att uträtta med Sofia.. Ska försöka bli bättre på att uppdatera och förhoppningsvis blir det bättre i Malmööööu. PUSS

Apr. 07, 2014

Hej! Avslutningen på Kajskjul var toppen! Jag vann ett par Ray-bans och vi hade AW. Den slutade väl mindre bra.. Fick massa beröm för min insats under Stefan Andersson, så är nöjd!
Igår låg jag i sängen hela dagen och inatt sov jag 12h utarbetad som få!


Utmaning

Hej! Nu har jag klarat av en timmes kondition, har blivit så dålig på flåset.. suger, kan vara att ACn på gymmet inte funkar så man blir automatiskt mycket lökigare. I alla fall så hämtade jag ut mitt paket från fitnessguru efteråt och nu har jag just duschat. Kommer bara hinna fixa mig innan jag går till jobbet. I alla fall så blev jag utmanad på instagram x2 i morse, av både Sofia och Dawn, den utmaningen när man ska lägga upp vardagsbilder. I vilket fall ska jag alltså göra det i 10 dagar, så in och följ mig på instagram så kanske du blir utmanad under mina tio dagar! 
Min första bild! Efter gympasset idag! @aawesomeness på instagram! Woopwoop!

HALLÅ DÄR

Hej! Här sitter en ganska nyvaken Anna som baaaara skulle sträcka lite på sig men som somnade om, drömde att jag sov på Kajskjul, skavfötters med en skåning, alla långbord hade blivit jättelånga sängar och alla sov skavfötters med varann.. utom Jonas som gick runt med en trave tallrikar och försökte duka på oss alla och sjöng med i låten som spelades.. denna låt var för övrigt Ave Maria. Jonas försökte hitta den via Soundhound för att den var så jäv*a bra enligt honom.. I alla fall väcktes jag av en annan skåning klockan 10 över elva, han ringde från Vapiano i Malmööööu, haha tröttnar aldrig på att skriva det, sitter och skrisker Malmöööööu samtidit typ.. 
Nu ska jag bege mig till gymmet och löka lite innan jag hämtar ut paket från fitnessguru! Puss

Partille

Hej! Allt bra? Här är det i alla fall bra. Har träningsvärk i benen! 
Nu ska jag ge mig ut på äventyr, ska till Partille och gå med Sofia på en grej efter att vi fått mat i magarna. 
Jobbar 16-01 ikväll och det är Allum som har eventet! 
Fick btw göra om min order hos fitnessguru, de tog bort ordern åt mig så jag kunde göra om och aktivera mitt presentkort. Haha, snällt av dom. 
Idag blir det Sverige premiär för min klänning från Pull&Bear på Teneriffa! Så fin är den!
Gick ni förresten på något Aprilskämt igår? Jag trodde jag klarade mig fram tills jag var så trött att jag inte kopplade längre och mamma började snacka om att hon och pappa skulle skaffa hund när jag flyttar ner till Malmö. Asså, hon måste ha jobbat länge för hon bara "ja så tänkte jag och pappa dela upp arbetsdagarna" osv.. Lät SÅ trovärdigt! Nej nu får jag kila, puss!

Let me take a selfie

Så, nu ska jag klä på mig och kila in till stan, hade asroligt och tog lite egopics..
Ja, defintionen av lättroad när man tycker det är asroligt att fingrarna och håret försvinner i solljuset. Har btw inte tvättat håret sen i lördags.. hehe, men sköljer ur det med vatten och använder torrschampoo när det behövs. Vänjer mig av vid hårtvätt, ska tvätta MAX 3 gånger i veckan från och med nu, så det får bli i kväll när jag har sprungit, puss! 

B-komplex och träning

Så det blev ett gympass igår och ett nu i morse, riktigt skönt, avklarade ett Göteborgsvarv och körde lite lätt ben i maskiner för att hitta tillbaka till mina muskler och tona fram den kropp jag var så nöjd med i vintras! 
Ska strax möta Oscar och vi har bestämt en löptur, därför har jag fyllt min kropp med energi, proteinshake, jordnötssmör och dinkelkaka bland annat. Så gott, klar favvis! 
Vill även passa på att tipsa er alla om B-vitamin tillskott, jag har använt det i ca 5 veckor och märkte skillnad på naglarna efter bara EN! De skivar sig inte längre och det hjälper håret att växa, verkligen att rekomendera! Två tabletter om dagen gäller B-komplex från FIGGS.

1 april

God morgon! Här ligger jag och chillar, ska tvätta bort mitt basioron och gå ner till gymmet för lite crosstrainer och insida + utsida lår. Igår råkade jag beställa hem lite grejer från fitnessguru, så nice men ruinerande. Har dessutom tänkt spara helgens dricks till en triangl bikini! Åh! Jobbar även imorgon btw. Onsdagspass, så kommer få gå hem. Ha en bra dag och se upp för alla aprilskämt! Puss
Follow on Bloglovin