Onsdag 15 maj 2013

Hej på er!
Jag kom hem närmre halv ett igår efter jobbet, var helt slut i ryggen efter att ha stått upp i sju timmar oavbrutet typ. Innan vi höll ABBs företags middag fick vi sitta ner i 20 minuter och äta, skönt. Inte alls stressigt. I alla fall gött häng med ny arbetskamrater. Kan dock säga att idag är det inte ryggen som värker, har fruktansvärd träningsvärk i mina armar. Ikväll kör jag igen med start klockan 16, skillnaden är väl att jag imorgon måste upp till ett möte klockan 10 haha sen har jag PT tid klockan 12, nice!
Nu ska jag äta frukost! Hoppas ni har det fint!

Tisdag 14 maj 2013

Hej! Hur är det med er? Förlåt dålig uppdatering igen, har njutit av ledigheten som varar enda tills klockan 16 i eftermiddag. Ska jobba klockan 16 och framåt, Moa sa att det berodde lite på företaget men att det kunde hålla på enda fram till 3 inatt.. Bara att kämpa på.
 
Har varit ute på promenad och precis ätit brunch, så vet inte hur jag ska hinna med en måltid till innan jag måste iväg klockan 15.. Lovade mamma att äta ordentligt, så får göra det!
Hoppas i alla fall att passet idag går så bra så att de vill ha med mig imorgon igen.
 
Nu är det i alla fall inte långt kvar till studenten och allt vad det innebär. Alla skolarbeten ska vara inne senast nästa vecka. Så blir en del plugg denna veckan, helgen och nästa vecka. Ska bli skönt att få det klart i alla fall!
 
Nu måste jag planera en måltid till innan jag ska sticka, får se vad det blir!
Detta var i alla fall brunchen, bananpannkakor med kakao, kesella och hallon.
 

Onsdag 8 maj 2013

Hej! Mycket ska hinnas idag. Jag började dagen med en promenad på 50 min och nu har jag ätit frukost.
Ska möta Axelina och sola lite innan jag tränar, i eftermiddag ska jag och mamma till Ullared och handla. Nödvändiga grejer inför studenten, typ engångs grejer och liknande. Innan dess ska jag hinna till Klara. Tror minsann jag kanske har över bokat mig en del! Jaja, i vilket fall ska det bli kul!
dagens frukost!

Tisdag 7 maj 2013

Hej på er! Vet att denna bloggen har haft en lång paus.
Vet inte varför, men har inte hänt jättemycket som ni har missat heller, blev mest glad när jag loggade in och såg att statistiken inte låg på noll, nice!
Har ganska mycket plugg nu och det är väl mest därför jag inte känt för att blogga, inte det roligaste att berätta om mina religionsuppsatser och mediekommunikationsuppgifter direkt. Nu är jag tillbaka i alla fall.
Vad har hänt utom pluggandet då? Jag har umgåtts med min Oscar, Sofia och lite nytt roligt folk. Har älskat livet och varit riktigt ledsen på samma gång.

I vilket fall har jag och Sofia bokat den där Londonresan som det var snack om och det är jag så taggad inför! 1 juni 10:15 lyfter planet.. Vad har jag gett mig in på? Upp halv sju dagen efter studenten, frivilligt, är jag normal eller?Vi kommer hem den 4 juni fattiga men glada antar jag?
Den 5 tar Oscar studenten, den 7 Nora och sen är det Norrköpingsgängets tur veckan efter. Får se om jag kan ta mig upp dit och fira mina vänner.
Annars har jag ännu inget svar på allt jobbsökande, men skulle i alla fall bli rekomenderad av min fina vän Moa till servitris jobb, så nice!
Blir väl att hjälpa till mer hemma och jobba på körkortet så jag kan ta det och sen blir det väl lättare att hitta ett jobb kanske.
 
Har lagt upp ett träningsschema också. Så det är bara att köra.
 
Nu är det dags för mig att fortsätta pluggandet här hemma så jag kommer någon vart!
Follow on Bloglovin