STÄNGNING



Börja känna mig småkrasslig. Inte bra med tanke på att jag jobbar hela helgen.. men bara att sova ordentligt!
Nu ska jag o challe äta lunch typ. Stängning ikväll!

VAPIANO



TÅGET



Nu sitter jag på tåget till Malmö, sjukt trött eftersom jag blev väckt av ett samtal 4 i morse.. personer tänker ju jävligt bra helt klart..
Hur som helst var det svårt att somna om och jag sov hur dåligt som helst efter det. Så klockan sju tog jag en morgonpromenad, köpte frukost och sen åt jag i sällskap av mamma. Vi tog ett dopp i Hovås vid halv elva tiden. Sen drack vi smoothie innan hon vinkade av mig. Jag älskar verkligen min mamma. Hon är bäst! ❤

Jul. 30, 2014

VÄRME

Hejsan! Igårkväll bar det ut på stan ännu en gång. Träffade Emil och Rikard på BarHimmel, Rikard var väl kvar i typ 30 min, sen mötte jag och Emil Sofia och satte oss på Chez där jag åt. Var en skön sommarkväll. 
Idag har jag varit ute på promenad, ätit frukost och nu ska jag med mamsi till stan och beställa glasögon till henne, sen ut till min gudmor. Sen ska jag hämta Sofia så blir det bad med vänner! Puss
Bild från Kivik, känns rätt typiskt mig. 
 

SOL

 Känns bra att äntligen få ta del av sommaren och solen. Har promenerat hela dagen och nu ska jag äta froyo med Nora en sväng. Så mysigt. Sen funderar jag på att cykla och kvällsdoppa mig någonstans. Vi får se vad som händer! Puss

SKÅL



En bättre dag i sällskap av Malin. Sen anslöt Sofia och vi åt thai, sen träffa vi Emil och hans bror+ kompis.
Satt på Queens, dit även Jonathan kom. Så kul att träffa honom igen! Nu sitter vi på min balkong jag och Sofia på balkongen och myser ❤

UTGÅNG

Gårkvällen var riktigt jävla rolig ven om jag la pengar på en drink som jag sen bara hällde ut över bordet och skrattade åt sen. Fick en ny av Pakkala så var rätt lugnt. Jag och Malin hade the time of our lifes i mustach djungeln typ. Bilderna är inte nådiga. Dessutom bjöd kvällen på förfest på min balkong med Sofia, Malin och en konversation med tjocka gubben mittemot som tyckte att vi skulle festa hos honom istället för på avenyn. 
Väl på Trädgårn kom en ogrillad Hotdog flygande och lite spontant glad som jag är ställde jag mig på bordet med korven i högsta hugg och ropade "vem fan kasta korven? Jag kastar korven" så flög en hotdog ut i Trädgården.. 
Så det kan gå. Mådde som jag förtjänade i morse, men det kan jag ta. 
 
Hängde med Mia från halv ett och vid tre tiden anslöt Nora till gänget vilket var kul. Nu sitter jag i sängen och tänkte uggla Game of Thrones med mina chips och sprite zero. Mina föräldrar kommer inte hem idag heller. Så lite egentid blir nice. 
Börjar fatta varför folk säger att jag har Disneyögon nu.

GÖTEBORG

bild från Kivik
Fy vad skönt det var att komma hem till lägenheten inatt, somna och vakna bredvid världens bästa Sofia. Min finaste vän! 
Idag var vi på möte med Malin, Oskar och Carro om Vemma. Väldigt intressant. Nu sitter jag och väntar på Sofia och Malin som ska föra här. Sen blir det utgång med dunder och brak. Ska bli så kul! Känner mig extremt avslappnad nu, skönt med semester i några dagar, detta är min femte lediga dag i juli. Kul, kul! Nu ska jag smörja in mig och klä på mig! Puss

FIRESHOW



Vi kände att det var läge för en kvällsrunda igår. Slutade med cirkus på tallriken.. typiskt mig.
Idag har vi promenerat till Coop, köpt frulle, ätit frulle och degat.
Jobbar ju 17-23:45.. stängning med Challe! Nu ska här gosas.

ÄLSKLING



Nu mer är världens bästa vän här hos mig, så nice! Sofia, du är det bästa jag vet på riktigt. Vet inte vad jag skulle göra utan dig!
Älskar dig!

GÖTEBORG PÅ FREDAG



Ja, ska hem och hälsa på, kommer hem på natten den 24-25 och stannar till morgonen den 29.
Nu är det långpass 11-21 som gäller! 23:50 ska vi möta my one and only, Sofia 😍

ZEBRA








Jag hittade till sist skor! Så nöjd. Tre för två, najz
Igår var vi för övrigt på Lager 157. Var så varmt. När vi kom till Malmö igen gick vi till Ribban så jag fick bada! På kvällen gick jag tydligen över till Anna after dark.
Spårade något.. Ikväll kommer Sofia hit 😃

SKOJAKT



Stackars Patrick har fått gå med i tio olika skoaffärer MINST för att hitta värdig ersättning till mina gamla skor från topshop i London..

PARTYSÄNGEN



Nu har vi hoppat och legat i sängen o pratat med Sofia sen 20:00. Hon kommer hit på tisdag, 😃
Nu ska vi ut en stund! Puss

CHILLMODE



Fick sluta halv tre och nu har jag och Patrick delat bakispizza.. diavolo med ananas mums. Nu sitter jag såhär och solar!

K Ö P E N H A M N


















Igår var en bra dag! Började med att vi vaknade kvart i nio, tog en promenad till Västra hamnen, via vappan hem till mig. Tog tåget till Köpenhamn, drack cider i Nyhamn! Fått lite färg idag. Vi åkte hem vid halv åtta, åkte till Lund, köpte pizza och drog till Tilda och drack vin. Kom hem två inatt, börjar jobba klockan 12:30 idag. Puss

Jul. 19, 2014



Igår gick många tankar i omlopp för min del! Jag funderade över min självbild. Och vill gärna dela med mig.

Jag är inte 100 med mitt utseende. Jag har aldrig sett mig själv som snygg, jag har inte den perfekta kroppen med exakt lagom mycket av allt. Men igår kom jag på mig själv med att le samtidigt som jag gick där och fundera.
För även om jag inte är 100 med mig utseende så insåg jag att jag är 110 med hur jag tar livet. Hur jag ser saker från den ljusa sidan, att jag ser motgångar som erfarenhetet.
Det är skönt att va optimist trots allt som hänt

NO PEEPS

Helt tomt på jobbet idag, halva köket är redan stängt. Och jag har ätit bolognese, så gottttttt 😃😃

KÄRLEK





Topp mysiga dagar med fina personer har jag haft. Blev lite ledsen när mamma och Yvonne åkte dock. Men snart ska jag till Göteborg igen! På fredag kommer dessutom Patrick ❤

MINI SEMESTER



Hej! Idag är verkligheten ikapp. Jobb 9-21, lite segt. Sen ska jag i alla fall träffa lite kompisar och hänga. Så nice.
Jobbar alla dagar fram till fredag, ännu segare.. men är en ledig lördag åtminstone!

Malmö -> Österlen



Igår fick jag bekräftat ännu en gång att jag har världens bästa jobb och kollegor. Att välkomnas med öppna armar efter en dags ledigt är inte helt fel! Mamma och Yvonne kom också och åt hos mig.


Idag har jag hunnit träna och äta frukost. Nu ska vi röra oss mot Kivik, jag kör!

Jul. 13, 2014

LADDA OM

Köttade halva köket innan sju, lagade till halv åtta och nu har jag min rast. Druckit en redbull och ska strax in igen. Slutar förmodligen 12.

MORGON

Gomorron! Schleten tjej här! Ska snart sätta mig i bilen till Malmö för att jobba stängning! Tror denna jobbafria dag var välbehövlig, så avslappnande! En kvälls jobb, sen två dagar ledigt, heja! 
 

NATT



Lyckad kväll! Hoppas även Sofia är nöjd! Nu SOVA! Jobb imorgon!

SHOPPING



Dagens inköp.. bara det blå kommer o strumporna från rean dock..Carlings, linnet har samma material som min Patrick tröja som jag hade i morse och strumporna var 5 för 99:- 👌
Vit blus och ananasshorts från H&M, spanat på bådera lite förlänge för att det ska vara ok att inte ha det i min ägo redan.

HEMMA

Världens bästa Patrick hämtade mig på centralen och körde mig hem inatt. Så skönt att få sova i min säng och vakna i mitt rum och äta pannkakor med min familj till frukost. Promenera i backarna åh, LYCKA! Ikväll ska jag fira världens bästa kompis. Så nöjd.
Nu ska vi gå på rea hela familjen! Puss

TEHE





Dagens lunch och färdkost! Roligt att komma hem hel osådär.. Skär mig i ett finger till idag.. 😁

TÅG



😃👋
Yihaaaaaa hemåt nu, grymt!

Jobb

Hej! Nu sitter jag på min rast, ätit en lite tropicale och njuter nu av solen ☀
Kommer härifrån åtta eftersom Lisa var snäll o stanna en timme extra, guldvärt!

Gymma

God morgon! Är just nu på gymmet, fick ett sms av Evelina om jag kunde komma en halvtimme tidigare till jobbet! Så ska avsluta gympasset, hem, duscha och packa!
Ikväll blir det Göteborg en snabbis. Sofia fyller ju år imorgon!

TRÖTT

Nu är jag ganska slut i kroppen efter dessa dagar, ska bli skönt att ha en ledig och ladda om! Puss

Gym och jobb



Lyckades hasa mig upp och iväg till gymmet i lite mer än en timme. Skönt var det också! Hade fruktansvärt ont i ryggen när jag vaknade så behövde mjuka upp den. Tränade 70min kondition och ca 30 core.
Nu har jag just ätit lunch, bolognese med halv fullkorns fusilli, annars tycker jag man blir mer seg än mätt.. toppa med grönsaker 👌mums!

Jul. 09, 2014



Vissa dagar har man tur.. igår drack Leon upp min Celsius, då kom Micke, vår stammis med en ny.
Nu ska jag gå till gymmet!

Natt

Nu ska jag sova! Jobbar långpanna imorgon, nu ska jag minsann försöka komma upp till Gymmet innan också! Så hoppas ni haft en bra tisdag! Jag har i alla fall! Puss

GYM


Mina nya shorts där ja

Så jag släpade baken till gymmet idag med. Först 70min crosstrainer och sen knärehab!
När jag gick hem släpade inte baken lika mycket längre.. haha!
Har duschar nu, ska bara välja kläder och sen dra ut på lite ärenden! Puss

Theodor



Igår när jag gick hem pratade jag med Theo i telefon, den killen kan boosta mig. Han sa att jag är bättre, snyggare, snällare och omtänksammare än jag själv förstår. Att jag fortfarande har fötterna på jorden trots att jag är den bästa h så n någonsin träffat.. fick typ tårar i ögonen, så himla fint 💗

Mitt jobb 😍❤


Hallå där! Innan jobbet köpte jag träningsshorts och fikade på pronto med Tilda, så himla fin är hon!



För övrigt har jag fått roliga samtal om Next generation utbildning i Stockholm! Så den 19/8 ska jag på basutbildning, så skönt när det går åt rätt håll!
Sen har jag och vår stammis någon typ av "dagens kreation" på fb. Med andra ord måste jag finna ett nytt uppläggning sätt om dagen. Idag fann jag en ny rätt också eftersom igår när Micke kom till Vappan frågade jag honom "Micke, om det var domedagen imorgon, hade du verkligen valt att äta fusilli fullkorn då?". Idag blev det istället stekt potatis med oxfilé, svampsås och sallad! Improvisation på Cirkus sju minuter!
Jag ÄLSKAR mitt jobb, tror det märks eftersom jag konstant ler på jobbet, i köket, på rasten, eller var jag nu befinner mig!

Pizzaaaaaah

Hej! Sitter på min rast nu.. försökte lära mig pizza lite innan, ganska svårt att baka ut faktiskt. Men det gick!
Nu ska jag strax upp o knega igen! Hoppas ni har en jättefin söndag!! Puss

Jul. 06, 2014



Hej! Igår när jag kom hem var jag helt slut. Gjorde missen att sätta mig i sängen, somnade bums och vaknade vid tio idag.. fortfarande trött. Sov 7,5h, rätt bra för o va mig. Har varit ute, druckit en Celsius, pratat med Patrick hela dagen i telefon typ! Min bästa kompis ❤!
Nu hade tänkt dra med min feta bak till gymmet i någon timme. Var ett tag sen sist! Puss

Ledighet är överskattat..

Har min andra rast nu.. bara 6h tills jag ska slutat.. det går på ett kick. Salladsstäning till nio, sen tillbaka in i pastan.. #knegasomenkung.. tveksamt att kungen knegar så mycket.. degasomenkung

Jobbbbb





Hej! Jag har världens bästa jobb. Så idag har jag snappat åt mig ett par extra timmar. Börjar 11-00, så med andra ord 6h extra. Sovit rätt bra inatt i alla fall!

Igår spårade både jag o Tilda på jobbet, dessutom fick jag träffa Johanna igen! Bäst var det, så 👌nu ska jag ut en sväng! Puss

Dåligt med sömn





Hej! Kom hem försent från jobbet igår. Var både lärare för Lisa och kökschef vilket var grymt roligt. Nya utmaningar är alltid roligt! Fick även bra respons på det så är riktigt nöjd.
Efter jobbet gick jag, Viktor och Fadi till Max och åt, pommes för min del, skönt med nått i magen. De båda gav mig beröm för att vara den som ler mest i köket. Inget jag tänker på, men roligt att höra! Skönt att få veta att man utvecklas åt rätt håll!
Hur som helst somnade jag halv tre och vaknade 6:42, rädd för att ha försovit mig.. Så trodde jag klockan var 7:42.. med andra ord närmre åtta och att jag skulle gå upp.. låg vaken till 7:19 innan jag insåg det misstaget. Men sover dåligt när jag börjar elva eftersom jag är rädd att försova mig.
Med andra ord är det långpanna 11-21 som gäller idag! Puss

Flippade



Hallå där! Sitter just nu på Challes balle och dricker saft. Snart ska vi kolla rean och därefter jobba. Har stängning med Leon och Lisa idag!
Välkommen Micke!

Jul. 02, 2014



Hej! Vet att uppdateringen inte varit på topp. Har 165h schema på Vapiano denna månaden. Stängning idag, så har varit på promenad, ätit frukost, duschat och nu ligger jag och kollar vänner. Ska snart göra mig i ordning!
Imorgon kommer nog mitt gymkort på posten också 😍 puss
Follow on Bloglovin