Lördag med jobb

Hej! Tack och lov slapp jag jobba hos Helena idag eftersom det var så lugnt i butiken. Börjar på Kajskjul om 35 minuter. Och efter massa beröm från Niclas och jobbarkompisarna igår så känns det riktigt bra att gå dit. 
 
Åt på 7ans igår innan jag och Mia däckade på köksgolvet och sen sov jättegott i mammas och pappas sängar! Nu måste jag sticka och jobba till typ två idag igen antar jag. Igår var det 600 gäster idag är det bara 450. Ha en fin lördag, puss!
Lagom sliten efter 14 h jobb igår

Jobb 12-02

Räknar med att bli kvar på jobbet till två inatt. Först är det Glashyttan, så jag måste skynda mig iväg, ha det fint!
Hoppas er fredag blir jättebra. Jag kikar in när jag hinner. Puss
 

29 november

Och så var det fredag! Vilket är bra för min del eftersom inte bara Josefin ska jobba idag, utan även Mia och Sofia. Nu mena jag inget illa! Josefin är en jättego tjej och hon hade räckt till. Men är ju kul att träffa Mia och Sofia med!
Här sitter jag och babblar i en turban, känner mig riktigt snygg asså! Ska snart trippa iväg till Glashyttan, fick öppna tolv och jag tackar för det! Är trött som det är liksom. Nu ska jag klä på mig, vad fan ska jag ha på mig?! Haha! Nu spårar det igen, jag kan ju typ inte blogga? Jaja, har en Celsius i kylen och det känns betryggande vill jag lova. Puss
Nattamat

Nattamat

Hej! Nu sitter jag och äter mackor i vardagsrummet. Skinkmackor. Hel galet. Julbordspremiär. Skulle ha 88:- i dricks men någonting fick allt att sluta på 135?
Fick åka bil med chefen, Christian och en till från gardroben. Åt middag vi halv sex. Sen dess har jag ätit kanske 7 rutor choklad, en clementin och en skumtomte och druckit pepsi samt ätit en alvedon mot min jävla rygg. Nu ska jag nana kudden. Ska bli grymt jävla skönt! Börjar 12 imorgon(idag). Puss


bild från igår.

Jobb 17:30->

Tackar mig själv som dubbelkollade schemat och insåg att jag börjar först 17:30, så har pluggat lite matte och ska bege mig in till jobbet nu. Så trött, men får skylla mig själv. Hoppas ni har en fin torsdag. Själv tänkte jag yes! Det är torsdag, alltså fredag imorgon, sen insåg jag att det inte längre betyder ledighet. Haha, så smart man kan vara! Puss
 

Mot jobb 16-02

Nu har jag klätt på mig. No shit, det kan ni inte alls se själva?! Ska i alla fall gå så fort jag har sminkat mig och borstat håret. Sen väntar jobb och jag är inte alls pepp. Men blickar framåt och längtar tills imorgon när jag får träffa både Mia och Sofia på jobbet! Har i alla fall Rebecka att hänga med idag och så hoppas jag att Josefin jobbar. Men det återstår att se! Puss
 

Klassiska badrutiner

Kollade på Dumma mej 2 samtidigt som jag rakade benen. Sen gjorde jag hårinpackning med ett ägg och olivolja - måttar inte oljan utan tar så mycket som ser lagom ut, kanske typ 1,5 msk? Blandar väl med ägget och häller i håret, masserar in och låte verka i typ 40 min. Skrubbade mig i ca 2 msk olja, 1 msk mjölk blandat med typ 0,5 dl strösocker. Så nu är huden jättelen! Ska fixa lite lunch innan jobbet. Först ska jag dock klä på mig! 
fick bli lite festliga bilder på mig och min andra halva. orkar inte riktigt hur fin vän jag har. nora och mia står mig närmst av alla. sen är det ju de som jag har umgåtts med mest regelbundet. även filippa och sofia står mig väldigt nära!

"Som att ställa fram en tårta, men ingen tårtspade"

Hej! Nu sitter jag sängen och chillar, galet nice. Frukost då? Riskakor och vatten.. Hahah!
Gårkvällen var galet rolig faktiskt bland de bästa kvällarna på länge. Sen att jag satt i skype och råkade säga fett konstiga grejer är en annan femma. Men kul hade jag och det är det som räknas, roade även andra. Åh, sjukt roliga minnen att se tillbaka på. Att prata med Agnes kan ju ha varit det bästa på länge, inte träffat henne sen 9an typ. Sonja försvann med sina vänner typ en timme innan oss andra.
Jag hade en skön känsla i kroppen hela vägen hem! Sen att jag och Agnes lämnade Mia på en busshållplats påväg hem är en annan femma. Bussen skulle gå om 5 och vi frös. Dessutom var det okej för Miisen!
Jaja, nog om det tror inte det är askul för er att läsa om, dessutom vill jag helst inte skriva vad vi drack osv. För jag vet att vissa som läser är yngre och jag förespråkar inte och vill inte göra "reklam" för alkohol då. Jag tycker faktiskt inte att man behöver dricka för att ha roligt. Jag drack inte många gånger innan jag fyllt 18 kan jag säga utan att ljuga så. 
två från inatt
Nu ska jag lägga mig i ett bad innan jag ska jobba klockan 16. Behöver bara hitta en bra film att se först. Några tips? Komedi ska det vara! 
Älskar btw att mina föräldrar ska bort i helgen fick jag veta i tisdags och jag känner att jag är undantaget som bekräftar regeln - ensam hemma FEST! Jag är ensam hemma och ska jobba 16 timmar om dagen.. KUL! Imorgon jobbar jag tills typ två eller något sånt? Mia ska sussa hos mig och på lördag ska jag nog sussa ensam ändå, ganska skönt. Ska byta lakan med! Mysigt att mina jag har nu är fläckiga liksom. Dock kan jag säkra er om att det är all choklad jag har ätit som jag kanske har råkat lägga mig på.. Haha okej, ska verkligen sluta prata om sådant som är så jävla ointressant. Bara "hej mina lakan är fläckiga" och ni bara "vänta, ska bara anteckna". Lite som när jag skulle säga till Nea att min kusin var lik Winnerbäck och bara "Min kusin heter Anders!" Nea bara "Jaså?" man bara ja, det gör han också. 
Nä okej, nu ska jag tappa upp ett bad innan detta går helt över i nått annat! Puss

NAtti

Hej! Nu är jag hemma i min säng och ska strax sussa. Blev spontan utgång PC, fick VIP-kort. 15% på allt, sen drog vi till Queens och hängde med Sonja och Agnes. Var väldigt roligt och sen jag kom hem har jag ätit ett äpple, en macka, två riskakor och två bitar 70% choklad, gott vill jag lova. fast antagligen inte så gott med ost och sen choklad egentligen. Fått mig en sprk i rumpen med. Tack för peppen TG! Puss 
charmig brud det där.

Mina besta hestar

Så var dagens jobb och träning avklarat. Idag blev det ben i maskiner eftersom jag inte ska belaste ryggen för mycket. Så blev typ leg extentions, leg curl, insida och utsida lårpress och glute maskinen. Även 40 min på crosstrainer. Ökade på insida och utsida lår. Nu ska jag strax iväg och möta Mia och Nora, ska bara duscha först. Mhm, så kul att träffa mina besta hestar! Puss!
detta var fan sjukt jävla bra, saknar det så mycket!
 

Uppvärmning för jobb

Hej! Jag är slapp idag och ligger fortfarande i sängen bredvid Oscar. Ska snart gå till jobbet, jobbar 13:45-18 typ. Ska äta något innan jag går bara.. Taggar sedan en helg med 10-16 timmars pass på jobbet. Något bra i allt detta? Att Mia och Sofia får börja på Kajskjul på fredag klockan 16. Så nice! 
Amanda som jag brukar hänga runt med åkte ju till Schweiz inatt och ska vara där för säsongen. Lite tråkigt faktiskt, för vi kom så bra överrens. Har i alla fall Josefin kvar på jobbet och hon är rolig! Sen har vi ju alla som man träffar under showen! 
Nu ska jag i alla fall fixa någon liten måltid och sen gå till jobbet. Kom gärna förbi glashyttan i helgen. Jobbar 11-15:45 fredag och lördag, börjar någon gång mellan 12:30-14 på söndag. Välkomna in och hälsa, köp julklappar eller bara häng. Puss
Ska träna efter jobbet idag, för kommer inte riktigt hinna det i helgen!

Tisdagsmys

Hej! Sitter i sängen med en dinkelkaka, så jävla gott! Ska hinka vatten med, åh vatten!
Träningen gick bra, först typ 10-15 min crosstrainer, 40 min styrka var vad jag hann innan jag skulle på massage! På massagen fick jag linement, var så späng i ryggen efter allt jobb och att jag typ går runt helt spänd pga min fobi. Riktigt sugigt alltså. Dessutom har jag antagligen 3-4kotor som hoppat snett. Låter brutalt, men det gör egentligen inte så mycket utom att man blir snett belsatad i ryggen så man får olika starka muskler. T.ex. så var höger sida av min hals starkare än vänster sida. Badade iaf när jag kom hem, tvättade håret och rakade benen. Har ätit godis med. PMSen har talat. 
Nu har jag precis sett Montazamis med vänner och kollar Paradise hotel. Lite pinsamt att skriva, men tycker det är liiiiiite underhållande. 
puss

Tisdag - Konditionspass

Hej! Nu ska jag strax iväg och träna kondition innan jag får massage på min stela kropp. Ska bli så skönt! Fruktar helgen dock, om jag känner mig stel, trött och utarbetad efter två kvällar i rad och från och med imorgon ser mitt schema ut ons: 3h i Glashyttan tor: kajskjul 16-> fredag 11-15:45 Glashytta 16-> Kajskjul lör: Glashyttan 11-15:45 16 -> Kajskjul sön: Glashyttan 13-17. Underbara helg. Har ju dessutom skola imon och på torsdag! Åh fy. Jaja, kanske skulle lagt massagen nästa vecka? ;) 
Nu är det iväg och träna som gäller! Puss
 

Natt natt

Hej! Just nu ligger jag med Oscar och kollar på The Exes. Idag har vi varit på promenad till backaplan. Jag kan säga att min hals inte tackar mig. Men nu har jag en ny rakhyvel, rakgel, doftljus och nya trosor.
Imorgon blir det massage, så skönt! Blir sängen strax, natti!
ett år gammal bild

Ingen ska se mig gå ner mig

Hej! Nu är jag hemma igen och hänger i min säng. Min hals svider och jag känner att jag nog måste vila idag. Bara vila, mår dessutom lite illa. Men jaja, det löser sig. Kanske blir övningskörning mot kvällen. 
 
I vilket fall så måste jag säga att denna teraputen var riktigt bra. Har gått hos en innan då jag haft OCD i samband med blodfobi. Det är fortfarande problemet. Men jag kände att min gamla psykolog inte riktigt förstod hur jobbigt det var för mig och jag hade svårt att öppna mig för henne. Så ligger det till i alla fall. Nu blir det nog bra tror jag, det är så jag känner nu i alla fall. 
 

Måndag - älska dig själv!

Hej! Hoppas ni vaknat upp glada idag trots att det är måndag i november, det är ju i alla fall sol. 
Jag ska snart iväg på ett möte med en teraput. Det känns ganska bra faktiskt. Man måste unna sig själv att må bra på både in- och utsidan! 
En sak jag tänkte på när jag kollade mig i spegeln nu på morgonen, stod och valde kläder. Det är att jag faktiskt är nöjd med hur jag ser ut. Min kroppsform, vet att många kanske tycker att det är lite okvinnligt. Men man ska vara nöjd. Jag är lång och smal, vissa är korta och smala, långa och kurviga eller korta och kurviga. Oavsett så är man ju skapad att se ut som man gör av en anledning.
Jag säger inte att för att jag är nöjd så ska alla tjejer se likadana ut. Jag är glad att alla är så olika. Jag känner ju flera tjejer och jag tycker att de är vackra som de är, vilket de tyvärr inte alltid tycker själva. OCh det är så synd, för hur du än ser ut så förtjänar du att älska dig själv. Hur kan annars någon annan göra det. Låt bli att räkna kalorier, låt bli att fasta, ät lite choklad och njut av livet. Mat ska inte bli något tvångsmässigt, det ska var något gott. 
 
Olika kroppar och jag hoppas alla är nöjda med hur de ser ut. Man måste inte ha en fettfri kropp för att vara vacker, man behöver utstrålning! 
 
Liten boost en höst-måndag. Kolla er i spegeln och lyft fram vad som är bra med er själva! Puss

TUSEN TACK!

För alla fina kommentarer ni har lämnat de senaste dagarna! Värmer mig i höst rusket. Underbart att se att det fortfarande finns människor som är trevliga mot folk som de inte känner i verkligheten. Men kan slänga in en lite kommentar som lyser upp i vardagen. Ni är fina människor ni! Fortsätt vara som ni är! ♥ Ha en fin söndags kväll! 
 Min söndag fortsätter med choklad, pepparkakor, julmust light och Geordie shore. Samt halstabletter eftersom jag håller på att bli förkyld. Vi hörs imorgon. Puss

Ut i skogen

Så har man gjort sig anständig, jeans och ultröja på. Promenad på schemat med finaste Sven! Ner till 4 gott nu! 

24.11.13

Master-mellis
Två surdegsknäcken med smör och skinka och en dinkelkaka med sockerfritt jordnötssmör, en näve torkade körsbär, en kopp grönt chaite, en Celsius, en C-brus. Gör allt jag kan för att slippa känna förkyldningen bryta ut. Ska borsta tänderna och träffa Mia sen! Ta en liten promenix och ikväll ska jag träffa Oscar! Puss

Havet är djupt

Kom nyss upp ur världens skönaste bad! Gjorde hårinpackning med olivolja, ägg och limesaft. Sen gjorde jag bodyscrub av mjölk, olivolja och strösocker. Så nu är jag len och ren i hyn! Så skönt att får bada, åt faktiskt min frukost i badet haha. Nu ska jag fortsätta ta hand om mig själv, bodybutter och musik på tur! Gaah, älskade söndag! 
Funderar även på min lön i december, tror jag ska spara den och åka någonstans jag verkligen vill åka. De som känner mig vet att jag vill besöka varje världsdel och vad jag vill besöka i varje världsdel. Man får ha drömmar, det är okej, det är bra att ha drömmar. Jag vill uppleva en världsdel på egen hand. Sen har Mia och jag sagt att vi ska resa tillsammans till Nord- och Sydamerika, samt Afrika och Oceanien. Mia vågar inte åka till Asien pga sin jordnötsallergi dock.. Så är det. Men dessutom vill jag se Portugal, så kanske åker dit i vår? Helst Madeira i så fall. Vi får väl se vad som händer! 
 

Waitin' on a sunny day

Hej! Nu har jag varit vaken sen 11:55 typ. Sitter i min säng som ett jävla stolpskott och kollar på ingenting. Knarkar lite vicks blue eftersom min hals är lite trasig och Zyxen är slut. Jag kommer nog sitta här ett tag till och sen tänker jag duscha! Känner mig rätt ofräsch här faktiskt. No shit?! Du jobbade igår Anna! Nä, men jag vill bara sitta här och känna mig ofräsch ett tag vet ni, så mysigt. Okej, sidospår igen. 
Om ni undrar varför jag inte duschade när jag kom hem igår så 1. jag bor i lägenhet, mellan klockan 22 och 07 ska man visa extra respekt mot sina grannar och inte spola vatten etc. 2. man orkar inte riktigt ställa sig i duschen när man jobbar sent. För då lär man somna och vakna där med nackspärr eller liknande..
Nu sitter jag och skickar Monsters INC bilder på snapchat.. Alltså bilder där jag ser ut som monstren och det är rätt roande. Sittdansar dessutom, överskottsenergi much?! Yesbox. Nu tänker jag fortsätta att bara kolla på inget och lyssna på Miley Cyrus. Puss
Mysiga pyjamas bilder. Tröjan köpte jag på weekday för ynka 80:- var väl förrförra vintern eller något. Var mest för att lejon är mitt favoritdjur. Drömmer om att få åka och klappa på lejonen någon gång. 
Och såhär schleeten ser jag ut nu! Enjoy!

Guldkant på lördagspass

Nu är jag allt tacksam, vid 23 ungefär stod jag böjd över besticken och rensade knivar från gafflar etc. Så kom Josefin och Amanda och sa åt mig att gå och lägga mig någonstans. Så kom två som jobbar i garderoben, gjorde en säng bakom pianot och strechade samt masserade min rygg och gav mig en värktablett. Guldvärt! 
Trots lite strul fick jag riklig dricks från några snälla män. Och efter jobbet tittade jag förbi Queens med några från jobbet för att säga hej då till Amanda som åker till Schweiz i veckan. Kom nyss hem och vill bara soooova! Puss, natti/ god morgon!
 

Mot jobbet

Nu ska jag skutta iväg till jobbet! Är rätt pepp idag, motgångar gör en ibland lite starkare. Nya tag som gäller idag, heja! Kanske blir ut en stund efter och möta upp några tjejkompisar. Annars kanske jag går med Mia en stund på hennes tidningsrunda. Allt beror på vilken tid jag får traska ifrån jobbet. Puss, ha en fin lördag! 
 

23 november - Miley Cyrus födelsedag

Hej! Hoppas allt är toppen med er! Jag ska strax trippa ner till gymmet och köra kondition. Fick kickstarta med en Celsius idag. Vaknade av mig själv vid 11, men var ändå trött. Kunde dock inte somna om, så har legat med mobilen avstängd och chillat med Two and a half men. Ja, jag har sett hela säsong tio sen i onsdags typ haha. Miley Cyrus gästar ju, givet val liksom. Nä, men jag älskar Two and a half men, och Miley Cyrus!
Jag får gå emot strömmen. Typ alla mina vänner hatar hennes nya jag och säger att det är respektlöst mot alla hennes yngre fans att göra en tväromvändning från Hannah Montana till Miley Cyrus. Jag vill säga det att jag förespråkar inte rökning, droger etc överhuvudtaget. Jag har aldrig testat någon form av tobak eller nikotin, den enda drog jag använt är väl alvedon (vid smärtlindring) och alkohol. 
Däremot tycker jag Miley har sin rätt att växa upp, seriöst. Hon är ingen tonåring längre (googlade och insåg just att hon fyller 21 idag, Grattis till henne)! Hur som helst har alla rätten att växa upp och någon gång måste hon få sluta vara en barnidol om hon har potentialen. Jag menar, Hannah Montana säsongerna kommer alltid finnas kvar, antagligen kommer nya barn se säsongerna och filmen hela tiden. Ska hon anpassa sig till vilka som ser Hannah Montana hela tiden lär hon sluta som Amy Diamond, inget illa, hon gillar nog vad hon gör. Trivs man med det är det inget fel. Men man måste också trivas med det man gör, eller hur?! 
Jag tycker hon är sjukt ball som har vågat tänja på gränserna och göra en omvändning för att nå större publik. Tror dock många är sura över att hon lyckats så bra som hon gjort med sitt nya genombrott. Heja henne!
Oj, kom visst lite ifrån ämnet, nu får jag hoppa ner till gymmet och springa av mig lite. Puss
 

4:- dricks och ett nummer

Hej! Nu ska jag strax sova. Jobb imorgon dock bara 16-02, så det är ju chill? Tänkte träna innan. 
Idag hade jag i alla fall 32 företagsgäster. Stressigt vill jag lova. Halva bordet bestod av roliga 25åringar och 70åringar som hade nummer-tävlingar. Resten var sura 30åringar och 50åringar som mest var sura på allt. Jag skulle t.ex. servera avec och då gick deras chef och hämtade en egen avec bricka i baren under tiden jag höll på att dela ut avecer?! Fruktansvärt oklart, fick i alla fall hjälp av snälla arbetskamrater. Fick dock ingen dricks, en nota på 9037:- och jag fick 0, zero, nada dricks. Däremot fick jag 4:- i dricks av några som jag bara dukade av hos?! Och sen fick jag ett telefonnummer till en av de på mitt bord.. haha? 
När jag hade slutat stod jag och pratade lite med Amanda och Nico och lite med Rickard också. Sen gick jag hem, åt lite glass, och nu ska jag nana så gott! Får ställa klockan så jag kommer upp imorgon! Puss
 

Kvällsjobb

Hallå där! Nu har jag ätit världens typ bästa måltid, så nöjd! Eller måltid, vad ska vi kalla det frukost typ? I vilket fall gjorde jag en stoooooor smoothie, två knäckemackor med smör och rökt skinka samt en dinkelkaka med jordnötssmör, sååååååå gott! 
Nu ska jag till jobbet strax och sen får jag middag vid typ 17:30, brukar bli ungefär då. Sen går man och äter frukt och bröd hela kvällen typ haha. Är så otagg på att jobba idag, orkar knappt lyfta armarna. Är väl bara att tagga jobba 10 timmar, bättre än förra helgen liksom.. Haha, nä nu ska vi vara glada! Ha en fin, fin fredag, puss!
fick bli en gammal bild eftersom "alla bilder är svartvita"
 

22 november

Hej!
Igår fyllde mamsen år och vi firade med middag, jag, Oscar, Micaela, broren, pappa, mamma och mammas kompis! Jag och Oscar gav henne en skål, som hon blev asglad för den. 
 
Idag börjar jag jobba klockan 16 hur det nu ska gå, har träningsvärk i hela min kropp, speciellt ryggen och armarna samt rumpen! Fick massa motivation av min fina vän Julia igår dessutom! 
Helgen kommer bestå av jobb, imorgon har jag en kvarts rast mellan glashyttan och Kajskjul och på söndag är det bara glashyttan i typ tre timmar tror jag? Nu ska jag ta en promenad så jag får lite friskluft innan jag ska slita röven av mig. 
På söndag ska jag även träna med Sofia, det blir kul, long time no see! Puss
bild från igår.

Badkaret

Hej! Sitter i badet och kollar two and a half men nu. Kallt idag, så var frusen när jag kom hem! I vilket fall var jag på Valhalla innan skolan och simmade. 2000 meter bröst och 500 meter ryggsim. Känns bra nu i efterhand även om jag tänkt ge upp efter 1700 meter. Var även något SM så hela 25 m rummet var avstängt. 
Jag badade även bastu med alla tanter i typ 20 minuter, sjukt vad behagligt det är ändå! Nu ska jag se klart two and a half, sen tvätta håret och slå in mammas present. Puss
Detta var vad gårdagens avi hade att erbjuda, tack igen Celsius!

Pepp!



Sitter och peppar Nea i snapchat och känner att jag nog behöver lite pepp själv med! Känner att jag har gått för länge utan träning.. Peppa mig! Ahhhhhhh.

SUPERGRÖT

Jag missade Montazamis med vänner igår, dels för att pappsen och Oscar kollade fotboll, men även pga plugg och övningskörning. Så när jag och Oscar gick och la oss så såg vi på det och även ett avsnitt av Paradise Hotel. Vad är det för människor ens?
- Denna sucsess tatueringen står för att jag kom med i Paradise Hotel, det är tredje året jag söker.
Jag skrattade så galet mycket åt det, tycker dock Jesper Fröjd är lite läskig..
 
I vilket fall ska jag äta nu! Supergröt for the win! Puss
trött

Onsdag!

Hej! Nu sitter jag i sängen och spelar Logos quiz ultimate, ladda INTE ner det, lika beroende framkallande som det vanliga! 
Ska äta supergröt snart och idag blir det träna ben! Imorgon ska jag simma! På fredag är det en efterlängtad dag, ska träna med Sara!
Övningskörde igår och räknade matte, kul liv liksom. Kommer jobba typ hela december som det ser ut nu. Cashflow? Puss 
Vi hörs sen!

Matlagning!

Hej! Blev ingen träning dock ett lyckat jobbmöte. Helena bjöd på lunch, grekisksallad. Imorgon tror jag att jag ska simma efter skolan. Känner att jag behöver skifta från gymmet en stund eller så gör jag det på torsdag mellan körlektion och skola! Nu står jag i alla fall och lagar kötfärspaj i köket. Dricker lite julmust light, typ den enda lyckade lightläsken utom sprite zero? Gillar Celsius, men den är ju liksom "egen" inte som Cola och Cola light liksom om ni fattar och julmust light smakar verkligen som vanlig julmust typ! Nu ska jag ställa pajskalet i ugnen! Puss
 

Jobbmöte

Känns bra att mitt ansikte typ känns som en potatis idag. Nu ska jag strax iväg och ha möte med min chef. Med andra ord äta lunch och bestämma arbetstider för december. Kul att mitt liv kommer bestå av plugg och jobb i en månad typ. Hejdå sociala liv! Haha nä men nu får jag allt ta och kila. Puss! 
Blir till att införskaffa mamsens present idag också. Och träna!

Elisabeth-dagen

God morgon! Jag satt uppe och pluggade tills klockan var halv två, sen var hjärnan på högvarv och jag somnade efter typ en halvtimme. Har i vilket fall börjat repetera alla kapitel inför nationella! Kommer framåt och det känns bra att börja fatta.
Elisabeth-dagen idag i alla fall, detta innebär att jag och mamma har namnsdag, men inte bara vi två utan även mina fina Norrköpingsbruttor Molly och Maria, så grattis på oss alla! <3
Hade tänkt fira med en bild på mig, Molly, Maria och några till på Liseberg. Men hittade den inte. Får bli en gris istället. När jag tänker efter är det nog lika bra. Nu ska jag till skolan, puss.

Vem sa att matte var tråkigt?

Jo, det var nog jag och jag håller mig fortfarande till ungefär den åsikten.. Ungefär, men jag hittade i alla fall en video nu som förklarade hur man löser problem med derivata. Typ försäljning i förhållande till utgift och helt plötsligt låter det som en katt?! Jo, då är det med andra ord en video som förklarar hur högt en katt måste hoppa för att nå sin leksak.. Sjukt oklart exempel. Så kul har jag på kvällskvisten. Nu ska jag fortsätta räkna!
min tröja blev färdig igår, hemstickad <3 

Pluggfika

Det här är den delen av köksbordet som jag vågar visa, resten är bara en hög av böcker och papper. Pluggade typ till två och sen gick jag ner på stqan för att lämna in min skinnjacka, ska byta en knapp. Oscar köpte jeans och nu ska jag fortsätta plugga så jag någon gån blir klar. Ikväll blir det kycklingsallad, mumma! 

Måndag!

Jag vaknade vid 11, såg framemot massage klockan 13. Men så ringer de och säger att massören jag ska till är sjuk, hej vänta en vecka till! :( Åh, har så ont i kroppen.
Jaja, jag har i alla fall börjat kolla resor inför sommaren och hittat Grekland i två veckor med hotell för oslagbara 2998:- då är det dock utan frukost i lägenhet. Finns pool och är 300 m från havet, närmsta därefter var snäppet bättre för 4500:- två veckor. Dock planerar vi att åka i Maj innan öarna fylls av supande ungdomar som törstar efter klamydia. 
Nä, skämtosido. Det blev ingen massage, så det står matte på schemat, ungefär samma? Nä, men har en inlämning som jag verkligen borde göra och sen borde jag plugga inför vecka 50. So much fun! 
En promenad ska klämmas in någonstans innan klockan blir för mycket. Måste nämligen lämna in min skinnjacka hos Twist & Tango, ska byta en knapp. Fullrulle! Puss.
så cool var jag igårkväll!

Bada badkar

Nu har jag badat, riktigt skönt! Behövdes, hårinpackning, levandeljus, questbar chocolate brownie & en celsius. Upptäckte dock att jag för första gången ever typ fått en finne någo annanstans än i ansiktet. På axeln! Gör sjukt ont, men har nu smetat på lite Baciron, så hoppas den inte känner sig välkommen! För det är den inte! Dessutom är det typ den första riktiga finnen jag har, brukar bara få typ pluppar i pannan, en och annan pormask men inte mer typ..peppar, peppar! 
Tänkte därför passa på att tipsa om Baciron som jag köpte för någon vecka sen typ? I vilket fall så har jag smetat den på mina pluppar i pannan varje kväll, tvättat av på morgonen och återfuktat med fettfri ansiktskräm och det har varit hur bra som helst! Plupparna är nästan inte kvar! Jag vet att det står "mot acne" på, men tycker alla ska testa om ni har lite finnar som ni vill bli av med också! Jag köpte Baciron 5%. Finns även en starkare för de med värre problem Baciron 10%. Min hy känns i alla fall mycket bättre nu. Priset man får betala är ca 100:- för en tub som räcker i kanske 2 månader, så det är inte så farligt. 50:- i månaden för bättre hy liksom! Finns bara ett minus som jag har märkt att min haka blir jättetorr, men det är bara att smeta på lite mer ansiktskräm! 
Hoppas ni tyckte det var ett bra tips! 
Nu ska jag dricka upp min Celsius och fortsätta sjunga! Puss
grymt!

Powerwalk

Sådär, så var en 10km powerwalk avklarad och jag är så trött nu. Och kall. Nu ska jag lägga mig i badet och sova en stund! Puss

Fin frukost!

 
Efter gårdagens jobb var jag sjukt trött, vaknade av att jag drog ner mobilen från hyllan över sängen, fick den i pannan. Trodde klockan var typ tio, men den var 13:30, så jag gick upp och fixade frukosten ni ser på bilden. Har kollat på Two and a half tills nu. Det som är lite kul, vanligtvis när man ser såna bilder är det Sex and the city eller Gossip girl i bakgrunden..
Nu ska jag i alla fall ut i det fina vädret och rensa tankarna med musik i öronen! Hoppas ni har en jättebra söndag hur ni nu spenderar den! Puss

Lördagspass

Äntligen sitter jag i min säng! Åh, den är verkligen skönare än någonsin!
Lördag, haha sjukt oklart att jag slog i huvudet på glashyttan, det fanns ingen is.. Mamma var där så hon knöt fast en påse med frysta majskolvar på mitt huvud. Sen kom jag till Kajskjul, stämplade in prick 16:00 och maskinen bara "motivera sen ankomst"?! Brände mig lite senare på under armen så när vi torkade allt i köket Amanda bara "Anna, akta, det är halt/Anna akta kanten så du inte slår i huvudet!". När jag slutade blev jag mött av Krille och gick på glassjakt som slutade med en kanelbulle, sen träffade jag även Mia. Men är som sagt hemma nu.
Hittade en Ben&Jerrys CORE Blonde and brownie i kylen, Krille som aldrig fick sin glass :(! 
Nu ska jag somna till Two and a half! Puss!
Bild från innan jobb nr 1! Lite mer taggad? Åh vad trött jag var. Är nu med! Natti.

Lördag 16 november 2013

Hej! Jag hade gärna legat i sängen, typ några timmar till? Måste dock iväg till jobbet nu, börjar hos Helena 11-15 och fortsätter på Kajskjul 16-02+. Låter väl lockande en lördag? Haha, ångest? Nej då, nu ska jag kickstarta. Hoppas ni har en fin dag! Puss
 

Fotboll är ingen tv grej

Hej! Nu är rummet städat, och tvn igång. Två är nöjda, pappa och Oscar, längtar tills den dag då de inser, att fotboll är tråkigt! Sport ska inte ses på tv, en oskriven regel. Vilket innebär att alla ni som kollar på matchen kommer straffas.. Säg nu inte att Gud kommer straffa mig, för Gud var inte svensk, han var portugis. Han vill att Portugal ska få stöd, det är därför matchen spelas där. Nu har ni era frågor besvarade.. Jag ska fortsätta tycka att  fotboll är tråkigt. Fredagsnöje nummer ett! 
 

Höstfräsch!

Hej! Idag ringde klcokan vid tio för att jag hade tid klockan 11 på Daily nails som ligger på Linnégatan. Fixade mina naglar nu inför vintern, är jättenöjd! Har varit hos de tidigare, förra vintern och då höll naglarna i fem veckor, med andra ord har jag även bokat en tid klockan 14 den 27 december inför nyår. Nu hoppas jag bara på ett presentkort där i julklapp ;). 
Efteråt fick jag röda rosor och lunch av Oscar, nu kanske ni tänker varför detta plötsligt? Jo, imorgon har vi nämligen 500 dagar tillsammans, men dessvärre jobbar jag klockan 11-02/03 på Glashyttan och Kajskjul. Så vi firar idag istället. Nu ska jag dock städa mitt rum, haha. Puss!
Naturella, nästa gång blir det dock lite vitt glitter. 

Just another legday



Nu sitter jag i skolan med Charlin, en tjej till, Erik och Simon, diskuterar skatt och sånt. Tränade innan, skulle bli helkropp men blev ben då jag träffa en som plugga till PT fick nya tips på övningar! Nice! Ökade även på massa övningar!
Uppvärmning 15min löpband.
10x4 squats 45kg
10x4 benböj 37,5kg
10x4 sneda utfall (eller vad man ska kalla det) 25kg
10x4 benpress 80kg
10x4 marklyft 30kg
10x5 utsida lårpress 27kg
10x5 insida lårpress 36kg

Recept på en höjdarsmoothie!

Hej! Nu har jag just druckit en morgonsmoothie som var hur god som helst! Receptet kommer nedanför.
Nu sitter jag i alla fall och funderar på om jag ska simma eller gymma innan skolan? Någon som vill välja åt mig? Funderar på att simma bara för att se om jag är lika uthållig som sist, men samtidigt kanske det blir väldigt kallt att sitta i skolan efteråt? Får tvinga med mamma på söndag eller något istället haha!
Måste i vilket fall klä på mig nu och sen dra! Puss
Behövde en kickstart idag.. drack även en smoothie med proteinpulver i. Receptet kommer här:
135 g (en stor) banan
10 g proteinpulver (jag tog pistacco coconut, one whey)
65 g frysta hallon
40 g lätt kvarg
1,15 dl mellanmjölk
Mixa allt till en slät dryck avnjut med sugrör!
Näringsinnehåll 268 kcal // 18 g protein // 41 g kolhydrater // 3 g fett
Ni får gärna säga om ni tycker det är bra eller dåligt med näringsinnehåll till recepten? Jag tänker att det iaf är kul att veta proteinmängd, kolhydrater och fett, vet dock att vissa räknar kalorier och kanske vill slippa räkna själva!

Firande!

Nu är jag hemma igen, sitter i sängen med en kopp lakritste och bara tar det lugnt. Skulle nog kunna somna bums så blir väl till att sätta på en film efter att ha ringt Oscar. Imorgon är det körlektion 09:45, skola 13:00. Funderar på att simma däremellan, annars blir det gymmet!
 
Firandet var jättekul och trevligt, pratade mest med Mathilda. Riktigt trevlig tjej! Vi åt mackor och tårta och lite choklad ops! 
Gick i alla fall en 7 km pw innan jag åkte, rensade tankarna och pratade lite med Krille som ringde mig. Skönt att vara ensam en stund!
Nu ska jag göra U-fasen i teorin och prata med Oscar, puss!
En överraskning jag hade med mig till Mia och Nora igår, infinity-armband. Bara för att vi ska veta att vi alltid har varann. Jag har även ett wishbone armband i samma modell! Enkla, men så fina tycker jag!

Onsdag

Hej! Igår efter Sommartider, Montazamis med vänner och Gordon Ramsay x2 fastnade jag och Mia i Noras kök tills typ klockan 5. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, skrev listor med för- och nackdelar, ideal och oattraktiva grejer, var väldigt kul faktiskt. Mia gick hem vid 05:05 men jag sov hos Nora då hennes mamma är i Umeå på kurs, vaknade med en hund i armhåla och det är ju.. Mysigt? 
Nu ska jag i alla fall ut på en powerwalk, känner inte för att vara instängd på gymmet idag, lite omotiverad till det, så får bli några km innan jag ska iväg och fira Micaela. Slog nyss in hennes presenter från mig och vad ska man säga? Hon lär inte kunna lista ut genom formen vad hon ska få! Vet inte ens om hon minns att hon sagt att hon vill ha det hon ska få? Blir kul att se, men jag hade faktiskt blivit glad! 
 
Grattis på födelsedagen Micaela! Hoppas din dag består av sådant som gör dig glad för det förtjänar du! 

Benpass

Hej! Nu sitter jag här med en proteinshake och laddar för benträning med Sofia. Gissa vad, jag hade en testpåse kvar med protein från fitnessguru.. Har tyckt alla smaker är rätt äckliga, proteinsmaken är ganska tydlig, så testade denna utan några förhoppningar, men kan nu glatt meddela er att den är suverän 4/5! Namnam. Blir även en Celsius på det så är humöret och energin på topp. Nananana.. Får gå strax, ska möta Sofia på masthuggstorget klockan? Typ halv tre kanske.. Hähä är lite lost. Uppe i det blå efter körlektionen, brrrrrrum tuttut! Upp och iväg! Puss!

Krav 8an

Är nu avprickad! Varför är André världens bästa körskolelärare? För man lär sig någit nyytt varje lektion! Stort plus i kanten. Nu är det bara stadstrafik, lands- och motorväg kvar. Teorin är ju redan avklarad, repeterar allt i fas U nu så. Körkort snart?
På torsdag ska jag köra stadstrafik och lektionen efter som är en dubbellektion ska jag köra landsväg! Woopido. Min premiärresa går till Ullared ;)

Tisdags morgon!

Hej! Nu ska jag kila iväg till skolan, sen vidare till körskolan och hemom innan gymmet. Fångar nog en dagens någonstans på vägen. Ni får ha världens bästa tisdag, det ska jag eftersom jag åt världens bästa frukost. Två dinkelkakor med keso och chilipulver, en satsuma/clementin, hallon, kokos och kakaosmoothie! Yummi. Puss!
 

Gonatt

Precis innan klockan slog om till 00:00 insåg jag att det var måndag den 11, det innebar att det var två dagar tills jag skulle träffa min bror som jag för övrigt pratade med innan under dagen. 11/11 innebar även dagen efter farsdag, vilket bestod av att vi fick efterrätt på en måndag, firade ju inte pappa i söndags, så fuskade lite och åt glass och mörkchoklad. Dessutom var det 10 dagar tills min fina mamma fyller år och jag har inte ännu bestämt vad jag ska ge henne i födelsedagspresent! Men det löser jag, har i alla fall köpt till Micaela idag, som jag dock behöver byta imorgon eftersom det var en spricka i den såg jag när jag kom hem. Men vet ni vad, det gör inget. För jag är nöjd med mig själv, idag har jag tagit viktiga beslut angående min psykiskahälsa och när jag kommer ett steg närmre målet - bokar en tid så är det jag som beställer en tid för att skämma bort mina naglar med manikyr! Kom iväg till gymmet två gånger också även om det blev i omvänd ordning! Först en timme med Mia då vi mest påminde våra muskler om deras existens, sen ungefär 45/50 minuter av kondition. Mellan dessa pass var jag på stan med Nora, shoppade basiron och åt lunch!
Nu ska jag krypa ner under täcket, mamma har bäddat rent och jag har badat i två timmar, läst matte och min SOLO som jag köpte i Stockholm! 
Morgondagen består av skola, 9-11:30, körlektion, gym med Sofia och middag och TV-kväll med Nora och Mia, favoriterna samlade! Kunde ju knappt blivit bättre!
Överst en gonatt-puss till er! Under, Göteborg bjöd på 0gradigt om inte mindre när jag klev av bussen från LErum i morse, men fint var det i alla fall! Nu blir det sängen med Scrubs. Puss!

Måndag - motivation

Hej! Nu sitter jag på bussen till stan. Fick skjuts av Oscars mamma till stationen, snällt av henne. Köpte frukost på Tempo, så har klämt i mig banan och drick yoghurt nu. Om två timmar blir det kondition, men först har jag körlektion!
Framåt eftermiddagen blir det även parövningar och lite ben med Miisen, får ta det lugnt med axeln bara! Ny vecka nya tag - fokus träning helt enkelt!
På onsdag blir det däremot fira finaste Micaela som fyller år! Men det blir då.
Känns som att jag låter likadant varje vecka: NU är det träning som gäller och blabla. Men har funnit lite motivation nu också!
Njut av er måndag!

Nov. 10, 2013

Hej på er! Just nu ligger jag och kollar Sverige -Finland på tv. Tvingar Oscar byta till CN i pauserna.
Någon som såg Miley: the movement innan på MTV? Jag är impad och lite avundsjuk på den kvinnan. Perf typ?! Föredrog dock hennes långa hår, men alla Hollywood bruttor klipper ju av sig håret, Rihanna, Beyonce, Britney osv. Miley verkar ju i alla fall lyckas med sin revulotion och hon är cool!

Taggar nya säsongen av Geordie Shore ikväll klockan 23! Puss

Superhero







Just nu ser dagen ut såhär. Skulle jobbat 16-02 men min axel gjorde ont igår och om möjligt ännu mer ont i morse. Så sitter med katten på smalbenen och kollar Superhjältarna på Disney channel. Fick med Oscar hela vägen ner till Tempo och Solkatten innan, köpte Celsius, lypsyl, choklad till Mia och mysstrumpor till mig. Kvällen spenderar jag i soffan med massa pussar o gos. Hoppas ni har en fin lördag ♡ puss.

Mina ögon

Hej! Nu ska vi åka, blev massa fel i tvättstugan, men ska i alla fall övningsköra till min älskling. Mamma har köpt en överraskning åt honom! Blir lax till middag, så gott. Hoppas ni har en fin fin torsdag, kan tänka att många längtar tills fredag imorgon! Håll ut! Puss
japp, jag har en bajsfläck i vänster öga och jag är stolt över den!

Mellanmål



Är alldeles strax framme vid skolan. Hann träna i 50 min, så hann allt jag skulle fick korta ner uppvärmningen till 7 min bara. För er som är intresserade kommer programmet här:
Uppvärmning - crosstrainer 7 min nivå 14-17
Ben:
Squats - 4x10 35 kg
Benböj - 4x10 30 kg
Yttrelårpress - 5x11 27 kg
Innrelårpress - 5x11 32 kg
Benpress - 4x8 70 kg
Överkropp:
Frenchpress - 4x12 5 kg
Brösthantelpress - 3x12 (5 kg i varje hand)
Ryggpress med hantlar - 6x10 (3 på varje sida) 5 kg
50 x benlyft
100 x cykel situps
50 x sneda situps med boll
100 x raka situps

OUTFIT

Jaha ja, då ska jag röra mig mot gymmet. Har suttit och borstat håret sen jag blev klar med tvättsorteringen. Jag hade världens största tova, helt sjukt! Dessutom ser mitt hår jättetorrt ut, så jag ska har ägg och olivolja i sen när jag ska fixa tvätten oså. För då får det ju sitta i typ en timme, asbra ju!
 
Mina kläder, dagens outfit ser ni här ovanför, jätteintressant? Linnena är från London, primark och forever 21. Jeansen köpte jag på Lager157 i somras. Uppsatt hår, därför det knappt syns. Outfitbilder med webcam <3, gotta love it! Puss
 

Morgon

Hej! Jag sitter i sängen och har strax mumsat färdigt min kvarg med hallon och müsli. Måste sortera tvätt innan skolan så det bara är att slänga in det i tvättmaskinen sen efter genomgången i skolan. Vid fyra tänkte jag åka mot Lerum och gosa med min pojke. Åh, jag längtar! 
Kunde inte somna inatt. Mamma och jag skulle äta frukost tillsammans halv åtta i morse, men jag var så trött så jag fick sova till nio. Nu ska jag sortera tvätten. Klockan 11 blir det träning, helkroppspass! Puss.
Lite motivation

Natti natti

Nu ni, hör och häpna! Jag sitter i min säng ombytt, med pyjamasen på mig. Får väl släcka snart också. Blev en varmdusch nyss, för att bli avslappnad, spänner mig så mycket på dagarna så mina tänder gör ont, skit jobbigt! Nu ska jag dricka en brustablett och borsta tänderna, sen ska jag nana! 
 
Blev ingen överkroppsträning, orkade inte, kroppen kändes seg och klockan blev nio så jag bestämde mig för att avstå kvällspasset. Blev två vinterjackor köpta, båda är blå, en väldigt otymplig och stor från Henri Loyd, den är så varm och go! Nedsatt från 5000:- till 1000:-, kunde inte låta bli! Och en mörkblå dunjacka från Champion (fanns även svart) 799:-.
Otympliga jackan köpte jag på Kajs, anledningen til det kraftigt reducerade priset var att det var den sista sådana jackan de hade kvar! Jackan från Champion finns på Stadium på kampanj, hur länge vet jag inte riktigt, men veckan ut kanske? Korta ärmar hade den i alla fall och liten i storlekarna så man fick ta lite större storlek! 
Nu ska jag väl avrunda, för kommer bara snöa in på massa ointressant annars! Puss.
 

Teori

Åh, fastnade med teorin, så inte mycket städat men nästa del av teorin är avklarad! Är så nöjd ändå.
Plocka upp det värsta nu innan jag brummar iväg i bilen! Heja! 

Lunch

Äter lunch nu, en omelett med ost och skinka, en ungsbakad tomat med vitlök och peppar samt en halv spetspaprika och ett glas limevatten, SÅ GOTT! 
 
Jag kände lite träningsvärk innan faktiskt, men kämpade på gymmet i ca 65 minuter och det var så skönt! 1 liter vatten gick på det passet, blev sjukt svettig och törstig. Skön känsla! Nu ska jag äta upp min omelett, mumsa ett äpple och plocka upp på mitt rum, stör mig sjukt mycket på hur stökigt det är just nu faktiskt. Mamma kommer hem halv fyra och då ska vi övningsköra! Taggad! Hoppas ni har en bra onsdag! Puss.
 

Konditionspass

Hej! Jag vill först säga hur glad jag är över att ni är så många som tar er tid och kika in här dagligen, jag är faktiskt ganska förvånad! 
Nu står träning på schemat, först kondition, sen mat och lite städning innan jag kör överkropp och sedan ikväll/eftermiddag ska jag och mamma övningsköra. En bra dag med andra ord utom att jag inte kunde ta mig ttill skolan, varför? För att jag inte vaknade av väckarklockan. Tänkte därför försöka släcka innan 23 ikväll så mamma kan väcka mig när hon går vid halv åtta imorgon, så kan jag träna innan skolan!
Nu kom jag lite i förväg där. Idag blir det i alla fall rygg, mage och lite armar! Men som sagt, det blir i eftermiddag, första passet är kondition, jag är så taggad! Puss
 

Montazamis med vänner

Nu ska jag nana, är faktiskt trött, på ett skönt sätt.
Jag och Sofia lagade kyckling med soltorkade tomater, oliver, baby spenat och pasta, sjukt gott! 20:00 började ju Sommartider och sedan självklart såg vi på Montazamis med vänner. Kändes skönt att stämningen var bra denna veckan. Förra kändes allt lite kaos!
Nu ska jag borsta tänderna och sova. 
Vi hörs imorgon. Puss!

Ben

Nu sitter jag i sängen och Sofia har precis duschat, snart kommer mamma hem så ska vi laga mat. Blir något med kyckling, så det är alltid gott! 
Träningen gick toppen! Körde squats, benböj, inre+yttre lårpress, benpress, glute och innan det crosstrainer! Är ganska slut i kroppen nu, men det gör inget, för idag fick jag ett paket på posten! Mitt flak med Celsius som jag vann vecka 42 har äntligen kommit hem till mig! 
Ha en fin tisdag så hörs vi lite senare! Puss.
överkropp imorgon!

Mot mitt andra hem



Hej! Nu ska jag kila ner till gymmet oh träna med Sofia, heja! Var hos Nora påväg hem med lite isglass, nudlar och multivitaminbrus. Stackarn har halsfluss.
Efter benpasset hänger nog Sofia med hit och kollar på Sommartider och Montazamis. Mysigt, blir isf frukt och grönsaksstavar till festen! Nu måste jag dra, puss!

Inte bråttom någonstans

Precis så är det, jag har inte bråttom någonstans. Beslut behöver inte g snabbt, för den naturliga lösningen kommer ju oftast snabbare om man inte spänt väntar?!
Beslutet som däremot går snabbt är stress eller inte stress? Ja, man kan faktiskt välja och det har jag nu gjort. Jag har valt bort stressen för att må och se bättre ut. Finnar har nämligen länge stört mig, varför kommer de i samband med skolstarten? Visst det blir mörkare och man får mindre D-vitamin från solen. Men det är inte enda anledningen, skolstressen börjar. Porerna blir känsligare och finnarna letar sig fram i pannan. Men detta är inte enda anledningen att välja bort stress! Sömnen är också viktig, visst att 4-7 timmar sömn funkar, men hur bra mår du, känner du dig vacker? Prov imorgon? Klart du vill plugga liiite till, men lägg ifrån dig boken och lägg dig, för du lär ändå prestera sämre om du pluggat för länge och är trött än om du lägger dig får dina 8 timmars sömn och har pluggat mindre!
Träningspaus, det är inte hela världen om du en dag inte hinner det planerade träningspasset för något kom ivägen. Du behöver inte kompensera med att äta mindre. Kroppen behöver energi även vilodagarna för att bygga muskler.
Ta en paus från stressen och andas!

Tillbaka!

Hej! Hur är det med er? 
Kom till Lerum igår tackvare Jocke som hämtade mig med bil klockan 00:50 på Centralstationen. Min älskling har fått en hjärnskakning så han är yr och har ont i huvudet, så jag är nurse och försöker hjälpa honom så gott jag kan! 
Träningen ska även komma igång denna veckan, så jag tog 50 minuter på Crosstrainern innan 17 km kom jag, riktigt nöjd.
 
Lördagen var riktigt mysig, vi åkte till Halmstad, åt lunch och sen vidare till Torekov och hälsade på morfar. Mamma, Calle, min morbror och hans fru åkte hem runt åtta/halv nio. Jag somnade på soffan och sen kollade jag på Smekmånaden, tycker den är riktigt rolig! Sov som en sten från 2-11 när mormor kom in och väckte mig.
 
Lasse igår var så grymt! Jag och Nea stod längst fram till höger, till vänster om Lasse med andra ord. Kändes som att han kollade på oss och kände igen oss från signeringen. Jag var i extas, minns inte ens alla låtar, bara att jag stod och sjöng med. Efteråt såg vi även ena gitarristen. Jag var lycklig, så galet bra!
Kändes rätt bra att gå i Halmstad istället för Göteborg - Scandinavium. Man kände sig som att man kom närmre honom typ.
Efteråt gick vi till ICA Maxi och handlade massäck till tåget och på tåget så var allting plötsligt jätteroligt? Garvade hela vägen till Kungsbacka, men sen kändes det som att folk skulle kolla ännu konstigare om jag satt där ensam och garvade åt egentligen ingenting?! 
Fick sova med min älskling och se till så att han gick att väcka, så jag ställde en väckarklocka på 03:30 och en på 07:40, han vaknade, men inte jag.. Jag blir lite orolig alltså, jag vaknar inte av väckarklockor längre?! Jag borde nog typ kolla upp det, för jag har ofta huvudvärk och känner mig inte utvilad. Nog om det.
 
Tisdag imorgon och då gäller skolan igen, matte c och religion. Jag har dock körlektion 09:45 imorgon så allt krockar lite. Får plugga hemma, sen ska jag även träna ben och umgås med min fina mamma. 
 
Micka, ska vi boka ett pump-pass innan torsdag? 
 

Fredag

Är helt lycklig alltså, mår bara bra. Känner mig lugn och avslappnad. Kvällen igår var fruktansvärt roligt, jag har otroligt fina människor i min omgivning - GRYMT!
Fredagen var helt underbar efter att jag vaknade vid tolv och hade fått SOVA! Tillskillnad från natten innan så tog jag en promenad med min fina pojkvän till en pizzeria som jag aldrig ätit på innan. Kan efter denna upplevelse varmt rekommendera - HAGA PIZZERIA! Grymt snäll personal och dessutom riktig skinka! Otroligt goda occh generösa pizzor, matkoma. 
Gick på stan och kollade på jackor och julklappar sen. Pussar och kramar och bara en bra dag som avslutades med ett besök på 4gott, räkmackor och Idol, nu mår jag fin fint, sitter här och ler. Underbart! 
Nu är det sängen som gäller med Svenska Hollywood fruar, min pojke tycker Gunilla Persson är asrolig, och vem gillar inte henne liksom? Lördag imorgon och klockan ringer vid halv nio för jag ska köra ner till min kära mormor! Puss
 
Follow on Bloglovin