Fredag 12 april 2013

God morgon! Jag är så trött idag, kan bero på att jag och Sofia satt uppe till nästan halv tolv och skrev klart ett arbete över skype! Jag ska i alla fall till skolan om ungefär en kvart. Slutar 11:30 idag och då ska jag raka vägen till gymmet, sen hem och duscha innan jag träffar Filippa och vi ska köpa grejer till tacos som hon, jag och Oscar ska äta innan de andra kommer ikväll.
 
Blev lite ledsen när jag såg att det hade snöat inatt. Som tur är snöar det i alla fall inte här längre.

Torsdag 11 april 2013

Hej! Idag startade jag dagen med en promenad runt halv tio och sen åt jag omelett till frukost vid kvart i elva. Sen dess har jag mest bara suttit, pluggat lite och pratat med Sofia.
Tränade vid typ halv tre och nu har jag ätit mellanmål och duschat.
Nu ska jag ut med pappa och köra bil, så kul!
 
För övrigt så längtar jag tills imorgon kväll när mina kompisar kommer hit, jajamen. Det vankas filmkväll med Filippa, Sofia, Johan, Isak, Erik, kanske Joakim och självklart Oscar!

Nyklippt

Det känns okej, har inte pillat i håret så mycket och känt hur kort det är, men det såg inte så kort ut i spegeln innan frisören fick för sig att det säkert är en jättebra idé att locka mitt hår. Det är det inte, jag ville helst slita plattången ur händerna på henne, jag är ingen krulltott! Har naturligt platthår, och jag är nöjd med det så. Nu ser håret förstås lite kortare ut än vad det egentligen är, men bjuder på ett par bilder ändå.
 
Tog typ två- fyra cm i topparna och klippte upp det.
 
Nu ska jag bara vänta in pappsen, vi ska övningsköra till verkstaden. Nu när jag skrev det insåg jag hur roligt det lät. Bilen ska på spa. Tjing!

Onsdag 10 april 2013

Hej på er! Allt bra? Jag kunde inte sova inatt, var lite för taggad.
Förhoppningsvis åker jag och Sofia till London i början på Juni som studentresa, ska bli riktigt roligt i så fall.
Snart ska jag iväg och träna och sen ska jag klippa topparna.
 
Längtar till fredag då det blir film med vännerna. Puss.

Träning, check!

Hej! Ska strax ner till buseen för att åka till Oscar och hämta min nyckel. Blev nästan en timme på gymmet med både maskiner och fria vikter.
Imorgon har jag klipptid, klockan 15:00 ska jag klippa topparna bara för att håret är väldigt slitet.
Nu ska jag dricka min Celsius och äta något litet, Puss
gårdagens ollegos.

Tisdag 9 april 2013

Hej! Är hemma från skolan en snabbis för att dra mig iväg igen, till gymmet.
Gjorde en marknadsundersökning i skolan tillsammans med Julia och Jonathan, så jag gick runt och pratade med främlingar medan de stod vakt "ifall du blir överfallen". Sen åt jag lunch med Sofia och Rebecka. Efter det tog jag mig hem och nu sitter jag här trött och seg så ska kila ner till gymmet nu innan jag somnar haha.
Hoppas ni har en strålande tisdag!

Apr. 08, 2013

Hallå där! Förlåt utebliven uppdatering. Tog semester haha. Kan berätta vad jag har hittat på imorgon. Idag umgicks jag med min underbara bästis Filippa. Hade glömt mina nycklar hos Oscar så mamma hämta mig hos Filippa vid typ halv tio och så fick jag köra hem.
Har hunnit med lite Ollegos och en lunch med Sofia idag äntligen! Puss

Powernap

Hej! Kom iväg till gymmet och blev sen hämtad där av Oscar så gick vi hem.
Körde ett ben/rumpa/arm-pass med crosstrainer som uppvärmning. Har nu ätit kesella med blåbär, banan och hallon och tagit en dusch.
Oscar sover bakom mig, han ville ha en tio minuters powernap men jag tror han får sova i tjugo istället, eftersom han gick upp så tidigt.
Ska laga mat till familjen idag, noll inspiration. Alla tips är välkomna!

GLÖM INTE

Att ni fortfarande kan rösta på mitt lag varje dag! HÄR!
Rösta, rösta, rösta, rösta! Så blir jag glad. Röstar tillbaka om ni kommenterar att ni har röstat och länkar erat lag.
Blir så glad om ni tar er tjugo sekunder för att klicka på knappen! :D

Onsdag 3 april 2013

Hej på er! Jag är för lat. Gick upp 20 över elva, åt frukost och läste instruktioner för högskoleprovet. Sen har jag bara legat i sängen.
Igår drog jag ut och sprang, sökte fyra jobb, gick på promenad och övningskörde med mamma och Oscar.
Såg konstigaste filmen innan vi somnade också, man bara wtf?!
 
Ska alldeles strax pallra mig iväg till gymmet. Har även hittat sommarens bikini idag, får se när jag köper den. Tack till Felicia som visa den för mig!
Saknar förövrigt Klara och hoppas du orkar ses snart!

Tisdag 2 april 2013

Hej på er!
Jag har hunnit vakna och äta frukost nu. Vaknade av Oscars klocka halv sju då han skulle upp och iväg till sin utbildning. Sedan var det svårt att somna om, men jag lyckades. Vaknade halv elva och sen dess har jag ätit frukost i sängen, kollat instagram och slappat. Nu är det dags för lite plugg innan jag tränar.
 
Igår spenderades dagen ute i solen med Oscar och lite studsmatta med Alfred. På kvällen blev det middag på Vino Pasta med familjen följt av glass i köket. Sedan kollade vi på film innan vi somnade.
Follow on Bloglovin