HEMMA



Försöker få ihop ett glatt hemflyttningsinlägg nu då. Det är ganska fint att vara hemflyttad samma dag som Sofia kom hem från Kalmar på besök!
Och även om jag kommer sakna vissa i Malmö något fruktansvärt så har jag nära till de som jag saknat hela sommaren. Och min egen säng har aldrig varit så skön!

MALMÖ -> GÖTEBORG





Igårkväll satt jag med Linn och Vickan, länge, länge och pratade om allt möjligt. En stund kom även Niklas, Pierre och Kevin förbi.
Idag var jag förbi jobbet, hämtade skor och krämare alla. Fick blommor av Kevin, så snäll.
TACK VAPIANO CAROLI FÖR DENNA GÅNGEN! ❤

JOBB

4h sömn, 18h jobb, 23h vaken.
Min dag igår, jävligt kul hade jag. Ett psykfall i köket! Efter dagen fick jag sjukt mycket beröm och det fick mig verkligen taggad! Ska tömma skåpet idag och säga Hej då till mina fina kollegor. Fy så sorgligt det känns! 😢


så fin present från Hanna

HEJA!

God morgon! Känns bra att gå upp när alla börjar ansvara efterfest, då vet man att man är som alla andra i samma ålder. Hade gärna sovit ett par timmar till dock, kan jag inte förneka. Men idag är en rolig dag, inte sant?!
HEJA!

LÅNGPASS 1.0

Hej! Sitter på min andra halvtimme nu. Jobbar 07:30-22 idag istället, kan ni matte så räknar ni lätt ut att det icke blir något gym för bruttan som börjar 07 imorgon?!
Åh, dessa sjukanmälningar kommer betala min vinterresa, tack kära kollegor!

FREITAG



Hej hopp! Läget? Här är allt bra, är övertrött så ligger i soffan på jobb och garvar åt inget. Slutar 16:30 och då ska jag träna! Så gött!
Var på morgonpromenad i morse med Patrick över telefon! Så kul! Bra start på dagen helt enkelt!

LEDIG



Hej Hej! Idag har varit en ganska bra dag faktisk! Sov nästan 22:30-11:30 inatt, valet skönt! Vaknade och drog mig lite, sen träffade jag min JBF, eftersom Challe var sjuk.
Jag och min JBF gick på stan, köpte en tjocktröja, en blus och jeans. Riktigt nöjd. Sen gick vi hit, jag lämnade jag mina kläder, bytte om och gick till jobbet.
Nu ligger jag i soffan och kollar Big bang theory. Får se vad som händer ikväll!

BAJSDAG

Haft en rätt pissig dag idag. Behöver någon sökande muntra upp mig, whereareyou?!

BÄSTA VÄN



Tänka sig vad jobbet kan göra! Är nästan ett år sedan jag på Kajskjul8 träffa denna gosse första gången!
Vad mer kan jag säga? Tror aldrig jag pratat så mycket i telefon, varit lika spontan och skrattat så mycket som vi gjort. Tack för att du alltid, alltid, ALLTID funnits där! Du är BÄST! ❤

MORGON

Gomorron! Allt bra? Jag valde att sova till 06:20 idag. Så tar med min frukost till jobbet nu. Jobbar prep med vickan, så kul vi ska ha! Gyllene tider och ABBA for The win!
Ska kila nu så jag hinner äta frukost på jobb. Puss

SEG



Hej! Gick rätt trögt på gymmet innan, tränade lite ben, men efter en stund kändes det som att jag hade för lite ork. Tror jag har fått feber så har sovit en stund nu.

GOMORRON



Här sitter jag och har just avslutat en god frukost. Ska kila till jobbet om en stund. Hann med en skön powerwalk innan med. Så härligt! Idag slutar jag tydligen 13, enligt mitt schema, skönt! Puss

NATT



Sjukt trött, men ett långpass avklarat! 👏
Kan inte förstå att jag om en vecka måste flytta hem. Eller inte ens hem. Bara flytta, Malmö känns hemma. Helt förälskad i staden.
Gråter nästan faktiskt. Nu sova med min ångvältade rygg! Prep imorgon!

9-21



Hej! Sitter just nu på min andra rast. Fick sovmorgon till 9 i morse, köttat prep hela dagen och nu ska jag ut för salladsstängning. Sen hem, fortsätta med min packning och sova. Jobbar prep imorgon också!
Usch, kändes som att någon körde över min ryggrad med en ångvält i morse när jag vaknade, ingen nådig smärta alltså, går på ipren just nu. Tycker synd om mig ;)

BAKIS



Ändå lyckas jag på något vänster tacka ja till barstängning för jag inte orkar diskutera.. Ville ju hänga med min chipsskål 😔

FERRE HOS PIERRE










SÅ SKÖNT! Med ledig helg. Tyckte Patrick också och plötsligt hade jag en överraskning väntade på centralen här i Malmö.
Idag har jag gjort inget alls typ. Sen gick jag på tjejkväll hos Tilda, dansade, skrattade och sen vidare på flyttfest hos Pierre. Var på etage en liten sväng.har just ätit en taco och ska nu sova! Laterrrrrr

PREP O LEGDAY

Gomorron! Sitter i sängen och äter blåbärskvarg med banan, musklick gojibär. Tågar prep och sen legday!
Är stolt över mig själv som faktiskt hållt mitt träningsschema denna veckan, gäller bara att fortsätta! Att gå upp 10 i sex är en utmaning för mig. Men sen är jag envis, så det går om man ger sig fan på det!

BLANDADE KÄNSLOR



Fy, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Flyttar snart till Göteborg igen. VILL, VILL INTE, VILL osv i en evighet.
Malmö har gjort mig gott, jag känner att jag har utvecklats, det gör jag. Gillar det, ett klokt beslut.
Jag har träffat vänner för livet här, oersättliga. Vissa har jag kommit närmare än andra.

LK HC - hur ska man kunna hitta en liknande vän och kollega?! Så mycket som vi har spårat, mission ta med krukan hem. Alla stängning, luncher med mangoraja!


JBF - Min fina lisa som ALLTID ljusar upp vardagen lite med sina kommentarer.
Tilda, som alltid håller koll på oss och finns där.
Linn, min fina västkustbrutta. Som får höra och skratta åt mina upptåg.
Och tro nu inte att detta är alla, utan detta är en nypa av alla jag jobbat med. Jag kommer sakna alla, men dessa tjejer har blivit bland mina bästa vänner.
Kommer bli deprimerad när jag flyttar hem.

MORGON

Gomorron! Sitter i sängen o äter frukost, ska strax till jobbet!
Bra ute o sprang i morse, så skönt! Intervaller mellan lyktstolparna i Pildammsparken!

Igår kväll hade jag ett väldigt betydelsefullt samtal i telefon med en saknad filur. Sen hade jag ett djupt-vi-båda-sover-typ-samtal med Patrick! Så skönt. Glöm inte att du är världens bästa vän!

💗


Nu väntar sängen och imorgon jogging, jobb och gym! Sen göra något mysigt på kvällen, följa Linn hem kanske?

PREP



Gomorron! Vaknade pigg, av mig själv klockan 05:10.. vad händer?! Låg kvar och spelade candy crush till 05:50, tog en powerwalk för att sätta igång pumpet i rumpan (misstolka inte nu Patrick!) inför eftermiddagens benpass! Tagga! Nu ska jag mot jobbet! Prep med Vickan!

LUGN DAG



Haft en lugn dag utöver morgonpromenad, jobb och gym. Ätit yollibox, svurit över konservburkar, kollat Champions League och avrundar med te och C-brus. Puss!

MORGONRUNDA



Blev 3km promenad ungefär och nu frukost. Alldeles strax dags att kila till jobbet!

Angående valet: enligt mig är alla hatstatusar på Facebook onödiga som f*n, inte för att jag stödjer SD. MEN som min vän uttryckte sig så är uppenbarligen 13% av våra aktiva röstberättigade missnöjda och då får vi ha förståelse för dem.
Vi lever i ett demokratiskt samhälle med yttrandefrihet, alla har rätt till sin åsikt och tack och lov så tycker vi olika! Vare sig det gäller politik eller kläder.
Sprid lite kärlek istället! Puss

TRÄNINGSRUTINER



Hade svårt att somna inatt, men var nog lite uppe i varv. Nu blir det i alla fall lite ordning på mig. Börjar 07:30 hela denna veckan och nästa så ska väl få till rutiner.
Nu: morgonpromenad.
Sen: Prepjobb med Vickan! Så roligt! 😃

TELEFONDATE



Pratar i telefon med Sofia, evigheter sen, smakar garants 72% päron.. Riktigt god! Ska snart dejta kunden, börjar 07:30 imorgon!

TÅG

Två dagar i rad med alldeles för många timmar på tåg, mina tankar klättrar på väggarna i skallen. Behöver sömn också. Var så mörkt i rummet i morse (klockan 11) när jag vaknade så jag trodde det fortfarande var natt. Är snart i Malmö, blir hem och i säng. Klockan 6 upp för jobb imorgon, vad kul vi ska ha! Puss

LÄNGE LEVE MÅNGFALDEN

Jag vet inte om jag borde kommentera valresultatet.. För hur lite man än vill det så får hat saker att växa.
Ja, nästan 13% av Sveriges aktiva valdeltagande har valt att rösta in fler nationalister i vår riksdag. Synd för Åkesson som missa valvakan då han antagligen inte stödjer användningen av tv.

VI FÅR DOCK INTE MISSA DET FAKTUM ATT LITE MER ÄN 87% VALDE ATT RÖSTA FÖR MÅNGFALD. Det är riktig kärlek. Och lika mycket som alla gödslar SDare med hat så vill jag vattna er som valde mångfalden med KÄRLEK! Utan er hade resultatet varit värre!

TÅGRESA



Sitter på tåget med Bella nu, varsin bok har vi. Jag försöker göra mig en budget och till er som är i samma sits vill jag tipsa om Economista. Mamma köpte den till mig. Pedagogiskt skriven. Tack Löwengrip och Hadenius!

SÖNDAGSFEST



Hej! Här sitter jag och ska strax kila till Centralen och möta Isabella. Vi ska på kick off i Stockholm. Är fortfarande krasslig. Ska försöka sova en stund på tåget upp. Hörs sen, puss!

SJUKLING

Taggar ändå jobb 17 och framåt! Lite pasta till o börja med. Så kul...... Imorgon bär det mot Stockholm. 9:20 går tåget. Hoppas, hoppas jag mår lite bättre då.
Är i alla fall nyklippt nu, tack Tania!


Ja, man ser ju hur schleten jag är i alla fall

Sep. 10, 2014

Hej! Sitter på min andra halvtimme på jobbet. Slutar 21, sen blir det träning, dusch och sova, så mysigt! Linn jobbar ikväll, alltid roligt!
Träffade en supergullig

MAMMAMYS





Igår var vi på MelloYellow på lilla torg, åt och tog varsin drink. Idag sov jag till 11, sen gick vi till Gamla staden, åt frukost där, promenera i slottsparken eller kungsparken, (vad heter den?), sen shoppade vi lite innan jag gick och jobbade 17-21.
Nu är jag på gymmet, ben på schemat, den filmkväll och sova, jobb 9-21imorgon. Puss

MYSMAMMA



Hej! Igår efter jobbet väntade 26,5h ledigt och besök av min fina mamma! Var så otroligt skönt att få träffa henne igen. Prata om allt, äta middag och bara mysa! Nu väntar en heldag innan jobbet ikväll! Stort tack till Leon som ställde upp på att byta med mig! 💗

ONT

Fy vad kroppen värker, men vad skulle jag räkna med efter gårdagens pass liksom?
Var hur mycket folk som helst på kvällen och det fanns stunder då jag kände för att skrika rakt ut. Usch vad jag blir besviken på vissa människor ibland, tyvärr.
Idag bytte jag prep 07:30-16:30 till ett annat pass. Så fick i alla fall sovmorgon.
Ska skapa med J en sväng nu, woho! Puss


Igår när jag var färdig

UTBILDNING

Hej! Igår jobbade jag 11-21, hade utbildning med Hanna. Blir så stolt över hennes utveckling! Blir så stolt över hennes utveckling! Hon kommer rocka köket den bruden.
Nu ska jag duscha, sen jobb 07:30-16:30 och 18-00. Puss!

2

Hej! Igår var en lång dag, men det var riktigt kul att utbilda, Hanna var nöjd!
Nu ska jag gå till jobbet. Först 07:30-15:30 sen 18-21. Träning o mat däremellan! Måste klä på mig nu! Puss

SEPTEMBER

Hej! Idag vaknade jag 06:30 efter att ha sovit som en sten med mitt sällskap. Skönt att vänja sig lite eftersom jag kommer jobba 7/7:30-15/16:30 mestadels denna månaden.
Jag är ganska trött, men sen långpass och utbildning med Hanna i pastan 11-21. Ska bli roligt faktiskt! Ha en fin dag, puss!
Follow on Bloglovin