Mot Skåne!

God morgon!
Nu bär det av neråt i vårt avlånga land, mot Skåne med ett stopp i Halmstad. Regnet vräker ner här i Göteborg och det blixtrar och dundrar, jobbigt läge.
 
Oscar åkte strax innan åtta och jag saknar honom redan. Nu måste jag stänga av och gå. Ha det toppen fint!
Jag uppdaterar så fort jag har en dator. Kanske på måndag eller onsdag. Beror på när vi ska till min mammas kusiner. Puss!
 

Flera sorters kärlek

Jag är bortskämd med kärlek från världens finaste pojkvän. Som snart har somnat här i min säng, så himla bäst!
 
För övrigt åt jag med kusinen, mamma, farbror och hans fru på Grill Groteq på Linnégatan, riktigt fint ställe med god mat. Blev bortskämd med Wilma-kramar hela kvällen så jag höll på att ramla av stolen. Sen mötte jag Oscar och Johan utanför Grenoli och följde Johan till tåget innan vi tog oss hem. Fick Celsius av världens bästa Oscar.
Har fixat naglarna och ska mysa lite nu, sen är det 4 nätter utan min kärlek.
Ska åka ungefär 9 imorgon förbi mormor innan det bär av till Skåneland! Puss

Middag

Hej! Nu ska jag och lillkusinen ut och äta. Städade hela jobbet idag, golven, hyllorna, trappan och glasen. Helt slut nu.
Ska träna sen ikväll när vi har sagt hej då till lill-Wilma. Mysig är hon i alla fall.
 

Fredag 26 juli 2013

Hej! Allt bra? Nu har här varit tyst inågra dagar medan jag har chilat med solen som kompis.
Badade i Stamsjön med Nora, Oscar och Elias, jobbade dagen efter det och igår sprang jag, städade och åt middag ute på Instön. Sällskapet bestod av Oscar, mamma, pappa, Yvonne, Martin och katten Tord. Vad mer? Jo jag fick köra hela långa vägen hem till garaget sen, stolt över mig själv!
 
Nu ska jag snart i väg och jobba, sen träna och ikväll förhoppningsvis träffa lillkusinen. Imorgon åker jag, mamma och pappa neråt Skåne, kanske att broren följer med också. Vi får se, dagar i solsken förväntas med havsbad och cykling!
Hoppas ni har det fint. Bilder kommer, puss och kram!
 

Badabadabadabada

Börjar dra sig mot avfärd. Med andra ord Elias hämtar upp mig och Oscar om 40 minuter och jag har inte ens klätt på mig. dags för det nu då! Njut av solen alla glada. Puss

Tisdag 23 juli 2013

Hej hopp! Allt bra? Idag ska jag åka och bada med Nora, Oscar och Elias så strax ska jag väcka Oscar med frukost på sängen tänkte jag. 
Vad ska ni hitta på? Vädret är ju kanoners här i Göteborg, så jag bli skönt att få sig ett dopp i det svala vattnet. 
Nu ska jag kila till köket och fixa frulle. Puss! 
Kommer komma bilder när jag är på mmin egen dator. Sitter på Oscars nu! 

Kungälv

Hej! Åh, jag älskar denna lägenheten och denna lilla stad. Blir så avslappnad av att vara här, gosa med Oscar, promenera, kolla på film och ta ett träningspass på det ganska tomma gymmet. Det är semester
Idag har jag äntligen lyckats få iväg min överklagan till modernaförsäkringar! Ska snart iväg till gymmet och träna överkropp och kondition. Sen ska jag äta spenat eller något sånt. Hoppas ni har en toppen dag! 
Nu ska jag pussa lite på Oscar! 

Måndag 22 juli 2013

Hej! Vad har ni för er en dag med sånt här väder? 
Själv bokade jag nyss in två körlektioner och ska föhoppningsvis ut i solen snart. Ledig idag med andra ord.
Ikväll börjar Oscars fyspass och jag tänkte klämma in en träning på gymmet i Kungälv samtidigt. Härligt! 
Igår vaknade jag hos Oscar förs 11:26, sen badade jag med kläderna på i hans pool och åkte hem, åt oxfilé och drog mig sedan hit till Kungälv för att kolla på film och gosa. Hoppas ni har det fint! Jag ska ut i solen och underhålla den bruna färgen, min bror kommer hem från Turkiet imorgon! Puss
 

Före och efter


Vet inte hur mycket skillnad ni ser på dessa två bilder, men för mig är det en viss skillnad. DEn undre bilden är från idag och den övre ifrån april. Mina ben har blivit fastare, smalare och mer tonade, jag är nöjd!
 

TURIKET

Här kommer de första bilderna från Turkiet. En liten blandning av de olika dagarna.

Lördag 20 juli 2013

Hej på er! Vad har ni för er denna lördag? Jag har jobbat 11-16 ungefär och sedan tränat i närmre två timmar. Snart bär det av till stan för att träffa Oscar och Johan! Tog efter bilder på benen idag så tänkte tidsinställa dem och även ett inlägg med bilder från Turkiet innan jag sticker. Låter det bra?
Snart har jag förhoppningsvis en telefon där googleplay/appstore funkar så jag kan ladda ner Instagram och Snapchat!
Nu ska jag nopra ögonbrynen och torka håret! Puss
 
 

Torsdag 18 juli 2013

Hej! Jag vet att jag inte har bloggat de senaste dagarna, förlåt! Har inte varit hemma nästan. Berättar mer sen, för nu blir det jobb 15- ca 18. Kom förbi kronhusbodarna och säg hej vettja! Hoppas ni har det bra i det fina vädret precis som jag.
Puss och kram

I biomörkret

Nu sitter jag i biostolen. Så länge får ni en trailer och senare en recencion!
 

Bio

Bio med min älskling nu då, vi ska se The Lone Ranger. Den börjar klockan 21:45.
I rollerna har vi bland annat Johnny Depp. Tycker att det verkar som en riktigt spännande film! Någon som har sett den redan?
 
Vi ska börja ta oss in till stan för att hämta biljetterna och köpa biosnacks redan nu då vi misstänker att det kan bli en del förhinder pga Gothia cup. Invigningen är nu ikväll på Ullevi!
Hoppas på ett spännande biobesök.

Hudvård

Hur får man den där silkeslena huden utan att lägga över 100:- på en peeling?
Under sommarmånaderna blir både hår och hy slitet, torrt och inte allt för roligt. Här kommer ett litet tips för kroppen då jag redan har tipsat om ansiktet.
 
Blanda några matskedar olivolja med några matskedar socker och en skvätt mjölk och du har din egen peeling billigt och bra. Olivoljan går inte bort med bara vatten så avsluta med en mild duschtvål. Mjölksyran är bra för huden och hjälper till att återfukta medan sockret peelar bort smuts och orenheter!

Måndag 15 juli 2013

Hej på er! Allt bra?
Är medveten om att det bara blev två inlägg igår, förlåt för det.
Idag ska jag jobba klockan 12:30 - 17:00, sen ska jag och min älskling på bio. Det lutar åt The Internship, men det kan bli vad som helst för vi har inte bokat än.
Nu ska jag strax, efter att ha tidsinställt ett inlägg traska iväg till jobbet och köpa mig en Celsius på vägen!
Ska försöka hinna med att fixa Turkiet bilderna imorgon efter jobbet eller så också!
 
Igår körde jag förresten jättelångt, först hämtade jag min bror, åkte till Backaplan, Bäckebol, lämnade min bror, åkte hem, till Hisingen och hämtade biocheckar, till Coop och sen hem igen. SÅ kul!
Från London

Morfar ♥

När jag den 31 maj tog studenten så kom både mormor och morfar hit för att fira mig, jag blev så lycklig över att de båda var pigga nog att delta! Den dagen kunde man inte se ett tecken på att min kära morfar mindre än en månad senare skulle lämna jordelivet och få vila i frid. Den 29 juni somnade han in på Halmstad sjukhus. Ganska precis en vecka efter min student, lördags morgonen åkte han in och sedan fick han tillbringa sina sista veckor bland nåla och syrgas.
Jag är så otroligt glad för allt min morfar har gjort för mig, det var han som stod för en stor del av min uppfostran och utan honom hade jag verkligen inte varit den jag är idag.
Jag är glad att jag hann tala om för honom hur mycket han betydde för mig även om han halvt sov så är jag ganska säker på att han hörde mig.
 
I torsdags på begravningen var det väldigt ångestfyllt, jag hade blandade känslor. I mellan åt kunde jag hålla tillbaka tårarna när jag blundade och tänkt "han har det bättre nu", men så fort jag öppnade ögonen och kollade på kistan så kunde jag verkligen inte förstå att han låg där i, min morfar.
 
Begravningen var riktigt fin och jag vill tacka alla som kom dit och tog farväl av morfar så himla mycket. Det värmer så otroligt mycket att se att han betydde så mycket för så många.
Sen vill jag tacka mina fina vänner, Nora, Lynn, MP och Sofia som har stått vid min sida under hela hans tid på sjukhuset och sedan även efter. Självklart även min fantastiska pojkvän som har gjort allt för att jag ska må lite bättre hela tiden, guldvärd!
 
Morfar, jag är glad för den delen av mitt liv som du var med. Du var en seg jävel som dom sa, men även en seg jävel ger upp förr eller senare. Du kommer alltid vara en del av mig och jag älskar dig för den du var och allt du har gjort för mig. Vila i frid, Carl-Gustaf. ♥
 
 

Söndag 14 juli 2013

Hej! Nu har typ halva juli gått, jisses, tiden flyger förbi.
Idag ska jag och mamma övningsköra, köpa en ny mobil till henne och sen får vi se vad som händer. Ska berätta en sak för er sen och så ska jag skriva ett inlägg om hårvård! Så det kommer minst två inlägg till idag. Hoppas ni tittar in igen! Första inlägget kommer redan om någon timme! Hoppas ni har det super fint och lika bra väder som vi i Göteborg. Puss!
 

Ansiktsbehandling - billigt och bra med ingredienser ur skafferiet

Ansiktsbehandling hemma är så enkelt. Det du behöver finns oftast i ditt skafferi.
 
För att öppna porerna ska du börja med att koka upp vatten och häll i en kastrull, håll huvudet nära kastrullen och lägg en handduk över huvudet så ångan öppnar porerna.
 
Har du sedan mycket pormaskar så smörj ansiktet med honung, låt verka i tio minuter och sköjl av.
 
Är du däremot torr kan du göra en peeling med två teskedar olivolja och två teskedar salt.
 
 

Fredag

Tjena mittbena! Läget med er? Här är det fint, har nyss tagit ett bad med enkla hudknep bådde för ansikte och kropp så tänkte tidsinställa ett inlägg med ansiktstips innan jag drar iväg, ska nämligen på Gyllene tider ikväll så kan inte blogga.
Senaste inlägget bestod av en bild, men mobilen ville inte leverera..
Nu ska göra mig i ordning och vänta på Sofia som kommer hit snart tror jag! Puss
 

Mot stan och träffa Sofia!

 

Onsdag 10 juli 2013

Hej! Jag har landat hemma efter en vecka i solen med Oscar. Vi bodde ungefär två km ifrån staden Side i Turkiet och har spenderat större delen av veckan med sol och bad. Det har varit runt 40 grader i skuggan och solen har stekt oss, well done. Varma inifrån och ut. Hoppas ni har haft det bra här hemma!
Värmer upp med denna bilden, fler kommer.

Tisdag 2 juli 2013

Hej! Allt bra?
Jag hamnade på Moon thai igår kväll med Nora, Hanna, Angelica och Johanna. Var både gott och väldigt roligt!
Vi drog vidare till Chez när vi hade fått mat i magarna. Tiden flög förbi och  klockan blev väl ungefär tolv innan jag hann hem. Vilket innebär att jag måste packa nu idag! Haha, så bra framförhållning :(. Måste ut o köpa en rakhyvel sen! Först en duch dock. Så nu kör vi!
Puss

Måndag 1 juli 2013

Hej! Jag hade lite problem med dagens datum.. Insåg att det är JULI. Imorgon åker jag till Turkiet! Så gött. 
Även sjukt kul att ni är så många som har tittat in de senaste dagarna! Woho. Idag har jag gymmat och ätit frukost med Nora. Ska nog träffa Klara om hon svarar. Måste även till stan och köpa lite grejer.. 
Får gå överallt idag eftersom jag inte har något busskort eller så. 
Var med Klara hela dagen igår och orkade inte blogga på kvällen så jag kollade på några avsnitt av Vänner istället innan jag somnade. 
Nu ska jag gå. Puss!
 
Follow on Bloglovin