1år sedan ❤



För ett år sedan tog jag studenten, dansare natten lång innan jag sov två timmar o åkte till London! Världens bästa dag var det, med folk från Malmö till Sundsvall!
Närmre 70pers trängdes i vår 3a. Åhhhh ❤

Firat, pizzornas kung!

Hej! Förlåt min rumpiga uppdatering. Har typ bara jobbat o tränat! Igår var jag faktiskt på AW med lite folk vilket var kultur. Sov för en gångs skull ut idag innan jobbet, skapade träning och nu har jag rast..


Tänkte äta barn Tropical med extra ananas, tack Firat!

2sekunds metoden

Hej! Sitter och äter middag på min 30 min rast och kom och tänka på beslutet att flytta till Malmö.
När min chef ringde mig och sa att de gärna ville jobba med mig satt jag på en pizzeria i Lerum. Utan blinka hör jag mig själv, inte bara tacka ja till jobbet utan även säga att jag kan flytta till Malmö tre veckor senare..
Sen hamna jag här och trivs som fisken i vatten. Klart jag saknar mina vänner, Patrick, Sofia, Jessica, Felicia, Agnes med flera. MEN jag har hunnit lära mig mycket på kort tid! Vilka som är vänner och vilka som inte är det. Tacksam för ett gott miljöombyte och nya vänner här.
Nu börjar jag om tio. Puss

Sovmorgon

Så skönt att sova ut! Var vaken för länge o snacka med Theo inatt efter att ha jobbat över.. Var så trött! Nu ska jag ta en morgon promenad, köpa kvarg, äta frukost och träna. SEN ska jag njuta av att vara ledig!
Puss, ha en fin söndag!


Bild från efter jobbet inatt

Lördags jobb

Nu taggar vi jobb 17-00, heja heja! Har hunnit promenera, äta och träna och äta lite igen! Blir en promenad till jobbet nu. Hoppas ni får en jättebra lördagskväll. Puss!

Tratten

Hej! Jag vaknade av mig själv vid 08:30 ungefär.. Kan ju bero på att jag somnade som en sten klockan tolv. 
Nu är jag hundvakt, så ska ut på en promenix nu strax och sen äta, träna och en promeniix till innan jobbet! 
Börjar 17 idag, slutar 00. Ha världens finaste dag, puss!
Sitter med henne på golvet lille tratten

Morgonpromenad

Godmorgon! Här sitter en nyvaken rätt schleten Anna och taggar 11-21 passet en lönefredag med vackertväder.... KAOZ.
Tänkte i alla fall ta en lite promenad, sen äta frukost och sen ska jag ju förbi Björn med termosar innan jobbet! Vi hörs sen, puss!

Onsdag 11-21:40

Hej! Har så ont i kroppen, fick jobba över idag för vi hamnade efter, men men.. Tog med en grekisksallad med kyckling hem. Sjukt mycket folk idag alltså.... 
Kom in en ägare från Mobilizera och ville låna kaffetermosar och det ska han få! 
Nu ska jag strax sova, inatt vaknade jag typ 03:25 kanske och fick för mig att min klocka hade ringt.. Sen vid 03:50 kollar jag på klockan och inser att så var det inte. Somnade om sen!
 
Nu sitter jag i alla fall och kollar tågbiljett till Stockholm och funderar på om någon vänligsjäl vill skänka mig 369:- till en tågbiljett?! Ni kan ju isf skicka ett mail så får ni mitt kontonummer ;) hahahaha. 
Nu är detta jätte osammanhängande. Så ska nog krypa till kojs! Puss
Gammal bild!

Tillbaka till verkligheten..

Nu är jag tillbaka i Malmö. Pappa och jag åkte lite innan 7 imorse och jag är redan trött. Jobbar till 21!
Hade i alla fall en riktigt grym dag igår med fina tjejer och en Jimmy som spelade live!

Ny vecka

Hej! Hur är läget?
Själv har jag haft en grymt trevlig helg. I lördags så åt jag middag på Fontana di trevi med familjen, mormor och kusinen med hans mamma och pappa. Sen drog jag till Brunnsparken och hem till Jessi där vi förfestade med Sofia, Linnea, Emil och Rikard. 
Vid tolv typ drog vi till Magus&Magnus.. Vi hängde där till stängning. Sen skulle jag ju sova hos Jessi, men hon var ju inte i sitt starkaste esse, så jag sov i Sävedalen med Sofia.. 
Tehe, igår var jag rätt bakis, åt brunch med mamma, pappa och mormor ute på Marstrands havshotell innan jag åkte hem till min älskade Jessi, dippade morötter, såg film och gosade. 
Sov där inatt, och vaknade vid halv tolv idag.. Satt och snackade med hennes roomie Wille i typ en timme innan jag promenerade hem. 
Nu har jag duschat, ätit och väntar mest på att Krille ska höra av sig så ska jag hänga med honom. Puss
På Marstrand igår

Fredag

Hej! Hade ni en fin fredag?! Jag blev upphämtad av Patrick klockan 19:40, så åkte vi hem till honom och åt äggmackor, kollade Vänner, drack te och kollade på Det regnar köttbullar 2, åt glass och choklad. Sen gick vi på långpromenad med Theo i luren i skogen.. Roadtrip runt hela Göteborg och avslutade utanför Kajskjul, för att jag ville.. Asså ni anar inte hur mycket jag saknar det.. Jag kan nästa fälla en tår när jag tänker på hur roligt jag har haft där! Men förhoppningsvis kan jag klämma ett och annat pass där i höst ändå, åhhhh.. Vill verkligen typ gå in och bara typ peta på bongmaskinen, skutta genom matsalen och stapla vattenglas. Får inte glömma att kolla till besticken.. In your dreams Anna, yrkesskadad som få.. Mitt fina skjul <3
Nu ska jag faktiskt plugga lite. Puss
 

May. 16, 2014

Hej! Sitter nu och väntar på ett möte. Sen ska jag träffa Jessica och sen Patrick. Så kul! Har ni en fin fredag?

Torsdagen

Hej! Ledsen att jag inte uppdaterade igår, jag var först hos Jessica T, min fina vän som är en riktigt kämpe och under utbildning för fransförlängning. Detta innebär att hon tar kanonpris några dagar till, MEN hon är så duktig så jag har kunnat betala fullpris alltså, jag är SÅ NÖJD!
här har ni både för- och efterbilder. Jessica hittar ni på Hälsofilen (hållplats: Hjalmar brantingsplatsen). Så går man under bron som leder till lek och bus landet, men istället för att svänga höger går man rakt fram! Är typ andra dörren i det huset. Herkulesgatan 1c, Hälsofilen.
 
Sen träffade jag Oscar och pratade ut, åt pizza och promenerade. Fick ryck och gick till frisören när jag ändå var igång. 
När topparna träffat golvet kändes håret mycket fräschare. Jag gick hem, bytte om och drog till Vasastan där jag ÄNTLIGEN fick träffa min älskling, min livgnista, min partypingla och min bästa vän, Sofia! Vi drack vin och pratade, vi spårade, drog till Sticky och dansade, jag har aldrig varit så bra på att dansa som igår.. 
Vi träffade TG, och Felicia, så nice! 
Världens roligaste kväll typ. Eller det roligaste var när vi gick hem och jag tappad min bulle på Järntorget och sa att jag skulle göra lite terapi och äta den ändå. Sen kom vi näääästan hela vägen hem innan Sofia bestämde sig för att vi skulle gunga klockan haölv tre på natten, casual! Mår som jag förtjänar idag, men det var det värt, är ändå inte sååååå farligt. Puss

REUNION

Hej! Nu sitter jag hemma i köket och lyssnar på musik. Gråter lite eftersom jag just insåg att mitt gymkort ligger i Malmö.. Jag glömde det i all stress innan.. Så blir till att träna på bemannade tider i en vecka, suck.. Usch haha gråter verkligen nästan. 
När jag kom hem idag snackade jag lite med mamma, sen vilade jag och insåg att det var lite sent att åka till Partille, Sofia ska upp tidigt då hon jobbar. Så åkte till Patrick, tog en promenad, drack te, pratade om allt mellan himmel och jord, kollade på vänner och pratade mer, kom med andra ord hem typ två för jag fick köra en omväg. Skojar inte, tydligen bygger de om vid Mariaplan så man kan ju inte köra där.. I alla fall så insåg jag när jag kom hem att jag glömt middagen, skills, har nu ätit macka och yoghurt och müsli och satsuma. Gillar verkligen inte att gå och lägga mig hungrig, men nu ska jag i alla fall dricka en brustablett och nana. Imorgon är en spännande dag! Puss
Min bästa vän, weeei

Mot Götet

Hej! Nu sitter jag på tåget mot Göteborg! Lite roligt men helt ärligt kände jag i morse att jag gärna velat stanna i Malmö haha.. Min mobil vill inte riktigt ladda.. Någon som vet vad det kan bero på? 
Nu ska jag fortsätta kolla Vänner!
Köpte nye godaste jordnötssmöret i morse. Vi hörs när jag är hemma, puss.

😍👌

Gymmet


Här sitter jag och trampar just nu, sen blir det lite helkroppsträning!
Vill tipsa alla om min nya bästis. En träningsdagbok från fitnessguru, hjälper dig hålla koll på cardio, styrka, vikter, reps osv! Väl värt en investering! 

Måndags stängning

Hej! Stängningen idag gick väldigt bra faktiskt, nu ska jag bara sussa och vakna pigg imorgon! Puss.
VI hörs senare!

MÅNDAG

Hej! Allt bra? Här är det i alla fall toppen, om en halvtimme ska jag kila och biffa till mig på gymmet. Blir squats, utfall och lite mer, höll just på att skriva lite på danska, verkligen på tiden att jag hälsar på i Göteborg?! 
Hahaha nä, skämt åsido, ska till Göteborg på onsdagmorgon och är där till tisdagkväll, åååååh nästan en vecka! Wihoooaaaaah! 
Chillar lite med mitt marsvin som jag fick av Viktor för någon vecka sedan!
Måste förresten tacka Lina för kommentaren! Det var precis vad jag behövde, hade världens dipp och att få höra en sån sak från någon som man inte känner är guldvärt, tack! 

Work

Det enda problemet med att jobba är 30 minuters rast.. Jag sitter o väntar på stötfångare stämpla in.. #workaholic 😄💕

Kaozzzz

Äntligen pusta ut, kaoz! Denna dagen på jobbet var lugn, hela kvällen kändes som lugnet före stormen (funny because it's true).. Klockan 23:45 är tre av fyra pastakokare rengjorda och klara när plötsligt 20 pers vill fyllekäka pasta.. Kul för lilla mig som fick jobba över idag med! 
Nu ligger jag i sängen, så ont i benen.. Puss 


Inte min dag idag

Har haft en dålig dag idag och jag jobbar stängning.. Men vissa kollegor har gett tillbaka livslusten ❤️Haha nu kör vi här bara 5h kvar och fem min då..

Lördags stängning


Hej! Idag har jag tränat igen, cardio och rygg, stretchade också. Imorgon blir det också träning men då blir det core eftersom jag känner att jobbet sliter på ryggen som tusan! 
Nu ska jag kila till jobbet, tagga stängning..

Fredags stängning


Hej! Nu är jag hemma från jobbet. Pratar i telefon med Theo, min blivande kollega i Göteborg! 
Innan jobbet hann jag träna! Sen lärde jag mig äta avokado på macka, ett steg i rätt riktning! Haha nu ska jag sova. Puss

Tränat

Hallå ni! Nu har jag gynnat och ätit samt duschat. Ska bara göra mig i ordning och sen träffa Kevin, Micaela och Kevins kompis. Blir nog kul! Min enda lediga dag innan jag ska hem till Göteborg en vecka 😄



Ledig torsdag

God morgon! Jag har sovit som en sten i ungefär 9timmar, så skönt!
Nu ligger jag i sängen och pratar med min älsklings Sofia. Åh, vi ses om mindre än en vecka! Ska strax släpa mig upp och ut på promenad så jag blir piggare.
Hoppas ni har en fin torsdag! 
Goa Vera

Kroppen gråter!

Idag efter tio timmar på jobbet fick jag ett vitlöksbröd av Ossman, det godaste jag någonsin ätit.
Haha nä, men ringde Robert när jag gick hem och berättade om planerna för min lediga dag imorgon. Först ska jag ligga och gråta för jag har så ont i hela min kropp, armarna, benen, ryggen.. Sen ska jag gå ut, förmodligen kommer jag äta choklad, och sen ligga och gråta för att jag har så ont i magen, låter det bra?! Fint då gör vi det...
Nä, tänkte faktiskt träna efter typ att ha sovit i tio timmar eller så! 
GÖTT
schleten

ONSDAG 11-21 WOOPA

God morgon! Eller ja, den var god tills för en stund sen. Har i alla fall hunnit träna och nu ska jag till jobbet, heja heja. 11-21 idag igen, vad kul vi ska ha! Lunch och middagsrusning, peppa peppa! Tråkigt bara att jag blev så jävla sur nu.. Hahaha jaja, what to do? NU KÖR VI! 
haha gammal bild

Sååååå gött!

Kan inte riktigt beskriva hur glad jag blir när jag får komma hem efter mer än tio långa timmar i sträck på jobbet en vanlig tisdag och duscha. Så galet skönt när stekosen rinner av och ner i avloppet! Svårslaget! Nu sitter jag i sängen och äter grekisksallad med fetaost och kyckling, mumma! Lärde mig salladsreceptet idag. Lär blir stammis i salladsdelen nu. Så gott, namnam. 
Har pratat med Sofia fyra gånger idag i telefon. Så himla kul ju, hade en stark morgon idag, myntade viktiga uttryck och skrattade så jag grät typ. 
Nu ska jag väl kolla film eller något sånt och sova. Puss! 
så nöjd!

Tisdag 11-21

Hej! Sitter just nu i lunchrummet på jobbet och ska snart upp och jobba igen! Slutar 21 och har jobbat sen 11, fick va trött jag är efter för få timmars sömn. Tränade innan jobbet idag, var riktigt gött! Ska försöka få lite rutin på allt! Puss



Snutteputte



Utan tvekan kan jag säga att detta är en av mina bästa vänner! Tror ingen förstår sig på vår vänskap, att klicka på så många punkter. Folk som känner oss vet att vi är varandras motsvarigheter och är hur störda som helst. Vi kan sitta i timmar och prata om ingenting, sen kan vi skratta åt varandras misstag. Litar på dig till 100% och vår vänskap är ovärderlig! Vill tacka för att du ställer upp när jag behöver och att du tagit dig tid till att förstå mig. Du är bästhäst 💕

Motivering

Något jag tror många funderat på hemma (mamma har frågat typ fem gånger på två dagar) är hur jag tänker när jag första gången jag lämnar Göteborg ensam bestämmer mig för att inte åka hem på en månad? 
Det har inte att göra med att jag inte saknar mina vänner. Men någon gång ska man klippa navelsträngen. 
Malmö är ett välbehövligt miljöombyte för mig, även om jag fortfarande bor i en rätt stor stad så är det helt annorlunda.
Göteborg bjöd på en omtumlande höst och vinter, vilket gjorde att jag behövde komma ifrån allt ett tag. Se vilka som faktiskt är mina riktiga och nära vänner vilket jag faktiskt insett är långt ifrån det jag trodde. 
Så jag kommer inte hem på en månad för att slå mig fri och se att jag faktiskt klarar mig själv.. 


Köpenhaaaamn

Heeeeeej!! Sorry att jag inte uppdaterat. Mamma är här och idag ska vi till Köpenhamn, så pepp! 
Igår var vi på stan, shoppade, fikade, promenerade, gick hem, spelade MIG, gick ut och åt på lilla torg. Kvalitetstid med andra ord! Pratat om allt mellan himmel och jord.
Men som sagt idag rullar tåget till Danmark, så blir mer av den varan! 

Här borde ni äta glass i malmö, ligger på gågatan vid jensens bøfhus typ 💕
Mysigt med spel och choklad 
Just nu; nyvaken och ser ut som ett träsktroll 😄🐌

Är så glad att ha mamma här! Har skrattat och kramats så mycket! Puss

Ben!!

Hej! Är just nu på gymmet och ska träna ben. Galet taggad! Nu kör vi!!


Natt

Så, 10h jobb, träning och en massa timmar i telefon senare. Har landat i min säng och ska nana, vi hörs sen! 😘

Fredag och 10 timmar på jobbet

Hej! Nu har jag en iPhone, tack till Emma och Niklas hemma i Götet! 😍
Så har blogg.se appen att uppdatera ifrån.
Har inte hänt jättemycket i veckan, hängt på jobbet, varit med Niklas och igår satt jag barnvakt till mina Goa tjejer Vera och Tyra och lille Ebbe! Sov där inatt, med sällskap av Vera i sängen. Idag blev jag skjutsad till stan av Anna, deras mamma och jag börjar jobba klockan 11 idag. 
Slutar klockan 21, ska träna då! Imorgon kommer mamma och kanske pappa! Är så pepp, längesen jag fick krama familjen. Puss!




Follow on Bloglovin