TISDAG

Hej på er!
Det har varit en hektisk helg med mycket jobb. Fick ju sluta 17 i fredags, jobbade 10:30-21:30 i lördags och 12-22:45 i söndags. Avslutade helgen med Spritluckan på Park Lane där jag dansade rumpan av mig tillsammans med många härliga kollegor. 
Ramlade innanför dörren vid 4 igår morse, kokade nudlar och sen sov jag bara 4h. Kunde verkligen inte somna om. 
Drog med Patrick för att äta pizza och sen åkte vi hem till honom där jag däckade gott framför Vänner. 
 
Idag vaknad jag 8, inte pigg men ändå rätt glad. Är igång och tvättar just nu, ska träna om ett par timmar med. 
Hoppas ni har haft en fantastisk helg! Kan gissa att många har firat löningen! Puss
Två bilder från den fantastisa resan.

GRATTIS HJÄRTAT

Firat denna vackra tös ikväll. Nu ska här laddas om för lönelördag på jobbet. 
Fin kväll med mat och drinkar. Kramar och kärlek.

KÄRLEK

Den bästa vän man kan tänka sig.
Malin, betyder så mycket för mig! 

GRÖT

Ny paradfrukost. Havregrynsgröt alá mig själv. Kokar som vanligt, slänger i 2msk proteinpulver och 0,5 dl mjölk, rör ner.
Smakar fantastisk!

Igår jobbade jag på kajskjul, välgörenhetsmiddag för Ronald McDonald hus. Var riktigt fint att se folk engagera sig. En eloge till mina chefer som lånade ut lokalen och till de som var där och budade hem saker för att bygga ut Ronald McDonald Göteborg!

Idag har jag enda lediga dagen denna veckan. Ska träna om två timmar. Ska bli så skönt!  
Hoppas ni har en fantastisk dag. Puss

MORGONMYS

Om alla hade vänner som jag 💜

VEGETARISK VECKA

Dagens mat vare ja, grekisksallad med morot istället för oliver och ananas istället för kapris.
Starten på en vegetarisk vecka.

MÅNDAG

Tar emot att gå upp idag fast att jag ska träna. 
Är rätt trött, och det verkar som att temperaturen vill hålla sig runt två grader. Underbart! 
Ska iallafall ta mig ur sängen nu! Puss

KALMAR 😍



Helt kär i denna stad, gårkvällen var fantastisk. Malin och Sofia är mina bröder, BFFs. Älskar detta. 
Mår som förtjänat idag!
Dock nöjd, jag tröstade en random på fontänen på Larmtorget och dansade till klockan tre.
Sen fick jag kramas lite med Gustav! Puss 

EN NY DEL AV VÄRLDEN

För mig.
Jag saknar Sydamerika. Det var nyttigt. 
Jag uppskattar Sverige. Det är tryggt.
Jag drömmer om Asien. Det blir snart.

Sydamerika, såna klyftor. Kontraster. Rik och fattig. Åsnor, näsbjörnar, kollibris. Högt och lågt.

Brasilien, Rio gav mig de sjukaste kontraster jag någonsin sett. Klyftorna där är helt sanslösa. 
Jag såg en facebookstatus när jag var i Rio om hur sjuka klyftorna är i Sverige. Och ja, plockar du överklass och jämför med de som har det sämst ställt i landet är det kontrast.. Men i Sverige har vi också väldigt många klasser däremellan. Det syns inte så tydligt att vi har klasser här som det syntes i Rio.
Sen kan man inte klaga på klass skillnader när man glatt tar hela sin skatteåterbäring och köper en ny tv för att sen sitta och säga att "allt beror på invandringen". Då borde man nog lagt pengar på en ny hjärna istället. 

I Argentina åt jag kött, kontrasten mellan rik och fattig var inte så skarp i Buenos Aires.  Foz do Iguaçu som gränsar mellan Brasilien och Argentina var också ganska lugnt på den fronten.

Så flög vi till Peru. Det värsta men bästa. Höjden är svår att vänja sig vid. Imponerande att alla där orkar får runt hela dagarna. Men man lärde sig uppskatta det lilla något här. Ingen asfalt och jordbruket är stort. 
Såg knappt någon utan hem. De fanns många fina hus uppåt bergen och det kändes som ett väldigt tryggt samhälle.

Panama, vad kan jag säga. Kändes levande och man uppskattade verkligen värmen efler Peru!
Häftigt att se kanalen med. Men ännu en gång fick man se hur det fattigare drabbades av att deras jord ska plöjas för något de inte ber om. Klart indianerna stod chanslösa. Och nu vill de göra likadant igen?!

Mexico, som ska vara det osäkraste landet i världen enligt många. Så mycket kärlek. Träffade EN otrevlig människa. Men områdena jag besökte hade fantastisk atmosfär och kultur. 

I övrigt bjöd Sydamerika på människor från såväl Nordamerika som Oceanien och Asien. Européer och härliga kvällar. 10/10. 
Träffade så mycket folk som jag vill träffa igen!


PASTAPARTY

Vaknar till en grå himmel och en fantastisk fredag. Jobb 10:30-21 och sen hem och packa. 
IMORGON FÅR JAG ÄNTLIGEN KRAMA SOFIA IGEN. Så glad för det, var så många månader sedan jag träffa min bästa vän. 
Så jag och Malin tar tåget klockan tio imorgon bitti. Och har jag tur hinner jag ta en öl med Gustav i Kalmar också. Vi får se! 
Nu ska jag efter en morgonpromenad, en frukost och väldigt mycket tänkande traska mot Vappan, PASTAPARTY ALL THE WAY. Välkomna! 
 

BÖRJA JOBBA

 HEJ! Kan inte med ord beskriva hur glad jag är idag!
Får börja jobba igen efter tre veckor sjukskriven. SÅ NÖJD! och på måndag kan jag antagligen börja träna med försiktighet. Ah, som jag längtat!
På väg hem nu efter en morgonpromenad i solen, dags för frukost. Ha en fin dag, puss!

LÖRDAG

Gomorron! Allt bra? 
För min del känns det bättre. Var hos tandläkaren igår och fick penicillin då min visdomstand tydligen är helt inflammerad. Så nu gäller en veckas pillerknaprande innan jag får återgå till träningen oså.
Så igår satt jag i soffan och glodde på Bruce den allsmäktige och åt fruktbitar. 
Idag ska jag nog ut och gå med mamma. 
Hoppas ni får en fin lördag i solen! Puss

TORSDAG

Hej eller! Allt bra? 
Min förkyldning börjar ge vika för nästa problem. Haha alltså känns som att min sjukkvot för iår bör vara fylld snart eller? 
Min visdomstand (höger undekäke) är påväg upp och det gör så galet jäkla ont att jag inte ens kan sova, ännu värre är det att äta och till sist sitter jag bara med tårar i ögonen och väntar på att hela huvudet ska sprängas. 
Så idag när jag var på vårdcentralen (fick vänta 2,5h) för att förnya mitt sjukintyg bad jag att få Citodon eftersom vanliga alvedon inte hjälper. Så nu sitter jag här med lite mindre ont, ganska nöjd med det faktiskt.
Borde nog ändå ringa min tandläkare kanske? Eller är det okej att leva på yoghurt och smärtstillande?
Funderar på att tvinga hit Patrick som middagssällskap idag eftersom mamma och pappa inte kommer hem. Måste bara komma på ett bra sätt att muta honom på.. 
Nu tänkte jag ta mig en dusch, städa mitt rum och sen ta en liten promenad! 
VILL GÖRA SÅNT HÄR NU!

TUESDAY

Hej hörrni! Ber om ursäkt att uppdateringen fortsätter vara så låg.
Finns inte jättemycket att berätta för stunden, jag har influensa. Varje dygn består typ av 14h sömn, pillerknaprande, hosta och gnäll.
Först igår orkade jag försöka vara produktiv. Skulle då städa garderoben. Men blev så trött så jag hann knappt halvvägs..
Fick hostmedicin igår i alla fall, så inatt har jag haft väldigt konstiga drömmar. Sprang runt i skogen, jagade folk, blev jagad, använde en hårborste för att drämma till en man som var tre gånger så stor som jag på både längden och bredden.. Vaknade och kände att det var tur det inte var på riktigt. Jag menar, är ytterst skeptisk till att min hårborste är så bra som vapen! 
Har i vilket fall kommit ut på promenad de senaste dagarna så jag ska få frisk luft. Med promenad menar jag att jag går ett varv runt huset och blir svettig nog att behöva duscha efteråt. #fitness var ordet här. Elittränad osv.
Har ett paket som ligger och väntar på Hemköp också, men så långt har jag inte orkat ta mig. Därför är jag fortfarande nyfiken på vad det är!
Nu tänkte jag faktiskt ta en hylla till i gardroben. Puss
arkiv

SÖNDAG

Hej! De senaste dagarna har jag legat hemma med lite för hög feber och gnällt på allt. Ungefär så det känns eftersom jag skulle börja rehaba min arm och då som på beställning, BAAM vaknar jag med 39°c i temp man bara come on. Är det ödet? Karma? Slump? 
I vilket fall så har febern hållt i sig sen i torsdags och inte gett minsta vika förrän igårkväll typ. Då var den ner på 38,5 och i morse vaknade jag med 37,9. Så ja, hoppas det fortsätter på rätt väg. 
Har fruktansvärt ont i bihålorna bara. Men det går nog med över tids nog. 
Lovar att det var ungen som satt och hostade på mig på Hisingsakuten som smittade mig, hade inte förvånat alltså.
Patrick har varit en bra stöttepelare, han hämtade mig i onsdags efter två timmars väntan på inget alls. Han gjorde hemgjorda churros och tog med sig hit igår när familjen var på teater. Fett snäll bästis! 
Nu ska jag vila lite och om febern går ner mer tänker jag ta på mig 20 lager och gå runt huset (yeah, like thats ever gonna happen). Puss
Ja, jag är söt.

UPP OCH NER

Vad ska man säga? Igår tog jag en långpromenad till Kungssten och hem innan jag lunchade med mor min. Sen gick jag mellan mina jobb, hämtade vantar och byxor. Mötte sedan Christer och gick på mer promenad samt höll honom matsällskap.
Åkte hem till Patrick, hade kvalitéts häng och sen kom Oskar för att våldgästa oss. Så mysigt att hänga med dom grabbarna.
Idag skulle jag på äventyr men den första jag träffade i Brunnsparken var Emelie från jobbet, så vi drog en frukostdate om man kan säga så. Drack smoothie och åt kanelbulle eftersom jag pratat om det i typ 6 veckor.
Sen åkte jag hem och la mig i badkaret. Mår ganska dåligt. Har lite feber så får nog sova resten av dagen. Sucks to be me
Bästa Boys.

SÖNDAG

Godkväll! Hur är det med er?
Allt är fint här bortsett från att jag första dagen på Vappan efter semestern lyckades får mig en go lårkaka och slå benet i handleden snett, men to be honest, är någon förvånad? Är väl jag om någon som lyckas halka i en trappa som används dagligen?
Så helgen har varit lugn och mysig! Varvar ner med lite Winnerbäck och te. Fruktansvärt sliten från födelsedagsfirande igår.
 
 
Follow on Bloglovin