FRUKOST

Nu var jag tränad och sitter i soffan, äter frukost och kollar på tv. Mumsigt! 
Funderar på vad kvällen kan erbjuda. Ska nog åka till Patrick och låna en tyllkjol av hans syster :) däremotär iinte han hemma. Puss

MYSPROMENAD

Hej! Igår kidnappade jag denna krabaten påen liten kvällsrunda. Skönt att röra sig lite. Blir så när man sova typ 10h om nätterna. Jätterastlös. 
Nu ska jag cykla en sväng. Puss

I'm gonna love you more than anyone

I'm gonna  hold you closer than before 

TORSDAG

Godmorgon! Unnade mig sovmorgon och nu ligger jag och kollar SATC. Sjukskriven och redan uttråkad. Så kul vi ska ha dessa dagar. Får se vad jag gör idag. Får inte ha skor på mig för länge men måste ändå hhålla igång! Usch haha. Puss

VÅRDCENTRALEN

Hej! Sitter nu med 4 personer före i kö till sköterska och ska kolla upp mina fötter.  Gråter halvt av smärta. Usch!
Finns inga läkartider kvar idag och man kan inte boka tid över telefon, bra system. Kan ju lika väl åka till akuten typ. 
Är väl bara att bita ihop och vänta.

MYSKVÄLL

Myst med Zorro hela kvällen.  Ska till vårdcentralen med min fot. Har så ont att jag inte kan stå typ vilket försvårar för mig att jobba. Nu ska jag sova. Puss 

TISDAG

Hej! Allt bra? Här är det okejbortsett ffrån att mina fötter mår pissigt.  
Har i alla fall bestämt vad jag ska ha på mig på halloween. Ska finslipa outfiten ikväll efter jobb 11:30-18! Puss

LÖRDAG BUSY

Någon som är förvånad?  ;) haha

Nä. Vaknade 11:10 idag och gick på promenad. Nu ska jag duscha och powernapa före jobbet. Ska bli skönt. Är jävligt trött. Puss

FREDAG

Hej! Förlåt att jag är ner skrev något igår. Men internet på mobilen dampade. Jag jobbade i alla fall 17-23:30. Hur mycket som helst att göra!
Vaknade 09:30 och kunde inte somna om idag. Så har legat i sängen och kollat SATC. 
Ska nu till gymmet. Idag börjar min sockerdetox! Mer om det efter gymmet. Puss

LILLÖRDAG

Hej! Nu har jag varit ute och powerwalkat. Både med Sabina och ensam. Pratat med min kära mormor och nu ska jag vila en stund innan jobbet. Vore enklare om de inte rev upp gatan utanför. Men jaja, är ganska trött idag, så hoppas på att komma hem tidigare än igår. Puss

STÄNGNING

Hej! Det är något med mig och stängningar. Jag blir överflummig och skrattar konstant samtidigt som jag ena stunden sjunger ABBA och sen BAR Lordi.. var klara 00:40 idag, det tar sig. Var dock MYCKET mer att göra idag jämfört med igår. Ligger i sängen redan, söta Ebba skjutsade mig till Järntorget. Yoghurten ska ner i magen, sen nana. Puss!

MYCKET JOBB

Hej! Egentligen skulle jag jobba idag och vara ledig onsdag + torsdag! 
Men sen såg jag att det låg lediga pass ute på quinyx.  Så nu jobbar jag två veckor i rad istället.
Mest stängningar. Ska gå upp och träna nu!   Puss

MÅNDAG

Hej! Sov nästan 10h inatt och känner mig faktiskt utvilad! 
Har tränat, ätit frukost och ska nu göra mig i ordning. Jobbar 16:45 och fram till 00 är jag schemalagd. Räknar dock med att stanna över. Nu ska jag klä på mig! 

KÄRLEK

Hej! Idag var det hyfsat lugnt att jobba! Bortsett från att min visdomstand gjort riktigt pissigt ont! Knappt kunnat äta eller le. 
Fick i mig lite pasta och bröd typ, sen kvarg.  Nu äter jag yoghurt för jag tog panodil nog ipren.  
Haft en fruktansvärt rolig kväll med Patrick, Oskar och en stund Patricks fina syster! 
Skrattat så jag gråtit ungefär. Även haft ett efterlängtat samtal med en annan otroligt fin människa. Alltså vissa människor kan man inte beskriva! 
Nu, sängen. Puss

SÖNDAGS JOBB

Hej! Låg i sängen tills jag insåg att det är roligare att ha kul. Då blev det lättare att gå upp och gå till jobbet! Nu har jag rast till 11. Sen jobb till 17! Puss

LÖRDAGMORGON

Hej! Här ligger jag och myser. Blev ändringar med mitt pass så jag jobbar pasta 12:30-17 istället.
Gårkvällen slutade med mina favoritkillar,  nästan alla i alla fall. Mötte Emil vid domkyrkan och drog med honom till brugghuset på Järntorget. Där var Patrick,  Wille, Oskar och Georg. Sen droppade även Pontus och Martin in! Massor av prat, mindre öl för min del. Drack två glas vin.

Idag taggar jag kortpass,  och ni vet ju hur bra jag är på det ;) haha.
Förresten,  ni är ändå rätt många som läser! Vore kul om ni kommenterade lite och typ sa vad ni vill läsa om oså.  Puss

CARDIO

Blev längre på gymmet än väntat. Körde på lite lårformning efter 90 min cardio. Skönt att komma hem äta super gröt och lägga sig i soffan med Gavin på hög volym. 
Skönt att vara ledig faktiskt. Känns som att jag jobbar och tränar, formar mitt liv till lite mycket av ett ekorrhjul. 
Vi får se vad jag hittar på ikväll, skulle varit med Patrick. Snackat resa och så, men han kunde inte. 
Kanske hänger med Martin och Emil igen , annars träffar jag nog J. Först ska jag till valhalla och simma ett par längder.  Vill känna mig tyngdlös och bada bastu. Puss. 

GYMMET

Hej! Legat i sängen med huvudvärk och SATC hela förmiddagen. 
Nu har jag dock varit ute i friskluft och tagit mig till gymmet! 70 min cardio på schemat! Heja!

QUIZ

Hej! Kom nyligen hem från en quizkväll med två fina grabbar,  Martin och Emil. 
Vi var väl inte bäst.. faktum är att det gick sämst! Vi fick alla fall jordnötter i trösterikt. Allt som allt en bra dag! Nu natti!

OH HAPPYDAY

Hej! Idag är en bra dag. Jag fick 100% på både praktisk och teoretisk del! Så nice. Svarade med andra ord rätt på alla frågor angående service och alla recept. 
Så är faktiskt stolt över mig själv! 
Det enda Camilla hade som var konstruktivt var att "Du är en sjukt skön, trevlig och härlig tjej! Ta för dig, ta med dig ditt damp in i köket!". Och damp i köket hade jag i Malmö så ska bara bli bekväm nog här! 

Firade med ett arm och corepass! Gick så bra!

ONSDAG

Hej! Idag fick jag veta att jag imorgon ska genomgå lärarrekrytering. Det innebär att jag isf officiellt blir lärare. Så roligt!
Efter jobbet tränade jag ben och rumpa. Har nu ätit kvällsmat och ligger i sängen och kollar SATC! Somnar nog tidigt ikväll. Puss

TISDAG

Hej! Ännu en lång dag och nu sängen. Rutiner ♥ 
Vi hörs imorgon! 

MÅNDAG MED UTBILDNING

Hej! Dagen har gått bra på jobbet. Efter jobbet så gick jag och köpte cola till Josgos och Sixten! 
Tränade ett rätt bra benpass, tvättade jobbkläderna och åt linssoppa. Nu sitter jag med te i soffan och ska lägga mig så fort det är uppdrucket. 
Fått massage och ryggknäckning av min mor, kan inte med ord beskriva hur mycket jag behövde det! SÅ skönt!  Puss

SÖNDAGSMÖTEN

8 möten på kajskjul & vapiano denna lediga dag. Promenad hem med Putte och sen middag på balkongen. Nu ska strax Patrick hem och jag ska läsa på om utbildningen jag håller från och med imorgon. 

LÖRDAGMORGON

Hej! Sov jättegott inatt och har nu joinat 7 pensionärer på gymmet. 
Så taggad!

FREDAGSMYS


Hej! Haft en bra fredag?  Det har i  alla fall jag! Hängde med Patrick,  kollade vänner,  pratade, drack celsius och åt choklad. Sen kom vår fina vän George på besök och vi lekte mexikaner i Patricks sombrero! Nu eropar sängen.  Imorgon jobbar jag 12:30-22.  PUSS 

FREDAG

God morgon! Sovit gott?
Jag har, dock svårt att somna. Idag ska jag ändå ge järnet! Oavsett hur pisstrött jag är. Blir nog bra! Efter jobbet, träning och fredagsmys. Vi hörs då!

TORSDAG



Haft en skön ledig dag med tandläkarbesök, städning och långpromenad bland annat. Imorgon står klockan på fem, med andra ord blir det inte mycket sömn. Jobbar sju - tre. Kul!

ONSDAG



Hej! Morgonen har spenderats på personalmöte. Nu ska jag träna, äta och duscha. Sen kallar jobb fyra - elva!

TISDAG



Gomorron! Befinner mig för tillfället på gymmet, kondition och lår! Är strax klar, ska då äta frukost och gå till jobbet. Jobbar elva - sju. Normalt pass för en gångs skull. Är omverifiering idag, så ska ha receptprov praktiskt och teoretiskt!
Så läste igenom allt innan på crosstrainern. Nu hoppas vi detta går vägen!
Efter jobbet ska jag träna med Wille i Sannegården, runt halv åtta. Ska bli roligt med sällskap! Puss

LUGN DAG!

Imorgon börjar allvaret här i Göteborg. Jobb med öppning, möten och mer. Ska ta det ganska lugnt idag då jag inte känner mig 100. Tar bilen sen, ska nämligen även hinna köpa en dator. Blir någon liten PC eller Asus, inte säker än. Men vi ha något enkelt! Sen är den kommande månaden ganska hektisk. Blir nog kul iaf!

ACCEPTANS

Vi måste sluta kriga mot oss själva, våra behov och våra kroppar. Inse att det är okej att skippa träningen en dag för att vi hellre ligger hemma och äter chips.
Det är som att man tror man blir mer accepterad om man har komplex, sitter och klämmer, nyper och slår på sina komplex.
Men hur mycket roligare tycker man inte det är med en kompis som är glatt inställd, positivt inställd till livet, glad och alltid har glimten i ögat. Någon som ler och skrattar, diskuterar något annat än det lilla extra kring midjan eller det faktum att man inte är size 0.
Vi alla har dippdagar. Alla mår bra av fysiskaktivitet, men det finns gränser även här. Du måste även ha i åtanke att det är okej att äta glass då och då utan att du ska kompensera med att bränna motsvarande mängd kalorier.
Ingen mår bra av detta. Många tycker det är bra att ha en nystart på måndagar, ofta gäller det sluta äta onyttigt, börja banta eller liknande. Låt denna måndag bli en nystart. Börja acceptera dig själv för den du är! 

VACKRASTE KVINNAN





Mila Kunis är enligt mig bland de vackraste kvinnorna här i världen! Jag tycker det är fantastiskt att hon väntar Kutchers barn.

MÅNDAGMORGON



Gomorron! Sitter och kollar Jims värld, väntar på att första laddningen tvätt, satte upp åtta - elva för att jag inte skulle ha för mycket tider att passa sen. När tvätten är klar ska jag till Mölndal och stå modell för Linnea, får hoppas det går bra!
Ha en fin måndag, puss!

FAVORIT I TESKÅPET



Så sjukt gott te!
Gjort på rooibos och lakritsrot.

TANKARNA SKENAR



Bestämde mig för att skippa promenaden och stanna i sängen med choklad, frukt och te, så värt det. Håller på att somna, helt slut. Puss

GOMORRON



Hej världen! Sov 5,5h inatt. Vaknade pisstrött och kunde ändå inte somna om. Är ute på promenad nu. Ska om två timmar infinna mig på jobbet för personalmöte. Efter det har jag icke planerat så mycket mer än lite träning. Familjemiddag och en kvällspromenix med Putte.

PAUS



Tagit en välbehövlig dag med elektronisk paus. Låg i sängen till fyra typ, gick endast upp för frukost. Mådde riktigt dåligt efter igår. Men bättre nu!
Ätit pizza, kollat UFC med mina nya kollegor och bara chillat. Riktigt skönt. Puss

PLANER



En timme kondition √
Ska skynda till familjens lunch vid Chalmers och vidare på ett halvtimmes styrkepass. I eftermiddag en dejt på schemat i sann Anna-anda, promenad blir det!

SENAST TAGGADE



Kollar man senaste foton av mig på instagram ser jag ut som en liten Ernst. Det är montering, småpyssel, finsmakning och mys!
Följ mig på Instagram @aawesomeness

GODMORGON





Det väntade någon i kylskåpet i morse. En grön burk med ett innehåll som sitter som en smäck. Jag är i alla fall inte bakis, trodde jag skulle få ställa in ett pass på gymmet. Men jag ska få i mig min Celsius, sen är det konditionpass på schemat! Och ska försöka hinna till en lunch med familjen!
Nu ska jag kila, puss.

NATT



Hemma efter en fantastisk Quizkväll med wifey och Emil. Jag hade ett riktigt bra samtal med Emil och någon på toaletten. Rolig kväll helt enkelt. Nu skriker ögonlocken efter sömn. Puss

SÅGSPÅN OCH BYGGDAMM





Det första jag gjorde i morse var att kolla Facebook och ringa min chef som behövde hjälp. Så jag, Josefin och
Vanessa har krupit runt tills sågspånen satt i byxorna och rivit plast från alla ytor!
Nu är jag på gymmet och ska sen träffa Jessica och Emil!

HÖST





Nu börjar det bli höst! Jag märker det på mitt behov att dricka te! Avsluta och påbörja alla dagar med en kopp. Dock har mitt green chai och applepie tagit slut. Hittar inte i affären heller 😔
Nu dricker jag lakrits från lund!
Något mer som ropar höst är mina 29 varianter på citronvatten. Mhhhh!

MOT ICA



Nu var mina ärenden bortsett från att handla mat då. Ska till ICA MAXI nu, alldeles strax. Bara hemom för att hämta pant och ladda på med lite stekt ägg till mellis!

TILLBAKA





Försöker få upp flåset lite igen. Vill få tillbaka min vinterform från förra året.. det ska gå! Måste få till rutinerna bara.

GYM



Hej! Just nu är jag datorlös, ska fixas! Så länge får ni mobilbilder. Är på gymmet nu, taggar lite ben!
Sen ska jag fixa min skatteåterbäring (Vadå sista minuten?!) och storhandla. Så roligt! Jag är nog den enda som älskar det.. kul att få en lapp där det står "om du orkar", 5mån abstinens!
Nu ska jag fokusera på crosstrainern!

ERNST





Hej! Har haft en jättebra dag! Började klockan elva ungefär, kondition. Sen städa jag garderoben, arrangerade om lite.
Hämtade Patrick på jobbet. Vi på åkte hem till honom o började bygga hans garderob (jag byggde, Patrick kollade på). Fick avbryta o hämta min mor som var utelåst och inlåst på en gång. Sen byggde jag och Patricks mamma lagade jättegod morotssoppa!
Vi hängde lite med Jessica, hans syster och nu ligger jag hemma, kollar HIMYM, ska sova. Puss
Follow on Bloglovin